RajvoSA03 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 01:55Moze link?invincible1921 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 15:43Slusam ovaj "strucni stab" na x i zanimljivo pitanje..
Koji igrac je najvise podbacio a koji prebacio ocekivanja u ovim kvalifikacijama
Po meni u teskoj konkurenciji Memica i Muharemovica, mislim da je sa nastupom protiv Rumunije Esmir taj koji je najvise prebacio. Skontaj da ti je sad jedna od glavnih opcija...a ne znam kolko nas je culo za njega do one tekme sa holandijom..evo ja prvi nisam
Jes da je imao i solidnih sekvenci ali defitinivno Tahirovic je najvise podbacio...Skontaj samo nivo Kerima, Esmira, Tarika i onda pogledaj trenutno gdje se Tahirovic nalazi...Pored njega dodao bih i Burnica i Barisica...njih dvojica su uglavnom igrala mimo svakog nivoa
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
=\_1921_/=
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Razumijem brate, postujem tvoje misljenje i ostalih normalnih forumasainvincible1921 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:00
Nisma ja reko da je bio najgori, imao je dobrih nastupa...ali eto generalno subjektivni osjecaj mi je da smo od njeg puno vise ocekivali...
Meni su gigovic i demirovic najvise podbacili od ovih od kojih sam nesto ocekivao
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: badboy, denza, General505, Goalgetter, greenwood, juka55, xinxee i 26 gostiju.