1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
Prisjetit cemo se mog legendarnog listica pred prvenstvo gdje sam iskusno odigrao "Kostarika-4.mjesto u grupi" po velicanstvenih 1.25 
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 06 jul 2014, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Armala je napisao/la:Ako mislis da se ugledamo na Kostariku , to i nije neki kompliment. Jebote taktika dje parkiras šlepera i ne uputis udarac u 110 minuta.JackTheStripper je napisao/la:Je li naš vrli stručnjak Safet Sušić gledao ovu utakmicu? Džeko? Spahić?
Bravo Holandjani
Malo pretjeruješ, ali ok. Mislio sam da se ugledaju na borbenost i trčanje Kostarikanaca.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Po toj logici je bilo bolje da nisu ni dolazili.MaGiCa je napisao/la:@Dzoni
IShta s tim
![]()
Nemash ekipu - pakuj se kuci i vozdra.
Dosta im je i ovo, jer su chista reklama za antifudbal. Hocu da gledam pravo polufinale, a ne bofl.
![]()
Prouči malo gdje su bježali fašisti nakon WW2RiverPlate je napisao/la:Tako je brate, **** fašistička!STEVIE je napisao/la:kako bih volio bih da argentina sredi ove p.edere zlocinacke iz nizozemske.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A možeš za Argentinu jel'Lillard je napisao/la: Ne mogu u duelu velesile i male Kostarike navijat za velesilu...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kawhi je napisao/la:Prouči malo gdje su bježali fašisti nakon WW2RiverPlate je napisao/la:Tako je brate, **** fašistička!STEVIE je napisao/la:kako bih volio bih da argentina sredi ove p.edere zlocinacke iz nizozemske.
Re: $: 1/4 finala: SVI DUELI
MilanM93 je napisao/la:Brazil Njemacka Holandija Argentina
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cista reklama za antinogomet?
Prva utakmica, zasluzena pobjeda, druga utakmica zasluzena pobjeda, treca utakmica remi. Cetvrta utakmica - igraju s 10 igraca pola utakmice i prodju na penale. I dođu bunkerom na Nizozemce i to je pojam za antinogomet..
SAD je cudo tj. Tim Howard spasio od potopa. Doduse, mozda je i Kostarika mogla tako jer ima Navasa, ali tesko protiv totalnog nogometa
@rio
Vec sam prije napisao da Argentinu simpatiziram iz vise razloga tako da... Sve osim njih
Prva utakmica, zasluzena pobjeda, druga utakmica zasluzena pobjeda, treca utakmica remi. Cetvrta utakmica - igraju s 10 igraca pola utakmice i prodju na penale. I dođu bunkerom na Nizozemce i to je pojam za antinogomet..
SAD je cudo tj. Tim Howard spasio od potopa. Doduse, mozda je i Kostarika mogla tako jer ima Navasa, ali tesko protiv totalnog nogometa
@rio
Vec sam prije napisao da Argentinu simpatiziram iz vise razloga tako da... Sve osim njih
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 06 jul 2014, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- JackTheStripper
- Kontakt:
geoxx je napisao/la:JackTheStripper je napisao/la:Opet glupi i naivni Bošnjaci svršavaju na leteće Holandeze. Proklet narod, nikada se nauciti.![]()
Yebali vas oni, Robben, ma svi redom. I unprofor.
Svaka čast Kostarikancima, junački su se suprotstavili, maksimalno iskoristili svoj kapacitet protiv znatno jačeg protivnika. A ne ko ove pichke mlohave. Fujjjj.
Da Bog da im Argentina utrpala četiri komada.
Retard ti je tata što ga nije izvadio na vrijeme, pa okotu poput tebe dozvolio da "dejstvuješ" ovdje s verbalnim prolivom
Aj retardu ne okreci tu pricu. Da, ja sam naivan jer mi je drago sto je veceras pobijedila bolja ekipa i sto cu u polufinalu gledati bolju i atraktivniju utakmicu nego da je Kostarika prosla.
