GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

jacky09
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la jacky09 » 16 sep 2010, 21:22

semy-kkb je napisao/la:Svaka čast Dinamovci ;)
Nemoj biti previše tužan, valjda ćete dobiti PAOK. :lol:
...što je više lome to je volim jače...

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 16 sep 2010, 21:49

nema stranca ko bosanca :mrgreen:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 sep 2010, 22:09

Momcima svaka čast, svi su odigrali ekstra. Odavno nisu odigrali bolju utakmicu, totalno su dominirali nad ekipom iz Lige petice
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 sep 2010, 22:55

semy-kkb je napisao/la:brazzo, odkud to da samo poluvrijeme prognoziras :lol:

Villarreal je stigao sa jakim sastavom do bola, ali ni Dinamo nije mačiji kašalj. Netreba podcjenjivati ekipu, a mislim da Španci to znaju, jer mnogi baš njih podcjenjuju. Žuta Podmornica jeste favorit i sve osim pobjede bi bilo iznenadjenje, al sigurno neće podcjeniti Dinamo.
nekako od jutros dok sam gledao parove šta da uplatim kontam da će biti ova tekma skroz neizvjesna i nepredvidiva a ni prvo pol nisam uspio pogoditi :P

Ova tekma je pokazala koliko je bitno igrati jako i borbeno od početka do kraja i to sa potpunom koncentracijom bez napamet izbijanja lopti i branjenja,dobro za sve to treba imati i dobre igrače a Dinamo ih ima. Odlična utakmica i nisam požalio što sam je pogledao i na kraju bih pohvalio i Vahu koji je pored dobre pripreme pokazao koliko zna i sa Chago-m je nevjerovatno pogodio jer je on nekako bio odlučujući faktor u konačnom rezultatu ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 16 sep 2010, 22:59

jakcy a ti igrao na zutu podmirnicu na kladionici :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 sep 2010, 23:02

Čestitke. Briljantno, briljantno, briljantno. Dinamo od utakmice protiv Ajaxa nije odigrao zrelije. Ovo se traži. Sammir fenomenalan, Tomečakov trk u drugom poluvremenu je nešto što dugo nisam vidio na našim terenima, Bišćan i Tonel fantastični, Cufre odigrao najbolju utakmicu u dresu Dinama, Rukavina pogodio, Badelj i Ademi kontrolisali vezni red, samo što je Badelj i komplikovao u nekoliko situacija, Morales dobar(može on puno bolje). Vaha je ipak posložio ekipu onako kako je to bilo i očekivano. Bravo Dinamo, bravo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 16 sep 2010, 23:02

Ko radi zna radit ,nešto popravit.kapa dole svaka čast!!!!
Idemo gas! :P lijepa victoria!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 sep 2010, 23:03

Ali kako je Sammir odigrao.. i kako općenito igra u zadnje vrijeme.
Pa Modrić iz vremena kad je igrao u Dinamu mu nije ni do koljena realno. :D

@brazzo

Chago je odličan igrač. Njemu je Ognjen Vukojević svojedobno u Dinamu bio rezerva, ali su ga ozljede uništile.
Chago je zvjerka i meni jedan od najdražih igrača u zadnje vrijeme koji su nosili dres Dinama, prije svega radi tih nesretnih ozljeda. :)

@FC BAYERN

Nisam. Predomislio sam se. Nikad ne igram protiv svojih.. mislio sam danas ali sam se predomislio.. i pogodio. :D

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 16 sep 2010, 23:33

Sta je s ovim Sammirom, poludio ove sezone. :?
Svi odlicni, sad je najslabija karika lijevo krilo, jer Morales nije u dobroj formi. Jos kad bi on dostigao bar proslosezonsku formu, ode Dinamo daleko...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 sep 2010, 23:34

Devil je napisao/la:Dobar dan i dovidjenja. :)

Al' ste ga ispusili sa grupom,strasno. :(

Villarreal koji je u strasnoj formi ove sezone ono sto sam gledao na pripremama i u EL,Paok koji je takodje u odlicnoj formi u EL videcemo kakav ce biti u ligi koja danas krece,te Club Brugge koji je standardno neugodan svakoj ekipi.
Mislim da ovde u ovoj grupi Dinamo nema sta da trazi ali ljudski i navijacki se nadati.
Devile.. Devile...

--------------

Sljedeća utakmica:

30.09 PAOK - DINAMO

Ovde moramo ići na pobjedu. Kad bi ovde uzeli 3 boda bili bi pred "vratim raja".
Sa ovakvim Sammirom, ekipom i Vahom možemo daleko. 8-)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 16 sep 2010, 23:39

jacky09 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Dobar dan i dovidjenja. :)

Al' ste ga ispusili sa grupom,strasno. :(

Villarreal koji je u strasnoj formi ove sezone ono sto sam gledao na pripremama i u EL,Paok koji je takodje u odlicnoj formi u EL videcemo kakav ce biti u ligi koja danas krece,te Club Brugge koji je standardno neugodan svakoj ekipi.
Mislim da ovde u ovoj grupi Dinamo nema sta da trazi ali ljudski i navijacki se nadati.
Devile.. Devile...

