Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 sep 2015, 15:42

FliX je napisao/la:
Dobro. Nema ih. :problem:
:thumbup:
Chinaglia je napisao/la:bod nam apsolutno ništa ne znači
:crazy:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 03 sep 2015, 15:42

Belgija, kakva god da je, nije nepobjediva, ima svoje slabe tačke kao i ostali timovi i predati se unaprijed ili kalkulisati je najgore moguće rješenje. Mi nismo u njihovom rangu, to je tačno ali vala nismo ni neke tarabe ili kante za nabijanje. Kvaliteta imamo, sve zavisi od naše želje, zalaganja i taktike na terenu koja spada u Mešin domen posla, a ono što smo vidjeli do sada pokazuje da on to obavlja savjesno i odgovorno. Osim toga, sa ovom istom Belgijom smo igrali prije nekoliko mjeseci i kao i oni, imali smo svoje šanse. U svakom slučaju, ova nam utakmica, bez obzira na rezultat, neće niti definitivno otvoriti niti definitivno zatvoriti vrata EURA, tako da samo hrabro, pa šta bude! :bih:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 sep 2015, 15:43

Pesimista sam, veliki. Ali isto tako sam bio pesimista i prije prve utakmice sa njima, a utakmica je na kraju bila neočekivano izjednačena. Tako da neću praviti nikakve prognoze.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 03 sep 2015, 15:44

znaci buraz jer u tom slucaju Izrael moze pobijedit 2 i igrat nerjeseno 2 a da mi pobijedimo zadnje 3 i opet smo ispred njih na 3 mjestu.

isto tako Belgija ti ostaje na -3....lopta je okrugla nista se ne zna. u slucaju 2-2 imali bi bolji i medjusoban omjer a u nekim kombinacijama i sa 1-1...
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 03 sep 2015, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 03 sep 2015, 15:46

BRISEL JE DANAS POD OPSADOM!!

Očekuje se 15 hiljada naših :kafa:

slika
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2015, 15:47

DragonGirl je napisao/la:U svakom slučaju, ova nam utakmica, bez obzira na rezultat, neće niti definitivno otvoriti niti definitivno zatvoriti vrata EURA, tako da samo hrabro, pa šta bude! :bih:
Može ih itekako otvoriti, a ne može zatvoriti, jer u slučaju poraza ostajemo na istom, tj. zavisimo od dva gostovanja Izraela. U slučaju pobjede, ne zavisimo od drugih i imamo sve u svojim rukama, čak i drugo mjesto i direktan plasman.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 03 sep 2015, 15:48

Dzeko je sretan, Dzeko ce da izdominira.
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Belgija - BiH 0:1
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 sep 2015, 15:49

bolje je ići na pobjedu, pa ili pukovnik ili pokojnik, nego ići na taj jedan bod, pa kontat' da l' će cionisti uzet' 8 bodova iz četiri meča .. jer isto kao što cionisti mogu uzet' 8 bodova iz četiri meča, mogu uzet' i 9 bodova

samo po tri boda ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2015, 15:50

KenoRob je napisao/la:
znaci buraz jer u tom slucaju Izrael moze pobijedit 2 i igrat nerjeseno 2 a da mi pobijedimo zadnje 3 i opet smo ispred njih na 3 mjestu.

isto tako Belgija ti ostaje na -3....lopta je okrugla nista se ne zna. u slucaju 2-2 imali bi bolji i medjusoban omjer a u nekim kombinacijama i sa 1-1...
Naravno da nam bod mnogo znači, pored toga što si nabrojao, Belgija ostaje sa dva boda manje i moraće da ide na pobjedu protiv Izraela u zadnjem kolu, bez kalkulacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 03 sep 2015, 15:52

Pjanke jest naviko na Medu i cesto Spaha krene naprjed jer zna da je Medo iza ..momak koji daje sigurnost ekipi treba da je tu u prvo jedanest.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 03 sep 2015, 15:55

Virtu4l je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:U svakom slučaju, ova nam utakmica, bez obzira na rezultat, neće niti definitivno otvoriti niti definitivno zatvoriti vrata EURA, tako da samo hrabro, pa šta bude! :bih:
Može ih itekako otvoriti, a ne može zatvoriti, jer u slučaju poraza ostajemo na istom, tj. zavisimo od dva gostovanja Izraela. U slučaju pobjede, ne zavisimo od drugih i imamo sve u svojim rukama, čak i drugo mjesto i direktan plasman.
Jasno, ja sam mislila na to kako, bez obzira na večerašnji ishod, ništa neće biti definitivno riješeno niti završeno, posljednja dva kola su ključna, bilo da budemo sami odlučivali o svojoj poziciji, ili budemo zavisili od drugih.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 03 sep 2015, 15:56

FliX je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
Kojom si matematikom to izracunao? taj bod nam na kraju moze biti i presudan..

