Senad Lulic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bosnas_
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la bosnas_ » 16 nov 2011, 01:41

Lulic nije dobio direktni crveni karton,nego drugi zuti! a Salihovic je prije 2 godine dobio direktni crveni karton i pauzu od 4 utakmice neigranja! Lulicu slijedi jedna utakmica kazne dod UEFE,jer su propisi po tome jasni,za drugi zuti karton,kazna je jedna utakmica neigranja!
Jest da je prenaglio sa reakcijom,ali sudija je jako lose sudio,iritirajuce! ali nije uticao na rezultat!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 01:42

Devil je napisao/la:
RKO je napisao/la:Kazem ti da nije isti kriterij za male i velike ekipe
Nije te sramota pricati o sudijskom kriteriju. :roll:

e hajd mi ti reci jednu situaciju u kojoj je jedan igrac dobio karton na karton zbog prigovora..

Dakle, ova vecerasnja sitacija je delikatna i specificna...Sve se bojim da bi Pepe ili Merieles dobili za isto DUPLI Karton
15.10 - 15.06 ...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 nov 2011, 01:45

Saurman je napisao/la:
Upravo tako , svaku kritiku koja se uputi na nekog od naših reprezentativaca ovdje se shvati kao provokacija , trolanje, pljuvanje itd.
druga stvar je kritika, ali ovo sto ti radis je mentalna bolest.. pa tebi bolan nista ne valja, ti vrijedjas sve i svakog, i svaki post koji je upucen tebi, ti odmah trazis ban..

druga stvar je kad neko kritikuje dvije godine, ali pogledaj sad situaciju.. tisina 8 mjeseci, sve bajno, repka igra kao nikada i onda na nesrecu naleti na jednu ovakvu ekipu, i onda nakon poraza se opet pocne pljuvati, kako nista ne valja, ovo ono... ;)

senad je veceras pogrijesio, ali realno, zar ne mislite da je zagustilo da ne bi neko drugi dobio crveni ? :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 nov 2011, 01:48

skyisthelimit je napisao/la:
Devil je napisao/la:
RKO je napisao/la:Kazem ti da nije isti kriterij za male i velike ekipe
Nije te sramota pricati o sudijskom kriteriju. :roll:

e hajd mi ti reci jednu situaciju u kojoj je jedan igrac dobio karton na karton zbog prigovora..

Dakle, ova vecerasnja sitacija je delikatna i specificna...Sve se bojim da bi Pepe ili Merieles dobili za isto DUPLI Karton
Neymar pre 1-2 meseca protiv Corinthiansa,dobio zuti,pa aplaudirao i dobio crveni.To je skoro pa identicno.Becks pre par godina isto tako,Rooney...
http://www.youtube.com/watch?v=KjTB0xh1 ... embedded#!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 16 nov 2011, 01:52

Nije sramota reci da je on krivac sto je palo 6 golova, i nadam se da ce mu to neko reci u lice pa neka nesto nauci iz toga.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 nov 2011, 01:53

Ponukan Dzekinim savjetom,cestitam Lulicu sto smo primili 6 komada.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 16 nov 2011, 01:55

Devil je napisao/la: Neymar pre 1-2 meseca protiv Corinthiansa,dobio zuti,pa aplaudirao i dobio crveni.To je skoro pa identicno.Becks pre par godina isto tako,Rooney...
Rooney protiv Villareala 2 žuta u roku od 30 sekundi(1 prekršaj,drugi aplaudiranje :D ) i 2 utakmice kazne....ali ovaj Lulićev je nepravedan,jer je Ronaldo gol dao iz ofsajda,a da ga nisu priznali,Lulić ne bi ni prigovarao....al,da je zasro,zasro je

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2011, 01:56

Dylan Dog je napisao/la:Ponukan Dzekinim savjetom,cestitam Lulicu sto smo primili 6 komada.
Pridružujem se čestitkama
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 01:59

drugo je aplauz hebo ga aplauz, za aplauz bi ja davao crveni...ne moze biti identicno da ga yebes....za jedan prigovor je dobio dva zuta...
15.10 - 15.06 ...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 nov 2011, 01:59

ajvardedo je napisao/la:
Devil je napisao/la: Neymar pre 1-2 meseca protiv Corinthiansa,dobio zuti,pa aplaudirao i dobio crveni.To je skoro pa identicno.Becks pre par godina isto tako,Rooney...
Rooney protiv Villareala 2 žuta u roku od 30 sekundi(1 prekršaj,drugi aplaudiranje :D ) i 2 utakmice kazne....ali ovaj Lulićev je nepravedan,jer je Ronaldo gol dao iz ofsajda,a da ga nisu priznali,Lulić ne bi ni prigovarao....al,da je zasro,zasro je
Ofsajd.Ahahahah.Odavno nesta ludje nisam procitao keve mi.Jbt gde su ti oci bile. :roll:
http://www.youtube.com/user/Ma3ocCom#p/u/7/VPBNGI10aTw
Cak ti ni slika u visini igraca ne treba da procenis je li ili nije ofsajd. ;)

@Sky za dva prigovora,prvo je kenjao pomocniku,dobio zuti,kada mu je dao zuti poceo je da kenja glavnom i gospodine izvolite pod tus. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 nov 2011, 02:03

Kako nas je zajebao Lulic veceras, da nije dobio crveni mozda bi primili samo 5 golova. Pu.