--------------

Sljedeća utakmica:

30.09 PAOK - DINAMO

Ovde moramo ići na pobjedu. Kad bi ovde uzeli 3 boda bili bi pred "vratim raja".
Sa ovakvim Sammirom, ekipom i Vahom možemo daleko. 8-)
Šta,, je code rekao ?

Nakon , sto je kralj vaha stigao na vasu klupu i nakon objave 24 sata medija - bilo je 1000 komentara na racun vahe da ne pricam kakvih sve nije bilo od toga da je ratni zlocinac , usljo , musliman ne odnosi se na tebe ali vecinu !

Ja , sam rekao svi cete vi dizati VAHU - !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 sep 2010, 23:47

CoDe je napisao/la:
Šta,, je code rekao ?

Nakon , sto je kralj vaha stigao na vasu klupu i nakon objave 24 sata medija - bilo je 1000 komentara na racun vahe da ne pricam kakvih sve nije bilo od toga da je ratni zlocinac , usljo , musliman ne odnosi se na tebe ali vecinu !

Ja , sam rekao svi cete vi dizati VAHU - !
BRAVO CoDe. :mrgreen:

Kako si samo znao??? :lol: Čovječe pa ti si prorok postao. :mrgreen:

Ajde dosta zajebancije, ne spamaj bezveze.. raspravljaj na nivou.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 16 sep 2010, 23:48

Svaka cast na trijumfu protiv Zute podmornice,bio sam ubijedjen da ce gosti slaviti..
Chelsea F.C.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 sep 2010, 11:23

lkaslkdlaksjd je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/video--sammir-neugodno-mi-je-pricati-o-igranju-za-hrvatsku/512699.aspx

ko je ovaj dalmatinac sa polovine klipa?

Moguće da je Ademi, ili Rukavina. Oni su Šibenčani.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 17 sep 2010, 11:30

Bio sam sinoć sa jaranima u Zagrebu na poziv prijatelja, velikog Dinamovca, jutros smo se u 5 vratili kući. Šta reći osim da je ono prikazano sinoć bilo savršenstvo, Dinamo je jak i moćan i znam da sad zvuči glupo za klub koji desetljećima nije prezimio u evropi, ali potencijal ove ekipe je mnogo veći od običnog prolaska grupe. Dva imena koja će te dugo slušati, a koja nisu razvikana u ovom trenutku. Ademi i Vrsaljko, dva 18godišnjaka sa plućima maratonca, sinoć su igrali kao da su rutineri. I bit će veliki igrači vjerujte mi.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 17 sep 2010, 11:43

Samo cu vam jedno reci Vaha je B.. :D
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 17 sep 2010, 11:43

Offside je napisao/la:Bio sam sinoć sa jaranima u Zagrebu na poziv prijatelja, velikog Dinamovca, jutros smo se u 5 vratili kući. Šta reći osim da je ono prikazano sinoć bilo savršenstvo, Dinamo je jak i moćan i znam da sad zvuči glupo za klub koji desetljećima nije prezimio u evropi, ali potencijal ove ekipe je mnogo veći od običnog prolaska grupe. Dva imena koja će te dugo slušati, a koja nisu razvikana u ovom trenutku. Ademi i Vrsaljko, dva 18godišnjaka sa plućima maratonca, sinoć su igrali kao da su rutineri. I bit će veliki igrači vjerujte mi.
Sa ovim se slažem, danas svi pišu o Sammiru (zasluženo) ali ova dva dečka će imati veliku karijeru, Ademi me podsjeća na Palaciosa iz Tottenham-a koji nosi nadimak traktor, a takav je Ademi "orao" je cijelu utakmicu
Audere est Facere

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 17 sep 2010, 11:56

Upravo tako, a Vrsaljko je prototip modernog bočnog igrača, profinjene tehnike, lijepog centaršuta, a u odbrani neprelaznog. Da ne govorim o brzini i mogućnosti ponavljanja desetke šprinteva uz aut liniju i pravi je potez odbijena podcjenjivačka ponuda Marseja od 4 miliona eura. Momak nek ostane još dvije tri sezone u Dinamu i cijena će mu biti 20 miliona minimum. S vremenom će doći i poziv Bilića, on je prirodni nasljednik Darija Srne.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 17 sep 2010, 12:06

Zanima me sada,gdje su oni pametnjakovici :D
Nadam se da se neko sjeca mog posta,gdje sam napisao da ce Dinamo pobjediti :) Dinamo ima trenera,zapamtite to ;)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.