Izvini brate, ali to je šuplja pricario_Ferdy88 je napisao/la:Pa prije prvenstva niko od njih nije očekivao da doguraju dalje od osmine finala(čak ni njihovi vlastiti navijači), sa ovakvim rosterom. Ovo što je napravio je uspjeh, ostale 3 repke u polufinalu su realno i trebale biti tu i prije prvenstva po kvaliteti, dok Holanđani nisu, a za to mogu zahvaliti Va Gaalu jer je napravio sjajnu smjenu generacija, podmladio repku, i još došao do polufinala, a da pri tom nije poražen. Igrom su jedni Švabe ispred, dok južnoamerikanci nisu ničim oduševili, te daleko manje pokazali od Oranja.let3 je napisao/la: ma klanjaju mu se fanovi Uniteda
Sam Luis Van Gaal licno i personalno izjavio da ocekuje da zaigraju barem u četvrtfinalu...izjava 10 dana prije prvenstva
Zadnja izmjena: let3, dana/u 06 jul 2014, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vala baš.Dzoni je napisao/la:Po toj logici je bilo bolje da nisu ni dolazili.MaGiCa je napisao/la:@Dzoni
IShta s tim
![]()
Dosta im je i ovo, jer su chista reklama za antifudbal. Hocu da gledam pravo polufinale, a ne bofl.
![]()
Trebali su odmah napraviti dvije grupe po 4 ekipe, Brazil, Argentina, Njemačka, Italija, Francuska, Španija, Holandija. Portugal i Engleska nek igraju baraž. I da možemo malo uživat u "kvalitetnom" fudbalu.
-
RiverPlate
- Kontakt:
U Argentinu!Kawhi je napisao/la:Prouči malo gdje su bježali fašisti nakon WW2RiverPlate je napisao/la:Tako je brate, **** fašistička!STEVIE je napisao/la:kako bih volio bih da argentina sredi ove p.edere zlocinacke iz nizozemske.
Grbavica naš je Hram!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Pazi, ja navijam za nasu repku, a simpatisem Spaniju... U svim ostalim utakmicama navijam za slabiju ekipu, ali na takmicenju ovako visokog nivoa zelim vidjeti i malo fudbala. Od 5 odigranih utakmica Kostarike, cetiri se bile medju najneatraktivnijim na Mundijalu, Holandija je dala 12 golova i veceras pogadjala Navasa ili precke...Lillard je napisao/la:@Savjetnice
Ne kazem da bi ti trebala bit draza... Samo ne zasluzuju taj smajlic koji si im dao, da tako kazem..![]()
To je neki moj nacin razmisljanja.. Ne mogu u duelu velesile i male Kostarike navijat za velesilu...
Zato i naravno radi derbija u polufinalu...
Kostariki svaka cast, al dosta im cevrtfinale
A, za ove sto povezuju Srebrenicu i fudbalsku reprezentaciju Holandije, nek se malo bolje upoznaju sa dogadjajima tamo, jer ovakvim stvarima amnestiraju pravog zlocinca
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nije stvar identičnog efekta, nego tvrdiš da gledaoc treba na isti način da posmatra bunker Kostarike i bunker Chelsea.MaGiCa je napisao/la:@Amar Dzeko
Shta tebi nije jasno prijateljuKoga briga koliko shta koshta, kad su efekti isti
Mozhe i Mourinho da se vadi da nema Xavija, Iniestu ili Messija (shto je tachno), ma koliko da je para potroshio.
Opet je forsirao antifudbal i opet su se nad njim skandalizovali/odushevljavali oni koji vecheras navijashe za CR.![]()
Isto tako, odnos vrednosti izmedju Belgije i SAD nije bio mnogo razlichit od ovoga vecheras, pa je SAD imala motiv da napada i mogla da prodje vec u regularnom delu.
Kako posmatrati isto 11 igrača u svojih 16m od 300+ miliona i ovu borbenost male zemlje koja nema takve kapacitete i tehničare, a ipak je dogurala ovako daleko na SP?
Bunker je bunker, ali razlika je ogromna. Jasnije choveche?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Magica tebra i ti nekad motiku usereš, ti sigurno da si živio u vrijeme ere Muhamed Alija ne bi mogao gledati njegove borbe, jer je su se svi branili protiv njega i reko bi **** ovo , došao sam boks gledati a ne odbrameni stil protivnika dok Muhamed pleše oko njih i udara kako hoće i gdje hoće!Dzoni je napisao/la:Po toj logici je bilo bolje da nisu ni dolazili.MaGiCa je napisao/la:@Dzoni
IShta s tim
![]()
![]()
Grbavica naš je Hram!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Uostalom, jučer smo umjesto Njemačka-Nigerija ili Francuska-Alžir dobili taj idealni par Njemačka-Francuska pa smo dobili karinu svih **** od utakmice. Barem je duplo lošija utakmica bila od ove večeras.
