Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Na koliko potpisuje Oštri?
Mislim na dvije godine.Osim njega dosao i neki amer golman.
Sta je sa goldzijom Hamzicem?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nema potrebe da nas ti pozdravljaš.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Tebe kao neko nešto pitao pa kao nama nešto odgovaraš.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zaista je ovo prešlo u bezobrazluk.Nema provokatora nekoliko mjeseci i taman kada pomisliš da si ih se riješio oni se ponovo pojave.Postoji moderator pa neka ih on upozori.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 23 jul 2014, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
amstaff je napisao/la:Pozdrav za sve vatrene tifoze Olimpika!
Nek si i ti konacno dos'o tobe.amstaff je napisao/la:Pozdrav za sve vatrene tifoze Olimpika!
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Koliko ostaje Gojak u Olimpiku,jel posudba do kraja sezone il ide u januaru?
Isto tako me zanima kako napreduje izgradnja kampa,i gdje ce tim nastupati naredne sezone? Ova seoba sa stadiona na stadion je postala pravo problematicna i volio bi da se dobije neka stalna baza.
p.s.Vidim pile jos si tu,prati se prati rad Olimpika
Isto tako me zanima kako napreduje izgradnja kampa,i gdje ce tim nastupati naredne sezone? Ova seoba sa stadiona na stadion je postala pravo problematicna i volio bi da se dobije neka stalna baza.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Gojak je na pozajmici do januara 2015.godine.Sta ce dalje biti je nepoznanica.Radovi na kampu su poceli a treninzi se vec uveliko obavljaju na istom.Nijedan trening se vise ne radi na vjestackoj travi niti u 12 sati,u podne, kao u zadnjih tri godine.arhimed89 je napisao/la:Koliko ostaje Gojak u Olimpiku,jel posudba do kraja sezone il ide u januaru?
Prosle sezone na terenu Otoka su trenirala i igrala djeca omladinskog pogona Lokom,mlada reprezentacija,zenska ekipa ponekad su juniori i kadeti Olimpica takodje igrali svoje utakmice.Kada tome dodamo prvenstvene utakmice Olimpica bilo je razumljivo da teren nece izdrzati i da je postao jedan od najgorih u drzavi.Sto se na kraju i vidjelo po losim utakmicama koje smo proljetos imali.
Nama je ponudjeno od strane SRC Centar da igramo na Kosevu po istoj cijeni kao i na Otoci.
Sada je Lokom doveo terene na jedan kvalitetan nivo,raspustio omladinski pogon uz obecanje da ce se igrati samo prvenstvene utakmice ali je to suplja samo da se potpise ugovor sa njima.
Naime,oni vec prave novi klub ciji finansijer treba da bude neki turcin,koji bi se trebao takmiciti u kantonalnoj ligi i koji bi navodno uzeo stadion pod koncesiju na cetiri godine.Znaci vracamo se na pocetak.Jucer je bio sastanak i kako cuo tako napisao.Mi kao klub ispadamo neozbiljni ali stvarnost je sasvim drugacija.
Mislim da je krajnje vrijeme da se Olimpic udomaci na jednom mjestu jer ova neizvjesnost sigurno iritira ionako mali broj navijaca i simpatizera kluba.
Mislim da je najbolje rjesenje da Olimpic svoju pricu pocne na Kosevu i da to bude njihov vijecni dom jer imamo dosta klubova pa i derbijama koji igraju na istim stadionima.
Mislim da je najbolje rjesenje da Olimpic svoju pricu pocne na Kosevu i da to bude njihov vijecni dom jer imamo dosta klubova pa i derbijama koji igraju na istim stadionima.
- maroonGiant
- Kontakt:
Nidje veze sto bi se reklo. OlimpiC da igra na stadionu od 37 hiljada kapaciteta a ne dodje im 100 ljudi na Otoku, a takodje je i na neki nacin simbol opcine Novi grad i pretezno djeca iz te opcine treniraju u Olimpicu. A vjerujem da bi Olimpic imao vise simpatija navijaca Sarajeva i Zelje da nije NG, koji nije omiljen u Sarajevu i vjerujem da je u Olimpicu prvenstveno iz licne koristi al eto vucovi znaju najbolje
...
Ma šta nam kažeš?Nije omiljen?Iz lične koristi u klubu?U ovom gradu ko god ima para automatski ga mrze,te je lopov,te je iz koristi došao negdje.Samo što ova priča postaje dosadna.Šta kažeš nije omiljen u gradu!?Ima li neko da je omiljen?
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim navijačima najmladjeg Sarajevskog premijerligasa.
Bajram serif mubarek olsun! 
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Al pashino
- Kontakt:
ima li konkretnih informacija za prijateljske tekme ove sedmice ?
www.facebook.com/pirotehniksarajevo

Evo i zvanično Salpingidis u Olimpicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.