Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miroslav Stevanović
Kud se niko i neintersuje za njega bar tako djeluje sto bi znacilo da jedino Sevilja moze da ga nekome dadne onako dzaba na kaljenje,sto mu i ne bi bilo lose ovako su svi na gubitku..
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Navodno Liverpool, Manchester City i Real Madrid ganjaju da kupe Navasa. Spanske novine "Marca" donose ovu informaciju i ako je vjerovati, eto mozda prilike Stevanovicu da vise igra iduce sezone.
sto je najgore nece navas nigdjemaxuz baxuz je napisao/la:Navodno Liverpool, Manchester City i Real Madrid ganjaju da kupe Navasa. Spanske novine "Marca" donose ovu informaciju i ako je vjerovati, eto mozda prilike Stevanovicu da vise igra iduce sezone.
- Goalgetter
- Kontakt:
Navas nikad nece zaigrati u drugom klubu, jer ima psihicku bolest, zbog koje ne smije duze vrijeme biti odaljen od kuce tj. Seville.maxuz baxuz je napisao/la:Navodno Liverpool, Manchester City i Real Madrid ganjaju da kupe Navasa. Spanske novine "Marca" donose ovu informaciju i ako je vjerovati, eto mozda prilike Stevanovicu da vise igra iduce sezone.
Po meni Sevilla i Spanska liga je preveliki zalogaj za Stevu,bar jos nije kapacitet za ovaj nivo.Mislim da bi pod hitno morao naci klub po "mjeri",jer je u najboljim igrackim godinama.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ide Navas sigurno ,i on i Negredo . Del Nido je najavio neki novi pocetak za klub. Od ove dvojice ce uzeti oko 50 miliona,podmladit ce ekipu i uz pokoje pojacanje,nadati se da ce potrefiti generaciju od prije par sezone. Vidjecemo u kakvim je planovima Stevo .Goalgetter je napisao/la:Navas nikad nece zaigrati u drugom klubu, jer ima psihicku bolest, zbog koje ne smije duze vrijeme biti odaljen od kuce tj. Seville.maxuz baxuz je napisao/la:Navodno Liverpool, Manchester City i Real Madrid ganjaju da kupe Navasa. Spanske novine "Marca" donose ovu informaciju i ako je vjerovati, eto mozda prilike Stevanovicu da vise igra iduce sezone.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ako Navas uopšte ode , sigurno da tamo gdje ode neće pružati partije kao u Sevilli .. Jednostavno , neće biti na istom psihološkom nivou kao u Sevilli , jer on ima ozbiljan problem.juznjak> je napisao/la:Ide Navas sigurno ,i on i Negredo . Del Nido je najavio neki novi pocetak za klub. Od ove dvojice ce uzeti oko 50 miliona,podmladit ce ekipu i uz pokoje pojacanje,nadati se da ce potrefiti generaciju od prije par sezone. Vidjecemo u kakvim je planovima Stevo .Goalgetter je napisao/la:Navas nikad nece zaigrati u drugom klubu, jer ima psihicku bolest, zbog koje ne smije duze vrijeme biti odaljen od kuce tj. Seville.maxuz baxuz je napisao/la:Navodno Liverpool, Manchester City i Real Madrid ganjaju da kupe Navasa. Spanske novine "Marca" donose ovu informaciju i ako je vjerovati, eto mozda prilike Stevanovicu da vise igra iduce sezone.
Pa majku mu jel' vi navijate da ovaj ode iz Sevilje ili navijate da Stevo opet grije klupu ? 

DRUG NEBI TI PUNCA
Ma vjeruj , ne bi mi ništa bilo draže da Steva počne igrat ko čovjek
, al sumnjam da će Navas otići iz Seville (ako ode , super)

Eto šanse za Stevu ako Navas ode u city
Evo ga Stevke usao 20 min pred kraj 

a novinar pita Sušića zasto nije pozvao stevanovica da dođe zato sto nije na spisku od 18 igraca za zadnje kolo 

- Goalgetter
- Kontakt:
Fino Steva igra, ima puno prostora na lijevoj strani, krece se zasad jako dobro.
Hoce to kod ovdasnjih noFinara.Gori su od njih ''strucnjaci''sa foruma sto se zapale k'o kutnjaci ,ako im ''potrefe'' pitanje,s vremena na vrijeme.zgembo89 je napisao/la:a novinar pita Sušića zasto nije pozvao stevanovica da dođe zato sto nije na spisku od 18 igraca za zadnje kolo
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tako je jedan od novinara sportsport.ba pisajući o jačini bjeloruske lige naveo među timove iz te države i bugarski Ludogorets. Ništa novo na ovom djelu zemljine polulopte.zgembo89 je napisao/la:a novinar pita Sušića zasto nije pozvao stevanovica da dođe zato sto nije na spisku od 18 igraca za zadnje kolo

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Stevanovic je napredovao,iako igra malo ,vidljivo je da ima snage,brzine ,umjeca a i samopuzdanj...
Gledao sam 20min i vise nego zadovoljan..
Bravo Steva,samo rad i sve ce doci..
Gledao sam 20min i vise nego zadovoljan..
Bravo Steva,samo rad i sve ce doci..
Imal gdje možda video , znam da je jedan lik jednom snimio otkad je Steva ušao pa do kraja pa postavio ? 

dobro je sto Stevanovic igra u zadnje vrijeme nesto vise za Sevilji,mislim da nam moze biti od koristi u Rigi,pogotovo ako ganjali rezultat... mlad je ,pun snage i zelje za dokazivanjem,i vjerujem da njegovoj karijeri tek dolaze bolji dani u Sevilji ili nekom drugom spanskom klubu manje je bitno...
taj sam, al nisam ovu tekmu upratio jbgaviKK je napisao/la:Imal gdje možda video , znam da je jedan lik jednom snimio otkad je Steva ušao pa do kraja pa postavio ?
U veznom redu će faliti Miske a i Medunjanin je iskritikovan, tako da možda čak i Miroslav uleti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.