No Vlahovic - no party
Nastasicevu karijeru su povrede jednostavno unistile.
Ostaje dilema ko ce biti taj peti stoper pored ove cetvorice sigurnih.
Aleksandar Sedlar - 30, Majorka; nije kalibar
Nikola Maras - 26, Rajo Valjekano; jeste, ali mora cesce da igra, u kontinuitetu
Srdjan Babic - 25, Almerija; solidan je, ali jos nije za reprezentacije
Nikola Sipcic - 26, Tenerife; nije kalibar
Matija Nastasic - 28, Fiorentina; u najboljim je godinama, ali bez utakmica u nogama na Frankiju perspektive su nikakve
Nikola Maksimovic - 30, Djenova; povrede i epizoda u reprezentaciji za sto brzi zaborav, a igrao je u paru sa Kulibalijem do juce u Napoliju
Erhan Masovic - 23, Bohum; mogao bi biti veliki profiter, isprobace ga Piksi sigurno, no i on je tek odigrao jednu polusezonu na nekom pristojnijem nivou
Lazar Rosic - 28, Moreirense; imao je sansu u Bragi ali je potonuo
Uros Spajic - 28, Kasimpasa; transferom se vratio dva koraka unazad, karijera u ozbiljnoj silaznoj putanji
Uros Radakovic - 27, Arsenal Tula; nije kalibar
Ivan Miladinovic - 27, Niznji Novgorod; navodno su mu Rusi nudili drzavljanstvo i mesto u njihovoj reprezentaciji, da li je istinito ili samoreklama, ne znam
Stefan Knezevic - 25, Sarlroa; jos nije kalibar, karijera mu je skoro okoncana zbog povreda
Aleksandar Radovanovic - 28, Kortrajk; saigrac iz kluba Ilic mu je bio na okupljanjima, ali on je talentovani golman, Radovanovic sumnjam da je kalibar
Nemanja Milunovic - 32, Alanijapor; mnogi ce me napasti, ali on igra sasvim dobru sezonu, a opet stoper iz turske lige, rizik
Vujadin Savic - 31, APOEL; njegovo je proslo, ali nikada necu shvatiti zasto nije dobio sansu dok je bio u Zvezdi, igrao je tada odlicno na toj poziciji i u Evropi
Vukasin Jovanovic - 25, Apolon; karijera krenula stranputicom
Radovan Pankov - 26, Crvena zvezda; nudi se po medijima reprezentaciji, nije kalibar
Strahinja Erakovic - 20, Crvena zvezda; buducnost
Nemanja Miletic - 30, Partizan; ne moze ni klubu pomoci, a kamoli reprezentaciji
Stefan Sapic - 24, Cukaricki; nije kalibar, mada napreduje
Svetozar Markovic - 21, Olimpijakos; u Partizanu je bio odlican, u Oliju nije mogao da se nametne, nije kalibar
Bogdan Planic - 29, Makabi Haifa; onaj ludak Bekali ga nije pustio u Stutgart kada je trebalo, sada je to otaljavanje karijere
Rade Dugalic - 29, Kairat Almati; nije kalibar
Ranko Veselinovic - 22, Vankuver vajtkepsi; nije kalibar
Osasuna - Sevilja 0:0
Brasanac nije igrao za domacine zbog kartona, Gudelj starter u Sevilji i opet glumio desnog beka/stopera. Rakitic masio penal za pobedu, mogu se polako oprastati od trke za titulu.
Za Gudelja je najbitnije da sto vise igra, da ima sto vise utakmica u nogama u rotaciji Sevilje, pa stajao i na golu ili glumio i spica, svejedno.
Cuti, cuce te Kwedialan_kardec je napisao/la: ↑05 feb 2022, 22:44Sad ako ne napusti Lazio i napravi iskorak u karijeri, ja ne znam kad će.

On moze da igra samo u Laciju od "talijanskih momćadi"