dobra, dobraSchlager je napisao/la:pa zato je i borac izgubio,igraci gledali u nju,yebes olimpik
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
a gdje je bila smjestena? medju lesinare na istocnoj tribini? 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Pa vidis na slici da stoji na Zapadu.
Znamo mi koja je koja tribina na Gradskom u Banja LuciSchlager je napisao/la:Pa vidis na slici da stoji na Zapadu.
Neg jees vam trans dobarrrr
i jest nauka
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
wizard90 je napisao/la:nzm kako se zove, ali riba je do jajaSchlager je napisao/la:Zove se Anja.danas bila u Laktasima, i mi igrali fudbala a ona dosla i sjela na klupicu a sise ispale, minjak lize sladoled, joooj nikom do fudbala nije bilo!
Sladoled lizala
da ona ga lize a on se topi, ajoj tu scenu nikad necu zaboravitiNeutral je napisao/la:wizard90 je napisao/la:nzm kako se zove, ali riba je do jajaSchlager je napisao/la:Zove se Anja.danas bila u Laktasima, i mi igrali fudbala a ona dosla i sjela na klupicu a sise ispale, minjak lize sladoled, joooj nikom do fudbala nije bilo!
Sladoled lizala
Oplakah
Što je nije niko slikao haha, jbz izazvala više pažnje od Angeline kada je dolazila u BiH.
Što je nije niko slikao haha, jbz izazvala više pažnje od Angeline kada je dolazila u BiH.
haha al bas, koliko je poznata krenula na turneju po RS, iz BLuke dosla u Laktase, sutra u Gradisku itd.Neutral je napisao/la:Oplakah![]()
![]()
![]()
![]()
evo rekao sam da plavuša ima i prijateljicu sa kojom se non stop druži i da je prijateljica još bolja 
http://www.facebook.com/group.php?gid=8 ... 6714458..1
Plavuša je onako specijalizovala izbacivanje sisa i te minjake, a ova druga malo manje fonese izbacuje, ali zato šorcići na pola du*eta i minjaci... uf
jebga morao sam da se uključim u raspravu
http://www.facebook.com/group.php?gid=8 ... 6714458..1
Plavuša je onako specijalizovala izbacivanje sisa i te minjake, a ova druga malo manje fonese izbacuje, ali zato šorcići na pola du*eta i minjaci... uf
jebga morao sam da se uključim u raspravu
"" ПУТ ""
Ima li išta od Zenice
Dobro, ako neki kažu da nije to vezano za Borac, jeste. Ona je prisustvovala utakmici Borac-Olimpik, navijačica Borca, tako da pričamo malo o njoj. Možda nađe neki angažman u Borcu.
Gledao sam sve to već haha
Edit:
Je li ova plavuša ona ista što je na utakmici bila
Dobro, ako neki kažu da nije to vezano za Borac, jeste. Ona je prisustvovala utakmici Borac-Olimpik, navijačica Borca, tako da pričamo malo o njoj. Možda nađe neki angažman u Borcu.
Edit:
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 maj 2010, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
da ova rasprava na vasoj temi ne ode u pravcu "ko je kad nju vidio i gdje?" 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
па ? је ? " $ на "Neutral je napisao/la:Ima li išta od Zenice![]()
Edit:
" $ то је " ?
"" ПУТ ""
- Barney Stinson
- Kontakt:
da netko tko nije bio na forumu i udje na vasu temu rekao bi nije ovo sportski forum, nego hot girl forum

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
" je napisao/la:па ? је ? " $ на "Neutral je napisao/la:Ima li išta od Zenice![]()
Edit:
Je li ova plavuša ona ista što je na utakmici bila$ ? $ $
![]()
" $ то је " ?
& " ' " $ хаха. Па $, не ' $ , ' & гостовања горе, $ $ & & $. $ је ? у ' " =)
? је $ се " не ?Barney Stinson je napisao/la:da netko tko nije bio na forumu i udje na vasu temu rekao bi nije ovo sportski forum, nego hot girl forum![]()
$ " $, % " & ' ' $ " $
& ? % " ? $ ју ангажују за & " & & хостесу
"" ПУТ ""
- elninho_resTO
- Kontakt:
odlicna,gledo sam bio neki dan na pregledu i bas su je fino prikazali i bas je upala u oko,respect from grbavica,cestitam na kupu" je napisao/la:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
ako ona bude svku utakmicu hostesa kod vas, imacete najveci prosjek gledaoca" je napisao/la:? је $ се " не ?Barney Stinson je napisao/la:da netko tko nije bio na forumu i udje na vasu temu rekao bi nije ovo sportski forum, nego hot girl forum![]()
![]()
$ " $, % " & ' ' $ " $![]()
& ? % " ? $ ју ангажују за & " & & хостесу
a da to ne zbuni igrace borca?
- Barney Stinson
- Kontakt:
piih ako ovakvo nesto nekome smeta neka potrazi doktora
eto ako budu hostese odmah brojka gledatelja na stadionu raste za koju tisucu...
eto ako budu hostese odmah brojka gledatelja na stadionu raste za koju tisucu...
19 - ђ - 11
' $ је $
$ на $ ? " " хостеса " све " $ $ & ? " са & &. " на ? " " & "
$ " " све " $ " $
$ ? & не " " пун $
јест $ " " " " $ на " него на терен, ? & :$
$ на $ ? " " хостеса " све " $ $ & ? " са & &. " на ? " " & "
$ ? & не " " пун $
"" ПУТ ""
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.