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 16 nov 2011, 02:05

Devil je napisao/la:
ajvardedo je napisao/la:
Ofsajd.Ahahahah.Odavno nesta ludje nisam procitao keve mi.Jbt gde su ti oci bile. :roll:
http://www.youtube.com/user/Ma3ocCom#p/u/7/VPBNGI10aTw
Cak ti ni slika u visini igraca ne treba da procenis je li ili nije ofsajd. ;)

@Sky za dva prigovora,prvo je kenjao pomocniku,dobio zuti,kada mu je dao zuti poceo je da kenja glavnom i gospodine izvolite pod tus. ;)
u pravu si,uživo mi se učinilo da je bio mali ofsajd,valjda zbog pive...jbg,hvala za video ;) onda je do Lulića,jbg

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 16 nov 2011, 02:07

Senad je kriv ali stvarno se pretjeruje u napadima na njega.Realno kad nas je bilo 11 na 11 mi se sa loptom nismo sastavili.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 nov 2011, 02:11

GLUP potez Lulica veceras, trebao je kroz nase igrace u Bundesligi znati da je Stark "lagan" na kartonima, no sta je tu je. Iz ovog vecerasnjeg primjera moze se zakljuciti da je nasoj reprezentaciji najpotrebniji jedan kvalitetan mentalni trener, jer mi u ove odlucujuce utakmice uvijek ulazimo nespremni na psihickom planu i na kraju igracima "pukne" film, kao sto je bio slucaj sa Salihovicem prije dvije godine.
Kao sto Nijemac kaze se se odvija u glavi. Mi smo u ove dvije utakmice imali previse straha prema Portugalcima i nismo igrali rastereceno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 nov 2011, 02:24

ja se ne brinem za duzu suspenziju Lulica,dobice jednu utakmicu maximalno dvije! covjeku su popustili zivci,to se desava svim sportistima... nece dobiti sigurno vecu suspenziju jer nije direktan crveni karton!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 16 nov 2011, 02:27

bosnas_ je napisao/la:ja se ne brinem za duzu suspenziju Lulica,dobice jednu utakmicu maximalno dvije! covjeku su popustili zivci,to se desava svim sportistima... nece dobiti sigurno vecu suspenziju jer nije direktan crveni karton!
Nesmije se desavati u ovakvim utakmicama i tacka.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 02:33

amerosm je napisao/la:GLUP potez Lulica veceras, trebao je kroz nase igrace u Bundesligi znati da je Stark "lagan" na kartonima, no sta je tu je. Iz ovog vecerasnjeg primjera moze se zakljuciti da je nasoj reprezentaciji najpotrebniji jedan kvalitetan mentalni trener, jer mi u ove odlucujuce utakmice uvijek ulazimo nespremni na psihickom planu i na kraju igracima "pukne" film, kao sto je bio slucaj sa Salihovicem prije dvije godine.
Kao sto Nijemac kaze se se odvija u glavi. Mi smo u ove dvije utakmice imali previse straha prema Portugalcima i nismo igrali rastereceno.

vidio sam da se lahko lati kartona, a dokaz su mi prekrsaji ciganije
15.10 - 15.06 ...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 nov 2011, 03:19

U ovakvim situacijama nema price sa sudijama jer ce ti samo naskodit..Zasto Dzeko nije dobio drugi zuti karton kad je popizdio na Pepe-a zato sto mu Stark nije sviro nijedan prekrsaj,a bilo je mali milion nad njim...Pobjeda bi bila Portugala svakako ali zasto svaka odlucujuca utakmica uvijek je umrljana,zasto penal za nas nije svirao gl.sudija vec pomocni tako sto je utrco u teren ,a Coentrao ni zuti nije dobio,zasto svaki nas presing je zavrsio prekrsajem,zasto svaki pad Portugalaca je bio faul izuzev H.Postiga simuliranje,zasto Meireles kad zavraca carapu tek tad dobija Medunjanin karton...Lulic poput Salihovica izgubio zivce kasnije uso Besic da zatvori i eto cekaj septembar..

BosnjoInside
Kontakt:

Post Postao/la BosnjoInside » 16 nov 2011, 03:31

Dylan Dog je napisao/la:Ponukan Dzekinim savjetom,cestitam Lulicu sto smo primili 6 komada.
Nije samo on kriv,krivi su i oni sto su na toliko dali...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 03:42

Mogao je pametnije raegirati,nije i sta sad razpeti ga.Ne hvala,skola jedna vise i idemo dalje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.