Imam još sat da sredim ovo odo se zadag cackat
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Ma jok ja zajebo krek nekakv skino i moram njega pokrenut da bi otvorilo sajtove, kad nije upaljen blokirano sve
Prvo ides u command prompt pa onda kuca ipconfig /release, pa ipconfig /renew. Onda provjeris preko browsera da li ti je postavaljena automatic proxy server.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Ma Automatic je, ma isto ko da blokira ip na odredjenim sajtovima npr. Holu kad ukljucis rade svi sajtoviAsteriks je napisao/la:Prvo ides u command prompt pa onda kuca ipconfig /release, pa ipconfig /renew. Onda provjeris preko browsera da li ti je postavaljena automatic proxy server.
Al haj to je na poslu nek se bakcu ostali ja smjenu završio
Ako ne rjese se ponedjeljka pokisat ch ponovo sa ovim tvojim
Hvala u svakom slučaju
Restart browsera, neki tune up pogram i ovo sto sam naveo. Nmg vcr detaljno znas kak je kad se mal potegne. 
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Ma i ne moraš lezi spavaj ko čovjek do ponedeljka ionako neću do kompjutera tog doc na poslu tako alo do tad neko ne sredi pokušat cu, ali se nadam da ce neko to sredit 
Kad kliknes na diagnose connection vidi sta ti izbaci.
Takodjer u event vieweru prati na errore, a onda radis ono sa cmd prompt.
Re:
Kakav ti je to posao gotivan, pa imas vremena i s krekovima se zayebavatJoseeMourinho je napisao/la:Ma i ne moraš lezi spavaj ko čovjek do ponedeljka ionako neću do kompjutera tog doc na poslu tako alo do tad neko ne sredi pokušat cu, ali se nadam da ce neko to sredit
Mia San Mia
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma nije lose, ne zalim seR32 je napisao/la:Kakav ti je to posao gotivan, pa imas vremena i s krekovima se zayebavatJoseeMourinho je napisao/la:Ma i ne moraš lezi spavaj ko čovjek do ponedeljka ionako neću do kompjutera tog doc na poslu tako alo do tad neko ne sredi pokušat cu, ali se nadam da ce neko to sredit
rjesio stavi custom dns-ove i proradiloAsteriks je napisao/la:Kad kliknes na diagnose connection vidi sta ti izbaci.
evo nadjoh kod ovog cuda sta pise
Imas onaj program - repair windows all in one, pa ce ti sve resetovati u prvobitno stanje, pocev od registra do internet postavki.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta da radim sa ovim updateom Windows 10 sto mi nude? Imam Windows 7... 
Ošini na update.SlevinKelevra je napisao/la:Sta da radim sa ovim updateom Windows 10 sto mi nude? Imam Windows 7...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jesi ti? Koliko mu treba? Ne mogu bez kompa, yebiga...High je napisao/la:Ošini na update.SlevinKelevra je napisao/la:Sta da radim sa ovim updateom Windows 10 sto mi nude? Imam Windows 7...
Već godinu dana koristim W10.SlevinKelevra je napisao/la:Jesi ti? Koliko mu treba? Ne mogu bez kompa, yebiga...High je napisao/la:Ošini na update.SlevinKelevra je napisao/la:Sta da radim sa ovim updateom Windows 10 sto mi nude? Imam Windows 7...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mozda 4-5h sve ukupnoSlevinKelevra je napisao/la:Jesi ti? Koliko mu treba? Ne mogu bez kompa, yebiga...High je napisao/la:Ošini na update.SlevinKelevra je napisao/la:Sta da radim sa ovim updateom Windows 10 sto mi nude? Imam Windows 7...
Ja sa 7 presao na 10, isto update-om.
Sto se tice mene 2 stepenice iznad sedmice, laptop lakse radi, ja bas prezadovoljan.
Mia San Mia
Sto lazes naroduBvB09 je napisao/la:Windows 10 smece
Izgleda kako kome, ja znam da mi se laptop preporodio kako je na win. 10.
Doduse prvih 15-ak dana sam dijelio isto misljenje
Dok nije doslo sve na svoje mjesto.
Mia San Mia
Ma šiba ko lud. 
Valjal čemu ova napojna?
http://www.coolermaster.com/powersupply ... /b600ver2/
http://www.coolermaster.com/powersupply ... /b600ver2/
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Kad pokušam s USBa prekopirati podatke (pjesme,slike itd.) na komp. kaže mi "the disk is write protected.Remove the write-protection or use another disc".Prvo sam mislio da je možda nekakva zaštita bila sa prijašnjeg harda jer sam s njega premještao (iako je veći dio fajlova bez problema premjestio) pošto mi je stari komp.krepao i uzeo sam novi.Onda je ispalo da ni s laptopa stavljene stvari na USB neće prekopirati,a na kraju ni s novog komp.skinuti fajl koji sam stavio na usb kako bi ga premjestio na laptop sada ne mogu vratiti na komp.jer mi javlja ovo gore.Valjda je onda nešto do usb sticka.Zna netko u čemu je problem i kako riješiti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.