Nemoj biti previše tužan, valjda ćete dobiti PAOK.semy-kkb je napisao/la:Svaka čast Dinamovci

Nemoj biti previše tužan, valjda ćete dobiti PAOK.semy-kkb je napisao/la:Svaka čast Dinamovci
nekako od jutros dok sam gledao parove šta da uplatim kontam da će biti ova tekma skroz neizvjesna i nepredvidiva a ni prvo pol nisam uspio pogoditisemy-kkb je napisao/la:brazzo, odkud to da samo poluvrijeme prognoziras![]()
Villarreal je stigao sa jakim sastavom do bola, ali ni Dinamo nije mačiji kašalj. Netreba podcjenjivati ekipu, a mislim da Španci to znaju, jer mnogi baš njih podcjenjuju. Žuta Podmornica jeste favorit i sve osim pobjede bi bilo iznenadjenje, al sigurno neće podcjeniti Dinamo.
Devile.. Devile...Devil je napisao/la:Dobar dan i dovidjenja.![]()
Al' ste ga ispusili sa grupom,strasno.![]()
Villarreal koji je u strasnoj formi ove sezone ono sto sam gledao na pripremama i u EL,Paok koji je takodje u odlicnoj formi u EL videcemo kakav ce biti u ligi koja danas krece,te Club Brugge koji je standardno neugodan svakoj ekipi.
Mislim da ovde u ovoj grupi Dinamo nema sta da trazi ali ljudski i navijacki se nadati.
Šta,, je code rekao ?jacky09 je napisao/la:Devile.. Devile...Devil je napisao/la:Dobar dan i dovidjenja.![]()
Al' ste ga ispusili sa grupom,strasno.![]()
Villarreal koji je u strasnoj formi ove sezone ono sto sam gledao na pripremama i u EL,Paok koji je takodje u odlicnoj formi u EL videcemo kakav ce biti u ligi koja danas krece,te Club Brugge koji je standardno neugodan svakoj ekipi.
Mislim da ovde u ovoj grupi Dinamo nema sta da trazi ali ljudski i navijacki se nadati.
--------------
Sljedeća utakmica:
30.09 PAOK - DINAMO
Ovde moramo ići na pobjedu. Kad bi ovde uzeli 3 boda bili bi pred "vratim raja".
Sa ovakvim Sammirom, ekipom i Vahom možemo daleko.
BRAVO CoDe.CoDe je napisao/la:
Šta,, je code rekao ?
Nakon , sto je kralj vaha stigao na vasu klupu i nakon objave 24 sata medija - bilo je 1000 komentara na racun vahe da ne pricam kakvih sve nije bilo od toga da je ratni zlocinac , usljo , musliman ne odnosi se na tebe ali vecinu !
Ja , sam rekao svi cete vi dizati VAHU - !
lkaslkdlaksjd je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/video--sammir-neugodno-mi-je-pricati-o-igranju-za-hrvatsku/512699.aspx
ko je ovaj dalmatinac sa polovine klipa?
Sa ovim se slažem, danas svi pišu o Sammiru (zasluženo) ali ova dva dečka će imati veliku karijeru, Ademi me podsjeća na Palaciosa iz Tottenham-a koji nosi nadimak traktor, a takav je Ademi "orao" je cijelu utakmicuOffside je napisao/la:Bio sam sinoć sa jaranima u Zagrebu na poziv prijatelja, velikog Dinamovca, jutros smo se u 5 vratili kući. Šta reći osim da je ono prikazano sinoć bilo savršenstvo, Dinamo je jak i moćan i znam da sad zvuči glupo za klub koji desetljećima nije prezimio u evropi, ali potencijal ove ekipe je mnogo veći od običnog prolaska grupe. Dva imena koja će te dugo slušati, a koja nisu razvikana u ovom trenutku. Ademi i Vrsaljko, dva 18godišnjaka sa plućima maratonca, sinoć su igrali kao da su rutineri. I bit će veliki igrači vjerujte mi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.