FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Vjerujem da se svaki pravi navijač FKS stidi ovih spodoba kad uđe na ovu temu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ficobahtic
- Kontakt:
Nikad ne znas kad ce neko pobjeci iz pionirske, ali kako se popne na sjevernu tribinu a da ga niko ne vidi to mi nije jasno? 
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Željo je ni kriv ni dužan uništio mnogo mladih ljudi i to izgleda bezpovratno.
Nije ovo više ni smješno ni zaje.ban.cija. Ovdje jednih te istih 10-ak bolesnika pod raznim nickovima visi 24 sata već godinama.
Imaju li porodice, imaju li posao, imaju li išta u životu. Ned'o Bog nikom.
Nije ovo više ni smješno ni zaje.ban.cija. Ovdje jednih te istih 10-ak bolesnika pod raznim nickovima visi 24 sata već godinama.
Imaju li porodice, imaju li posao, imaju li išta u životu. Ned'o Bog nikom.
Kad vec @Pile nece, evo ja cu kopirati i postavi njegovu PP poruki koju je zelio Superu da posalje pa je fulio 
"Covjece desava li se ista cuo sam jako losu stvar Gredic je nakon skupstine rekao eto sad cemo gledati do kraja godine da nadjemo nekog investitora.Sto bi znacilo da nisu s nikim nista dogovorili.Jesi li ti sta cuo ? Zovi Siljka nek ti kaze sta ima..."
@Pile budi covjek i reci jesam li ista izmjenio, iti jedan zarez?
Ovo "s nikim" cu zanemariti i necu te ismijavati radi toga
"Covjece desava li se ista cuo sam jako losu stvar Gredic je nakon skupstine rekao eto sad cemo gledati do kraja godine da nadjemo nekog investitora.Sto bi znacilo da nisu s nikim nista dogovorili.Jesi li ti sta cuo ? Zovi Siljka nek ti kaze sta ima..."
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 07 mar 2015, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Zabranjeno je kopirati sadržaj privatnih poruka, post prijavljen.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trolu broj 1 cijelog foruma, mozes ti i bolje od ovogaVirtu4l je napisao/la:Zabranjeno je kopirati sadržaj privatnih poruka, post prijavljen.
Skretanje sa sadrzaja posta?
Los pokusaj. Izgleda da si predugo van Sarajeva pa si izgubio sarajevski osjecaj za humor. Izgleda da su te ti crnogorci razlijenili
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
baboo je napisao/la:MauMau je napisao/la:Neko 51%, neko 0%.
ovo je vasih 51 %
[youtube][/youtube]
to babuka samo buši
1946
Evander je napisao/la:Skretanje sa sadrzaja posta?
admin je napisao/la:Privatne poruke
Zabranjeno je objavljivanje tuđih pp-a. Privatne poruke nemaju veze s Forumom, niko ih ne moderira i tamo ne spadaju. Ukoliko vas neko maltretira na pp, iskoristite opciju blokiranja korisnika, a ako se radi o težim prijetnjama - pošaljite nam screenshot tog pp-a. Objavljivanje nečije privatne poruke kažnjava se trajnim blokiranjem pristupa Forumu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrijedjanje forumasa jedan od tezih prekrsaja.Virtu4l je napisao/la:Evander je napisao/la:Skretanje sa sadrzaja posta?admin je napisao/la:Privatne poruke
Zabranjeno je objavljivanje tuđih pp-a. Privatne poruke nemaju veze s Forumom, niko ih ne moderira i tamo ne spadaju. Ukoliko vas neko maltretira na pp, iskoristite opciju blokiranja korisnika, a ako se radi o težim prijetnjama - pošaljite nam screenshot tog pp-a. Objavljivanje nečije privatne poruke kažnjava se trajnim blokiranjem pristupa Forumu.
A toga ovdje vidim koliko hoces a kazne nigdje
A da ne govorim da moderator bistrikboy isto vrijedja forumase i naziva javno igrace cetnicima.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 07 mar 2015, 23:08, ukupno mijenjano 2 puta.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
imas li ti ista da radis u jednom danu osim da visis na temama najtrofejnijeg kluba u BIH ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Igrac koji prema navijacima Zelje digne tri prsta nakon gola jeste cetnik i to je cinjenica.Evander je napisao/la:Vrijedjanje forumasa jedan od tezih prekrsaja.Virtu4l je napisao/la:Evander je napisao/la:Skretanje sa sadrzaja posta?admin je napisao/la:Privatne poruke
A toga ovdje vidim koliko hoces a kazne nigdje
A da ne govorim da moderator bisteykboj isto vrijedja forumase i naziva javno igrace cetnicima.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
lik od svojih zadnjih 20 postova, 19 napise na temama o Želji, a lafo navijač nanajeva, paša slobodno priznaj da potajno navijaš za Želju i da te je Amar Osim idol 
ps. evo ga ispravka, zadnjih 21 postova, 20 na ovoj temi

ps. evo ga ispravka, zadnjih 21 postova, 20 na ovoj temi
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 07 mar 2015, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Nego @Super, odgovori Piletu, vidis da te covjek lijepo pita 
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Naš'o Željo ne naš'o idi ti bolan nađi kakvog sponzora da se odeš negdje liječiti, barem nekakvog psihijatra ili nekog starijeg ko te može posavjetovati, nekoga koga ćeš poslušati. Probaj prestati ići i na utakmice Sarajeva barem neko vrijeme jer to te još više pali, maltene te drogira, previše misliš na sve to, ne treba ni u čemu pretjerivati.Evander je napisao/la:Kad vec @Pile nece, evo ja cu kopirati i postavi njegovu PP poruki koju je zelio Superu da posalje pa je fulio
Život je pred tobom, nije kasno, nije ni bruka. Bruka je da ostaneš ovako. Niko te ne zna. Možeš se poslije normalno ukjučiti u život.
