Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Celta daje gol 1.22
Eibar daje gol 1.25
Wigan - Gillingham gg3+ 2.51 ili sigurnije 2+ 1.31
na cenera pa da pratimo
Eibar daje gol 1.25
na cenera pa da pratimo
gonzales je napisao/la:Biće veselo oko devetke
ev čekam da se ovaj hokej malo pročepi
Čini mi se da će ići obrnuto. Mada bi volio da i Čačo dođe u overadis30 je napisao/la:S.Rodriguez 14,5 više 1,95
G.Ayon 11,5 manje 1,90
kfc 3,70
Tako blizu, a tako daleko.
-
admir12345
- Kontakt:
admir12345 je napisao/la:CSKA-REAL MADRID Z2 169 koseva .previse kvalitetni igraca na jednom mjestu pogotovo za 3 poena
N.De.Colo 18+ veceras ce ga vjerovatno cuvat Carroll koji je katastrofalan u odbrani vjerujem da ce to znati iskoristit de colo i lagano preci
Proslo oboje lagano
bravo admire ja dodao carrola
9,5/White J. (Darus-Cedev) 2 1.85
14,5/Bilan M. (Darus-Cedev) 2 1.80
3.33
Žganec i Gordić zbog viroze nisu otputovali u Tursku, više minuta za Whitea i okušat će se i na četvorci, mislim da ide preko, a Bilan igra fenomenalno i dosta će igrati na njega nešto kao Zirbes u Zvezdi mislim i on preko
9,5/White J. (Darus-Cedev) 2 1.85
14,5/Bilan M. (Darus-Cedev) 2 1.80
3.33
Žganec i Gordić zbog viroze nisu otputovali u Tursku, više minuta za Whitea i okušat će se i na četvorci, mislim da ide preko, a Bilan igra fenomenalno i dosta će igrati na njega nešto kao Zirbes u Zvezdi mislim i on preko
Hajde poznavaoci euro lige tri igraca preko pliz
- branimir85
- Kontakt:
sta mislite za shveda 16.5 under za veci ulog?
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Moze li under?tajger je napisao/la:Hajde poznavaoci euro lige tri igraca preko pliz
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
moze rodjoroceda22 je napisao/la:Moze li under?tajger je napisao/la:Hajde poznavaoci euro lige tri igraca preko pliz
A zasto under tita ti ?branimir85 je napisao/la:sta mislite za shveda 16.5 under za veci ulog?
Barcelona-Khimki 1Q 2 2.60
@tajger ja bih ovako ali nisam sad neki stručnjak, ako hoćeš bacit pare prepiši

Khimki je odlična ekipa, Shved kao lokomotiva vuče i čovjek koji je najviše plaćen u Europi sigurno da će nakon CSKA kojima je utrpao kući 30 koševa htjeti pobjediti i Barcelonu, valjda ubaci 17, on je to u stanju dati u jednoj četvrtini kad krene. Printezis i Spanoulis dvojba vječita kad igra Oly ipak sam se odlučio za Printezisa valjda dobar odabir
Shengelia je više na osjećaj pa eto

Khimki je odlična ekipa, Shved kao lokomotiva vuče i čovjek koji je najviše plaćen u Europi sigurno da će nakon CSKA kojima je utrpao kući 30 koševa htjeti pobjediti i Barcelonu, valjda ubaci 17, on je to u stanju dati u jednoj četvrtini kad krene. Printezis i Spanoulis dvojba vječita kad igra Oly ipak sam se odlučio za Printezisa valjda dobar odabir
Nema ti ovog treceg u premijeru u ponudi a printezis na 12.5 granicazgmiky je napisao/la:Barcelona-Khimki 1Q 2 2.60
Khimki je odlična ekipa, Shved kao lokomotiva vuče i čovjek koji je najviše plaćen u Europi sigurno da će nakon CSKA kojima je utrpao kući 30 koševa htjeti pobjediti i Barcelonu, valjda ubaci 17, on je to u stanju dati u jednoj četvrtini kad krene. Printezis i Spanoulis dvojba vječita kad igra Oly ipak sam se odlučio za Printezisa valjda dobar odabirShengelia je više na osjećaj pa eto
Re: RE: Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Adams ( olimpijakos )tajger je napisao/la:moze rodjoroceda22 je napisao/la:Moze li under?tajger je napisao/la:Hajde poznavaoci euro lige tri igraca preko pliz
Hunter ( laboral )
Nemoj prevelik ulog ova dva su sigurnija
Mada i Rice iz Kimkija je izgledan under zbog match upa
- branimir85
- Kontakt:
da vidim ostala razmisljanja,pored koponena,dragica,rice ne mislim da ce bas forsirati,a jos igraju protiv barce u gostima koja je izgubila prvu,a zasto bi igrao over?adis30 je napisao/la:A zasto under tita ti ?branimir85 je napisao/la:sta mislite za shveda 16.5 under za veci ulog?
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- zlatniljiljan
- Kontakt:
majstore to je il over il preskokbranimir85 je napisao/la:sta mislite za shveda 16.5 under za veci ulog?
Eto uzeo sam dva preko Shveda i Printezisa i under Adamsa i Hunter pa cemo vidjet hvala vam
- branimir85
- Kontakt:
majstore to je il over il preskok[/quotezlatniljiljan je napisao/la:branimir85 je napisao/la:sta mislite za shveda 16.5 under za veci ulog?
uplatio sam ga manje, ali ne na puni ulog pa sta bude!!
Kako nece forsirat kad lik ispuca 15-ak lopti po utakmici od toga pola za 3p i sa procentom suta od 50%branimir85 je napisao/la:da vidim ostala razmisljanja,pored koponena,dragica,rice ne mislim da ce bas forsirati,a jos igraju protiv barce u gostima koja je izgubila prvu,a zasto bi igrao over?adis30 je napisao/la:A zasto under tita ti ?branimir85 je napisao/la:sta mislite za shveda 16.5 under za veci ulog?
Ono realno trebo bi preko ali ako hoces bas kontrirat mozda i dodje under
Ja cu jos probati ovako.
Tomic 12,5 više
Adams 12,5 manje
,
Bar nesto da ubodem....slavenp je napisao/la:Celta daje gol 1.22
Eibar daje gol 1.25
na cenera pa da pratimo
- branimir85
- Kontakt:
[quote="branimir85"]sta mislite za shveda 16.5 under za veci ulog?[/quote
nije bio puni ulog,ali nije lose
nije bio puni ulog,ali nije lose
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.