FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zgembo89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zgembo89 » 04 nov 2014, 21:44

prepucavate se na temi FK Sarajevo ok to je normalno al ne kontam nesto djeciji doplatak i slicno..Inace Sarajevo bilo jako ofanzivno u pocetku utakice presing Zeljo nije mogo iznijet lopte kao da su im sen oge svezale zatim taj iznenadni go Hasanovića i igra Sarajeva je pala u vodu..Inače pauza od 15tak min je prevelike i najbolje bi bilo da je utakmica prekinuta i uknjizena rezultatom 1 1 jer nijedni ni drugi nisu opravdali epitet derbija

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 nov 2014, 21:59

Kratko jasno!!!
Povodom dešavanja na 104. gradskom derbiju koji je dana 02.11.2014. godine od 13:30 odigran na stadionu "Grbavica" u Sarajevu između FK Željezničar i FK Sarajevo u sklopu XII kola BH Telecom Premijer Lige BiH 2014/15, Fudbalski Klub Sarajevo ima potrebu javnosti se obratiti saopštenjem u kojem, prije svega, želimo iskazati žaljenje zbog svih povrijeđenih navijača Fudbalskog kluba Sarajevo i Fudbalskog kluba Željezničar, te pripadnika MUP-a Kantona Sarajevo, kao i ostalog osoblja koje je učestvovalo u samoj organizaciji utakmice.

Utakmice Željezničara i Sarajeva u glavnom gradu Bosne i Hercegovine bile su, jesu i trebaju biti praznici fudbala, te svi akteri koji su direktno ili indirektno uključeni u organizaciju same utakmice moraju uložiti dodatne napore kako bi izbjegli nemile scene oko i na stadionima, ali i u samom gradu, jer naši sugrađani zaslužuju da i dan kada se igra gradski derbi žive normalan život. Samo odgovornim pristupom pripremi i organizaciji ovih utakmica spriječit ćemo veće probleme i posljedice kakve, sigurni smo, niko ne želi.

Ujedno se zahvaljujemo našim navijačima koji su nas bodrili do pobjede na Grbavici, te ih ovim putem pozivamo i molimo da se u budućnosti suzdrže od zloupotrebe pirotehničkih sredstava na domaćim i gostujućim utakmicama FK Sarajevo, jer time samo nanose štetu sebi i Klubu.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 04 nov 2014, 22:17

Sramotno saopstenje.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 04 nov 2014, 22:19

zgembo89 je napisao/la:prepucavate se na temi FK Sarajevo ok to je normalno al ne kontam nesto djeciji doplatak i slicno..Inace Sarajevo bilo jako ofanzivno u pocetku utakice presing Zeljo nije mogo iznijet lopte kao da su im sen oge svezale zatim taj iznenadni go Hasanovića i igra Sarajeva je pala u vodu..Inače pauza od 15tak min je prevelike i najbolje bi bilo da je utakmica prekinuta i uknjizena rezultatom 1 1 jer nijedni ni drugi nisu opravdali epitet derbija
nije pala nego smo ostali prvo bez cimirota kojeg su UNISTILI udaranjem, pa onda bez krste! to su dva NAJBOLJA igraca sarajeva :) ali i bez toga, babo je pokazao ko je GAZDA u gradu!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 nov 2014, 23:07

Benko je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:prepucavate se na temi FK Sarajevo ok to je normalno al ne kontam nesto djeciji doplatak i slicno..Inace Sarajevo bilo jako ofanzivno u pocetku utakice presing Zeljo nije mogo iznijet lopte kao da su im sen oge svezale zatim taj iznenadni go Hasanovića i igra Sarajeva je pala u vodu..Inače pauza od 15tak min je prevelike i najbolje bi bilo da je utakmica prekinuta i uknjizena rezultatom 1 1 jer nijedni ni drugi nisu opravdali epitet derbija
nije pala nego smo ostali prvo bez cimirota kojeg su UNISTILI udaranjem, pa onda bez krste! to su dva NAJBOLJA igraca sarajeva :) ali i bez toga, babo je pokazao ko je GAZDA u gradu!
Benko brate ne vrijedi pisati ništa, ne zamjeri ja ču samo čitati brišu se postovi ne kontam zašto ali ......
Sarajevo ljubavi moja!

