FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rastafarian
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rastafarian » 10 avg 2012, 17:58

DzoleZeljo je napisao/la:Mene vise brine posjeta u Nedjelju. Valjda nece biti opet razocarenje, ako ne bude ako nista jug pun, **** onda ovu nasu raju...
biće poluprazan stadion i neka će kada se igra u vrijeme iftara a postači će imati priliku da gledaju na tv-u. isto tako ima i momaka iz kopa koji poste, pa vi vidite. 5k plafon svih plafona ;)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

mosaljoze1987
Kontakt:

Post Postao/la mosaljoze1987 » 10 avg 2012, 18:13

DzoleZeljo je napisao/la:
AmaRTM87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Žujo odgovara o stadionu, tramvaju, posjeti i svemu ostalom.Ko nije gledo, nek pogleda i biće mu neke stvari jasnije.
[youtube][/youtube]
Za stadion Zujo petlja iz dana u dan, vidim koliko govori da za projektovanje treba vremenski i padam od smijeha :D
Ima 1000 jeftinih opcija samo niko iz nase uprave ih nece ni da razmotri, kazu imamo najveci budzet u BiH, zasto onda dio tog budzeta ne odvojit za vracanje kredita koji bi trebali dici za izgradnju stadiona .
Ma ja sam vise prestao da razmisljam o toj famoznoj mogucoj rekonstrukciji. Nece je sigurno biti u skorije vrijeme, a po njegovoj prici dok ne kupe kamp u Butmiru, "nece se navodno nista sa stadionom raditi". :? Sada ce opet politicke igre, bio Koldzo, sada ce Dzelo doci, stranke i ljudi se mjenjaju ali pitanje stadiona ostaje isto. DO KADA?

Mene vise brine posjeta u Nedjelju. Valjda nece biti opet razocarenje, ako ne bude ako nista jug pun, **** onda ovu nasu raju...
kako ocekujes posjetu kad je termi u 15 do 8 kad je iftar u 8 sati, zar se nije moglo pomjerit bar za pola 9, ima ljudi koji poste il jedino da u pola utakmice iftare

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 avg 2012, 18:18

mosaljoze1987 je napisao/la:kako ocekujes posjetu kad je termi u 15 do 8 kad je iftar u 8 sati, zar se nije moglo pomjerit bar za pola 9, ima ljudi koji poste il jedino da u pola utakmice iftare
Osjetice se na posjeti itekako

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 10 avg 2012, 18:21

lisander je napisao/la:
mosaljoze1987 je napisao/la:kako ocekujes posjetu kad je termi u 15 do 8 kad je iftar u 8 sati, zar se nije moglo pomjerit bar za pola 9, ima ljudi koji poste il jedino da u pola utakmice iftare
I treba, kad i pored posljednjih slabijih rezultata uprava ne radi ništa da bi bar ostvarila prosjek što se tiče posjete, onda i treba. Ako je upravi sve važnije od navijača onda nek se suoče s tim, utakmice protiv Borca su znale dovesti više od 10 000 ljudi na stadion, a u nedelju mogu biti zadovoljni 3000-4000 ljudi, i to oni standardnih.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 avg 2012, 18:28

A ne znam sta da vam kazem. Ko hoce da dode, doci ce. Samo posjeta od 3.500 standardnih za osvajaca duple krune je sramotno. Kako kod, da nije Ramazan, znamo svi dobro da pored ovih standarnih, drugim simpatizerima treba urucivati pozivnice na kucnim pragovima. Ima TV prenos i odmah se posjeta lomi na pola. Kako sam naveo iznad, volio bih ako nista, da jug bude pun.

Za raju koji se zali na termin. Kada se prenose tekme na drzavnim televizijama, klubovi ne odlucuje termine utakmica radi programske seme. Iz osobnog iskustva znam da je ovako prije bilo. Ne znam kakav mi imamo odnos sa BHT-om. Ja bi takoder pomjerio termin u 20.30h, ali sta je, tu je.

