Elegant je napisao/la:Ja samo ne shvatam da vas ima kojima bi bilo drago da ove dvije utakmice izgubimo samo da Susic ode, a niko da spomene da bi time i same kvalifikacije bile izgubljene. Onda da sa novim selektorom (ko god bio) pokusamo osigurat trece mjesto i baraz ako bude moguce. To bi tek bila strepnja i mucenje jer do kraja ne bi imali pravo na kisks.
Ako treba da izgubimo ove utakmice samo da bi Susica otjerali i ujedno haliali kvakfikacije, bujrum izvovlite ako vam to odgovara.
Jarane, ne želim to, ali sam realan i mislim da ćemo izgubiti. Pogotovo ako se Spahić ne odazove, a nema ni Bičakčića. Možda, ono veliko možda da dobijemo Wales na neku kvalitetu, ali sa ovako šupljom odbranom i to je težak zadatak. Belgija, sa Safetom na klupi i igračima koji očigledno ne žele da trpe više njegove ludorije, može čak i da nas ponizi. Boli me sve ovo gledati, posebno nakon napretka koji smo ostvarili. U isto vrijeme sam bijesan jer je cijela reprezentacija taoc jedne osobe, koje smo se trebali riješiti nakon SP-a.
Najbolji dokaz da se nešto krupno događa jeste da tri stuba naše reprezentacije još nisu u Trening centru.