Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

masteRofPoker
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la masteRofPoker » 01 dec 2013, 15:49

Ne mogu da vjerujem sta pojedinci pisu. Pa sve akcije Hajduka idu preko Avdije, ubi frajer po desnoj strani. Hajde malo objektivnosti, da se naucimo da ne mrzimo ljude tj. pojedince koji se zovu Avdija.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 dec 2013, 15:55

Kobe Bryant je napisao/la:Gledam malo na arnasport Dinamo-Hajduk ,
Vrsajevic kao ubjedljivo najstariji igrac Hajduka opet ispodprosjecan :roll: ,
Susic i po mom i ono sto je rekao srpski neutralni komentator je najbolji igrac Hajduka :o
Ne znam da li gledamo istu utakmicu ali Hajduk i ono što je imao prilika imao je nakon Avdijinih centaršuteva , nakon kornera koje je on izborio i slično :)

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 01 dec 2013, 15:58

Sarajevski kompleksi.da je iz sarajeva bio bi maicon.valja im svraka i dzakmic

Rios

Post Postao/la Rios » 01 dec 2013, 15:59

Dobar Avdija,dobar..Eto da ne bude da ga kritikujemo samo.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 dec 2013, 16:33

Nakon svih dokaza koje nam je ovaj "igrac" pruzio svojim nastupima, jos uvjek postoje osobe koje vjeruju,i druge uvjeravaju u to, da je on dobar igrac. To je za ozbiljno psihijatrijsko posmatranje.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 dec 2013, 16:43

Kod vas u Mozambiku se ne uvažavaju tuđa mišljenja očigledno :)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 dec 2013, 17:03

bavarian_bk je napisao/la:Kod vas u Mozambiku se ne uvažavaju tuđa mišljenja očigledno :)
To je isto k'o kad bih ja rekao da je Sean Connery los glumac i tebe uvjeravao da je tako. Mi bi zapoceli raspravu i na kraju bi se ispostavilo da ja nisam u pravu i morao bih prihvatit cinjenicu da je Connery dobar glumac.

Avdija Vrsajevic dobar igrac - misljenje
Avdija Vrsajevic los igrac - cinjenica

To je razlika izmedju nas u Mozambiku (koji btw ima demokratski ustav od '90-e) i vas u Zenici.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 dec 2013, 21:11

Najjace je ovako kad ti dodju poslije utakmice u sprdnji od lige zvane HNL gdje Vrsajevic nije bio kriminalno los izvlace neke argumente tipa dje ste kriticari. Taj igrac je svaku utakmicu u reprezentaciji izgledao kao amater, nema nikakav kvalitet i vrijeme je da dobije sut kartu iz reprezentacije, ali nazalost to se nece desiti jer kao sto neko gore napisa misleci da je to neki argument ceka se da se ovaj igrac preko reprezentacije proda u Tursku, jer samo Turci dovode ovakve polovnjake koji niti imaju kakvu perspektivu da budu bolji a niti imaju trenutnu klasu. Tako da ostaje nada da ovaj igrac ode u tu Tursku i da prestane dobijati pozive u reprezentaciju.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 01 dec 2013, 21:26

Mozambik je napisao/la:
To je razlika izmedju nas u Mozambiku (koji btw ima demokratski ustav od '90-e) i vas u Zenici.
kad su u pitanju igrački kvaliteti Avdije Vršajevića, koji i po mom mišljenju ne treba da ima mjesta u prvih 11 repke se ipak da raspravljati.

ali je činjenica da "vi u Mozambiku" ne znate ni čitati, niti geografiju Bosne i Hercegovine.

