Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Jedan od najvećih njemačkih talenata na poziciji stopera Kevin Akpoguma, novi je član Hoffenheima. Samo da ostanu u ligi i Gisdol će napraviti dobar posao u ovom klubu. Potencijal mladih igrača ja zastrašujući, ali rezultata ni blizu.
Vjerovatno najtalentovaniju odrbanu u ligi imaju:
Niklas Süle - član prvih 11 u18 reprezentacije
Jeremy Toljan -l ijevi bek u19 reprezentacije
KEvin Akpoguma - sa Suleom čini stoperski dvojac u18 reprezentacije
Patrick Schorr - lijevi bek u19 reprezentacije, izabran u tim sezone Bundeslige igrača do 19 godina.
Stefan Thesker - stoper mlade reprezentacije
Pelle Jensen - stoper u20 reprezentacije
Jannik Vestergaard - stoepr mlade reprezentacije Danske
Ömer Yildirim - u19 reprezentativac Turske, desni bek
Florian Madlmayr - stoper u18 reprezentacije Austrije
Ako od ovih igrača u budućnost ne mogu napraviti beton odbranu onda nek se bave nekim drugim sportom.
Vjerovatno najtalentovaniju odrbanu u ligi imaju:
Niklas Süle - član prvih 11 u18 reprezentacije
Jeremy Toljan -l ijevi bek u19 reprezentacije
KEvin Akpoguma - sa Suleom čini stoperski dvojac u18 reprezentacije
Patrick Schorr - lijevi bek u19 reprezentacije, izabran u tim sezone Bundeslige igrača do 19 godina.
Stefan Thesker - stoper mlade reprezentacije
Pelle Jensen - stoper u20 reprezentacije
Jannik Vestergaard - stoepr mlade reprezentacije Danske
Ömer Yildirim - u19 reprezentativac Turske, desni bek
Florian Madlmayr - stoper u18 reprezentacije Austrije
Ako od ovih igrača u budućnost ne mogu napraviti beton odbranu onda nek se bave nekim drugim sportom.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Ja mislim da ce Schaaf ostati u Bremenu, barem jos jednu sezonu.
Previse ih je zaduzio da bi mu dali otkaz iako ruku na srce posljednjih godina Werder ne lici na tim nego na skupinu amatera koji ganjaju loptu samo onako reda radi, da ne bi tracili dragocjeno vrijeme.
Previse ih je zaduzio da bi mu dali otkaz iako ruku na srce posljednjih godina Werder ne lici na tim nego na skupinu amatera koji ganjaju loptu samo onako reda radi, da ne bi tracili dragocjeno vrijeme.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Napraviti i prodati kao sto je slucaj sa Dembom, Vedom, Gustavom...FRANK RIBERY je napisao/la:
Hoffenheim mi je zaista simpatican klub sa puno talenata i iskreno bih volio da se spase i da ostanu u prvoj ligi, jer imaju puno kvalitetniji tim nego jedan Augsburg ili Furth.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma zadnje 3 godine nije uspio ni jedan transfer napraviti kako treba,glavni je krivac za trenutno stanjeOmerbavarac je napisao/la:Ja mislim da ce Schaaf ostati u Bremenu, barem jos jednu sezonu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Werder, najmrza ekipa Bundeslige. Schaaf mi je OK ali i jedini krivac uz svoj skaut tim za katastrofalno stanje u Werderu. Transfer politika katastrofalna a i sta kupi neda puno prostora da se taj igrac dokaze. Samo dokazani prolaze .. Dokazane mozemo staviti pod navodnike..
