Zato sto je zabranjeno bilo kakvo javno okupljanje dan uoci izboraPortillo je napisao/la:Ma ovo treba protestvovat ba, kakav ponedjeljak. Tekme se kao sto kaze Rupic igraju vikendom. S druge strane ne razumijem zasto nebi igrali subotom :S
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Barca pada u ponedaljak
Mourinho team
veni, vidi, vici
Mourinho team
veni, vidi, vici
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Malo dase nasmijemo ovom postu...OTNYS_YNWA je napisao/la:Kad sam ja rekao . Dzaba vam Ronaldo , Kaka , Benzema , kad cete o5 primiti cetvorku na Anfieldu.. A Barci niste do koljena to je realnost
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
kako to ? zar niste neki dan pobjedili Chelsea ??2:0 i kleli se u TorresaLos_Blanos2 je napisao/la:Malo dase nasmijemo ovom postu...OTNYS_YNWA je napisao/la:Kad sam ja rekao . Dzaba vam Ronaldo , Kaka , Benzema , kad cete o5 primiti cetvorku na Anfieldu.. A Barci niste do koljena to je realnost
Nakon godinu dana LFC nema na mapi.
Pa sinoc Wigan ? (1:1) i onda dodzes ovde i kazes primit cete od nas 4 komada
Ali na žalost vasu,niste u Ligi prvaka pa nece te docekati da nas ''pobjedite'' na Anfieldu,bar ne ove godine
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@junior ovo je bilo prije nekih godinu dana...a prorok je nesto rekaojunioR je napisao/la:kako to ? zar niste neki dan pobjedili Chelsea ??2:0 i kleli se u TorresaLos_Blanos2 je napisao/la:Malo dase nasmijemo ovom postu...OTNYS_YNWA je napisao/la:Kad sam ja rekao . Dzaba vam Ronaldo , Kaka , Benzema , kad cete o5 primiti cetvorku na Anfieldu.. A Barci niste do koljena to je realnost
Nakon godinu dana LFC nema na mapi.
![]()
Pa sinoc Wigan ? (1:1) i onda dodzes ovde i kazes primit cete od nas 4 komada![]()
![]()
![]()
Ali na žalost vasu,niste u Ligi prvaka pa nece te docekati da nas ''pobjedite'' na Anfieldu,bar ne ove godine
OTNYS-YNWA malo zesci prorok.
Neka njih u EL (mozda bude nesto od njih) nisu oni sa ovakvim sastavom vise ni za grupnu fazu LP.
Ove godine borba za plasman u EL, tzv. cetvorku nemogu uvaliti ni Wiganu sada
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ja drzim fige i njemu i liverpool-u da bar budu medzu prvih 5 u Engelskoj:(
Jer vec nekoliko forumas njihovi(liverpool-ovi)bojkotuje dok ne dodzu do tog i tog mjesta u Engelskoj ligi:(
Nazalost tesko da ce se i jedan od njih vratiti nakon bojkota
OTNYS-YNWA uz TEBE SMO I TVOJ LIVERPOOL!
i hvala ti na podrsci za ponedeljak
Jer vec nekoliko forumas njihovi(liverpool-ovi)bojkotuje dok ne dodzu do tog i tog mjesta u Engelskoj ligi:(
Nazalost tesko da ce se i jedan od njih vratiti nakon bojkota
OTNYS-YNWA uz TEBE SMO I TVOJ LIVERPOOL!
i hvala ti na podrsci za ponedeljak
- Los Merengues
- Kontakt:
Pozz samo da pitam da li će HRT 2 prenositi utakmicu Barca:Real
Hvala unaprijed na odgovoru !
¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! Noble y bélico adalid, caballero del honor. ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! A triunfar en buena lid, defendiendo tu color ¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Naravno da hoceLos Merengues je napisao/la:Pozz samo da pitam da li će HRT 2 prenositi utakmicu Barca:Real![]()
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Nece.Los Merengues je napisao/la:Pozz samo da pitam da li će HRT 2 prenositi utakmicu Barca:Real![]()
Evo link : http://mojtv.hr/kanal/tv-program/2/htv2/2010-11-15.aspx
A evo ti link za gotovo sve programe na balkanu,da imas da ne trazis beze i pises postove.
Link : http://tvprofil.net/
daj junioR ne pisi gluposti matere ti, svake godine HRT prenosi i da sad ove ne prenosi. Ti si njemu dao datum 15., tj. slijedeci ponedjeljak, a El Clasico tek 29. novembra a ne 15. 
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Madridism je napisao/la:daj junioR ne pisi gluposti matere ti, svake godine HRT prenosi i da sad ove ne prenosi. Ti si njemu dao datum 15., tj. slijedeci ponedjeljak, a El Clasico tek 29. novembra a ne 15.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
a svako moze da pogrijesi,boze moj..a ti odma ne lupetaj..cc..polako pasa smiri se dodzi sebi malo..mozes reci pogrijesio si i to ...ccc!Los_Blanos2 je napisao/la:Madridism je napisao/la:daj junioR ne pisi gluposti matere ti, svake godine HRT prenosi i da sad ove ne prenosi. Ti si njemu dao datum 15., tj. slijedeci ponedjeljak, a El Clasico tek 29. novembra a ne 15.
