Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Edin Dzeko i Zvjezdan Misimovic u timu sezone po portalu spox.com
http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... 08-09.html
Sa desne strane ima anketa na spoxu, bira se MVP sezone, za sada vodi Miske sa 33%, drugi Gomez sa 32%... gusto za sada...travnik je napisao/la:Edin Dzeko i Zvjezdan Misimovic u timu sezone po portalu spox.com
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ja sam mu dosad dao jedno 500 glasova 
- rob do bagro
- Kontakt:
ja mislim da je miske zasluzio da bude mvp ipak 20 asistencija nije malo svaka cast gomezu ali miske je jednostavno to zasluzio
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ne vjerujem da ce Wolfsburg pustiti Dzeku.
Ljudi ce da igraju LP a znamo ko im je sponzor
Sinoc je na N.TV bio prenos slavlja i bas je neki od sefova VW govorio
Citiram:
"Ako neko misli da cemo nakon dvije godine ulaganja sada(sa titulom) prestati, grdno se vara"
To sto neki spominju odlazak "pola ekipe" nema veze sa istinom jer sv igraci imaju dobre ugovore(Dzeko 2011) a da ce ih olako pustiti sada, kada ce igrati LP
Vjerujem da ce do pocetka nove sezone VW "uspricati" jos nekih 30-tak miliona i to ce biti dovoljno da svakom timu BL "zagorcaju zivot" .
PS
Virtu, svaka cast za posteve na celzijevom forumu.
Boris se za nase bolje nego Piro Ceder
, bolje nego svi politicari zajedno.
Extra i samo nastavi.
Ljudi ce da igraju LP a znamo ko im je sponzor
Sinoc je na N.TV bio prenos slavlja i bas je neki od sefova VW govorio
"Ako neko misli da cemo nakon dvije godine ulaganja sada(sa titulom) prestati, grdno se vara"
To sto neki spominju odlazak "pola ekipe" nema veze sa istinom jer sv igraci imaju dobre ugovore(Dzeko 2011) a da ce ih olako pustiti sada, kada ce igrati LP
Vjerujem da ce do pocetka nove sezone VW "uspricati" jos nekih 30-tak miliona i to ce biti dovoljno da svakom timu BL "zagorcaju zivot" .
PS
Virtu, svaka cast za posteve na celzijevom forumu.
Boris se za nase bolje nego Piro Ceder
Extra i samo nastavi.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
@secer
Sve je to lijepo druze, ali ples miliona je cudo. Dobro znas da su igraci u njemackoj visestruko manje placeni u odnosu na ostale lige. Mislis li da ce Dzeko ostati kod Vukova ako ga bude zelio npr. Roman Abramovic? Ili novi predsjednik Reala? Tesko buraz. Jedino ako Edin ne bude htio mijenjati sredinu, to ce biti sasvim druga prica. Medjutim dva miliona po sezoni, koliko mu sad nude je premalo kad znamo da bi u Engleskoj mogao imati bar 5 puta vise. Ok, nije sve u parama, ali razlika je ogromna da bi nekome bilo svejedno.
Sve je to lijepo druze, ali ples miliona je cudo. Dobro znas da su igraci u njemackoj visestruko manje placeni u odnosu na ostale lige. Mislis li da ce Dzeko ostati kod Vukova ako ga bude zelio npr. Roman Abramovic? Ili novi predsjednik Reala? Tesko buraz. Jedino ako Edin ne bude htio mijenjati sredinu, to ce biti sasvim druga prica. Medjutim dva miliona po sezoni, koliko mu sad nude je premalo kad znamo da bi u Engleskoj mogao imati bar 5 puta vise. Ok, nije sve u parama, ali razlika je ogromna da bi nekome bilo svejedno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Razumijem je sta hoces da kazes(da dodam da u Engleskoj placa upola manje poreza nego u Njemackoj) ali ne vjerujem da ce ga Wolfsburg pustiti.
Slicna je situacija i u Minhenu gdje je zadnju izrekao Rumenige tako ako bi se neko pojavio i sa 70 milioncica Riberiju je ostati.