čovjeku nik @bavarian_bk(bk je btw. skračenica za Bosansku Krupu) i kao lokacija mu piše Bosanska Krupa i opet čovjek napiše "kod vas u Zenici". :lol: :lol: :lol:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 01 dec 2013, 21:55

gledao sam danas dinamo-hajduk, avdija ispodprosjecan i za utakmicu HNL-a, doduse trcao, borio se, pokusavao i koji centarsut, ali.... a safetov bratic je bio medju boljima igracima hajduka..
Volim te Bosno!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 dec 2013, 22:39

Pasha je napisao/la: kad su u pitanju igrački kvaliteti Avdije Vršajevića, koji i po mom mišljenju ne treba da ima mjesta u prvih 11 repke se ipak da raspravljati.

ali je činjenica da "vi u Mozambiku" ne znate ni čitati, niti geografiju Bosne i Hercegovine.

čovjeku nik @bavarian_bk(bk je btw. skračenica za Bosansku Krupu) i kao lokacija mu piše Bosanska Krupa i opet čovjek napiše "kod vas u Zenici". :lol: :lol: :lol:
Netacno, on nema mjesta u prvih 23, a ne prvih 11. To je do sada argumentovano, a i on sam se potrudio pa nam to i dokazao svojim igrama.

A ovo za Bosansku Krupu. Vidio sam odakle je i na avataru mu je slika lokalnog kluba. Mislio sam o nacinu razmisljanja. Cinjenica je, naime, da Avdiju Vrsajevica brane Zenicani 99% iz samo njima znanih razloga.

Iznenadio bi se kako mi u Mozambiku poznajemo geografiju Bosne i Hercegovine, kao nama prijateljske i nesvrstane zemlje.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 01 dec 2013, 23:08

opet iznošenje netačnih činjenica sa tvoje strane i nemušta opravdanja...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 dec 2013, 23:15

Sta je neistina ?

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 01 dec 2013, 23:18

Mozambik je napisao/la:Sta je neistina ?
istina je da ti napadas zahirovica koji je samo jednu utakmicu zakazo i to protiv portugala i vrsajevica samo zato sto su povezani sa zenicom

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 01 dec 2013, 23:19

netačno je da ga brani 99% Zeničana. brojka je dosta manja. a opet nije istina ni da ga brane samo raja iz Zenice.

mada je simptomatično da ga uglavnom napadaju navijači Željezničara. nije moguće da je samo zbog igračkih (ne)kvaliteta. ;)

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 01 dec 2013, 23:30

Iskompleksirane tetkice cvile... Nagledajte se bivsih igraca Celika u reprezentaciji, mnogo ce vode proteci dok se preko reprezentacije pocnu vrzmati spodobe poput Hasagica, Biscevica, Berberovica, Skore itd. Proslo je vrijeme kad su se u Bazenima, Boemima i Bosni zavrsavali pozivi za A selekciju. Proslo je vrijeme kad je Avaz pozivao igrace, sto se prije s tim pomirite lakse ce vam biti.

Ako neko i pomisli da imam nesto protiv grada Sarajeva, nek ode malo na temu o Edinu Dzeki i pregleda mi postove. I dan danas ga branim svim srcem kad god pisu da nema nista od njega, da se ne trudi, itd. Obozavao sam Balju, Fuku Muzurovica, itd itd. Nema to veze ni s kakvom diskriminacijom, jednostavno je dosta vise bilo antitalenata Zelje i Sarajeva u reprezentaciji.
SI AMO CONte!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 dec 2013, 23:37

samoposteno je napisao/la:
istina je da ti napadas zahirovica koji je samo jednu utakmicu zakazo i to protiv portugala i vrsajevica samo zato sto su povezani sa zenicom
Meni je Zenica srediste kantona :lol: imam puno familije i prijatelja u Zenici, dok u Sarajevu nemam nikoga.

Ta prica Zenica vs Sarajevo ne pije vode, bar sto se mene tice. Samo "napadam" one za koje argumentovano tvrdim da trenutno ne zasluzuju da budu u reprezentaciji. Sto su to, igrom slucaja, igraci ponikli ili stekli fudbalsku afirmaciju u Celiku, to je problem i sramota Celika, a ne mene.