[youtube][/youtube]

Evo ovdje je najmanja posjeta bila protiv Borca u ove tri godine. Valjda nece opet biti, ipak bod iz Travnika nakon dugo godina, mora nesto znaciti.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 avg 2012, 18:28

rastafarian je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Mene vise brine posjeta u Nedjelju. Valjda nece biti opet razocarenje, ako ne bude ako nista jug pun, **** onda ovu nasu raju...
biće poluprazan stadion i neka će kada se igra u vrijeme iftara a postači će imati priliku da gledaju na tv-u. isto tako ima i momaka iz kopa koji poste, pa vi vidite. 5k plafon svih plafona ;)
Mislis da bi nesto puno bilo bolje i da su stavili u pola 10 navece.Pa nije Amar budala,skonto frajer da uzme malo love od prenosa jos,jer i kad smo derali sve redom izuzev zadnje utakmice i derbija,nismo u stanju bili napuniti stadion sa vise od 7 hiljada.Procjenio covjek da ce vise para uzet od prenosa ,nego od tih ljudi sto bi dosli ,a ne mogu zbog ramazana.Evo prvo postim,pa sta me sprijecava da uzmem neki sendvic i sok ,svakako ne mogu puno pojest,odmah nakon iftara.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 10 avg 2012, 18:28

kritike i prituzbe treba slati na drugu adresu tj BHT a ne na upravu zelje jer koliko znam nije do njih bilo , da su mogli oni bi pomjerili vjerovatno su i sami svjesni situacije ...

mosaljoze1987
Kontakt:

Post Postao/la mosaljoze1987 » 10 avg 2012, 18:32

exbabilon je napisao/la:
lisander je napisao/la:
I treba, kad i pored posljednjih slabijih rezultata uprava ne radi ništa da bi bar ostvarila prosjek što se tiče posjete, onda i treba. Ako je upravi sve važnije od navijača onda nek se suoče s tim, utakmice protiv Borca su znale dovesti više od 10 000 ljudi na stadion, a u nedelju mogu biti zadovoljni 3000-4000 ljudi, i to oni standardnih.
Bitnije je da ima TV prenos nego da dodje jos neke 2-3 hiljade ljudi na stadion, znaci jedan sam od tih standardnih, al ne mogu doci iz razloga sto je iftar, i vidim ovo oko treninga termini su nam kao da zivimo u Vatikanu

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 10 avg 2012, 18:43

Hrdjavom ..... i dlake smetaju!
Iftarice na stadionu ko hoce da gleda. Ko nece,naci ce bilo kakav razlog da ne ode.
A kad su se u Zelji pitali za termin tekma je bila u 9. Sad ocito nije do njih vec do programske seme. I to je na kraju krajeva u redu. Treba uvesti nekog reda,svugdje se derbiji igraju u 20.30, 20.45 i 21.00.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Bogomoljka
Kontakt:

Post Postao/la Bogomoljka » 10 avg 2012, 18:51

Da hoce mogli bi graditi tribinu po tribinu ali nece. Vece smo mi budale koji non stop dolazimo u dolinu na realno najgori stadion u BiH, a covjek nemoze da ne dodje. Pa pogledajte Tuzlu, pa Gradacac pa Zenicu kako su oni nasli model a siromasniji su kantoni od naseg, ne kontam zaista.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 10 avg 2012, 18:57

barbarez je napisao/la:
rastafarian je napisao/la:
Mislis da bi nesto puno bilo bolje i da su stavili u pola 10 navece.Pa nije Amar budala,skonto frajer da uzme malo love od prenosa jos,jer i kad smo derali sve redom izuzev zadnje utakmice i derbija,nismo u stanju bili napuniti stadion sa vise od 7 hiljada.Procjenio covjek da ce vise para uzet od prenosa ,nego od tih ljudi sto bi dosli ,a ne mogu zbog ramazana.Evo prvo postim,pa sta me sprijecava da uzmem neki sendvic i sok ,svakako ne mogu puno pojest,odmah nakon iftara.
ako tako gledaju na navijače ( a svi znamo da Žujo tako radi ) neka ide njima na obraz :oops:
A sada će im stalno BHT diktirati satnicu tekmi kada budu derbiji na osnovu svoje tv sheme..

ali i dalje se ne mogu oteti dojmu da nisu makar za 20:15 mogli odgoditi tekmu jer realno ni 19:45 nije uobičajen termin za tekme.
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

mosaljoze1987
Kontakt:

Post Postao/la mosaljoze1987 » 10 avg 2012, 18:58

Ma daj ba ocm, najgore je jel neko nesto kaze ovdje da mozda nije uredu odma ne volis Zelju, jer sve mora biti ona kako oni urade, e pa termin ne valja k**** ako mi je ramazan sto bih iftario na stadionu, ako mogu kuci ko covjek pa doci na tekmu ocigledno da ko nas ne moze to tako bitnije je da oni uzmu koju paru od TV prenosa, i ovakvi potezima tjeras ljude s tribine i kad bude rekao u zadnjem kolu jesenjeg dijela sezone nesto za posjetu zasto je samo 2millje ljudi doslo, zasto bi se neko smrzavao, kad ti nisi nista ucinio da ga privuces na utakmicu

