NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

sodagrad
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la sodagrad » 16 feb 2013, 00:43

7aprildomemoj je napisao/la:Ma ljudi baltazar je novinar Džafo tako da on piše samo kao strastveni navijač a kakva njegova tuča. Pa on će biti kod svlačionica i fotkati, neće valjda u slučaju kakvih nereda (nedaj Bože) ostaviti papir i olovku i trčati prema kavezu da se obračuna sa komšijama :D
Gdje je Baltazar, Džafo ili kako već usrao se dečko hehehehe.......:)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 feb 2013, 01:05

baltazar1 je napisao/la:U subotu Bratstvo sa Doboj Istokom u Tuzli od 13:00 h

.......................

Ovo za navijače ... lukavčani ne serite džaba, od kad znam da utakmice Bratstvo-Radnički, uvijek ste pravili sranja i uvijek dobijali batine, ne vidim razloga da isto ne bude i ovaj put, osim u slučaju da budete normalni

dolazilo je u Gračanicu i većih i manjih navijačkih skupina, dolazili su i "seljaci" iz Priluka, oni su uz Fukare bili u najvećem broju, dolazili su u Apachi iz Srebrenika ... svi koji su bili normalni i normalno navijali, nisu imali ni P od problema, a bogami svi oni koji su dolazili i tražili problem, i dobili su ga

ne želim da kažem kako treba opet očekivati frku ali sve dok među navijačima bude 10-ak do 15 pijanih i drogiranih budala, spremnih na "akciju" dotle će biti i frke i batina

i još nešto za lukavčane, do sada ste imali okršaje sa Šerifima i policijom, vjerujte mi na riječ, postoji veoma velika mogućnost da sad bude 50-ak nas ostalih, navijača iz sjene ili simpatizera kluba, koji bi se rado uključili u makljažu ako budete radili sranja :twisted:

WOZDRA

P.S. ja se nadam da ovih 5-6 likova sa foruma neće isprovocirati većinu normalne raje i da ćemo u prvom kolu nastavka gledati pravi derbi sa pravim, fer i korektnim navjanjem. Normalni SIOUXI su nam dobro došli, svi ostali mrš iz Gračanice
Fukare su bile u tom ogradjenom dijelu i popunile su ga a jos mnostvo svijeta iz Tuzle je bilo medju Gracanlijama tako da tu nije bilo ni jednog jedinog problema. Bilo je medju Fukarama i Gracanlija koji navijaju za Slobodu. Sve je ok bilo samo mi nije jasno na toliki broj navijaca poslat 3-4 patrole prasinara, znaci ni jednog jedinog specijalca :? I da ti serifi kako ih nazivate ako su to ti kada smo mi gostovali malo su trazili i malo su i dobili na kraju ali shvatam ih da moraju uzimat neke stvari u svoje ruke kada nema kornjaca ali za takav veci broj navijaca oni i prasinari su nemocni..
075

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 16 feb 2013, 01:07

Sad kad znam ko je "baltazar" ne čudim se ovako "dubokoumnim" postovima :D

SIOUX-i, ne uzimajte ovo njegovo pisanje zaozbiljno. Vjerujte mi na riječ da se radi o propagandi zastrašivanja i dezinformisanja koja je uoči svakog derbija svojstvena Dasi Veličanstvenom i njegovim poltronima.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 16 feb 2013, 09:08

Zoom088 je napisao/la:Sad kad znam ko je "baltazar" ne čudim se ovako "dubokoumnim" postovima :D

SIOUX-i, ne uzimajte ovo njegovo pisanje zaozbiljno. Vjerujte mi na riječ da se radi o propagandi zastrašivanja i dezinformisanja koja je uoči svakog derbija svojstvena Dasi Veličanstvenom i njegovim poltronima.
Bolje vi pustite ovog ''7aprildomemoj''.. Covjek ne zna sta prica, dzabe kacas nesto za covjeka, Dzafo je jarane jucer isao sa rukometasima u Trebinje na utakmicu koja se igrala od 19:30, a oni su krenuli oko 11h, tako da nema teoreske sanse da je on mogao napisati post u 13h.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 16 feb 2013, 09:22

A post se ne može poslati sa mobitela :lol: Kako onda posla post na temu RK Gračanica sinoć u 22 sata i 53 minute ? Možda se teleportovo iz Trebinja :lol: Vidi se da si još zelen čim nisi znao gdje su rukometaši igrali kad su osvojili titulu BiH. Ti mislio igrali na betonu na starom rukometnom igralištu,hahahaha. 100 % tačna info da je taj nick pomenuti. I na nekim drugim forumima (gracanica.net itd. ) ima isti nick. A i priča mu je svagdje ista :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 16 feb 2013, 09:30

7aprildomemoj je napisao/la:A post se ne može poslati sa mobitela :lol: Kako onda posla post na temu RK Gračanica sinoć u 22 sata i 53 minute ? Možda se teleportovo iz Trebinja :lol: Vidi se da si još zelen čim nisi znao gdje su rukometaši igrali kad su osvojili titulu BiH. Ti mislio igrali na betonu na starom rukometnom igralištu,hahahaha. 100 % tačna info da je taj nick pomenuti. I na nekim drugim forumima (gracanica.net itd. ) ima isti nick. A i priča mu je svagdje ista :mrgreen:
Jarane nije niko budala otipkati onoliki text sa mobitela, a kad na ovom forumu napises nesto sa mobba pise ispod, barem je tako kod mene..