Ne mogu da vjerujem sta citam...Mrtvi hladni optuzise Schaafa za trenutno stanje u Bremenu.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- bistrikboy
- Kontakt:
Vjeruj slobodno,on i Allofs su doveli potrosene igrace i propale mega talente,samo sto se Allofs ispalio na vrijeme i ostavio Schaffa samog da bije bitku sa jos debilnijom upravom.Od onog transfera C.Eduarda pa sve do danas fula do fule na trzistu igraca.Borowski,Sylvestre,Wesley,Arnautovic,Avdic,Schmitz,Elia,Wagner (ima jos ali se nmg sad sjetiti iz prve) sve fula do fule.Ima tu i bisera kao Ekici ili Petersen ali mnogo manje.Znam nema Werder para i ne stoje bas najbolje financijski ali cinjenica je da im je izbor igraca katastrofalan.Transfer politika je sve sto ja zamjeram Schaffu...amerosm je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta citam...Mrtvi hladni optuzise Schaafa za trenutno stanje u Bremenu.![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da se razumjemo...Ima krivice i u samom Schaafu, ali isti nije bio odgovoran za transfer politiku, kao ni za financije kluba. Za to je bio Klaus Allofs koji se ispalio kao najveca ..... i ostavio cijeli klub na cijedilu, iako je on najvise odgovoran za trenutnu krizu.bistrikboy je napisao/la:Vjeruj slobodno,on i Allofs su doveli potrosene igrace i propale mega talente,samo sto se Allofs ispalio na vrijeme i ostavio Schaffa samog da bije bitku sa jos debilnijom upravom.Od onog transfera C.Eduarda pa sve do danas fula do fule na trzistu igraca.Borowski,Sylvestre,Wesley,Arnautovic,Avdic,Schmitz,Elia,Wagner (ima jos ali se nmg sad sjetiti iz prve) sve fula do fule.Ima tu i bisera kao Ekici ili Petersen ali mnogo manje.Znam nema Werder para i ne stoje bas najbolje financijski ali cinjenica je da im je izbor igraca katastrofalan.Transfer politika je sve sto ja zamjeram Schaffu...amerosm je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta citam...Mrtvi hladni optuzise Schaafa za trenutno stanje u Bremenu.![]()
Allofs je u klubu obnasao funkciju tzv. Geschäftsführer-a gdje bio odgovoran za financije i za sportski dio ekipe i Weder je u posljednjoj godini njegovog mandata imao minus od 14 miliona € ako se ne varam.
Valjda sportski direktor postavlja skaute, odredjuje politiku u omladinskom pogonu, selektira kvalitetne igrace, donosi odluku o njihovom transferu, a ne trener. Ja Schaaf-u najvise zamjeram sto je predugo sutio i nije prije javno progovorio o problemima Werdera, a i pticama na grani je bilo jasno da ova ekipa jedino moze opstati ukoliko bude stalni ucesnik u Evropi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa sutio je jer je nekako uspijevao da izbori Europu redovno,ali sada je jasno da se moraju orenuti nekim drugim politikama vođenja kluba i ekipe,pa nije valjda da je ocekivao da ce sa masom polovnjaka izboriti europu.Problem Werdera je i upravni odbor sacinjen od nekoliko ljudi koji su bas starog kova i nisu spremni sada uciniti korak naprijed i jasno dati svima do znanja da je klub zadovoljan i sredinom tabele sa mlađom ekipom.Valjda je lakse svaliti na Schaafa a i on vala ko picka obicna sve odobrava...amerosm je napisao/la:Da se razumjemo...Ima krivice i u samom Schaafu, ali isti nije bio odgovoran za transfer politiku, kao ni za financije kluba. Za to je bio Klaus Allofs koji se ispalio kao najveca ..... i ostavio cijeli klub na cijedilu, iako je on najvise odgovoran za trenutnu krizu.bistrikboy je napisao/la:Vjeruj slobodno,on i Allofs su doveli potrosene igrace i propale mega talente,samo sto se Allofs ispalio na vrijeme i ostavio Schaffa samog da bije bitku sa jos debilnijom upravom.Od onog transfera C.Eduarda pa sve do danas fula do fule na trzistu igraca.Borowski,Sylvestre,Wesley,Arnautovic,Avdic,Schmitz,Elia,Wagner (ima jos ali se nmg sad sjetiti iz prve) sve fula do fule.Ima tu i bisera kao Ekici ili Petersen ali mnogo manje.Znam nema Werder para i ne stoje bas najbolje financijski ali cinjenica je da im je izbor igraca katastrofalan.Transfer politika je sve sto ja zamjeram Schaffu...amerosm je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta citam...Mrtvi hladni optuzise Schaafa za trenutno stanje u Bremenu.![]()
Allofs je u klubu obnasao funkciju tzv. Geschäftsführer-a gdje bio odgovoran za financije i za sportski dio ekipe i Weder je u posljednjoj godini njegovog mandata imao minus od 14 miliona € ako se ne varam.
Valjda sportski direktor postavlja skaute, odredjuje politiku u omladinskom pogonu, selektira kvalitetne igrace, donosi odluku o njihovom transferu, a ne trener. Ja Schaaf-u najvise zamjeram sto je predugo sutio i nije prije javno progovorio o problemima Werdera, a i pticama na grani je bilo jasno da ova ekipa jedino moze opstati ukoliko bude stalni ucesnik u Evropi.
On je sve odobravo, zbog toga ga jedino i krivim. On ima veliku ulogu u Werderu i pita se i on puno u vezi transfera. Nije reagovao na vrijeme e sad kad si propo preuzmi odgovornost.
