1. HNL
Re: 1. HNL
Ma fantasticna atmosfera,steta za Benkin promasaj,moze se igrati sa ovim Stuttgartom,uz malo srece proci ce dalje
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Benkooooooooooooooooooooooooo
Bravo Tomecak,odlican ubacaj,ajde jos malo izdrzite
EDIT:2:0 hahahahah,bravo Rijeko,trpaj levate

Bravo Tomecak,odlican ubacaj,ajde jos malo izdrzite
EDIT:2:0 hahahahah,bravo Rijeko,trpaj levate

HRHB
HRHB
2-1 ali vrhunski se drzi rijeka,najbolja predstava od svih ekipa iz regiona
Pobjeda 2:1,bravo Rijeko,odlicno su drzali protiv Stuttgarta,imaju velike sanse za prolaz
HRHB
HRHB
- francobaresi
- Kontakt:
Za razliku od Dinama , Rijeka ima trenera koji se razumije u taktiku i zna izvući maksimum iz igrača.
Svaka čast Benku i društvu , želim im sve najbolje u uzvratu.
Svaka čast Benku i društvu , želim im sve najbolje u uzvratu.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Jao skakao sam kao da Dinamo igra
Armada, igraci, Kek naklon do podaa. Svaka cast!!

Armada, igraci, Kek naklon do podaa. Svaka cast!!
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Bravo, bravo i bravo RIJEKA!!! Velika pobjeda, bez obzira na kraju brzo i nespretno primljeni gol.
Tako se trči, tako se bori za svoj klub, tako se igra, bravo, bravo!
Tempo u prvih pola sata prvog poluvremena je bio fantastičan bez obzira što nije bilo nekih šansi, pa su zato i opali u trci u zadnjih 15 minuta. Rijeka je igrala tako jednostavno, sa što manje dodira i što bržim protokom lopte prema naprijed.
Sjajno, bravo i Benku i Tomečaku i Vargiću koji je vrhunski branio, i Kvržiću i Malešu, svima čestitke
Tako se trči, tako se bori za svoj klub, tako se igra, bravo, bravo!
Tempo u prvih pola sata prvog poluvremena je bio fantastičan bez obzira što nije bilo nekih šansi, pa su zato i opali u trci u zadnjih 15 minuta. Rijeka je igrala tako jednostavno, sa što manje dodira i što bržim protokom lopte prema naprijed.
Sjajno, bravo i Benku i Tomečaku i Vargiću koji je vrhunski branio, i Kvržiću i Malešu, svima čestitke

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Jel se samo meni cinilo da je onaj gol Stutgarta offside? Nisam gleda ponovljenu snimku ali na prvi tren mi se cinilo da je bar metar bio u zaleđu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Tritolone je napisao/la:Jel se samo meni cinilo da je onaj gol Stutgarta offside? Nisam gleda ponovljenu snimku ali na prvi tren mi se cinilo da je bar metar bio u zaleđu.
I meni se cini da je bilo zaledje,ajd nek netko gif postavi ako ima
HRHB
HRHB
Ha, sumnjivo je, Ibišević je bio možda u crti...treba pogledati snimku...Tritolone je napisao/la:Jel se samo meni cinilo da je onaj gol Stutgarta offside? Nisam gleda ponovljenu snimku ali na prvi tren mi se cinilo da je bar metar bio u zaleđu.
Drugi gol

Stvarno sam sretan zbog Rijeke i drago mi je da su se izjalovile one moje riječi na početku sezone kad sam strepio zbog njih u euro nastupima i kad im nisam davao ni 5% šansi. Imaju još mjesta za napredak, ali ovo je vrhunski.
4 pobjede i jedna neriješena, koeficijent samo za ovu sezonu 4.500, još kad se doda nacionalni, bit će to puna kapa

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Nema zaledja.Android je napisao/la:Tritolone je napisao/la:Jel se samo meni cinilo da je onaj gol Stutgarta offside? Nisam gleda ponovljenu snimku ali na prvi tren mi se cinilo da je bar metar bio u zaleđu.

RIP CITY!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Mislim da nije bilo zaledje, mozda vara kamera, odnosno kut gledanja, cesta pojava. edit : Ev po ovom gore i nije.
A sto se tice Rijeke, svaka cast, kao sto vec rekoh (dubrava
) na jednoj drugoj temi gdje su mi se smijali da je i Rijeka u ovom momentu definitivno ispred Hajduka, odigrali su odlicno, mozda nisu isto trkacki pripremljeni, ali momcadi sa ovih prostorima mogu parirati u tehnickom smislu dosta jacim ekipama, ali te jace ekipe te uniste trkom, taktickom zrelosti, mirnocom, ali ovaj put Rijeka nije nasjela na to i pruzila je odlican otpor i ima veliku pobjedu u ovoj utakmici danas. Jos jednom, momcima svaka cast, bravo i Zlomi!
A sto se tice Rijeke, svaka cast, kao sto vec rekoh (dubrava

