FliX je napisao/la:
Dobro. Nema ih.
Chinaglia je napisao/la:bod nam apsolutno ništa ne znači
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
FliX je napisao/la:
Dobro. Nema ih.
Chinaglia je napisao/la:bod nam apsolutno ništa ne znači
znaci buraz jer u tom slucaju Izrael moze pobijedit 2 i igrat nerjeseno 2 a da mi pobijedimo zadnje 3 i opet smo ispred njih na 3 mjestu.Chinaglia je napisao/la:bod nam apsolutno ništa ne znači

Može ih itekako otvoriti, a ne može zatvoriti, jer u slučaju poraza ostajemo na istom, tj. zavisimo od dva gostovanja Izraela. U slučaju pobjede, ne zavisimo od drugih i imamo sve u svojim rukama, čak i drugo mjesto i direktan plasman.DragonGirl je napisao/la:U svakom slučaju, ova nam utakmica, bez obzira na rezultat, neće niti definitivno otvoriti niti definitivno zatvoriti vrata EURA, tako da samo hrabro, pa šta bude!
Naravno da nam bod mnogo znači, pored toga što si nabrojao, Belgija ostaje sa dva boda manje i moraće da ide na pobjedu protiv Izraela u zadnjem kolu, bez kalkulacija.KenoRob je napisao/la:znaci buraz jer u tom slucaju Izrael moze pobijedit 2 i igrat nerjeseno 2 a da mi pobijedimo zadnje 3 i opet smo ispred njih na 3 mjestu.Chinaglia je napisao/la:bod nam apsolutno ništa ne znači
isto tako Belgija ti ostaje na -3....lopta je okrugla nista se ne zna. u slucaju 2-2 imali bi bolji i medjusoban omjer a u nekim kombinacijama i sa 1-1...
Jasno, ja sam mislila na to kako, bez obzira na večerašnji ishod, ništa neće biti definitivno riješeno niti završeno, posljednja dva kola su ključna, bilo da budemo sami odlučivali o svojoj poziciji, ili budemo zavisili od drugih.Virtu4l je napisao/la:Može ih itekako otvoriti, a ne može zatvoriti, jer u slučaju poraza ostajemo na istom, tj. zavisimo od dva gostovanja Izraela. U slučaju pobjede, ne zavisimo od drugih i imamo sve u svojim rukama, čak i drugo mjesto i direktan plasman.DragonGirl je napisao/la:U svakom slučaju, ova nam utakmica, bez obzira na rezultat, neće niti definitivno otvoriti niti definitivno zatvoriti vrata EURA, tako da samo hrabro, pa šta bude!
Valjda neceFliX je napisao/la:Momciluk je napisao/la:Kojom si matematikom to izracunao? taj bod nam na kraju moze biti i presudan..Chinaglia je napisao/la:bod nam apsolutno ništa ne znači
... onaj penal protiv Kipra u zadnjim minutama
Nije baš bez obzira na večeras, sa porazom smo 99% donji.DragonGirl je napisao/la:Jasno, ja sam mislila na to kako, bez obzira na večerašnji ishod, ništa neće biti definitivno riješeno niti završeno, posljednja dva kola su ključna, bilo da budemo sami odlučivali o svojoj poziciji, ili budemo zavisili od drugih.Virtu4l je napisao/la:Može ih itekako otvoriti, a ne može zatvoriti, jer u slučaju poraza ostajemo na istom, tj. zavisimo od dva gostovanja Izraela. U slučaju pobjede, ne zavisimo od drugih i imamo sve u svojim rukama, čak i drugo mjesto i direktan plasman.DragonGirl je napisao/la:U svakom slučaju, ova nam utakmica, bez obzira na rezultat, neće niti definitivno otvoriti niti definitivno zatvoriti vrata EURA, tako da samo hrabro, pa šta bude!
Dobro si to skonto...Virtu4l je napisao/la:Naravno da nam bod mnogo znači, pored toga što si nabrojao, Belgija ostaje sa dva boda manje i moraće da ide na pobjedu protiv Izraela u zadnjem kolu, bez kalkulacija.KenoRob je napisao/la:znaci buraz jer u tom slucaju Izrael moze pobijedit 2 i igrat nerjeseno 2 a da mi pobijedimo zadnje 3 i opet smo ispred njih na 3 mjestu.Chinaglia je napisao/la:bod nam apsolutno ništa ne znači
isto tako Belgija ti ostaje na -3....lopta je okrugla nista se ne zna. u slucaju 2-2 imali bi bolji i medjusoban omjer a u nekim kombinacijama i sa 1-1...
Nije to vise stvar srece niti nesrece vec izbor..Uefe naravno.Chinaglia je napisao/la:a i u baražu će biti ekipa za poginut', a poznavajući našu sreću
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Haksss, muhamedhulk, napapijri1987, NerminFatic, Shevko, Trapatoni i 31 gost.