Probaj neko vrijeme, ako ikako možeš, da ne koristiš internet, završi kakve škole, nađi nekakav posao, upoznaj nešto, zasnuj porodicu. Uradi bilo šta korisno, sazrij malo, odrasti, pa onda dođi, pročitaj šta si ovdje godinama pisao, nećeš moći vjerovati da si to ti bio. Volili smo i mi svoje klubove u tvojim godinama, ali bilo je to drugo vrijeme, nije bilo ovako bolesne omladine, nije bilo interneta, foruma, nije bilo virtuelnog svijeta, živjelo se skroz realno, sa nekim mladalačim idealima, ali opet u nekoj normali. Najgore što jedni druge hranite glupostima i onda se ta glupost sve više širi, postaje standard. Nije dobro kako za vas tako ni za društvo u globalu. Ne odnosi se sve ovo samo na tebe, ima vaš poprilično sa sličnim simptomima i problemima.
Ne znam šta bih ti više napisao.
Ovo vam je tip lika koji u stvarno zivotu ne smije nista, i onda dode na forum gdje ga niko ne zna da lijeci komplekse. Zamolio bih sve nase navijace da se ne pale na ove tipove, vec ga podrzite jer njemu u zivotu nije ni malo lako..
-
KontraNogama
- Kontakt:
Evo nesto googlam i nadjoh originalnu verziju himne FKS:
Mi smo Dimovi
Tajnu ljubavi UDBA nam naredi,
al’ ljubav dekretom ne mozes poceti,
Tajna ljubavi na Grbavici stanuje
sa Zeljom spava, sa njim se budi, sa njim putuje
Mi smo Dimovi,svakome smo plijen,
nas je cijeli svijet u jufku zavijen
Ponesi graha serpu, I pitu futavu,
Tako ce biti vjetra za nasu zastavu,
nase kukanje, ori se ko grom,
zasto smo uvijek mali, uvijek za Zeljom
Mi smo Dimovi, opet smo bili plijen
Opet nam svaki san od Zelje ponisten
Sanjam famfare, slavlje najvece
Al’ opet nam Zeljo komplekse namece
zeleni lavor, kupi zutalj utrpan,
I postavi nam pitanje: sta je to Zubandan
Mi smo Dimovi
Tajnu ljubavi UDBA nam naredi,
al’ ljubav dekretom ne mozes poceti,
Tajna ljubavi na Grbavici stanuje
sa Zeljom spava, sa njim se budi, sa njim putuje
Mi smo Dimovi,svakome smo plijen,
nas je cijeli svijet u jufku zavijen
Ponesi graha serpu, I pitu futavu,
Tako ce biti vjetra za nasu zastavu,
nase kukanje, ori se ko grom,
zasto smo uvijek mali, uvijek za Zeljom
Mi smo Dimovi, opet smo bili plijen
Opet nam svaki san od Zelje ponisten
Sanjam famfare, slavlje najvece
Al’ opet nam Zeljo komplekse namece
zeleni lavor, kupi zutalj utrpan,
I postavi nam pitanje: sta je to Zubandan
Ja mislim da je bas tebi namjenski poslao poruku
Danima visis na ovoj temi vadis (izmisljas) neke podatke, znas cjele emisije Siljka napamet znas sve o Zelji tako da vjerovatno znas i to prosvjetitelju
Danima visis na ovoj temi vadis (izmisljas) neke podatke, znas cjele emisije Siljka napamet znas sve o Zelji tako da vjerovatno znas i to prosvjetitelju
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
baboo je napisao/la:MauMau je napisao/la:Neko 51%, neko 0%.
ovo je vasih 51 %
[youtube][/youtube]
to babuka samo buši

Po ko zna koji put, objasnio.rodom s Mejtaša je napisao/la:Naš'o Željo ne naš'o idi ti bolan nađi kakvog sponzora da se odeš negdje liječiti, barem nekakvog psihijatra ili nekog starijeg ko te može posavjetovati, nekoga koga ćeš poslušati. Probaj prestati ići i na utakmice Sarajeva barem neko vrijeme jer to te još više pali, maltene te drogira, previše misliš na sve to, ne treba ni u čemu pretjerivati.Evander je napisao/la:Kad vec @Pile nece, evo ja cu kopirati i postavi njegovu PP poruki koju je zelio Superu da posalje pa je fulio
Život je pred tobom, nije kasno, nije ni bruka. Bruka je da ostaneš ovako. Niko te ne zna. Možeš se poslije normalno ukjučiti u život.
Probaj neko vrijeme, ako ikako možeš, da ne koristiš internet, završi kakve škole, nađi nekakav posao, upoznaj nešto, zasnuj porodicu. Uradi bilo šta korisno, sazrij malo, odrasti, pa onda dođi, pročitaj šta si ovdje godinama pisao, nećeš moći vjerovati da si to ti bio. Volili smo i mi svoje klubove u tvojim godinama, ali bilo je to drugo vrijeme, nije bilo ovako bolesne omladine, nije bilo interneta, foruma, nije bilo virtuelnog svijeta, živjelo se skroz realno, sa nekim mladalačim idealima, ali opet u nekoj normali. Najgore što jedni druge hranite glupostima i onda se ta glupost sve više širi, postaje standard. Nije dobro kako za vas tako ni za društvo u globalu. Ne odnosi se sve ovo samo na tebe, ima vaš poprilično sa sličnim simptomima i problemima.
Ne znam šta bih ti više napisao.
ULTRAS NO POLITICA!
51%
51%
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Izgleda da ovo sve jedan levat pise sa nekoliko nickova 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.