Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
admir12345
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
IMAM za sutra 9 parova sto cu odirat fale mi jos 3,4 jer igram 12,13 parova.Svih 9 parova su overi na koseve 4 iz eurokupa 2 nba 2 kineska i 1 filipinski.Ostala 3 ili 4 para sto odigram siguran sam da cu na 2 minimalno past a sto se hokeja ti njega ni b... ne bi mogao pogodit na rezultat samo na golove treba igrat .Sutra u 12 mi pocinju prvi pa ako ima neko neki predlog tenisa ili nogometa nek napise.Pokrenite ponovo onu temu po 1 najsigurniji par sto ste postavljali ozbiljno proce jednom 10-ak nas nek bude prikljucit cu se evo i ja
Zadnja izmjena: admir12345, dana/u 05 jan 2016, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
haj ti stavi tih 9 brate sto imas da roknemo to pa cemo vidjet za ostalo 
Evo Rondo ne igra Collison ce startat odigrat koju minutu vise nego obicno i valjda ubacit vise od 13,5pbluearmy je napisao/la:Dajte jedan siguran par za NBA vcrs . Kosevi igraca ako mozee
@admire chievo roma manje od 3 gola siguran sam 90% da prolazi
This time next year we'll be millionaires.
- pintol_TM87
- Kontakt:
ostarilo sekrmpotich je napisao/la:20:45 Genoa Sampa
Manje kornera od 10,5.
Konacan ishod X
Seriju A pratim preko 15 godina, derbi Genoe gledam svake godine. Uglavnom se igra izmedju 2 16-ca bez lijepe igre za oko. Samim time i bez puno sansi za gol sto nam daje logican izbor za under kornera. Ovdje bi po meni granica trebala biti oko 8,5. Genoa je donja ove sezone, Sampa za nijansu bolja. Gledace se da se sacuva svoj gol i da se ne izgubi mec. Cijela Genoa 6 mjeseci prije i posle bruje samo o ovom mecu, stoga jedan lijepi X po kvoti 3,20-3,40.
Vidim potegla se polemika oko kartona. Zadnjih par meceva poprilicno siromasni i mislim da je idealno vrijeme da se to promijeni. Ako rano otvore sa grubim startom tu se u minuti napravi jos 2 kartonaDerbi Genoe je stvarno poseban i pun je emocija, prelijep stadion i nadasve luda publika. Bice krvi do koljena bas iz razloga sto nisu u formi ni jedni ni drugi.
Over kartona 7,5
Crveni karton DA
Eder daje gol.
lijepa analiza , steta sto sve nije proslo..bit ce bolje druzee.
pozz
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
admir12345
- Kontakt:
Ajde da ozivimo temu zajednicki listic po 1 par,steta stvarno proce jednom sigurno a sto se tice mojih parova za sutra na premieru jos nisu izbacili margine,gledao sam na rezultatima margine sutra ujutru dok odigram izbacim vam al nije preporucljivo prepisivat izdat ce opet neko
Williams 14,5 više @1,70
Hendikep GSW 10,5 @1,50
Ukupno 2,55
Za Lakerse nema Bryanta i Russela.
Hendikep GSW 10,5 @1,50
Ukupno 2,55
Za Lakerse nema Bryanta i Russela.
Hvala broadis30 je napisao/la:Evo Rondo ne igra Collison ce startat odigrat koju minutu vise nego obicno i valjda ubacit vise od 13,5pbluearmy je napisao/la:Dajte jedan siguran par za NBA vcrs . Kosevi igraca ako mozee
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
[quote="pintol_TM87"]
Za danas:
Udine - Atalanta - Over 8,5 kornera(1,45). Veoma nezahvalan mec za prognozu. Udine u donjem dijelu tabelu docekuje Atalantu koja je solidna ove sezone. I jedni i drugi vole igru po krilima tako da bi ova granica trebala biti probijena. Konacan ishod mozda neki X-ić.
Chievo - Roma (1X) (1,60) - Od kako su usli u ligu a tome ima ihahaj rijetko se ko naigrao sa magarcima. Rezultati su im uvijek 0:0, 0:1, 1:0. Romica ovdje ide po sva 3 boda ali nesato cisto sumnjam da su dosli sebi u ovoj kracoj pauzi. Tvrdo, jako po meni valuue na domicana.
Juve - Verona - 1(1,25). Ne treba puno ovdje za pametovati. Juve se zahuktao i sve osim 1,2 razlike u Torinu bi bilo veliko iznenadjenje.
