Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Rusilac
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Rusilac » 06 okt 2014, 20:31

Papastathopoulos je napisao/la:a **** ga oltar, ja kad sam 26-og ovdje upitao kad se pustaju svi se umulili, a poslije mene je jos neko pitao, ni on nije dobio odgovor...qrac cu sad naci kartu osim da dam 150 maraka za zapad
Druze,vjeruj mi da mozes naci karti po regularnoj cijeni,reci cu ti grad i agenciju ako zelis u pp.
Ako imas koga u tom gradu da ti kupi.
Naravno,ogradjujem se jer sam ja pitao danas,do sutra se stvari mogu promijeniti.
Ja imam karte ali sam htio jos dva juga da vodim neku djecu,kaze zena ima zapada.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 06 okt 2014, 20:33

Raja sta bi vi uradili da ste na mom mjestu?
Mogu besplatno gledati Oranje protiv Boratovih jer je firma obezbjedila karte i prevo,al zao mi sto ne mogu Zmajeve da gledam u petak na Bhtv1.
Sta vi mislite?

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 06 okt 2014, 20:35

Elegant je napisao/la:Ja samo ne shvatam da vas ima kojima bi bilo drago da ove dvije utakmice izgubimo samo da Susic ode, a niko da spomene da bi time i same kvalifikacije bile izgubljene. Onda da sa novim selektorom (ko god bio) pokusamo osigurat trece mjesto i baraz ako bude moguce. To bi tek bila strepnja i mucenje jer do kraja ne bi imali pravo na kisks.

Ako treba da izgubimo ove utakmice samo da bi Susica otjerali i ujedno haliali kvakfikacije, bujrum izvovlite ako vam to odgovara.
Jarane, ne želim to, ali sam realan i mislim da ćemo izgubiti. Pogotovo ako se Spahić ne odazove, a nema ni Bičakčića. Možda, ono veliko možda da dobijemo Wales na neku kvalitetu, ali sa ovako šupljom odbranom i to je težak zadatak. Belgija, sa Safetom na klupi i igračima koji očigledno ne žele da trpe više njegove ludorije, može čak i da nas ponizi. Boli me sve ovo gledati, posebno nakon napretka koji smo ostvarili. U isto vrijeme sam bijesan jer je cijela reprezentacija taoc jedne osobe, koje smo se trebali riješiti nakon SP-a.

Najbolji dokaz da se nešto krupno događa jeste da tri stuba naše reprezentacije još nisu u Trening centru.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 okt 2014, 20:38

Džeko i Spahić bi trebali sad stić, dok je Pjaniću let tek malo kasnije.
Spahić je povređen i gotovo sigurno neće igrati. ;)

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 06 okt 2014, 20:39

sedra je napisao/la:Raja sta bi vi uradili da ste na mom mjestu?
Mogu besplatno gledati Oranje protiv Boratovih jer je firma obezbjedila karte i prevo,al zao mi sto ne mogu Zmajeve da gledam u petak na Bhtv1.
Sta vi mislite?
evo :guz:

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 06 okt 2014, 20:41

E jbg Bajricu jel ta guza za mene il za Oranje?

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 okt 2014, 20:49

Rusilac je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:a **** ga oltar, ja kad sam 26-og ovdje upitao kad se pustaju svi se umulili, a poslije mene je jos neko pitao, ni on nije dobio odgovor...qrac cu sad naci kartu osim da dam 150 maraka za zapad
Druze,vjeruj mi da mozes naci karti po regularnoj cijeni,reci cu ti grad i agenciju ako zelis u pp.
Naravno,ogradjujem se jer sam ja pitao danas,do sutra se stvari mogu promijeniti.
Ja imam karte ali sam htio jos dva juga da vodim neku djecu,kaze zena ima zapada.
Mah vidi care, mozda bi ja i mogao nabaviti kartu recimo u Mostaru, Sarajevu itd ali meni je problem za prevoz, ovdje odmah uzmem i povratnu kartu za bus i lagano u Zenicu, zavrsi tekma ponovo u bus i kuci..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 06 okt 2014, 20:54

