Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

prasovic89
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la prasovic89 » 16 mar 2015, 19:33

AVNOJ : Kladim se da ti je žena bila iza leđa i čitala sve :mrgreen:
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 mar 2015, 23:31

Došla tetka od starog kod nas i sad je ja moram voditi doktoru. Starija žena, logično. I tako obavili mi te preglede po bolnici, tamo vamo, kako ćemo kući, skontamo da ćemo taksijem. Sjednemo mi u taksi, čovjek nas odvuče do ispred vrata, kaže 10 maraka. Tetka vadi petaka daje mu, vozač je ono blijedo gleda u fazonu gdje još para baba, kad ona hladno, "pa šta hoćeš više, i ti si se vozio". I samo izađe iz taksija. :lol: :lol: :lol: Vozač gleda u mene, meni ofirno i što sjedoh sa njom ikako, šta ću, uhvatim se za džep i platim ostatak.
DRUG NEBI TI PUNCA

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 17 mar 2015, 01:26

bagrcavi je napisao/la:Došla tetka od starog kod nas i sad je ja moram voditi doktoru. Starija žena, logično. I tako obavili mi te preglede po bolnici, tamo vamo, kako ćemo kući, skontamo da ćemo taksijem. Sjednemo mi u taksi, čovjek nas odvuče do ispred vrata, kaže 10 maraka. Tetka vadi petaka daje mu, vozač je ono blijedo gleda u fazonu gdje još para baba, kad ona hladno, "pa šta hoćeš više, i ti si se vozio". I samo izađe iz taksija. :lol: :lol: :lol: Vozač gleda u mene, meni ofirno i što sjedoh sa njom ikako, šta ću, uhvatim se za džep i platim ostatak.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 mar 2015, 01:33

bagrcavi je napisao/la:Došla tetka od starog kod nas i sad je ja moram voditi doktoru. Starija žena, logično. I tako obavili mi te preglede po bolnici, tamo vamo, kako ćemo kući, skontamo da ćemo taksijem. Sjednemo mi u taksi, čovjek nas odvuče do ispred vrata, kaže 10 maraka. Tetka vadi petaka daje mu, vozač je ono blijedo gleda u fazonu gdje još para baba, kad ona hladno, "pa šta hoćeš više, i ti si se vozio". I samo izađe iz taksija. :lol: :lol: :lol: Vozač gleda u mene, meni ofirno i što sjedoh sa njom ikako, šta ću, uhvatim se za džep i platim ostatak.
:rol:

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 17 mar 2015, 01:37

doselio se ja u kvart jedan u Sarajevu, upozno neku raju, ono osnovna skola i ti fazoni. U modi je bio šah i igrali smo ga svuda, s jednim jaranom, igrao sam na podestu od stepenica, ispred haustora. Kad dolazi neka djevojka, lijepa, zgodna, avion, u nekoj suknjici je ona. Reče ona nešto mom jaranu, ne skontah, govorim ja njemu, joj jes dobra, i virim ja sad kako ide uz stepenice, a ima neku suknjicu, virim ja, saginjem se, reko vidi ovo, ba. Kad on, sestra mi ba, šta ti je!?
Kako sam se isfuro tad :oops:

:urnebes:

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 17 mar 2015, 07:49

prasovic89 je napisao/la:AVNOJ : Kladim se da ti je žena bila iza leđa i čitala sve :mrgreen:
Pa vidis da sam prekino pisat cim sam cuo da dolazi sa posla hahaha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 mar 2015, 08:45

:bow: :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 mar 2015, 09:04

Moj komšo ima tri sina, svi popunjeni i vole dobro pojesti. Kaže im otac ''Ona moja trojica kad zasjednu za stol pometu sve, žena iznese pitu iz rerne, nije se ona para iz pite ni popela do plafona oni nju sliste''.

Kaže mu srednji sin (osmi razred a ima oko 110 kg), pitao ga efendija na vjeronauci ''Koji su mubarek dani?'' a ovaj odgovorio ''Utorak i srijeda, zato što je Liga prvaka i babo donese keksa i kole''

:lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 17 mar 2015, 11:30

ramiral je napisao/la:Moj komšo ima tri sina, svi popunjeni i vole dobro pojesti. Kaže im otac ''Ona moja trojica kad zasjednu za stol pometu sve, žena iznese pitu iz rerne, nije se ona para iz pite ni popela do plafona oni nju sliste''.

Kaže mu srednji sin (osmi razred a ima oko 110 kg), pitao ga efendija na vjeronauci ''Koji su mubarek dani?'' a ovaj odgovorio ''Utorak i srijeda, zato što je Liga prvaka i babo donese keksa i kole''

A dobar imam i ka jednog komsu svi su mu masala kaze jednom umene kad zena napravi hljeb ko 16-ka guma

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 17 mar 2015, 11:52

Helem da nastavim od juce..... Pusti nas murija dobro je kontam zna mi starog necu jos prenocit u policiji dodjem do ulaza u zgradu kad ona pa gdje cemo to sta na gdje cu odo kuci a ja neces me odpratit do kuce ma reko idi u tri pm sta te imam jos pratit mjesec dana te vodam ko levat jarani me zajebaju pola grada mi se smije jos u muriji zavrsi nemam te ja vise sta pratit i odem kuci...... Proslo jedno desetak dana sve se smirilo kontam dobro je proslo sve metno ga ja i to je to nema sta......ali chelu tu godinu bio sam druga smjena u skoli i nikad ama bas nikad se nisam budio prije deset....jedno jutro probudim se vidim 6 sati kontam koji mi je kad cujem starce piju kafu spremaju se na posao kad govori stari staroj onaj nas mali guzio kaze stara de bolan nepricaj gluposti odakle ti to sta ce on a stari jest jest sinoc u kafani bio mi ovaj prijatelj policajac kaze uhvatio ga na nekom koncertu sa nekom starija od njega udara mali udara jos je kaze bila i nevina kad stara podje da place aj jadna ja pa sra ce on nema ni 17 godina mora da je neka rospija majku joj jeebem jos ce neku i bolescuru da pokupi place stara ko godina moze ostat i trudna pa sta onda govori stari mozda je stavio **** stara opet jeca ma sta on zna djete malo moje nemoze zena doci sebi stari govori e sto je bio mal bio je Sincina moj ja se sjebo znojim se sav mokar opuco me crnjak nemogu sebi doci. Deset dana mater izbjegavo po kuci nisam je smio pogledat stari se samo smijo i podjebavo momcino kako ide i te gluposti.......

Al opet na kraju ja sam ga metno to je bio cilj a sad jel vrijedilo i dan danas se pitam......

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 17 mar 2015, 12:13

:lol: :lol: :lol: suze zivota mi ahahahahaha

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 17 mar 2015, 12:28

HHahaha :rol: :rol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 17 mar 2015, 13:06

AVNOJ je napisao/la:Helem da nastavim od juce..... Pusti nas murija dobro je kontam zna mi starog necu jos prenocit u policiji dodjem do ulaza u zgradu kad ona pa gdje cemo to sta na gdje cu odo kuci a ja neces me odpratit do kuce ma reko idi u tri pm sta te imam jos pratit mjesec dana te vodam ko levat jarani me zajebaju pola grada mi se smije jos u muriji zavrsi nemam te ja vise sta pratit i odem kuci...... Proslo jedno desetak dana sve se smirilo kontam dobro je proslo sve metno ga ja i to je to nema sta......ali chelu tu godinu bio sam druga smjena u skoli i nikad ama bas nikad se nisam budio prije deset....jedno jutro probudim se vidim 6 sati kontam koji mi je kad cujem starce piju kafu spremaju se na posao kad govori stari staroj onaj nas mali guzio kaze stara de bolan nepricaj gluposti odakle ti to sta ce on a stari jest jest sinoc u kafani bio mi ovaj prijatelj policajac kaze uhvatio ga na nekom koncertu sa nekom starija od njega udara mali udara jos je kaze bila i nevina kad stara podje da place aj jadna ja pa sra ce on nema ni 17 godina mora da je neka rospija majku joj jeebem jos ce neku i bolescuru da pokupi place stara ko godina moze ostat i trudna pa sta onda govori stari mozda je stavio **** stara opet jeca ma sta on zna djete malo moje nemoze zena doci sebi stari govori e sto je bio mal bio je Sincina moj ja se sjebo znojim se sav mokar opuco me crnjak nemogu sebi doci. Deset dana mater izbjegavo po kuci nisam je smio pogledat stari se samo smijo i podjebavo momcino kako ide i te gluposti.......

Al opet na kraju ja sam ga metno to je bio cilj a sad jel vrijedilo i dan danas se pitam......

Toooo sincino! :urnebes:
FK Željezničar
Chelsea FC

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 17 mar 2015, 13:09

Aljegri, out!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 mar 2015, 13:46

:rol: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 17 mar 2015, 14:06

kako ide ljudino, morel se mećat' ? :mrgreen: :lol: :lol:

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 17 mar 2015, 14:07

Barem si oca ucinio ponosnim :lol:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 mar 2015, 15:10

Koji brat :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 17 mar 2015, 15:23

Ne znam ljudi za vas, al' meni kakav god da je dan ova mi tema popravi raspolozenje :D

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 17 mar 2015, 17:04

Al mi popravi dan ova zadnja stranica, haos.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.