Počni gledat Ancient Aliens na History channelu. imaćeš materijala za 4 godine na ovoj temi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma nigdje ne mogu naci sve epizode sa prijevodom a ne da mi se downloadatinedim93 je napisao/la:Čuj vampiri.
Počni gledat Ancient Aliens na History channelu. imaćeš materijala za 4 godine na ovoj temi
Imaš na filmoviziji 51 epizodu.Otelo je napisao/la:Ma nigdje ne mogu naci sve epizode sa prijevodom a ne da mi se downloadatinedim93 je napisao/la:Čuj vampiri.
Ima tu dosta naucnih objasnjenja recimo za sunce je porfirije dobro poznato stanje tijekom kojeg je osoba ima jaku alergiju na sunce. Ako izloze kozu suncevoj svjetlosti, ljudi koji boluju od porfirije dobite ce bolne plikove i otekline a bijeli luk podstice stvaranje crvenih krvnih zrnaca a kod ovih osoba koje imaju porfiriju to je u nedovoljnom obliku te izaziva pojacanje tegobaOtelo je napisao/la:Ja znam da ih vecinu przi svjetlost a ako ostanu predugo onda se spale potpuno.Signore je napisao/la:MeneOtelo je napisao/la:Jel ima jos neko da ga zanimaju vampiri ?
Ali ne oni iz Sumrak sageInteresantno mi je sve oko njih. Vjerujem da je vrlo moguce to sto vec netko spomenu da su to jednostavno ljudi koji su pili ljudsku krv, ali su im s vremenom natovarili neke moci koje su takodjer interesantne prije svega to da su besmrtni. Interesantna je i njihova mana da im smeta sunce, po nekim pricama se skamene, a po nekim izgore. Malo smijesno je to da bjeze od cesnjaka
. Takodjer mi nekako zastrasujuce djeluje prica da se s vremenom nalaze vampirska groblja, tj. grobovi u kojim su kosturi s odsjecenim glavama koje stoje izmedju nogu, jer navodno tako vampiri jedino sigurno ostaju mrtvi.
Sto se tice moci gotovo svi imaju ogrumnu brzinu te tisinu a ovo ostalo je telepatija i sl.
Ni meni to sa cesnjakom nije jasno no zato kolac koji ide direktno u srce ima smisla.
Kriz mi isto nije jasan ali se moze objasniti na taj nacin sto su se najvise " pojavljivali " u krsacanski mjestima pa su vjerovatno svestenici to koristili.
http://www.imdb.com/title/tt1513168/" onclick="window.open(this.href);return false;Donnie Darko je napisao/la:Postoji li kakav kvalitetan ekvivalent "Na rubu znanosti", ali da je strane, pozeljno bi bilo americke ili britanske produkcije??
drekavciInterista je napisao/la:Nisam citao po predhodnim stranicama ali ne znam je li bilo govora o prikazama ili utvarama koje su karakteristicne za nase prostore svako selo svaki grad ima tu pricu o prikazi
Oguljena kuna zlatica.Signore je napisao/la:Kad spomenu ta mala cudna stvorenja. Jel to isto ono sto se pojavilo u Zenici prije 10-15 godina? Sjecam se da je svaku vecer na dnevniku bilo, da gradjani ne izalze na ulice i slicnoSta je na kraju to bilo? Vec upitah o tome, al nitko mi ne odgovori il nisam vidio odgovor.
Jeli ozbiljno to bilo?Donnie Darko je napisao/la:Oguljena kuna zlatica.Signore je napisao/la:Kad spomenu ta mala cudna stvorenja. Jel to isto ono sto se pojavilo u Zenici prije 10-15 godina? Sjecam se da je svaku vecer na dnevniku bilo, da gradjani ne izalze na ulice i slicnoSta je na kraju to bilo? Vec upitah o tome, al nitko mi ne odgovori il nisam vidio odgovor.
Gunner4 je napisao/la:Jeli ozbiljno to bilo?Donnie Darko je napisao/la:Oguljena kuna zlatica.Signore je napisao/la:Kad spomenu ta mala cudna stvorenja. Jel to isto ono sto se pojavilo u Zenici prije 10-15 godina? Sjecam se da je svaku vecer na dnevniku bilo, da gradjani ne izalze na ulice i slicnoSta je na kraju to bilo? Vec upitah o tome, al nitko mi ne odgovori il nisam vidio odgovor.
![]()
Znam da je FTV o tome pisao, par dana se bas bila digla frka oko toga i na jednom ta vjest nestade iz medija!
filip13 je napisao/la:Jeli ozbiljno to bilo?Donnie Darko je napisao/la:Oguljena kuna zlatica.Signore je napisao/la:Kad spomenu ta mala cudna stvorenja. Jel to isto ono sto se pojavilo u Zenici prije 10-15 godina? Sjecam se da je svaku vecer na dnevniku bilo, da gradjani ne izalze na ulice i slicnoSta je na kraju to bilo? Vec upitah o tome, al nitko mi ne odgovori il nisam vidio odgovor.
![]()
Znam da je FTV o tome pisao, par dana se bas bila digla frka oko toga i na jednom ta vjest nestade iz medija!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.