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 04 nov 2014, 23:20

koja izjava mulalica ako moze koji je portal

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 05 nov 2014, 01:40

http://sportsport.ba/bh_fudbal/plakalo- ... evo/144651" onclick="window.open(this.href);return false;

Napadač Bosne iz Visokog, Alem Plakalo, ove sezone u Drugoj ligi Federacije BiH grupa Centar nemilosrdno trese protivničke mreže.
Sjajni fudbaler je u 13 odigranih kola postigao 14 pogodaka, te je prvi strijelac Druge lige Centar.

I treba ga vratit na polusezoni :cool:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 05 nov 2014, 02:46

GracanicaAA je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/plakalo- ... evo/144651

Napadač Bosne iz Visokog, Alem Plakalo, ove sezone u Drugoj ligi Federacije BiH grupa Centar nemilosrdno trese protivničke mreže.
Sjajni fudbaler je u 13 odigranih kola postigao 14 pogodaka, te je prvi strijelac Druge lige Centar.

I treba ga vratit na polusezoni :cool:
Da ga stavimo na klupu da imamo manji prosjek godina u ekipi? You know what i mind :D

Fina opcija bi bila da ode na posudbu u neki premierligaski klub. Momak ima potencijal, ali njegova je nesreca da igra poziciju gdje smo trenutno najaci. I ovako imamo viska napadaca.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 05 nov 2014, 08:46

Jedno je davati golove u 2 ligi a skroz druga prica u PL. Ipak je to 2 nivoa ispod. Ali da ga treba pratiti svakako. Moja zelja je da Bosna V udje u rang vise pa da se tu dokaze opet. Onda vec ako bi ponovio scenarij moglo bi se makar malo racunati na njega.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 05 nov 2014, 09:36

A Ibrakovića što se naložio.

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 05 nov 2014, 09:40

slika

Abdulase. :cool:

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 05 nov 2014, 09:54

Tako je Abdulaše :D

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 05 nov 2014, 10:00

slika

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 nov 2014, 10:11

Larive je napisao/la:slika
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: KING! GOSPODIN! KRALJ!
NEMA PREDAJE ABUDLAŠE!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 nov 2014, 10:18

Znam da cete me vecina (ili svi) sad napasti ali za mene su ovakve izjave cista nebuloza, haj onu posle utakmice o 7-1 mogu razumjeti, euforija ovo ono.. ali ovo....

Ovo sto on kaze mi vec odavno znamo, i necemo promjeniti ako se zalimo po novinama, ali postavimo sebi pitanje koga mi volimo?

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 05 nov 2014, 10:47

Bravo @hilmo upravu si,to je to.
Samo Sarajevo :ljepota:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 nov 2014, 11:17

hilmo je napisao/la:Znam da cete me vecina (ili svi) sad napasti ali za mene su ovakve izjave cista nebuloza, haj onu posle utakmice o 7-1 mogu razumjeti, euforija ovo ono.. ali ovo....

Ovo sto on kaze mi vec odavno znamo, i necemo promjeniti ako se zalimo po novinama, ali postavimo sebi pitanje koga mi volimo?
a treba pustiti da neko prosipa demagogiju o placenicima i o slicnim stvarima i sutiti je li?
treba pustiti da ti podapinju na svakom koraku i po poreznoj trče da nas poguraju u stečaj i šutiti?

E BOGA MI NE TREBA!
Još jednom ibrače, samo u kost!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 nov 2014, 11:30

samo za hilmu i "miroljubive" da vide kako oni nas poštuju i kako igraju... mene je stid ovo bilo gledati, ovo igraci i sportisti i "djeca"
fuj! idu da slome nogu nekome!

[youtube][/youtube]

samo prvo poluvrijeme!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 05 nov 2014, 11:44

Nijedan nije Željino dijete, i još ukazuje na vašu bijedu(doplatak).

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 05 nov 2014, 11:48

Benko je napisao/la:samo za hilmu i "miroljubive" da vide kako oni nas poštuju i kako igraju... mene je stid ovo bilo gledati, ovo igraci i sportisti i "djeca"
fuj! idu da slome nogu nekome!

[youtube][/youtube]

samo prvo poluvrijeme!
Sad se ko nešto ćudiš,a oni unaprijed najavili grubu igru kako rekoše ,muški u kost. :crazy:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.