Papastathopoulos je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:
Mah vidi care, mozda bi ja i mogao nabaviti kartu recimo u Mostaru, Sarajevu itd ali meni je problem za prevoz, ovdje odmah uzmem i povratnu kartu za bus i lagano u Zenicu, zavrsi tekma ponovo u bus i kuci..
Ebi ga onda,ali ako ti se toliko ide ne odustaj od trazenja jer je potraznja skoro nikakva,za sada,cak ni tapkarosi vise ne kupuju karte uopste.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 okt 2014, 21:02

Totalni haos u reprezentaciji, anarhija. Sve zbog Safeta. Pjanic ok sto kasni, igrao je jucer kasno. Iako je i to sumnjivo. Ali Dzeko nema nikakav razlog da kasni, osim to sto ne moze selektora nacrtanog.

ODLAZI MAJMUNE!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 06 okt 2014, 21:04

Cartman je napisao/la:Totalni haos u reprezentaciji, anarhija. Sve zbog Safeta. Pjanic ok sto kasni, igrao je jucer kasno. Iako je i to sumnjivo. Ali Dzeko nema nikakav razlog da kasni, osim to sto ne moze selektora nacrtanog.

ODLAZI MAJMUNE!
Mah, na kraju će biti tresla se gora, rodio se miš.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 okt 2014, 21:08

Bice opet prica kako je Spahic isao po Dzeku, pa Spahic u svlacionici Dzeku udradio sakom i bacio ga na pod. :lol:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 okt 2014, 21:10

Pre bi Miske iz Kine stigao na okupljanje, nego Džeko iz Sarajeva. :facepalm:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 06 okt 2014, 21:12

Goalgetter je napisao/la:Bice opet prica kako je Spahic isao po Dzeku, pa Spahic u svlacionici Dzeku udradio sakom i bacio ga na pod. :lol:
Udarna vijest, Spahić uradio polugu na Džeki. :mrgreen:

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 06 okt 2014, 21:17

ma brale, protiv kipra si imao u zenici na sat-dva prije tekme zapad za 35.. vjerovatno se moglo naći još jeftinije..

dobro, belgija je mnogo kvalitetniji i zvučniji protivnik, al ja kontam da će bit isto ili čak i manje raje nego protiv Kipra, tako da ćeš moći naći karte sto posto! :D
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 06 okt 2014, 21:18

Cartman je napisao/la:Totalni haos u reprezentaciji, anarhija. Sve zbog Safeta. Pjanic ok sto kasni, igrao je jucer kasno. Iako je i to sumnjivo. Ali Dzeko nema nikakav razlog da kasni, osim to sto ne moze selektora nacrtanog.

ODLAZI MAJMUNE!
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 okt 2014, 21:19

Rusilac je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:

Btw, kad se pustaju karte za Belgiju ?
Od prvog su u prodaji. Ja tri juga platio 90KM, na crnom. :roll:
Vjerovao ti meni ili ne,danas sam ja pitao za karte i zena mi kaze da ima zapada dosta,regularna cijena.
A sesti je dan prodaje,sa ovim je sve receno.
Ma znam da ima, ali nema ovdje kod mene u blizini nigdje karti, a svejedno i ja ne mogu uzeti maloljetan, pa sam našo negdje na piku, čovjek mi poslo karte i tjt. Nema veze ima se može se. Al nebitno mi je to bitno je da mi što više bodova uzmemo iz ove dvije utakmice, pa ne moram ja ni ići, nek propanu haha :D

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 06 okt 2014, 21:31

dzeko stigao na okupljanje.......

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 06 okt 2014, 22:30

Gledam sad ponudu, na Vels - 3,30 na Bih 2,20. Odlucili da caste? Valjda treba biti obratno, ali hvala im na 3,30 :clap: :clap: :clap:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 okt 2014, 22:32

krmpotich je napisao/la:Gledam sad ponudu, na Vels - 3,30 na Bih 2,20. Odlucili da caste? Valjda treba biti obratno, ali hvala im na 3,30 :clap: :clap: :clap:
Da bog da kuću uplatio i ost'o bez nje.

Eto toliko od mene...

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 06 okt 2014, 22:33

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Fudo, Skojevska, xinxee i 44 gosta.