Ne. Doshli su, odigrali su, za 1/2 nisu i idu kuci. Jednostavno, i fortuna ima svoje limite. Me happy.Dzoni je napisao/la: Po toj logici je bilo bolje da nisu ni dolazili.
Sa druge strane, ti si nezadovoljan jer bunkerashi ispadoshe.
E sad, zamisli da tako neka nova CR parkira bus i 120 minuta ti se bacaka, glumata, bunkerishe, izlezhava se, ne uputi niti jedan udarac u okvir gola do 116og minuta, a prodje na penale... npr. tvoju BiH.
Ja mislim da bi sigurno bilo divljanja po nameshtaju, ako ne i ozbiljnih zdravstvenih problema kod tebe, a da ne govorim o antiCR rantovanju. Tad se neshto ne bi priklanjao tom bunkeru, niti gledao koliko ko vredi, a Dzoni
- JackTheStripper
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Pazi, ja navijam za nasu repku, a simpatisem Spaniju... U svim ostalim utakmicama navijam za slabiju ekipu, ali na takmicenju ovako visokog nivoa zelim vidjeti i malo fudbala. Od 5 odigranih utakmica Kostarike, cetiri se bile medju najneatraktivnijim na Mundijalu, Holandija je dala 12 golova i veceras pogadjala Navasa ili precke...Lillard je napisao/la:@Savjetnice
Ne kazem da bi ti trebala bit draza... Samo ne zasluzuju taj smajlic koji si im dao, da tako kazem..![]()
To je neki moj nacin razmisljanja.. Ne mogu u duelu velesile i male Kostarike navijat za velesilu...
Zato i naravno radi derbija u polufinalu...![]()
Kostariki svaka cast, al dosta im cevrtfinale
A, za ove sto povezuju Srebrenicu i fudbalsku reprezentaciju Holandije, nek se malo bolje upoznaju sa dogadjajima tamo, jer ovakvim stvarima amnestiraju pravog zlocinca
Bez brige. Holandani su pomocnici bili. Još k tome su dokazani islamofobi, i kao takvi nikada, ni u čemu, neće biti predmet mojih simpatija.
Kontash?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Neamš mi se šta izvinjavati, jer je ono što ja kažem tačno i nije nikakva šuplja priča, pa pogledaj kakve šanse su im ovdje davane, pročitaj malo reakcije nakon objave rostera. Ne samo ovdje, nego po svim poznatijim medijima, niko, apsolutno niko nije očekivao da će dogurati do polufinala. Drugo su izjave trenera koji tako diže moral svojim igračima, toliko valjda znaš o trenerskom poslu, ne moram te ja tome učiti.let3 je napisao/la: Izvini brate, ali to je šuplja prica![]()
Ovo je uspjeh za njih, svakako, dok preostale 3 repke su ciljale na titulu prije početka prvenstva, Holanđani su željeli napraviti smjenu genracija, podmladiti repku i zato su i dali posao Van Gaalu jer je on odličan u radu sa mladim igračima
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- skyisthelimit
Ljudi se brane ili ti kako ga ovdje zovu antinogomet jer to znaju i umiju.. Ne moze to raditi ekipa koja nema igrace,a oni imaju itekako kvalitetne za organizovanu odbranu. Slicno su igrali i protiv Grcke koja je pojam za antinogomet proteklih 10 godina.
I pored svega toga, od 1-2 suta na gol imali su i mozda i najizgledniju priliku za prolazak..
Pa Argentina nakon gola danas se povukla i cekala ove u protudarima da ih savlada, pa niko nista ne kaze.
Jel to antinogomet ? Ili nije, jer ipak ovi imaju zvucna imena ?
I pored svega toga, od 1-2 suta na gol imali su i mozda i najizgledniju priliku za prolazak..
Pa Argentina nakon gola danas se povukla i cekala ove u protudarima da ih savlada, pa niko nista ne kaze.
Jel to antinogomet ? Ili nije, jer ipak ovi imaju zvucna imena ?
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 06 jul 2014, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.