Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ako ovi nasi djecaci nastave igrati ovakvu Atomsku odbranu kao u zadnjoj cetvrtini, njima se smijesi zlato! Spanci su se jednostavno pogubili nakon par blokova Durme Atica i Hadzica!

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Bravo momci, svjetski podvig
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Da li zelite po pozicijamaClutch je napisao/la:Ne zaboravi Njegošalegenda reala je napisao/la:Sad bože zdravlja i da sastavimo trojac Nurkić-Atić-Musa u A timu
Zadnja izmjena: Zivot, dana/u 31 jul 2015, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Bolje pitanje bi bilo ko nam je manje nepovoljanSlevinKelevra je napisao/la:Ko nam je povoljniji za polufinale?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Prizeljkujem Tursku, a vidim da mnogi sa foruma dijele moje mislenje.SlevinKelevra je napisao/la:Ko nam je povoljniji za polufinale?
Ma ko god bude bio protivnik, jadna mu majkaaaaaa!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- PeppermintSA
- Kontakt:
vedatore, oko moje lijepo, ima li bilo kakvog video materijala koji pokazuje kraj tekme?
svaka cast, kapa do poda, nemam rijeci. ne mogu da vjerujem, da su ovi isti igraci samo par dana prije prosuli ono protiv hrvatske.
i ja bi zelio vise tursku, protiv srbije imamo kompleks, a turcima moramo naplatit sto su pustili grcima.
i ja bi zelio vise tursku, protiv srbije imamo kompleks, a turcima moramo naplatit sto su pustili grcima.
Prije svega svaka čast, i pamet u glavu, igrate samo za sebe i nizakog drugog, jer nemojte se slučajno nadati kakvoj nagradi za vašu igru, ionako će se svi hvaliti vašim rezultatima više od vas, i ja uvjek kaže nikada se ne treba ništa od vas očekivat samo da se borite.
Zanimljivo da su 6 igrača iznijelo teret drugog poluvremena i povratka, GEGIĆ-ALEKSIĆ, DURMO, ATIĆ, HADŽIĆ, PENAVA. I to igrači koji su imali skromne minute Durmo, i Hodžić, su odigrali posebno dobro odbranu.
p.s. Što bi rekli ovi što ne vole SPARS REPREZENTACIJA, se bori za medalju.
Zanimljivo da su 6 igrača iznijelo teret drugog poluvremena i povratka, GEGIĆ-ALEKSIĆ, DURMO, ATIĆ, HADŽIĆ, PENAVA. I to igrači koji su imali skromne minute Durmo, i Hodžić, su odigrali posebno dobro odbranu.
p.s. Što bi rekli ovi što ne vole SPARS REPREZENTACIJA, se bori za medalju.
Zadnja izmjena: kim, dana/u 31 jul 2015, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
-
bordobijeli
- Kontakt:
lagano se vraca ulozeni trud KS BIH opredjenljenje za mladje kategorije ,liga mladih ,okupljanja i preipreme mladjih selekcija bravo za KS BIH i Haruna . a ovi momci kapa do poda

Ev sad kad sam se kolko tolko smirio da napisem da Aleksicu halalim sve zivce sto mi je svojim pimplanjem potrgo. Priznajem da ga nikad necu voljet ko igraca jer ne volim pimplere i da cu mu vjerovatno i u narednim utakmicama psovat al samo cu se onda sjetit danasnje pobjede i sve mu halalit. Atic je j.e.b.e.n.a zvijer, dugo nisam gledao nekog naseg kosarkasa da ima onako prirodnu igru i onakav osjecaj, ocekujem od njega bolju verziju Bogdana Bogdanovica i jednog od najboljih EL bekova kroz koju godinu.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, ima onaj neki oficijelni yt kanal sa cijelim tekmama, zar ne?PeppermintSA je napisao/la:vedatore, oko moje lijepo, ima li bilo kakvog video materijala koji pokazuje kraj tekme?
Re: Odg: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Izgleda da ce ovom aleksicu otpast ruka ako je stavi na srce prilikon intoniranja himni 
Svaka cast momci idemo dalje
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Najbolje da ti nikako ne pišeš,i tebi slični.Epidaurus je napisao/la:Ev sad kad sam se kolko tolko smirio da napisem da Aleksicu halalim sve zivce sto mi je svojim pimplanjem potrgo. Priznajem da ga nikad necu voljet ko igraca jer ne volim pimplere i da cu mu vjerovatno i u narednim utakmicama psovat al samo cu se onda sjetit danasnje pobjede i sve mu halalit. Atic je j.e.b.e.n.a zvijer, dugo nisam gledao nekog naseg kosarkasa da ima onako prirodnu igru i onakav osjecaj, ocekujem od njega bolju verziju Bogdana Bogdanovica i jednog od najboljih EL bekova kroz koju godinu.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Iz nekog razloga nije bilo današnje tekme.SlevinKelevra je napisao/la:Pa, ima onaj neki oficijelni yt kanal sa cijelim tekmama, zar ne?PeppermintSA je napisao/la:vedatore, oko moje lijepo, ima li bilo kakvog video materijala koji pokazuje kraj tekme?
- sagitarius
- Kontakt:
Turci nas ubili 80-57 i ti kontas da cemo lakse s njima...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Dajte Turke da se igramo, imam osjecaj da cemo protiv njih dosta lakse nego protiv srba
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Durmo kroz citavu prventstvo igra jako dobru odbranu ali momak ima i odlican ofanzivan potencijal s tim što je do ove utakmice jako malo šuteva uzimao a nije bilo ni nekih akcija za njega,.
Poznajem momka licno,ima fenomenalan odraz i duge ruke a ono što je najbitnije vjeruje u sebe,nece taj dat pardona nikom..
Svaka cast momci,kapa do poda,ponos nacije !
Poznajem momka licno,ima fenomenalan odraz i duge ruke a ono što je najbitnije vjeruje u sebe,nece taj dat pardona nikom..
Svaka cast momci,kapa do poda,ponos nacije !
Momak igra sa srcem za BiH. To je bitno i nista drugo.esprit24 je napisao/la:Izgleda da ce ovom aleksicu otpast ruka ako je stavi na srce prilikon intoniranja himni
-
bordobijeli
- Kontakt:
ne znam zasto vam to smeta sto ne drzi ruku na srcuesprit24 je napisao/la:Izgleda da ce ovom aleksicu otpast ruka ako je stavi na srce prilikon intoniranja himni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.