Problem je kad ljudi iz Zenice tvrde da su Zahirovic i Vrsajevic dobri, da su kalibar za reprezentaciju samo zato jer su iz Celika.

Da neko napada Stevanovica ili Bicakcica onda bi se ovdje trebali javiti ljudi iz Zvronika i pricat kako ih se napada jer su iz Zvornika. Mislim, ta prica je stvarno glupa, i odavno prevazdjena.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 01 dec 2013, 23:41

Mozambik je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:
Meni je Zenica srediste kantona :lol: imam puno familije i prijatelja u Zenici, dok u Sarajevu nemam nikoga.

Ta prica Zenica vs Sarajevo ne pije vode, bar sto se mene tice. Samo "napadam" one za koje argumentovano tvrdim da trenutno ne zasluzuju da budu u reprezentaciji. Sto su to, igrom slucaja, igraci ponikli ili stekli fudbalsku afirmaciju u Celiku, to je problem i sramota Celika, a ne mene.

Problem je kad ljudi iz Zenice tvrde da su Zahirovic i Vrsajevic dobri, da su kalibar za reprezentaciju samo zato jer su iz Celika.

Da neko napada Stevanovica ili Bicakcica onda bi se ovdje trebali javiti ljudi iz Zvronika i pricat kako ih se napada jer su iz Zvornika. Mislim, ta prica je stvarno glupa, i odavno prevazdjena.
ima naj manje 7-8 igraca koji nisu kalibar reprezentacije pa ih ja ne pljujem jer nemamo trenutno bolje

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 dec 2013, 23:41

Mitar je napisao/la:Iskompleksirane tetkice cvile... Nagledajte se bivsih igraca Celika u reprezentaciji, mnogo ce vode proteci dok se preko reprezentacije pocnu vrzmati spodobe poput Hasagica, Biscevica, Berberovica, Skore itd. Proslo je vrijeme kad su se u Bazenima, Boemima i Bosni zavrsavali pozivi za A selekciju. Proslo je vrijeme kad je Avaz pozivao igrace, sto se prije s tim pomirite lakse ce vam biti.

Ako neko i pomisli da imam nesto protiv grada Sarajeva, nek ode malo na temu o Edinu Dzeki i pregleda mi postove. I dan danas ga branim svim srcem kad god pisu da nema nista od njega, da se ne trudi, itd. Obozavao sam Balju, Fuku Muzurovica, itd itd. Nema to veze ni s kakvom diskriminacijom, jednostavno je dosta vise bilo antitalenata Zelje i Sarajeva u reprezentaciji.
Zato Celik izbacuje uber talente tipa Zahirovic, Vrsajevic. To su ogledala danasnjeg Celika, nekad su to bili Bolic i Hibic, danas su to Zahirovic i Vrsajevic. To ti samo dokazuje na kako niske grane je Celik pao, kad se dici sa dva najgora reprezentativca.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 01 dec 2013, 23:45

Mozambik je napisao/la:
Mitar je napisao/la:Iskompleksirane tetkice cvile... Nagledajte se bivsih igraca Celika u reprezentaciji, mnogo ce vode proteci dok se preko reprezentacije pocnu vrzmati spodobe poput Hasagica, Biscevica, Berberovica, Skore itd. Proslo je vrijeme kad su se u Bazenima, Boemima i Bosni zavrsavali pozivi za A selekciju. Proslo je vrijeme kad je Avaz pozivao igrace, sto se prije s tim pomirite lakse ce vam biti.

Zato Celik izbacuje uber talente tipa Zahirovic, Vrsajevic. To su ogledala danasnjeg Celika, nekad su to bili Bolic i Hibic, danas su to Zahirovic i Vrsajevic. To ti samo dokazuje na kako niske grane je Celik pao, kad se dici sa dva najgora reprezentativca.
ti si dobro neupucen vrsajevica nije izbacio celik on nije dijete celika i nije iz zenice a za zahirovica momak je odradio dobar transver jer gdje sve idu iz nase lige on je super proso

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.