Zenske selekcije

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

legenda reala
Kontakt:

Re: Zenske selekcije

Post Postao/la legenda reala » 12 nov 2020, 21:43

Tracy3McGrady je napisao/la:
12 nov 2020, 21:24
On vjerovatno misli na mlađu sestru koja je dominirala. Nikolića nikad nije dominirala.
Možda nam je ovo najbolja selekcija u svim sportovima. Ne vidim kompletniju repku od ove.
Jeste mislio sam na Draganu, evo sad sam provjerio, steta sto je sestra posvadana sa savezom mala je opasna igračica .

Ne znam sta je problem kod selektora i zasto malo koristi Melisu, ona mi djeluje kao najbolji suter u ovoj ekipi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 12 nov 2020, 21:46

mirsad993 je napisao/la:
12 nov 2020, 21:32
Zasto ovako malo koristi Brcaninovic?
Zna li neko sta se desava sa jednom iz Hercegovine prije par godina na nekom omladinskom prvenstvu je igrala dosta dobro a bila je mladja od svih 2-3 godine kako njena karijera ide

Našao sam Ksenija Mitric zna li neko gdje igra i kako
Ti vjerovatno misliš na Gabrielu Viskovic, ona je trenut o u Splitu i igra vrlo dobro, najbolji je igrač u Splitu.
A Jer nije Mitić je mislim negdje u Sloveniji, ništa posebno.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 nov 2020, 21:49

Imaš Maricu i Jones u ekipi koje svaka ekipa mora udvajati/utrajati a ti ne možeš za npr Melisu šutera napraviti više od jedne akcije da opuca tricu

Realno Jones je za dva nivoa podigla ovu ekipu
nema potpisa

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 12 nov 2020, 21:50

Melisa se predstavljala kao nosilac reprezentacije u buducnosti, a ona dobija minute na kapaljku. Ipak nije vise ni toliko mlada.

Udjoh joj sad na instagram, prisne slike s nekom djevojkom, nije valjda...?

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 12 nov 2020, 21:56

Federer17 je napisao/la: Melisa se predstavljala kao nosilac reprezentacije u buducnosti, a ona dobija minute na kapaljku. Ipak nije vise ni toliko mlada.

I da jeste , kakve veze ima , bitno je da dobro igra :thumbup:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 12 nov 2020, 21:56

Federer17 je napisao/la:
12 nov 2020, 21:50
Melisa se predstavljala kao nosilac reprezentacije u buducnosti, a ona dobija minute na kapaljku. Ipak nije vise ni toliko mlada.

Ma i da jeste, bolje ona nego Juka :D

Ma polako, dobit će priliku za više. Vjeruj bilo je svega, dobro je da je ikako u tu.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 nov 2020, 21:57

Imao je Lojo nekih nesuglasica sa Marom pa je malu neopravdano zapostavljao. Mislim da je ova Melisa imala finih sezona u Italiji, sad je u Belgiji
nema potpisa

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 12 nov 2020, 22:04

Ma Lojo je klasični debil , sjeća se kad je vodio Play Off majko draga provala od lika ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 nov 2020, 22:06

Lojo definitivno jeste najslabija karika ovog tima, zahvaljujući njemu nismo otišli na prošlo prvenstvo ali srećom sada ima Jones pa ćemo ići.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 nov 2020, 22:11

bombaysaphire je napisao/la:
12 nov 2020, 22:04
Ma Lojo je klasični debil , sjeća se kad je vodio Play Off majko draga provala od lika ...
Kod nas je generalno struka najveći problem što se sporta tiče. Al et on koliko toliko uspio u tome, mislim da već par godina u njemačkoj nekog trenira.
nema potpisa

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 12 nov 2020, 22:31

bombaysaphire je napisao/la:
12 nov 2020, 21:56
I da jeste , kakve veze ima , bitno je da dobro igra :thumbup:
Ma sto se mene tice, nek bude sta zeli. Samo sam se iznenadio, jer sam prije par godina vidjao neke momcice oko nje, ali eto. :D

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 12 nov 2020, 22:34

12 nov 2020, 21:46
mirsad993 je napisao/la:
Zna li neko sta se desava sa jednom iz Hercegovine prije par godina na nekom omladinskom prvenstvu je igrala dosta dobro a bila je mladja od svih 2-3 godine kako njena karijera ide

Ti vjerovatno misliš na Gabrielu Viskovic, ona je trenut o u Splitu i igra vrlo dobro, najbolji je igrač u Splitu.
fun fact, poklonila mi je dres u kojem se zagrijavala, moram je vazda podrzavat :mrgreen: :bih:

