Ima da proradi ono "Go Cavs Go".
Al' haj', barem me nisi pokušao uzeti na patriotizam, jer sam u jednom trenutku dobio ponudu Teletović + Durant za Gasola i Irwinga.
Ne, nije u pitanju Majestic.
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Pa sta se smijes, Durantula jede malu djecu, a Teletovic se cuva za prekrasne stvariMonolog je napisao/la:![]()
Ima da proradi ono "Go Cavs Go".Pa ne znam ja tebe od jučer.
![]()
Al' haj', barem me nisi pokušao uzeti na patriotizam, jer sam u jednom trenutku dobio ponudu Teletović + Durant za Gasola i Irwinga.
Sanel hahaha. Molit ces ti mene da uradim trejd, pogotovo kada se Love vrati haha, ali nece tada biti onog osjecaja s pocetka, jer sam sada striktno profesionalacMonolog je napisao/la:![]()
Ima da proradi ono "Go Cavs Go".Pa ne znam ja tebe od jučer.
![]()
Pa zato te ne htjedoh oštetiti. Kontam, gdje ću sa silnim poenima, skokovima i asistencijama našeg košarkaškog dijamanta. A, s obzirom da bi to bila krađa decenije (jbt onaj trade između Lakersa i Memphisa), sumnjam da bi to naš Stern dopustio.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa sta se smijes, Durantula jede malu djecu, a Teletovic se cuva za prekrasne stvari
Jer za Ljuuuuuuuuuuubav, treba imat' Kyrieja.adriano_leite je napisao/la:Sanel hahaha. Molit ces ti mene da uradim trejd, pogotovo kada se Love vrati haha, ali nece tada biti onog osjecaja s pocetka, jer sam sada striktno profesionalac
Tako sam te ucio na Team-Speaku, ne daj se, dat ce on tebi Kajrija za Parkera 1 za 1adriano_leite je napisao/la:jer sam sada striktno profesionalac.

kosevsko brdo - Rule_hzLBJ MVP je napisao/la:
Ko je ono pobjednik prošle godine?
Da si igrao sa mnom u prvom kolu, dobio bi sve osim turnovera, dakle 8:1.Donnie Darko je napisao/la:Najbolji u tri kategorije (skokovi, asistencije i blokade), ostale su prilicno klimave. Nijedan igrac mi nije u nekoj formi zasad, tako da sam zadovoljan i minimalnim porazom u ovom kolu.
Ali sam sinoc imao 4-5 igrača manje, pa gubim 2:7, što takođe nije zanemarivo.Donnie Darko je napisao/la:Imas 4 aktivna igraca vise do kraja, sto i nije mala stvar sa ovako malim rosterima
Razmisljao sam sinoc o trejdu, ali nisam dosao ni do kakvog zakljucka. Dobra je ponuda, ali me strah uzeti Currya. Vidjet cu veceras.Tracy3McGrady je napisao/la:ja gubim 9:0 :d i to mi igralo dosta igraca. donie sta cemo za trade?
Ajde ako moze odluka buraz do veceras, da znam na cemu sam, da bi mogao dalje traziti, mislim da je ponuda i vise i nego dobra.Donnie Darko je napisao/la:Razmisljao sam sinoc o trejdu, ali nisam dosao ni do kakvog zakljucka. Dobra je ponuda, ali me strah uzeti Currya. Vidjet cu veceras.Tracy3McGrady je napisao/la:ja gubim 9:0 :d i to mi igralo dosta igraca. donie sta cemo za trade?![]()
Btw. Ko se ono javio sa pomocnika? Mislim Tracy3Mac i LBJ MVP, jos iko? Stavit cu anketu veceras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.