Lazio - Carpi 3+(1,90) - Lazio se muci, nekonstantnost u igri, losa atmosfera u ekipi sve to oslikava igru plavih u ovoj sezoni. Na noge im dolazi Carpi, novajlija u ligi koji igra otvoren fudbal. Misljenja sam da ce domaci diktirati tempo i atakovati prema naprijed sto ce ostavljati dosta prostora za goste. Ide 3+ pjeske
Milan - Bologna (Over 5,5 kartona) 1,95 - Milan ove godine koliko god los bio situacija na tabeli je i vise nego dobra. Ni na sta to ne lici, ali eto skupljaju bobu po bobu. Po bukmejkerima su danas favoriti ali ja ih ne uzimam po ovako mizernoj kvoti jer ovdje favoriti i nisu. Massa sudi i imace posla jer Bolonjezi nisu nimalo fair-play ekipa. Ide over kartona ali u WWIN-u.
Palermo - Fiore (Over 5,5 kartona) - Fiore iznenadjenje sezone, igraju odlicno i ovdje su apsolutni favoriti. Sicilija nimalo ugodno gostovanje, Palermo zna itekako odigrati protiv vecih timova. Ocekujem otvoren mec i ako padne brzi gol dovesce do sigurnih tenzija na terenu, tako da kartoni ovdje takodjer idu pjeske(WWIN).
Sassuolo - Frosinone(1 - 1,55) - Ovdje ne bi trebalo biti puno dvojbe oko pobjednika u ovom mecu. Frosinone sigurno ide u Seriju B tako da ce na ovom gostovanju ostati kratkih rukava. Domacin i vise nego solidan ove sezone 7-i na tabeli i veoma blizu Evropskih mjesta.
Empoli - Inter (GG3+) - Makarone protiv najbolje ekipe lige. Jeste da Inter igra konstantno na mali broj golova sem Udina i ovdje ocekujem odlican i otvoren mec. Potentan napad gostiju i nimalo naivna ekipa Empolija donijet ce nam sasvim sigurno jednu efikasnu utakmicu.
Napoli - Torino(1-1,50) - U terminu derbija kola u Napulju domaci Napoli docekuje Torino. Gosti poprilicno tvrda ekipa koja ovdje sasvim sigurno dolazi po bod. Domaci ce svim siliama ovdje ici po 3 boda i nadati se eventualnom kiksu Intera protiv Napolija. Kvalitet, domaci teren sve je na strani domace ekipe. Takodjer ocekujem nastavak golgeterskog niza Gonzala Higuaina.
Sorry za malo krace analize, ovako cu ja nekako danas i odigrati Seriju A.
Sretno
Za danas:
Udine - Atalanta - Over 8,5 kornera(1,45). Veoma nezahvalan mec za prognozu. Udine u donjem dijelu tabelu docekuje Atalantu koja je solidna ove sezone. I jedni i drugi vole igru po krilima tako da bi ova granica trebala biti probijena. Konacan ishod mozda neki X-ić.
Chievo - Roma (1X) (1,60) - Od kako su usli u ligu a tome ima ihahaj rijetko se ko naigrao sa magarcima. Rezultati su im uvijek 0:0, 0:1, 1:0. Romica ovdje ide po sva 3 boda ali nesato cisto sumnjam da su dosli sebi u ovoj kracoj pauzi. Tvrdo, jako po meni valuue na domicana.
Juve - Verona - 1(1,25). Ne treba puno ovdje za pametovati. Juve se zahuktao i sve osim 1,2 razlike u Torinu bi bilo veliko iznenadjenje.
Lazio - Carpi 3+(1,90) - Lazio se muci, nekonstantnost u igri, losa atmosfera u ekipi sve to oslikava igru plavih u ovoj sezoni. Na noge im dolazi Carpi, novajlija u ligi koji igra otvoren fudbal. Misljenja sam da ce domaci diktirati tempo i atakovati prema naprijed sto ce ostavljati dosta prostora za goste. Ide 3+ pjeske
Milan - Bologna (Over 5,5 kartona) 1,95 - Milan ove godine koliko god los bio situacija na tabeli je i vise nego dobra. Ni na sta to ne lici, ali eto skupljaju bobu po bobu. Po bukmejkerima su danas favoriti ali ja ih ne uzimam po ovako mizernoj kvoti jer ovdje favoriti i nisu. Massa sudi i imace posla jer Bolonjezi nisu nimalo fair-play ekipa. Ide over kartona ali u WWIN-u.