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 12 nov 2020, 22:38

12 nov 2020, 21:46
mirsad993 je napisao/la:

Mislio sam na Mitric ne zezaj da nije bila dobra znala je tricu pogoditi :D a sjećam se i Viskovic koja je bila kao veliki talenat.
Tih godina mi je jos par mladih igračica zapalo za oko ali vidim da je slabo koja dogurala do spiska A tima za sada.
Mladja Zubac sta je s njom, pa Domuzin, drago mi je sto je tu Miseljic.
I jos za kraj kako ide karijera play-a Keseljevic mislim da je tako prezime

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 nov 2020, 22:41

Federer17 je napisao/la:
12 nov 2020, 22:31

Ma sto se mene tice, nek bude sta zeli. Samo sam se iznenadio, jer sam prije par godina vidjao neke momcice oko nje, ali eto. :D
Ma djevojka voli samo da se dobro zabavi i svašta proba.... :D :D

A inače ova reprezentacija zaslužuje samo pohvale. Hajd večeras su bile favoritkinje, ali generalno kako igraju otpočetka kvalifikacija to je za najvišu ocjenu. Timski duh i sve štima. A dosta je toga štimalo i u prošlom ciklusu, samo eto sada je još to stepenica više, zahvaljujući dosta Jones. A ona je večeras čak i fulala neke stvari, mislim obzirom kako inače još mekaniju ruku ima. Čak bi se moglo reći da je za svoje uslove bila i nonšalantna, a opet imala sjajan učinak... :D
Zadnja izmjena: effe_sa, dana/u 13 nov 2020, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 nov 2020, 22:54

Ove kvalifikacije su nagrada za dobro odradjene prošle, realno i estonija i švicarska nisu neke ekipe, plus došla Jones
nema potpisa

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 nov 2020, 00:22

Moze li neko biti ljubazan i napisati kako se odredjuje plasman 5 najboljih drugoplasiranih ? Hvala.
Mislim da bas tesko mozemo Ruskinje dobiti 2x, ako je to realno onda smo blizu medalje na Euru aBd. Pozz.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 13 nov 2020, 00:35

Nemojte zezat to za melisu ucinit cete ovaj petak 13ti jos gorim nego sto jest
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 13 nov 2020, 04:48

Samozdravlje je napisao/la:
13 nov 2020, 00:22
Moze li neko biti ljubazan i napisati kako se odredjuje plasman 5 najboljih drugoplasiranih ? Hvala.
Mislim da bas tesko mozemo Ruskinje dobiti 2x, ako je to realno onda smo blizu medalje na Euru aBd. Pozz.
Određuje se tako što se brišu utakmice protiv posljednjeg na tabeli, u našem slučaju protiv Estonije.
Mi sa pobjedom protiv Švicarske idemo 99,99% na evropsko prvenstvo, jer ona pobjeda protiv rusije je zlata vrijedna bila. U slučaju pobjede sutra, to bi značilo da smo prvi u grupi.
Skoro sve ostale drugoplasirane ekipe će imati 2 poraza na kraju, dok mi sa pobjedom protiv Švicarske bi mogli imati maksimalno 1 poraz, što ni značilo sa bi bili najbolji drugoplasirani.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 13 nov 2020, 05:09

effe_sa je napisao/la:
12 nov 2020, 22:41
A ona je večeras čak i fulala neke stvari, mislim obzirom kako inače još mekanjiju ruku ima. Čak bi se moglo reći da je za svoje uslove bila i nonšalantna, a opet imala sjajan učinak... :D
Nije igrala zadnju sezonu u WNBA ligi. Vidi se na njoj. Ali vratit ce se i to brzo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 nov 2020, 09:47

13 nov 2020, 04:48
Samozdravlje je napisao/la:
13 nov 2020, 00:22
Određuje se tako što se brišu utakmice protiv posljednjeg na tabeli, u našem slučaju protiv Estonije.
Mi sa pobjedom protiv Švicarske idemo 99,99% na evropsko prvenstvo, jer ona pobjeda protiv rusije je zlata vrijedna bila. U slučaju pobjede sutra, to bi značilo da smo prvi u grupi.
Skoro sve ostale drugoplasirane ekipe će imati 2 poraza na kraju, dok mi sa pobjedom protiv Švicarske bi mogli imati maksimalno 1 poraz, što ni značilo sa bi bili najbolji drugoplasirani.

Hvala lijepa. Pretpostavio sam.Zato u "ligi 5" Rusija 2 1-1, mjenjaju se ta pravila. Proslo kos razlika nas zeznu.
Ostanemo li u ovom sastavu, necemo biti "topovsko meso" na Euru.
HVALA JOS JEDNOM. :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.