Arsenal - Chat
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Caicedo u Celzi na kraju
Ode Nails i to na free... A pre 2- 3 godine se propustila se prilika da se uzme 30ak milja za njega.
Lavia novo ime u licitaciji za vezni red koji bi trebao da popuni sredinu uz Ricea.
@AA23
Jos im mi finansiramo transfer.
Lavia novo ime u licitaciji za vezni red koji bi trebao da popuni sredinu uz Ricea.
@AA23
Jos im mi finansiramo transfer.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
najgore je ovako kad ne znas sta ce biti jer nismo finalizirali ovaj riceov transfer jos, a caicedo ode, zadnji vezni koji realno jede i destruktivan je
druga stvar je sto bi za pola onih startova kod nas imao vec spremljene kartone i zute i crvene boje
nadam se da znaju sta rade sa havertzom i riceom, havertz jedino moze biti neki pokusaj RVPa u ulozi spica, sve ostalo je smijesno, kao i novac koji se daje za njega, Rice je dobar i njegov transfer je ok, ali nama fali jos jedan takav u sredini kao sto je caicedo bio, tako rade ambiciozne ekipe
ostalo je samo da se vjeruje u ovu dvojicu koji su uradili dobar posao proslu sezonu i to je sve
druga stvar je sto bi za pola onih startova kod nas imao vec spremljene kartone i zute i crvene boje
nadam se da znaju sta rade sa havertzom i riceom, havertz jedino moze biti neki pokusaj RVPa u ulozi spica, sve ostalo je smijesno, kao i novac koji se daje za njega, Rice je dobar i njegov transfer je ok, ali nama fali jos jedan takav u sredini kao sto je caicedo bio, tako rade ambiciozne ekipe
ostalo je samo da se vjeruje u ovu dvojicu koji su uradili dobar posao proslu sezonu i to je sve
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Lavia je svakako bolja opcija. Napokon se povezujemo sa normalnim igracem
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jedino gore od Odegardaove magije da igra svaku 5. Tekmu je Havertz
Uvijek mi se sviđao Castagne i za 15m je realno top.
Uvijek mi se sviđao Castagne i za 15m je realno top.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zavrsit ce Havertza evo još samo da s Chelseajem cijenu dogovore. Uletit ce City/Chelsea za Ricea i ispusit cemo, bravo kreteni
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Koji **** trošimo tolike pare na igrača koji ni blizu nije prioritet jer i s njim i bez njega nama je Rice ključna kupovina
- wadethegreat
- Kontakt:
Hvala vam sto ulazete u Celzi projekat
.
Po svemu sudeci 65 milki ce cifra biti tu negdje.
Ne znam gdje ce vam igrati ni zasto ste njega prije rijesili nego Ricea ali nije toliko los igrac koliko se vi deprimirate

Po svemu sudeci 65 milki ce cifra biti tu negdje.
Ne znam gdje ce vam igrati ni zasto ste njega prije rijesili nego Ricea ali nije toliko los igrac koliko se vi deprimirate

Osipam se kad vidim ovaj transfer Havertza. Ignorisacu kao da se nikad nije desio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Navodno smo spremni prodat i Parteya. Ma tako je, samo nam daj ove rahiticare tipa Vieira, Havertz, ima li jos koje nedonosce da ga Arsenal nije doveo, a da se bavi profesionalnim fudbalom? Jedino koje smo propustili je Messi i pazi cuda...
Arteta ce past u istu zamku kao i Wenger. Nabacaj milion nekih igraca kojima se ne zna pozicija, a da pri tome nisi trener kakvim se smatras da jesi, pa da od njih pravis neke avangardne ekipe. Sjecam se onih vremena kao nam je Song bio najdefanzivniji igrac (ne racunajuci odbranu), a lik vise vremena provodio na 35m od protivnickog gola, nego sto je bio neki osigurac.
Yebeni Guardiola je shvatio da bez fizikanera ne mozes vise osvojit ni Carling Cup, samo mi neke vizionare vazda imamo.
Arteta ce past u istu zamku kao i Wenger. Nabacaj milion nekih igraca kojima se ne zna pozicija, a da pri tome nisi trener kakvim se smatras da jesi, pa da od njih pravis neke avangardne ekipe. Sjecam se onih vremena kao nam je Song bio najdefanzivniji igrac (ne racunajuci odbranu), a lik vise vremena provodio na 35m od protivnickog gola, nego sto je bio neki osigurac.

Yebeni Guardiola je shvatio da bez fizikanera ne mozes vise osvojit ni Carling Cup, samo mi neke vizionare vazda imamo.