Palermo - Fiore (Over 5,5 kartona) - Fiore iznenadjenje sezone, igraju odlicno i ovdje su apsolutni favoriti. Sicilija nimalo ugodno gostovanje, Palermo zna itekako odigrati protiv vecih timova. Ocekujem otvoren mec i ako padne brzi gol dovesce do sigurnih tenzija na terenu, tako da kartoni ovdje takodjer idu pjeske(WWIN).
Sassuolo - Frosinone(1 - 1,55) - Ovdje ne bi trebalo biti puno dvojbe oko pobjednika u ovom mecu. Frosinone sigurno ide u Seriju B tako da ce na ovom gostovanju ostati kratkih rukava. Domacin i vise nego solidan ove sezone 7-i na tabeli i veoma blizu Evropskih mjesta.
Empoli - Inter (GG3+) - Makarone protiv najbolje ekipe lige. Jeste da Inter igra konstantno na mali broj golova sem Udina i ovdje ocekujem odlican i otvoren mec. Potentan napad gostiju i nimalo naivna ekipa Empolija donijet ce nam sasvim sigurno jednu efikasnu utakmicu.
Napoli - Torino(1-1,50) - U terminu derbija kola u Napulju domaci Napoli docekuje Torino. Gosti poprilicno tvrda ekipa koja ovdje sasvim sigurno dolazi po bod. Domaci ce svim siliama ovdje ici po 3 boda i nadati se eventualnom kiksu Intera protiv Napolija. Kvalitet, domaci teren sve je na strani domace ekipe. Takodjer ocekujem nastavak golgeterskog niza Gonzala Higuaina.
Sorry za malo krace analize, ovako cu ja nekako danas i odigrati Seriju A.
Sretno
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 06 jan 2016, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
admir12345
- Kontakt:
4 u ranom terminu
Alaska-Global Port z2 194 kosa
Bejing J-Qingdao z2 224 kosa
Zhejiang C-Zhejiang G z2 232 kosa
Enisey Krasn-Chalon S z2 164 kosa
Trebala bi makar 3 proc kasnije eurokup izbacim
Ćorić B.-A.Krajicek 2 4.00
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
Nesto da se isprati:
Chievo-Roma -2.5 gola 1.6
Betis-Sevilla 1x 1.75
Everton-City 1x 1.77
Orlando kp1 1.9
Boston kp1 1.55
Kvota 14.6
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Chievo-Roma -2.5 gola 1.6
Betis-Sevilla 1x 1.75
Everton-City 1x 1.77
Orlando kp1 1.9
Boston kp1 1.55
Kvota 14.6
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Betis - Sevilla vise kartona,u Premieru je granica 6,5
Mislim da ne trebam ovdje objasnjavati puno ,zbog cega mislim da ce biti,kad svi dobro znamo sto
Mislim da ne trebam ovdje objasnjavati puno ,zbog cega mislim da ce biti,kad svi dobro znamo sto
- exorciiist
- Kontakt:
Parovi za jači ulog:
Juventus 1
Napoli 1
Barcelona hendikep
2.26
Ne treba previše analize, Juve kod kuće ruši sve pred sobom, danas igraju protiv posljednjeg na tabeli. Napoli također dominira, Higuain je u nevjerovatnoj formi i igraju protiv Torina koji u gostima igra veoma loše. Barcelona na svom terenu može svakoj ekipi zabit 3 gola, danas igraju za prolaz u kupu, trebali bi imat inspiracije.

Juventus 1
Napoli 1
Barcelona hendikep
2.26
Ne treba previše analize, Juve kod kuće ruši sve pred sobom, danas igraju protiv posljednjeg na tabeli. Napoli također dominira, Higuain je u nevjerovatnoj formi i igraju protiv Torina koji u gostima igra veoma loše. Barcelona na svom terenu može svakoj ekipi zabit 3 gola, danas igraju za prolaz u kupu, trebali bi imat inspiracije.