Dajem primjer naseg Husejinovica, doveo ga je i nije mu ponudio ni najmanju priliku da se dokaze. Tako ima jos masu igraca al sam dao primjer naseg Husejinovica. Jeste da je mozda veliki zalogaj za Husejinovica bio werder al ako si ga doveo daj mu sansu da pokaze moze li igrati ili ne, ako ne onda ga sutaj i zajedno sa njim onog skauta koji je bio za dovodjenje Saida. Mislim da je Fazlic il kako bi vec onaj iz Banja Luke.
Jeste da to nije njegov posao ali moze reagovati prije nego sto brod potone. A onaj shupak sto je odletio za parama u Vukove je posebna prica..
Dajem primjer naseg Husejinovica, doveo ga je i nije mu ponudio ni najmanju priliku da se dokaze. Tako ima jos masu igraca al sam dao primjer naseg Husejinovica. Jeste da je mozda veliki zalogaj za Husejinovica bio werder al ako si ga doveo daj mu sansu da pokaze moze li igrati ili ne, ako ne onda ga sutaj i zajedno sa njim onog skauta koji je bio za dovodjenje Saida. Mislim da je Fazlic il kako bi vec onaj iz Banja Luke.
Jeste da to nije njegov posao ali moze reagovati prije nego sto brod potone. A onaj shupak sto je odletio za parama u Vukove je posebna prica..
Fulili su oni u Werderu s transferima zadnje 2-3 godine, ali to je jednom bilo i neminovno. Werder je dovodio masu igrača koji su bili nepoznanica i pravio od njih zvijezde, dugo vremena je tako bilo (primjeri su Micoud, Diego, Pizarro, Ismael i drugi). Tako su imali dosta uspjeha i uzeli i tu titulu 2004. godine. S malo mogućnosti su Allofs i Schaaf pravili puno, pa i cijela uprava, cijeli klub. Morali su oni jednom pući po šavovima, jer krene te malo naopako ne izboriš Evropu i eto problema. Odmah nemaš više ni onih sredstava koje si imao i onda moraš naći nekog igrača koji koliko-toliko valja i da on napravi bljesak. Pokušali su s Eliom, ali otišlo naopako. A pored Holanđanina imaju i jednog Arnautovića, koji jeste majstor s loptom, ali jako težak, komplikovan karakter. Sve im se poklopilo i uz to se još Allofs ispari i ostade Schaaf sam. A i on sad manje dopire do ekipe nego prije, možda i tu treba promjena.
Ali ne snosi Schaaf za sve neku veliku krivicu, dosta je on toga dobrog uradio, a ovo je bilo sve neminovnost.
Ali ne snosi Schaaf za sve neku veliku krivicu, dosta je on toga dobrog uradio, a ovo je bilo sve neminovnost.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Allfos je grobar Werdera njegova loša transfer politika je srozala klub do dna i kao najveća čkapi je pobjegao u Wolfsburg.Schaaf sa ovim polovnjacima radi čudo jer da je neki drugi trener u pitanju davno bi završli u cvajti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Werder ima sreće što ove sezone ima De Bruynea u ekipi koji čitavu ekipu vuče i zahvaljujući njegovim igrama Werder nije u još većim goFnima...
Agieren statt reagieren
- Sportfanatik
- Kontakt:
i danas je Kevin de Bruyne pogodio za vrlo vjerojatni spas jer ne vjerujem da će Augsburg slaviti kod Bayerna. Son i Aogo guraju Hoffenhaim u cvajtuPale_Companion je napisao/la:Werder ima sreće što ove sezone ima De Bruynea u ekipi koji čitavu ekipu vuče i zahvaljujući njegovim igrama Werder nije u još većim goFnima...
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jbt pa ovaj Furth ispao u novembru iz Bundeske, a svaki put kad odigram protiv njih na kladari promasim. Propali daBogda 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Freiburg ode izgleda u Euro ligu sa dobrom sansom i za kvalifikacije za LP.
Drmnu glavonjin 04 kod kuce i eto ga
.
Dobra stvar za Mujdzoneta.A na kraju krajeva zasluzili su to,dobrim igrama.
Drmnu glavonjin 04 kod kuce i eto ga
Dobra stvar za Mujdzoneta.A na kraju krajeva zasluzili su to,dobrim igrama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Sportfanatik
- Kontakt:
porazima Hoffenhaima, Augsburga i Fortune Werder je napokon u predzadnjem kolu osigurao opstanak u Bundesligi. Bit će zadnje kolo zanimljivo što se tiče dna ljestvice
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Na Salke mislis sigurnoAdmir_Sa je napisao/la:skim ona plava gamad igra zadnje kolo?
Igraju sa direktnim konkurentom za LP. Freiburg
Nadam se pobjedi Freiburga. Nevjerovatno koliko simpatisem tu ekipu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.