Eto nek si mi ti crven.. Kladim se da nemas vise od 20 godina..

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 16 feb 2013, 10:57

7aprildomemoj je napisao/la:A post se ne može poslati sa mobitela :lol: Kako onda posla post na temu RK Gračanica sinoć u 22 sata i 53 minute ? Možda se teleportovo iz Trebinja :lol: Vidi se da si još zelen čim nisi znao gdje su rukometaši igrali kad su osvojili titulu BiH. Ti mislio igrali na betonu na starom rukometnom igralištu,hahahaha. 100 % tačna info da je taj nick pomenuti. I na nekim drugim forumima (gracanica.net itd. ) ima isti nick. A i priča mu je svagdje ista :mrgreen:
Bogami jarane ti kako reče ko je u pitanju nekoga je strah uhvatio izgleda hehehehe...........:)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 16 feb 2013, 11:27

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
Jarane nije niko budala otipkati onoliki text sa mobitela, a kad na ovom forumu napises nesto sa mobba pise ispod, barem je tako kod mene..

Izgubio si opkladu :mrgreen: Pomnoži sa 2 i dobićeš tačno ako te baš toliko interesuje. Još da ti kažem da sam ja iz one ekipe Marokanaca iz perioda 1987-1992 god. bio rame uz rame sa rahmetli Taksom, rahmetli Hamdijom, Martinom, Bagerom, Mikijem, Kokom, Adijem itd. Trebal ti još kojih podataka o meni ? npr. JMBG itd.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 16 feb 2013, 14:19

7aprildomemoj je napisao/la:
NkBratstvoGracanica je napisao/la:

Izgubio si opkladu :mrgreen: Pomnoži sa 2 i dobićeš tačno ako te baš toliko interesuje. Još da ti kažem da sam ja iz one ekipe Marokanaca iz perioda 1987-1992 god. bio rame uz rame sa rahmetli Taksom, rahmetli Hamdijom, Martinom, Bagerom, Mikijem, Kokom, Adijem itd. Trebal ti još kojih podataka o meni ? npr. JMBG itd.
Blago peglaš brate. Ako imaš toliko godina koliko kažeš, onda mi nije jasno zašto se ponašaš kao da si tek dobio ličnu kartu.

LP komšije, vidimo se za ravno 3 sedmice! ;)

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 feb 2013, 15:38

Bratstvo - Doboj Istok 5:0

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 16 feb 2013, 17:36

NOGOMET - Prijateljska utakmica, Tuzla

Bratstvo - Doboj Istok 5 : 0 (1:0)
Mujkić
Poturalić
Pantić
Diabang
Muslimović

Nogometaši Bratstva su u petoj prijateljskoj utakmici upisali i četvrti trijumf. Rezultatom 5:0 bili su bolji od ekipe Doboj Istoka. U strijelce su se upisali Mujkić, Pantić, Muslimović, Diabang i Poturalić.
MOžda je ova pobjeda bila očekivana ali sigurno nije bio očekivan ovako visok rezultat s obzirom da je Doboj Istok jedna dosta organizovana i kvalitetna ekipe. Ipak, čini se da sportski prijatelji iz susjedne općine nisu mogli parirati rasploženoj četi Nusreta Muslimovića, koja nastavlja sa sjajnim nastupima u pripremnom periodu.

Bratstvo se trenutno nalazi na omjeru od 5 utakmica, 4 pobjede i jednog neriješenog rezultata uz gol razliku od 18:4.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 16 feb 2013, 18:12

Rizvanović u Olimpicu...
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 feb 2013, 19:16

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Rizvanović u Olimpicu...
Odakle ti to ? Ja mislim da u tome nema istine!
www.nkbratstvogracanica.com

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 16 feb 2013, 19:28

cesc4 je napisao/la:
Takodjer, odradio je pripreme sa nasim i sada da ide u Olimpic, mozda, ali ne vjerujem... :D :D

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 16 feb 2013, 19:29

cesc4 je napisao/la:
Takvu sam informaciju dobio, a vjerovatno će uskoro biti i zvanično. Danas nije bio u sastavu, otputovao je u Sarajevo i treba da ide u Antaliju, da se priključi pripremama Olimpica.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 16 feb 2013, 19:29

Zar Olimpic nije u Turskoj na pripremama ? Ako je to istina onda šteta jer gubimo dobrog igrača.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 feb 2013, 19:37

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Takvu sam informaciju dobio, a vjerovatno će uskoro biti i zvanično. Danas nije bio u sastavu, otputovao je u Sarajevo i treba da ide u Antaliju, da se priključi pripremama Olimpica.
Evo ja cekam da mi Nuce odgovori ima li u tome istine ! A mozel se znat odakle ti ta informacija ?

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 16 feb 2013, 20:00

cesc4 je napisao/la: Evo ja cekam da mi Nuce odgovori ima li u tome istine ! A mozel se znat odakle ti ta informacija ?
Sta rece Nuce??

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 16 feb 2013, 20:02

cesc4 je napisao/la:Evo ja cekam da mi Nuce odgovori ima li u tome istine ! A mozel se znat odakle ti ta informacija ?
Jedan od igrača mi je izvor. ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 feb 2013, 20:11

Evo braco Nuce je potvrdio , Rizva je juce zatrazio i dobio ispisnicu, ali zanimljivo je to sta se radi u nasem klubu, Rizva je juce napustio klub a Nuce je za to sazno tek danas... Sramota !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.