... onaj penal protiv Kipra u zadnjim minutama :(
Valjda nece :roll:
This time next year we'll be millionaires.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 03 sep 2015, 15:58

DragonGirl je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Jasno, ja sam mislila na to kako, bez obzira na večerašnji ishod, ništa neće biti definitivno riješeno niti završeno, posljednja dva kola su ključna, bilo da budemo sami odlučivali o svojoj poziciji, ili budemo zavisili od drugih.
Nije baš bez obzira na večeras, sa porazom smo 99% donji.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 03 sep 2015, 15:59

Izrael ce na kraju imati minimalno 15 bodova (pobjede kuci protiv Andore i Kipra). E sad, da li ce imati vise od tih 15 bodova ovisi o preostale dvije utakmice u kojima gostuju Velsu i Belgiji. Mislim da je nerealno ocekivati da pobjede u nekoj od tih utakmica, i ja ocekujem da maksimalno mogu izvuci 1 bod (dakle poraz i remi), sto bi u konacnici iznosilo 15 ili 16 bodova na njihovom kontu.

S druge strane, mi imamo sigurnih 6 bodova protiv Andore i Kipra (ukljucujem i Kipar jer mi bez pobjede tamo nemamo sta traziti u bilo kakvim kalkulacijama za 2. ili 3. mjesto), sto bi bilo sigurnih 14 bodova. Na gostovanju Belgiji veceras, i domacoj utakmici s Velsom dakle trebamo ostvariti jednu pobjedu za 17 bodova koje ce vrlo vjerovatno biti dovoljne za barem baraz.
Logicno da cemo puno lakse do te pobjede doci na Bilinom polju protiv Velsa, nego veceras u Briselu, stoga nam vecerasnji eventualni bod s tog aspekta ne bi znacio mnogo, ali bi s remijem otkinuli 2 boda Belgiji i tako ih sprijecili da se odlijepe prije zadnjeg kola kada docekuju Izrael i morali bi ih objektivno dobiti (sto nama ide u korist).
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 03 sep 2015, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

High

Post Postao/la High » 03 sep 2015, 16:00

Ne upratih situaciju oko naših navijača. Koliko ih očekuju?

EDIT: VidiJo. :thumbup:
Zadnja izmjena: High, dana/u 03 sep 2015, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 03 sep 2015, 16:01

A jeste dosadni da smo s porazom ispali.. sa pobjedom smo 99% u francuskoj, sa porazom smo tu negdje na 50% za baraz.
This time next year we'll be millionaires.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 sep 2015, 16:05

Yebo mater, ponekad kontam da su ljudi ili budale ili ne znaju citati... :crazy:
Svako malo neko ovdje, ili na fb napise kako se veceras oprastamo.... :facepalm:

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 03 sep 2015, 16:14

Virtu4l je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:

Naravno da nam bod mnogo znači, pored toga što si nabrojao, Belgija ostaje sa dva boda manje i moraće da ide na pobjedu protiv Izraela u zadnjem kolu, bez kalkulacija.
Dobro si to skonto...

Jedino sto je sigurno, mi moramo pobijediti zadnja 3 meca sta god da se danas desi....jedino je to u nasim rukama

:bih:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 sep 2015, 16:14

a i u baražu će biti ekipa za poginut', a poznavajući našu sreću :zviz:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 sep 2015, 16:18

Chinaglia je napisao/la:a i u baražu će biti ekipa za poginut', a poznavajući našu sreću :zviz:
Nije to vise stvar srece niti nesrece vec izbor..Uefe naravno. :zviz:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Haksss, muhamedhulk, napapijri1987, NerminFatic, Shevko, Trapatoni i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []