NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Ne ubrajam njega tu, nastupao je za USA. Vidiš da ga nisam nabrojao..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Virgin Islands pripadaju Americi kao Guam recimo, oni mogu doci u USA kako hoce, jezik im je Engleski, predsjednik Obama.Monolog je napisao/la:Navedi onda i Duncana.
Pa sta ako je nastupao? To znaci da nije iz Nigerije? Lik je dosao u Ameirku sa 18 godina, i nije Amerikanac.Clutch je napisao/la:Ne ubrajam njega tu, nastupao je za USA. Vidiš da ga nisam nabrojao..
Nationality: Nigerian / American
Ti ga ubrajaj, ja ti kažem da ga ja nisam uzeo u obzir.
Ti ga ubrajaj, ja ti kažem da ga ja nisam uzeo u obzir.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Za kojeg ne mogu glasati.alemsa je napisao/la:jezik im je Engleski, predsjednik Obama.
Duncan i HO su Amerikanci; obojica su nastupala za njihovu nacionalnu selekciju i nikako se ne mogu stavljati u isti koš sa gorenavedenim likovima (Evropljanima, da budem precizniji). Inače, čudi me da niko ne navodi Nasha. Sigurno da bi i on imao dosta toga za reći kada su neamerikanci u pitanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sportsko drzavljanstvo mu je americko i tu sva prica zavrsava
samo ga jos ti brojis kao stranca
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nash ispred Dirka?Monolog je napisao/la: Inače, čudi me da niko ne navodi Nasha. Sigurno da bi i on imao dosta toga za reći kada su neamerikanci u pitanju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ok, onda ni Diego Costa nije Brazilac.miki_92 je napisao/la:sportsko drzavljanstvo mu je americko i tu sva prica zavrsava
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne, ali definitivno ispred Petrovića. Govorim općenito, ne na mjestu najboljeg, pobogu.Clutch je napisao/la:Nash ispred Dirka?Monolog je napisao/la: Inače, čudi me da niko ne navodi Nasha. Sigurno da bi i on imao dosta toga za reći kada su neamerikanci u pitanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije. Neće nikad biti u izboru za najboljeg brazilskog igrača. Jednostavno. Kao što Oezil neće biti najbolji turski igrač, Subotić naš, Misimović srbijanski...alemsa je napisao/la:ok, onda ni Diego Costa nije Brazilac.miki_92 je napisao/la:sportsko drzavljanstvo mu je americko i tu sva prica zavrsava
koga zanima sportsko drzavljanstvo? Hakeem je daleko najbolji stranac, poslije njega ide Dirk a ovi ostali poput Nasha, Parkera itd. nisu ni blizu
Pa diskusija je počela s mojim osvrtom da je Dirk najbolji, zato pitam, pobogu.Monolog je napisao/la:Ne, ali definitivno ispred Petrovića. Govorim općenito, ne na mjestu najboljeg, pobogu.Clutch je napisao/la:Nash ispred Dirka?Monolog je napisao/la: Inače, čudi me da niko ne navodi Nasha. Sigurno da bi i on imao dosta toga za reći kada su neamerikanci u pitanju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Gledajući čisto NBA, Dirk pa onda svi ostali a gledajući općenito najbolji Neamerikanac ikad po meni Dražen Petrović pa tek onda svi ostali.
P.S
Za mene je Hakeem Amerinakac jer je igrao za USA
P.S
Ali nije Amerikanac, kad kazes neamerikanac mora pripadati toj grupi, ni Hakeem ti nece rece da je Amerikanac nego da je Nigerijac.Epidaurus je napisao/la:Gledajući čisto NBA, Dirk pa onda svi ostali a gledajući općenito najbolji Neamerikanac ikad po meni Dražen Petrović pa tek onda svi ostali.
P.S
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 16 nov 2014, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dobro, jest on Nigerijac al ga bar a ne smatram za stranog igrača u NBA jer je igrao za USA.
ocigledno ljude koji se bave sportomBalon je napisao/la:koga zanima sportsko drzavljanstvo? Hakeem je daleko najbolji stranac, poslije njega ide Dirk a ovi ostali poput Nasha, Parkera itd. nisu ni blizu
valjda bi ljudi s ovih prostora to trebali jako dobro znati
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jel Wright sto je igrao za Bosnu, Bosanac ili Amerikanac?miki_92 je napisao/la: ocigledno ljude koji se bave sportom
valjda bi ljudi s ovih prostora to trebali jako dobro znati
- storm_raider
- Kontakt:
Pa zar nije Zackary uzeo drzavljanstvo da igra za Bosnu?storm_raider je napisao/la:Koji je Wright igrao za reprezentaciju?
A sjecam se davno kad je Repka u fudbalu igrala u Spaniji protiv Spanije ono Misimovic kad je dao za 0-1, pa oni izjednacise u 97-oj minuti, prije te tekme je igrala Repka u kosarci, sjecam da je igrao jedan crnac. Zaboravio sam odakle je
Henry Domercant ili Terrel Castle jedan od njih dvojice je bio
Clutch je napisao/la:Pau.filip13 je napisao/la:Ginobili ili pau gasol?
Najbolji neamerikanac naravno Dirk. Po meni on uopšte nema konkurenciju za to 1. mjesto, uz sav respect Parkeru, Gasolu, Sabonisu, Petroviću..
slažem se,već je 9. strijelac svih vremena a vjerovatno i 7. na kraju sezone
Monolog je napisao/la:Za kojeg ne mogu glasati.alemsa je napisao/la:jezik im je Engleski, predsjednik Obama.![]()
Duncan i HO su Amerikanci; obojica su nastupala za njihovu nacionalnu selekciju i nikako se ne mogu stavljati u isti koš sa gorenavedenim likovima (Evropljanima, da budem precizniji). Inače, čudi me da niko ne navodi Nasha. Sigurno da bi i on imao dosta toga za reći kada su neamerikanci u pitanju.
ma nije niko ni spominjao najbolje neamerikance nego koliko sam vidio evropljane,a logično je da je nash iz dirka vjerovatno najbolji neamerikanac svih vremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.