Umjesto da se na ovu ekipu nadogradi samo sa par kapitalaca i to na pozicijima koje su toliko očite mi radimo sve suprotno. Prodajemo igrače na pozicijama gdje smo i prije toga bili kratki ( Xhaka, a evo čujem i Partey), i umjesto da pojačamo sa kapitalcem nekim i tako kompletiramo sredinu, mi radimo neki "Overhaul"???
Xhaka i Partey sigurno da nisu dovoljni da se osvoji liga, al sigurno jesu dovoljno dobri da se iznese 80% iste i onda prirodan slijed događaja je upravo dovođenje tog kapitalca u vidu Ricea.
Ovo za Havertza neću ni da komentarišem, apsulutni prosjek kojim rivali finansiramo izlazak iz finansijskih problema. Bio prosjek 3 godine i onda ga prodaju za faktički istu cijenu za koju je doveden. Pa jel mi imamo neke krtice u upravi u pm? I to sve bi se nekako moglo svariti da taj transfer ima ikakvog smisla za Arsenal. Bukvalno neka nepostojeća pozicija, ni napad ni sredina, a takvih imamo pun qurac
Xhaka i Partey sigurno da nisu dovoljni da se osvoji liga, al sigurno jesu dovoljno dobri da se iznese 80% iste i onda prirodan slijed događaja je upravo dovođenje tog kapitalca u vidu Ricea.
Ovo za Havertza neću ni da komentarišem, apsulutni prosjek kojim rivali finansiramo izlazak iz finansijskih problema. Bio prosjek 3 godine i onda ga prodaju za faktički istu cijenu za koju je doveden. Pa jel mi imamo neke krtice u upravi u pm? I to sve bi se nekako moglo svariti da taj transfer ima ikakvog smisla za Arsenal. Bukvalno neka nepostojeća pozicija, ni napad ni sredina, a takvih imamo pun qurac
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo sa Havertzom je strašno, katastrofa.
⚜️~⚜️~⚜️
pa nema smisla nikakvog prodavati i Xhaku i Parteya jer nisi ništa dobio sa Riceom i Laviom onda, na istom si kvantitetu tih igrača i opet jedna povreda i Elneni će da igra sredinu terena
nema logike da prodamo oba veznjaka i dovedemo dva nova jer smo samo izgubili preko 100 miliona tim potezom
nema logike da prodamo oba veznjaka i dovedemo dva nova jer smo samo izgubili preko 100 miliona tim potezom
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
70 miliona, nece im samo arapi pomoci vec i nasi levati

⚜️~⚜️~⚜️
Odbijam povjerovati da je ova sezona bila slučajnost jer po ovome sto arteta radi ocito jest.
Sljedeće sezone opet nada da cemo uzeti top4 jer lavia se planira samo ako ode partey sto znaci da u sezonu idemo sa partey,jorginho i ako dovedemo ricea.
Kao kad je Wenger u sezonu usao sa 2 stopera.
Sljedeće sezone opet nada da cemo uzeti top4 jer lavia se planira samo ako ode partey sto znaci da u sezonu idemo sa partey,jorginho i ako dovedemo ricea.
Kao kad je Wenger u sezonu usao sa 2 stopera.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako smo zainteresovani stvarno kako se piše za ovog Gulera malog turčina i mozemo ga samo dovesti za 17 miliona koliko mu je klauzula, onda bi bio vrhunski posao, mali će bit vrhunski igrač a i tek je napunio 18.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- QUARTERBACK
- Kontakt:
opa bomba ornsteina hocemo stopera Timbera iz Ajaxa
- AshburtonG
- Kontakt:
On ako dodje najvjerovatnije ce igrat DMF. Odlican je s loptom, a kao manu mu vec na prvu vidim preveliko oslanjanje na klizeci start. Dosta situacija moze izbjeci boljim postavljanjem, a on ide (ne)svjesno da atraktivno pokupi loptu klizecim startom u zadnjem trenutku. Zbog toga mislim da ga Arteta vidi kao jeftiniju verziju Caiceda, a Rice bi imao vjerovatno Xhakinu ulogu.
- Marsal
- Kontakt:
Ja sve vrijeme konto da je Timber bek, a evo jedni govore stoper drugi DMF 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Timber je stoper, nema šanse da će igrati dmf-a. Možda može na desnog beka jer je dobar s loptom ili u slučaju da se Arteta maximalno naloži na Pepa pa da pređe s 3 nazad. Sve u svemu ok igrač za širine i konkurencije za prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.