Najveće svjetske misterije

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

nedim93
Kontakt:

Re: Najveće svjetske misterije

Post Postao/la nedim93 » 02 mar 2014, 21:24

Čuj vampiri :mrgreen: .

Počni gledat Ancient Aliens na History channelu. imaćeš materijala za 4 godine na ovoj temi :P
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 mar 2014, 21:25

nedim93 je napisao/la:Čuj vampiri :mrgreen: .

Počni gledat Ancient Aliens na History channelu. imaćeš materijala za 4 godine na ovoj temi :P
Ma nigdje ne mogu naci sve epizode sa prijevodom a ne da mi se downloadati :oops:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 mar 2014, 23:53

Otelo je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:Čuj vampiri :mrgreen: .

Ma nigdje ne mogu naci sve epizode sa prijevodom a ne da mi se downloadati :oops:
Imaš na filmoviziji 51 epizodu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 03 mar 2014, 01:20

Otelo je napisao/la:
Signore je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Jel ima jos neko da ga zanimaju vampiri ?

Ali ne oni iz Sumrak sage :lol:
Mene :mrgreen: Interesantno mi je sve oko njih. Vjerujem da je vrlo moguce to sto vec netko spomenu da su to jednostavno ljudi koji su pili ljudsku krv, ali su im s vremenom natovarili neke moci koje su takodjer interesantne prije svega to da su besmrtni. Interesantna je i njihova mana da im smeta sunce, po nekim pricama se skamene, a po nekim izgore. Malo smijesno je to da bjeze od cesnjaka :lol: . Takodjer mi nekako zastrasujuce djeluje prica da se s vremenom nalaze vampirska groblja, tj. grobovi u kojim su kosturi s odsjecenim glavama koje stoje izmedju nogu, jer navodno tako vampiri jedino sigurno ostaju mrtvi.
Ja znam da ih vecinu przi svjetlost a ako ostanu predugo onda se spale potpuno.
Sto se tice moci gotovo svi imaju ogrumnu brzinu te tisinu a ovo ostalo je telepatija i sl.
Ni meni to sa cesnjakom nije jasno no zato kolac koji ide direktno u srce ima smisla.
Kriz mi isto nije jasan ali se moze objasniti na taj nacin sto su se najvise " pojavljivali " u krsacanski mjestima pa su vjerovatno svestenici to koristili.
Ima tu dosta naucnih objasnjenja recimo za sunce je porfirije dobro poznato stanje tijekom kojeg je osoba ima jaku alergiju na sunce. Ako izloze kozu suncevoj svjetlosti, ljudi koji boluju od porfirije dobite ce bolne plikove i otekline a bijeli luk podstice stvaranje crvenih krvnih zrnaca a kod ovih osoba koje imaju porfiriju to je u nedovoljnom obliku te izaziva pojacanje tegoba

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 mar 2014, 07:30

Donnie Darko je napisao/la:Postoji li kakav kvalitetan ekvivalent "Na rubu znanosti", ali da je strane, pozeljno bi bilo americke ili britanske produkcije??
http://www.imdb.com/title/tt1513168/" onclick="window.open(this.href);return false;

jesi gledo ovo?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 mar 2014, 16:22

gledam sad bas ovu epizodu na rubu znanosti oko sibirske eksplozije, moram priznati da je itekako interesantno, definitivno se treba uskoro baciti u istrazivanje oko dodatnih materijala za ovu temu :D

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 04 mar 2014, 17:09

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 mar 2014, 17:15

dosta neozbiljno djeluje ta stranica i kao takvu je nekako ne mogu shvatiti ozbiljno, znam, nije neki razlog al tako je kako je, izgleda kao da je sastavljena za dvije minute a ovamo otkriva lafo neke tajne svijeta

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 04 mar 2014, 17:18

Čitam 1. stranicu ove teme i ne vjerujem koliko su Cautinha ismijavali nakon što je otvorio temu a u međuvremenu je postala jedna od interesantnijih tema na forumu.. Svega ima pod Božijim nebom :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 04 mar 2014, 18:01

Nisam citao po predhodnim stranicama ali ne znam je li bilo govora o prikazama ili utvarama koje su karakteristicne za nase prostore svako selo svaki grad ima tu pricu o prikazi :D

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 04 mar 2014, 18:03

Interista je napisao/la:Nisam citao po predhodnim stranicama ali ne znam je li bilo govora o prikazama ili utvarama koje su karakteristicne za nase prostore svako selo svaki grad ima tu pricu o prikazi :D
drekavci :mrgreen: :lol:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 mar 2014, 18:06

ma bilo je, jasta :mrgreen: nego sjeca li se ko od vas, ne tako davno, na ovim nasim prostorima kada su se pocela pojavljivati nekakva krvava mala cudna stvorenja, odmah bila prica lafo nesto nevidjeno, iz pakla doslo, demoni, cudovista i sve moguce da bi se kasnije ispostavilo da su to ustvari kune (cini mi se da su bile kune) kojima je odrana koza nakon sto su ulovljene i onda samo ostavljene bacene :D koliko malo fali covjeku da mu masta proradi :)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 mar 2014, 18:13

Kad spomenu ta mala cudna stvorenja. Jel to isto ono sto se pojavilo u Zenici prije 10-15 godina? Sjecam se da je svaku vecer na dnevniku bilo, da gradjani ne izalze na ulice i slicno :lol: Sta je na kraju to bilo? Vec upitah o tome, al nitko mi ne odgovori il nisam vidio odgovor.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 mar 2014, 18:18

vjerovatno jest, nema sta drugo da bude :D ja ne mogu da se sjetim gdje bilo, znam da je nas region sigurno tj teritorija bivse juge i to je sve ali sigurno nije bilo vise slucajeva nego samo taj jedan tako da to je to :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 mar 2014, 18:33

Signore je napisao/la:Kad spomenu ta mala cudna stvorenja. Jel to isto ono sto se pojavilo u Zenici prije 10-15 godina? Sjecam se da je svaku vecer na dnevniku bilo, da gradjani ne izalze na ulice i slicno :lol: Sta je na kraju to bilo? Vec upitah o tome, al nitko mi ne odgovori il nisam vidio odgovor.
Oguljena kuna zlatica. :)

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 04 mar 2014, 18:45

Donnie Darko je napisao/la:
Signore je napisao/la:Kad spomenu ta mala cudna stvorenja. Jel to isto ono sto se pojavilo u Zenici prije 10-15 godina? Sjecam se da je svaku vecer na dnevniku bilo, da gradjani ne izalze na ulice i slicno :lol: Sta je na kraju to bilo? Vec upitah o tome, al nitko mi ne odgovori il nisam vidio odgovor.
Jeli ozbiljno to bilo? :lol: :lol: Znam da je FTV o tome pisao, par dana se bas bila digla frka oko toga i na jednom ta vjest nestade iz medija! :mrgreen:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

filip13

Post Postao/la filip13 » 04 mar 2014, 20:40

Gunner4 je napisao/la:
Jeli ozbiljno to bilo? :lol: :lol: Znam da je FTV o tome pisao, par dana se bas bila digla frka oko toga i na jednom ta vjest nestade iz medija! :mrgreen:

2000. godine čini mi se

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 04 mar 2014, 22:59

filip13 je napisao/la:

2000. godine čini mi se[/quote]
Babinjci nasli drekavca :lol: :lol: :lol:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 04 mar 2014, 23:09

ko su babinjci ? :D
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 mar 2014, 23:13

babilonci :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.