baltazar1 je napisao/la:U subotu Bratstvo sa Doboj Istokom u Tuzli od 13:00 h
.......................
Ovo za navijače ... lukavčani ne serite džaba, od kad znam da utakmice Bratstvo-Radnički, uvijek ste pravili sranja i uvijek dobijali batine, ne vidim razloga da isto ne bude i ovaj put, osim u slučaju da budete normalni
dolazilo je u Gračanicu i većih i manjih navijačkih skupina, dolazili su i "seljaci" iz Priluka, oni su uz Fukare bili u najvećem broju, dolazili su u Apachi iz Srebrenika ... svi koji su bili normalni i normalno navijali, nisu imali ni P od problema, a bogami svi oni koji su dolazili i tražili problem, i dobili su ga
ne želim da kažem kako treba opet očekivati frku ali sve dok među navijačima bude 10-ak do 15 pijanih i drogiranih budala, spremnih na "akciju" dotle će biti i frke i batina
i još nešto za lukavčane, do sada ste imali okršaje sa Šerifima i policijom, vjerujte mi na riječ, postoji veoma velika mogućnost da sad bude 50-ak nas ostalih, navijača iz sjene ili simpatizera kluba, koji bi se rado uključili u makljažu ako budete radili sranja
WOZDRA
P.S. ja se nadam da ovih 5-6 likova sa foruma neće isprovocirati većinu normalne raje i da ćemo u prvom kolu nastavka gledati pravi derbi sa pravim, fer i korektnim navjanjem. Normalni SIOUXI su nam dobro došli, svi ostali mrš iz Gračanice