-
admir12345
- Kontakt:
admir12345 je napisao/la:4 u ranom terminu
Nista vadit se na eurocupu,sta je po vama bolje igrat nas rukomet na golove il hendikep 11 razlike
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Od Nove svaki dan igram jedan ovakav listic, kvota oko 100. Ono, napamet, ovo svakako vise nema veze s mozgom
Lazio- Carpi 1
Bologna dg
Sasuolo- Frosinone 1
Arouca- Estoril 2+
Vityaz- St Petersburg 5+
HIFK- Vassa 5+
Tingsryds- Bofors 5+
Unics- Novogorod 159+
Pieno- Cibona 158+
Koef.: 94
Lazio- Carpi 1
Bologna dg
Sasuolo- Frosinone 1
Arouca- Estoril 2+
Vityaz- St Petersburg 5+
HIFK- Vassa 5+
Tingsryds- Bofors 5+
Unics- Novogorod 159+
Pieno- Cibona 158+
Koef.: 94
-
Convicts1988
- Kontakt:
Nema šanse da mi dobijemo 11 i više razlike pa čak i Kosovo, to mi djeluje prevelika margina, i još poznavajući nas kakvi smo 
da probamo jedne skokove
BISCHOFSHOFEN
Gangnes K. pobjednik 5.50, među prva tri 1.60
Na turneji je manje više jasno da je pobjednik slovenac Peter Prevc koji ima cca 20 bodova fore, čovjek je trenutno u odličnoj formi i skače fenomenalno no mislim da danas neće pobjediti nego će se zadovoljiti sa drugim ili trećim mjestom,iako se protiv ovakvog Prevca ne valja kladiti no trebaju mu dva solidna skoka i on osvaja turneju pa možda ne da baš 100% a kvota od 1.70 mi djeluje kao da neće proći
, nijemcu Freundu treba malo čudo da izdominira sa dva duga skoka i kiks Prevca i tu vidim šansu da norvežanin Gangnes neopterećen i ujednačen kakav je uzme pobjedu i potvrdi plasman među prva tri (trenutno je treći a iza njega je Hayboeck inače pobjednik lani ovdje). Na kvalama sinoć odličan,iste je i dobio (ispred Prevca 0,3 boda a Freund nije skakao) inače momak koji je najstandardniji cijele sezone uz vodeći dvojac, pa čak je i Freund znao kiksati a Kenneth je tu stalno negdje top 5 pa čak i top 3 a i ukupno je treći u poretku SK. Ako ne pobjedi vjerujem da završava barem među prva tri danas. Možda nije nevažno napomenuti da zadnji norvežanin pobjednik ovdje bio je Tom Hilde 2010/11 a prije njega Sigurd Pettersen 2003/04 i Bjoern Einar Romoeren 2002/03.

danas skače zadnji u 1.seriji sa brojem 1, go Kenneth
BISCHOFSHOFEN
Na turneji je manje više jasno da je pobjednik slovenac Peter Prevc koji ima cca 20 bodova fore, čovjek je trenutno u odličnoj formi i skače fenomenalno no mislim da danas neće pobjediti nego će se zadovoljiti sa drugim ili trećim mjestom,iako se protiv ovakvog Prevca ne valja kladiti no trebaju mu dva solidna skoka i on osvaja turneju pa možda ne da baš 100% a kvota od 1.70 mi djeluje kao da neće proći

danas skače zadnji u 1.seriji sa brojem 1, go Kenneth
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 06 jan 2016, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
admir12345
- Kontakt:
Ja cu igrat P.Prevca mislim da je on trenutno ubjedljivo u najboljoj formi,zelit ce to i nocas pokazat sigurnozgmiky je napisao/la:da probamo jedne skokove
BISCHOFSHOFEN
Na turneji je manje više jasno da je pobjednik slovenac Peter Prevc koji ima cca 20 bodova fore, čovjek je trenutno u odličnoj formi i skače fenomenalno no mislim da danas neće pobjediti nego će se zadovoljiti sa drugim ili trećim mjestom,iako se protiv ovakvog Prevca ne valja kladiti no trebaju mu dva solidna skoka i on osvaja turneju pa možda ne da baš 100% a kvota od 1.70 mi djeluje kao da neće proći, nijemcu Freundu treba malo čudo da izdominira sa dva duga skoka i kiks Prevca i tu vidim šansu da norvežanin Gangnes neopterećen i ujednačen kakav je uzme pobjedu i potvrdi plasman među prva tri (trenutno je treći a iza njega je Hayboeck inače pobjednik lani ovdje). Na kvalama sinoć odličan,iste je i dobio (ispred Prevca 0,3 boda a Freund nije skakao) inače momak koji je najstandardniji cijele sezone uz vodeći dvojac, pa čak je i Freund znao kiksati a Kenneth je tu stalno negdje top 5 pa čak i top 3 a i ukupno je treći u poretku SK. Ako ne pobjedi vjerujem da završava barem među prva tri danas. Možda nije nevažno napomenuti da zadnji norvežanin pobjednik ovdje bio je Tom Hilde 2010/11 a prije njega Sigurd Pettersen 2003/04 i Bjoern Einar Romoeren 2002/03.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.