Tako se i nas zmaj moze buniti ali ako menadzment odluci da ga ostavi njemu je ostati a dobro znaju kako da ukrote igraca koji se pobuni.
Onih dva miliona koje mu nude ako produzi ugovor su smijesna jer bi u prvoj sezoni kod Celzija zaradjivao barem 6
Nikada ne treba zaboraviti VW!
Iako je kriza planiraju uspricati 30-40 a vrlo lahko i 50 miliona, a sta tek ocekivati kada mediji pocnu bombardovati vijestima o zavrsetku krize?
VW moze kupiti i Celzi i Abramovica za neku "sicu" koju nosaju u dzepu pa ih fino zaposliti da zavrcu sarafe na novom Polu
Istina(navijacka) najvise bi volio da Dzeko i Miske predju u Bayern(da ih Dzeko uslovi dovodjenjem Misketa) pa da, uz par Rusa, Bjelorusa, Uzbekistanaca i Pakistanaca
koje planiraju dovesti, budu prava pojacanja i da haraju BL a bogme i LP.
Poslije Baye najdrazi mi je Celzi a praznik bi mi bio kada bi Dzekite potopio kockastog Skota i njegov MUD( je li se ovako pise mancester skraceno
) klub koji mrzim najvise na dunjaluku.
Slicna je situacija i u Minhenu gdje je zadnju izrekao Rumenige tako ako bi se neko pojavio i sa 70 milioncica Riberiju je ostati.
Tako se i nas zmaj moze buniti ali ako menadzment odluci da ga ostavi njemu je ostati a dobro znaju kako da ukrote igraca koji se pobuni.
Onih dva miliona koje mu nude ako produzi ugovor su smijesna jer bi u prvoj sezoni kod Celzija zaradjivao barem 6
Nikada ne treba zaboraviti VW!
Iako je kriza planiraju uspricati 30-40 a vrlo lahko i 50 miliona, a sta tek ocekivati kada mediji pocnu bombardovati vijestima o zavrsetku krize?
VW moze kupiti i Celzi i Abramovica za neku "sicu" koju nosaju u dzepu pa ih fino zaposliti da zavrcu sarafe na novom Polu
Istina(navijacka) najvise bi volio da Dzeko i Miske predju u Bayern(da ih Dzeko uslovi dovodjenjem Misketa) pa da, uz par Rusa, Bjelorusa, Uzbekistanaca i Pakistanaca
Poslije Baye najdrazi mi je Celzi a praznik bi mi bio kada bi Dzekite potopio kockastog Skota i njegov MUD( je li se ovako pise mancester skraceno
Toni je jucer omasio citav gol i to sa 3 metra, hej, citav golGenghis je napisao/la:Ja mislim da mnogi igraci uopste nebi ni pokusali da postignu pogodak iz one pozicije, izgledalo je kao sigurna golmanova lopta, medjutim kao sto neko vec rece, posla ga Dzeko po cevape ( i jogurt ^^).FK Sarajevo je napisao/la:dzeko kralju kakav samo covijek ima osjecaj za go to je nemoguce onaj go sto je juce dao nakon onoga nabacaja nogom ono bi mnogi igraci promasili ne samo go nego i loptu sretno majstore u nastavku karijere
Dzeko je vanzemaljac
Najljepsa tri gola:
Ibisevic protiv Bayerna(onako je pogadjao jos samo Muller)
Dzeko protiv Hanovera, a najljepsi mi je ona iz kombinacije Dzeko - Misimovic - Dzeko protiv Bayerna.
Od svoga do protivnickog gola za 11,5 sekundi
To je ono o cemu je mastao Klinsman, to je ono sto u manjem formatu radi Wenger
jednostavno ne mogu prestati gledati.....