...Život za Široki...
Da, nije zaleđe. Zbunio me onaj igrač iza Ibiševića...
Da, ipak nije zaleđe, nisam jasno vidio koji je od ove dvojice njemaca zabio loptu u gol, Ibisevic je dosao iz drugog plana al ovaj drugi je bio u zaleđu. Steta zbog gola ali mislim da Rijeka jos uvijek ima sanse. Sttugart ne igra dobro i Rijeka ce to morat iskoristit. Sad ili nikad 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ja ti i sad tvrdim, odgovorno i pri zdravom razumu i pametiŠB_Fidelis je napisao/la:Mislim da nije bilo zaledje, mozda vara kamera, odnosno kut gledanja, cesta pojava. edit : Ev po ovom gore i nije.
A sto se tice Rijeke, svaka cast, kao sto vec rekoh (dubrava) na jednoj drugoj temi gdje su mi se smijali da je i Rijeka u ovom momentu definitivno ispred Hajduka, odigrali su odlicno, mozda nisu isto trkacki pripremljeni, ali momcadi sa ovih prostorima mogu parirati u tehnickom smislu dosta jacim ekipama, ali te jace ekipe te uniste trkom, taktickom zrelosti, mirnocom, ali ovaj put Rijeka nije nasjela na to i pruzila je odlican otpor i ima veliku pobjedu u ovoj utakmici danas. Jos jednom, momcima svaka cast, bravo i Zlomi!

Rijeka je u ovoj tekmi igrala agresivno, dobro je bila trkački spremna bez obzira na umor pri kraju tekme. I što je najbitnije, nisu carinili loptu ko jučer Dinamo već se igralo brzo od noge do noge. U napadu imaju klasu od igrača i tu je najveća prednost Rijeke..
Al, jedna lasta ne čini proljeće.
Odlican rezultat za Rijeku. Jeftino su primili onaj gol i ostaje zal, ali sigurno bi svatko normalan prije utakmice potpisao ovaj rezultat i sada treba samo biti sretan zbog pobjede Rijeke, mogucnosti da se prodje dalje, da se hrvatski nogomet predstavi u dobrom svjetlu, da se poveca koeficijent, zaradi neka para itd itd. Stuttgart je pokazao da je bolji, fizicki su jaci, mogu vise da trce, ali je Kek znao kako igrati protiv takve ekipe. Mislim da Rijeka ima dobre sanse, a ako zabije u gostima produzetci su sigurni.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Dobro.dubrava je napisao/la:Ja ti i sad tvrdim, odgovorno i pri zdravom razumu i pametiŠB_Fidelis je napisao/la:Mislim da nije bilo zaledje, mozda vara kamera, odnosno kut gledanja, cesta pojava. edit : Ev po ovom gore i nije.
A sto se tice Rijeke, svaka cast, kao sto vec rekoh (dubrava) na jednoj drugoj temi gdje su mi se smijali da je i Rijeka u ovom momentu definitivno ispred Hajduka, odigrali su odlicno, mozda nisu isto trkacki pripremljeni, ali momcadi sa ovih prostorima mogu parirati u tehnickom smislu dosta jacim ekipama, ali te jace ekipe te uniste trkom, taktickom zrelosti, mirnocom, ali ovaj put Rijeka nije nasjela na to i pruzila je odlican otpor i ima veliku pobjedu u ovoj utakmici danas. Jos jednom, momcima svaka cast, bravo i Zlomi!
da je Hajduk bolji! Tj., igra bolje.
Rijeka je u ovoj tekmi igrala agresivno, dobro je bila trkački spremna bez obzira na umor pri kraju tekme. I što je najbitnije, nisu carinili loptu ko jučer Dinamo već se igralo brzo od noge do noge. U napadu imaju klasu od igrača i tu je najveća prednost Rijeke..
Al, jedna lasta ne čini proljeće.

(Vidim druzis se s Maminhom pa ostao zdravog razuma i pameti.

...Život za Široki...
- _forzamilan_
- Kontakt:
Kakva tekma! Šteta za gol ali realno moglo je biti i 2-2 ili 2-3 za švabe. Iako nisu u formi i ako su loši vidi se ta klasa Bundeslige naspram HNL-a. Rijeka se borila kao lav, momci su išli glavom tamo gdje mnogi ne bi kopačkom. Mnogo trke i jakih duela. Benko je opasni lisac, golman je svemirac! Atmosfera strašna. Kek je dobar taktičar. U uzvratu neka momci odigraju hrabro pa šta bude neka bude. Grazi Volpi! Krepat ma ne molat, Forza Fiume!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
e vidiš ja mislim da je morao dizat zastavicu..a razlog je taj jer je onaj prvi igrač u zaleđu, istina, drugi igrač dolazi iznutra i nije u zaleđu ali obojica idu na loptu skupa i on nije mogao procjeniti pogotovo iz tamo onog kuta tko je ugurao loptu u gol jer smo i mi na tv to tek vidjeli na usporenom..da ovaj nije isao na loptu ok, ali i onaj je drugi u zaleđu išao na loptu..maltene njima je noga uz nogu kod postizanja pogotka..sreća pa je ovaj koji nije u zaleđu u biti i dao gol, inače da je bio drugi bio bi neregularan gol...čudna situacija skroz.Damian je napisao/la:Nema zaledja.Android je napisao/la:Tritolone je napisao/la:Jel se samo meni cinilo da je onaj gol Stutgarta offside? Nisam gleda ponovljenu snimku ali na prvi tren mi se cinilo da je bar metar bio u zaleđu.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.