Sarajevu je potreban jedan pravi engleski stadion. A tebe sem pitao jer se vidi da si pravi navijac da nisi neki instant navijac. I kada analiziras kritikujes vise od ostalih
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
@hilmo
Sarajevu je potreban jedan pravi engleski stadion. A tebe sem pitao jer se vidi da si pravi navijac da nisi neki instant navijac. I kada analiziras kritikujes vise od ostalih
a ne samo kao neki lako cemo sto ne valja. Jer samo kvalitet igraca nije dovoljan. Potreban je jos jedan pravi trener kao sto je naprimjer Kodro pa i sreca ponekad i jos puno toga. Sarajevo sada ima konacno sve jos samo da igraci ostanu na okupu par godina bar.
Re: FK Sarajevo
Ima li jos neko da sumnja u Kodrine trenerske kvalitete?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Navijanje za ovaj klub me naucilo da sumnjam u sve i svakoga. Trenutno je stanje odlicno, kad dodje titula za mene ce biti najbolji.Aragon je napisao/la:Ima li jos neko da sumnja u Kodrine trenerske kvalitete?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
E sad lagano, bez stresa pogledati utakmicu za neku dublju analizu.
Uz komentar vječitog pitara Igora Kristića
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz komentar vječitog pitara Igora Kristića
Titula nije samo do Kodre. Preuzeo je ekipu u jako nezgodnom trenutku kad smo zaostajali za sirokim sedam bodova ako se ne varam. Nije lako ispravljati tudji nerad i podici zapustenu ekipu kakva smo bili kad je Meho dosao.Sabinho je napisao/la:Navijanje za ovaj klub me naucilo da sumnjam u sve i svakoga. Trenutno je stanje odlicno, kad dodje titula za mene ce biti najbolji.Aragon je napisao/la:Ima li jos neko da sumnja u Kodrine trenerske kvalitete?
Za ovo malo vremena koliko je ovdje, mi izgledamo kao puno ozbiljnija ekipa. Da li cemo doci do titule na kraju, pitaju se i drugi. Siroki i dalje ima velika cetri boda i dobru ekipu.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ne treba sud jos donositi. Meho je dosao u klub, gdje su drugi krojili ekipu. Trenutno radi veoma dobro i svaka mu cast na tome. Preporodio je ekipu i pojedince. Treba jos pobijediti naredne dvije. Pa da Meho dobije par pojacanja po njegovoj zelji, da prodje pripreme sa ekipom. Ja ocekujem da budemo jos bolji i kvalitetniji. Uglavnom, korak po korak da napredujemo. Ne treba sw zanositi. Kad dodje titula, onda cemo svi zajedno da slavimo 
Info o povrijeđenim igračima Cimirot-Velkoski-Radovac ?? može li iko da zna.
Sarajevo ljubavi moja!
Nadam se da ce protiv Viteza proci bez kise i snijega i da ce veliki broj navijaca doci da pozdravi danasnje pobijednike.
Dobijemo li obje naredne utakmice, a trebali bi, pritom ako i Siroki jednom kiksa, a teebao bi, na proljece haman od nule krecemo i mi i oni i Zrinski. Zeljo i Olimpic mislim da nemaju snage da izdrze bitku za titulu do kraja.
Dobijemo li obje naredne utakmice, a trebali bi, pritom ako i Siroki jednom kiksa, a teebao bi, na proljece haman od nule krecemo i mi i oni i Zrinski. Zeljo i Olimpic mislim da nemaju snage da izdrze bitku za titulu do kraja.
Meho Kodro je gigant !!!!
Joj kako je Baric ovdje centrirao Okicu. Ne znam kad smo imali igraca sa boljim centarsutom. Eh da je samo malo brzi 
a to kao vi razvalili Zelju, dominirali 90 minuta, imali 100 sansi ? pa da pises o kvalitetima Kodre ?Aragon je napisao/la:Ima li jos neko da sumnja u Kodrine trenerske kvalitete?
Barić je korektno odradio utakmicu, ali njegovo loše ispucavanje je prethodilo izjednačujićem golu.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 03 nov 2014, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Da ljubaviado19211 je napisao/la:a to kao vi razvalili Zelju, dominirali 90 minuta, imali 100 sansi ? pa da pises o kvalitetima Kodre ?Aragon je napisao/la:Ima li jos neko da sumnja u Kodrine trenerske kvalitete?
@ado19211
Svi tvoji navijači koji su danas došli ovdje posle utakmice su prvo čestitali na pobjedi, a ti?
Nije to lijepo.
Čestitaj prvo
Svi tvoji navijači koji su danas došli ovdje posle utakmice su prvo čestitali na pobjedi, a ti?
Nije to lijepo.
Čestitaj prvo
Aragon je napisao/la:Da ljubaviado19211 je napisao/la:a to kao vi razvalili Zelju, dominirali 90 minuta, imali 100 sansi ? pa da pises o kvalitetima Kodre ?Aragon je napisao/la:Ima li jos neko da sumnja u Kodrine trenerske kvalitete?
cestitao sam, necu na svakoj temi
Nisi, nisi...
jesam, imas moje postove pa pogledaj.
ovaj derbi ste pobjedili jer ste bili malo sretniji, isto tako smo vrlo lako mi mogli do pobjede od 45min do 75min. uglavnom niste vi sad neka ekipa koja je u derbiju dominirala 90 minuta pa da slavite nesto.
razumljivo da se slavi pobjeda, ali ne sad pretjerivati. gledam snimak na bht-u
ovaj derbi ste pobjedili jer ste bili malo sretniji, isto tako smo vrlo lako mi mogli do pobjede od 45min do 75min. uglavnom niste vi sad neka ekipa koja je u derbiju dominirala 90 minuta pa da slavite nesto.
razumljivo da se slavi pobjeda, ali ne sad pretjerivati. gledam snimak na bht-u
ubitacnoHigh je napisao/la:[youtube][/youtube]
Taj transparent nema predaje je pao tek što su ga napravili momci s Grbavice. Ne znam je li bila 2006 godina ali znam sigurno da je pao u Skenderiji. A kakva je situacija sa ovim drugim ne znam.invincible1921 je napisao/la:Nema predaje ovaj veliki pao 2006 ja se zaista ne sjecam da sam ga ikad vidio na tribini mada ja sam te godine tek poceo ozbiljinije ic na jug tako da nek me ispravi ako ima neko stariji
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Sto to Benku niko ne spominje, bio je na stadionu danas, znaci ziv je, a ocel zaigrat nije ni bitno 
Dulja je buduci reprezentativac, samo je pitanje dana kada ce bit pozvan, po meni bi vec trebao, ali ono zayebavanje mora ostaviti kod kuce na playstationu a na utakmici osutat pod precku, siguran sam da je i on shvatio to a i da ce razgovarati ko treba razgovarati s njim i necemo imati vise one driblinge sa termina pred golom kad treba rijesit utakmicu
Dulja je buduci reprezentativac, samo je pitanje dana kada ce bit pozvan, po meni bi vec trebao, ali ono zayebavanje mora ostaviti kod kuce na playstationu a na utakmici osutat pod precku, siguran sam da je i on shvatio to a i da ce razgovarati ko treba razgovarati s njim i necemo imati vise one driblinge sa termina pred golom kad treba rijesit utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bajroni, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Velaxsa i 25 gostiju.