pola njih nije odigralo kako treba utakmicu mjesec dana.Sabinho je napisao/la:Jasko covjek nije igrao od 20.09. do prije sedam dana kada je odigrao 70 minuta i izasao napolje. Skoro dva mjeseca.
a neki i vise od pola godine .
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
pola njih nije odigralo kako treba utakmicu mjesec dana.Sabinho je napisao/la:Jasko covjek nije igrao od 20.09. do prije sedam dana kada je odigrao 70 minuta i izasao napolje. Skoro dva mjeseca.
Pa znas Safeta, tako da i sastav mozes predpostaviti. Jedna dilema samo postoji, a to je Visca ili Kvrzic. Ostatak, zna se.jasko__ je napisao/la:A jel to vec poznat sastav ili i dalje pretpostavke??
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
Zar to nije najbolje što možemo sa ovog spiska?Goalgetter je napisao/la:Pa znas Safeta, tako da i sastav mozes predpostaviti. Jedna dilema samo postoji, a to je Visca ili Kvrzic. Ostatak, zna se.
Naravno. Drugih opcija ionako nema. Zakaric, Cimirot, i ostatka sa klupe ionako ne konkurisu za prvi sastav, tako da je sve manje vise jasno. Moglo se predpostaviti da se igrati 3-5-2, ali sve vise sada lici na 4-6-0, sa laznom devetkom.Virtu4l je napisao/la:Zar to nije najbolje što možemo sa ovog spiska?Goalgetter je napisao/la:Pa znas Safeta, tako da i sastav mozes predpostaviti. Jedna dilema samo postoji, a to je Visca ili Kvrzic. Ostatak, zna se.
sorry ipak igra kvrzic umjesto visce , dakle zajebo je i drugu stvararius je napisao/la:jasko__ je napisao/la:Kako da se ovdje Bicakcic osjeca..nema mjesta ni u ekipi sa 3 stopera..kao bolji Hadzic od njega na toj poziciji...pa ovo nema ni u PMarius je napisao/la:a evo zna se i nas sastav :
........................begovic.........................
.......spahic...........sunjic........hadzic........
..................besic.....medunjanin..............
mujdza................pjanic...............lulic.....
..........hajrovic....................visca..........
klupa : bicakcic , prcic , kvrzic
vranjes , cimirot , zakaric
fejzic , dujkovic
I povrh svega,dva golmana na klupi..kako nas lik yebe u zdrav mozak u 21.vijeku...tacno se osjecam kao Sjevero-Korejac
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
ma on da ima 12 igraca jednog bi zajebo za mjesto...inace ova 3-5-2 formacija sa ovim igracima koje imamo mi se svidja i mislim da cemo odigrati dobro. jedino ovog hadzica koji ce igrati malo lijevog beka malo stopera a momak je zadnji vezni bih zamjenio bicakcicem naravno i spahu prebacio lijevo...madjutim safet je to mora nesto zajebat
20.45, BHT1zmaj348 je napisao/la:u koliko se igra i ko prenosi sutra utakmicu?
hvala drugbvb je napisao/la:20.45, BHT1zmaj348 je napisao/la:u koliko se igra i ko prenosi sutra utakmicu?
To Pape napokon si postavio onako kako treba. Idealan tim sa trenutnim kadrom.Kaunas je napisao/la:Selektor otkrio sastav kojim napadamo Izraelce
Naša reprezentacija utakmicu bi trebala početi u sljedećem sastavu:
Asmir Begović, Toni Šunjić, Emir Spahić, Anel Hadžić, Mensur Mujdža, Muhamed Bešić, Haris Medunjanin, Miralem Pjanić, Zoran Kvržić, Senad Lulić i u vrhu napada će biti Izet Hajrović.
“Imao sam dilemu, ali sam je riješio. U napadu će igrati Hajrović, a desno Kvržić”, kaže Sušić
I kako sada objasniti izostavljanje Kolasinca protiv Nigerije?Sabinho je napisao/la:To Pape napokon si postavio onako kako treba. Idealan tim sa trenutnim kadrom.Kaunas je napisao/la:Selektor otkrio sastav kojim napadamo Izraelce
Asmir Begović, Toni Šunjić, Emir Spahić, Anel Hadžić, Mensur Mujdža, Muhamed Bešić, Haris Medunjanin, Miralem Pjanić, Zoran Kvržić, Senad Lulić i u vrhu napada će biti Izet Hajrović.
“Imao sam dilemu, ali sam je riješio. U napadu će igrati Hajrović, a desno Kvržić”, kaže Sušić
Da... Bravo, PapeSabinho je napisao/la:
To Pape napokon si postavio onako kako treba. Idealan tim sa trenutnim kadrom.
Ako je ovo tačno, dobar sastavKaunas je napisao/la:Selektor otkrio sastav kojim napadamo Izraelce
Sta sad zamjeras prijatelju? Napisao sam SA TRENUTNIM KADROM, mislio sam na pozvane igrace kad vec nije pozvao Mahmutovica.Consigliere je napisao/la:Da... Bravo, PapeSabinho je napisao/la:
To Pape napokon si postavio onako kako treba. Idealan tim sa trenutnim kadrom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.