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Jos kad mu se pridruzi Olic, nek im je Bog u pomoci...secer je napisao/la:Toni je jucer omasio citav gol i to sa 3 metra, hej, citav gol
A onaj gol protiv Stuttgarta, http://www.youtube.com/watch?v=1HoRn_2K4BM ?secer je napisao/la: Dzeko je vanzemaljac![]()
Najljepsa tri gola:
Ibisevic protiv Bayerna(onako je pogadjao jos samo Muller)
Dzeko protiv Hanovera, a najljepsi mi je ona iz kombinacije Dzeko - Misimovic - Dzeko protiv Bayerna.
Od svoga do protivnickog gola za 11,5 sekundi![]()
To je ono o cemu je mastao Klinsman, to je ono sto u manjem formatu radi Wenger
100% sportski i krajnje opušten potpis
predivno.............RiNo je napisao/la: A onaj gol protiv Stuttgarta, http://www.youtube.com/watch?v=1HoRn_2K4BM ?
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Au, majku mu, taj sam zaboravio
Covjeku treba p´o kvadrata prostora i golman nema sanse
Ne´mres mu sve golove ni pofatat´
Pristajem, uvrstavam ga i prosirujem listu
Najljeps cetri gola
Nemoj, majke ti, vise dodavati da na kraju nece biti najljepsih 60-tak golova
ps
Onaj sucks ili sox il kako se vec vice ona stranica
Bas sam se nasmijao
Dzeko- Gomez- Grafit- Ba- Riberi-Diego
Nadavali bi se golova ali bi im i Karlsrue zabio 10. komada
Covjeku treba p´o kvadrata prostora i golman nema sanse
Ne´mres mu sve golove ni pofatat´
Pristajem, uvrstavam ga i prosirujem listu
Najljeps cetri gola
ps
Onaj sucks ili sox il kako se vec vice ona stranica
Bas sam se nasmijao
Dzeko- Gomez- Grafit- Ba- Riberi-Diego
Tacno tako, gdje to Dzeko Gomez Graffite Ribery Diego i Ba mogu igrati u istoj postavi... cak su Ba uvrstili u vezu , a covjek je klasicni spic igrac... Samo ba da natrpaju sto vishe napadacha da izgleda "efektivnije".secer je napisao/la:Au, majku mu, taj sam zaboravio![]()
![]()
![]()
![]()
Covjeku treba p´o kvadrata prostora i golman nema sanse![]()
Ne´mres mu sve golove ni pofatat´![]()
Pristajem, uvrstavam ga i prosirujem listu![]()
![]()
Najljeps cetri gola![]()
ps
Onaj sucks ili sox il kako se vec vice ona stranica![]()
Bas sam se nasmijao![]()
Dzeko- Gomez- Grafit- Ba- Riberi-Diego![]()
Goal.com je dao daleko boljih top 11, medjutim i oni su imali jedan nedostatak , a to je Diego u prvoj postavi.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trbaju svi po malo koji znaju engleski...i ja sam se upravo registrovao (mada mi engleski i nije najjaca strana) i vec sam dao rjec hvale za dijamanta.lejla je napisao/la:tnx... registrovala sam se.... sad cu i njima malo solit pamet......![]()
![]()
![]()
![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
i sta radite tamo? nagovarate navijace Chelsea da kupe Dzeku? mozda i Abramovic citaZijo je napisao/la:Trbaju svi po malo koji znaju engleski...i ja sam se upravo registrovao (mada mi engleski i nije najjaca strana) i vec sam dao rjec hvale za dijamanta.lejla je napisao/la:tnx... registrovala sam se.... sad cu i njima malo solit pamet......![]()
![]()
![]()
![]()
Abramovic mozda ne cita ali ce bar cuti u svakom slucaju.
Virtu4l je napisao/la:@secer
Cestitam za postove na CFCnet Forumu!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
tako je upravu siVirtu4l je napisao/la:@secer
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
http://www.youtube.com/watch?v=1IJKVdw3-q0
Evo smijesan video na youtube kako igraci Wolfsburga plesu i tu je i Dzeko.
Evo smijesan video na youtube kako igraci Wolfsburga plesu i tu je i Dzeko.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".