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 10 avg 2012, 19:05

a sramota je i ovo za trening, pa bar im tu niko ne diktira satnicu :lol:
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 10 avg 2012, 19:14

Termin je takav kakav je.. Ne znam sto se ovdje raspravljamo.. Ja ne postim ali znam bruku raje koja godinama iftare na tribini i to im ne predstavlja nikakav problem.. Ko moze moze, ko ne moze Boze moj.. Nije se rodio ko je svakom ugodio.. A i dosta nas uvjek trazi neko opravdanje za nedolaske na tekme.. Nekima su zarasle tribine, nekima los kvalitet igre, nekima nacin navijanja, nekima izgled stadiona, nekima liga prvaka ili el klasiko.. Hiljade razloga da se ne dolazi a samo jedan da se dodje a taj je FK. ZELJEZNICAR...
BUDI ŽELJO !!!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 10 avg 2012, 19:17

champions1921 je napisao/la:Termin je takav kakav je.. Ne znam sto se ovdje raspravljamo.. Ja ne postim ali znam bruku raje koja godinama iftare na tribini i to im ne predstavlja nikakav problem.. Ko moze moze, ko ne moze Boze moj.. Nije se rodio ko je svakom ugodio.. A i dosta nas uvjek trazi neko opravdanje za nedolaske na tekme.. Nekima su zarasle tribine, nekima los kvalitet igre, nekima nacin navijanja, nekima izgled stadiona.. Hiljade razloga da se ne dolazi a samo jedan da se dodje a taj je FK. ZELJEZNICAR...
sve je to fino tako napisati ali nije jednostavno doći iz raznih krajeva kantona, mnogi pješice iz prigradskih naselja jer gras praktično i ne vozi i sve to posteći.. + TV prenos za one koji su klasični simpaziteri.
a vjerujte da ima i raje iz kopa koja posti, pa vidite..
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 10 avg 2012, 19:22

Ja sam iz kopa i postim. Docu na utakmicu, iftarit se pred stadionom i zakasnit 20 min.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 10 avg 2012, 19:25

Ultras1921 je napisao/la:Ja sam iz kopa i postim. Docu na utakmicu, iftarit se pred stadionom i zakasnit 20 min.
Također sam redovan u kopu i mislim na isti način ko ti. Da li ću morati platiti kartu nakon tih 20 min?

da ne bude toliko off :lol: : ovo izgleda ništa od Kajkuta? :roll:
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

Rios

Post Postao/la Rios » 10 avg 2012, 19:26

Trebali su voditi racuna o satnici i oni i BHT i kraj price..Iz puno razloga..A najvise da izadju u susret svojim navijacima koji poste,da se iftare kako treba..Drugo,i radi sebe samih i finansija,jer ima tv prenos plus los termin i puno raje ce ostati kucama..Al eto,ja cu licno ponijeti sok i sendvic (ako mi ne oduzmu na ulazu) na tekmu i tako se iftariti..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 avg 2012, 19:28

Rios je napisao/la:Trebali su voditi racuna o satnici i oni i BHT i kraj price..Iz puno razloga..A najvise da izadju u susret svojim navijacima koji poste,da se iftare kako treba..Drugo,i radi sebe samih i finansija,jer ima tv prenos plus los termin i puno raje ce ostati kucama..Al eto,ja cu licno ponijeti sok i sendvic (ako mi ne oduzmu na ulazu) na tekmu i tako se iftariti..
E pa vala da ti uzme to na ulazu ,pa ne bi im nikad vise ni ostiso,pa imaju razumijevanja valjda
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 10 avg 2012, 19:31

barbarez je napisao/la:
Rios je napisao/la:Trebali su voditi racuna o satnici i oni i BHT i kraj price..Iz puno razloga..A najvise da izadju u susret svojim navijacima koji poste,da se iftare kako treba..Drugo,i radi sebe samih i finansija,jer ima tv prenos plus los termin i puno raje ce ostati kucama..Al eto,ja cu licno ponijeti sok i sendvic (ako mi ne oduzmu na ulazu) na tekmu i tako se iftariti..
E pa vala da ti uzme to na ulazu ,pa ne bi im nikad vise ni ostiso,pa imaju razumijevanja valjda
protiv maribora su bili nadr.kani 100% i nisu imali razumijevanja u vezi toga ;)
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.