A ovaj trazi sad hocel biti:Somg a 20 dana do tekme,trebo si me pitati slijedece godine hocel biti prenosa na hrt2
- legenda reala
- Kontakt:
ja mislim da neće niko prenositi ,jer za Hrvatsku i Srbiju prava za špansku ligu ima Arena Sport ,a za BIH nema niko ,a do sad su prenosili jer nisu imali konkurencije u otkupu prava ,a sad Arena teško da će prepustiti nekom prava na El clasico jedino da dobro plati pa da u isto vrijeme i arena i neko ko otkupi pravo na utakmicu prenose ,ali ne vjerujem da će iko to otkupiti ,isto košto Sport Klub neda nikom utakmice EPL nego su dali po jednu utakmicu ovim državnim televizijam koja njima nije zanimljiva u tom kolu oni je prepuste BHT,RTS i Atlasu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- anonymousHD
- Kontakt:
Eh o tome sam i ja razmišljao. Baš sam čitao neki dan hrt ne može prenosit` el clasico zato što "divlje" televizije to prenose, ne znam na koga se to odnosilo.. Nadajmo se da će biti prenos iako mi je svejedno, ja imam sve kanale arenesportlegenda reala je napisao/la:ja mislim da neće niko prenositi ,jer za Hrvatsku i Srbiju prava za špansku ligu ima Arena Sport ,a za BIH nema niko ,a do sad su prenosili jer nisu imali konkurencije u otkupu prava ,a sad Arena teško da će prepustiti nekom prava na El clasico jedino da dobro plati pa da u isto vrijeme i arena i neko ko otkupi pravo na utakmicu prenose ,ali ne vjerujem da će iko to otkupiti ,isto košto Sport Klub neda nikom utakmice EPL nego su dali po jednu utakmicu ovim državnim televizijam koja njima nije zanimljiva u tom kolu oni je prepuste BHT,RTS i Atlasu
Pa to je bilo stvar za proslu sezonu. Prosli El Clasico HRT nije prenosio jer im nisu dali prava, a ovogodisnji El Clasico su vec najavljivali po njihovom forumu.
To legenda reala sto ti pricas je vjerovatno za proslu sezonu jer znam da im Arena Sport nije dala da otkupe prava El Clasica jer neki kablovski operateri u Srbiji nisu zatamnjivali program za vrijeme prenosenja
To legenda reala sto ti pricas je vjerovatno za proslu sezonu jer znam da im Arena Sport nije dala da otkupe prava El Clasica jer neki kablovski operateri u Srbiji nisu zatamnjivali program za vrijeme prenosenja
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Mislim da jesu prenosili, 1 tekma na Nou CampuMadridism je napisao/la:Pa to je bilo stvar za proslu sezonu. Prosli El Clasico HRT nije prenosio jer im nisu dali prava, a ovogodisnji El Clasico su vec najavljivali po njihovom forumu.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 13 nov 2010, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- legenda reala
- Kontakt:
prošle sezone nebi ja rekao da je Arena ikako imala prava za Hrvatsku ,a evo gledao sam i ja na njihovom forumu i teško da će prenositi el clasico jer će biti skupo ,a i ne vjerujem da arena i želi nekom prodati pravo na tu utakmicu jer ipak je to el clasico ,Madridism je napisao/la:Pa to je bilo stvar za proslu sezonu. Prosli El Clasico HRT nije prenosio jer im nisu dali prava, a ovogodisnji El Clasico su vec najavljivali po njihovom forumu.
a prošle godine je arena prodal prava Max tv pa su oni na nekom svom kanalu prenosili el clasico ,a arena je tek ove godine došla na hrvatsko tržište tako da će vjerovatno ove godine oni sami prenositi el clasico
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
100 dana bez poraza pod vodstvom Mourinha
Real je odigrao 22 utakmice u kojima je ostvario 17 pobijeda i 5 remija, zabivši 51 gol, što je 2.31 gol po utakmici, a primili su samo 14 golova, pola u predsezoni a pola u regularnom dijelu natjecanja (La Liga i Liga Prvaka).
Utakmice pod vodstvom Josea Mourinha
Datum Natjecanje Utakmice Rez.
05/08/10 Prijateljska C. America – R. Madrid 2-3
08/08/10 Prijateljska L.A. Galaxy – R. Madrid 2-3
13/08/10 Prijateljska Bayern – R. Madrid 0-0 (2-4 p.)
17/08/10 Prijateljska Standard – R. Madrid 1-1
22/08/10 Prijateljska Hercules – R. Madrid 1-3
24/08/10 SB Kup R. Madrid - Peñarol 2-0
29/08/10 La Liga Mallorca – R. Madrid 0-0
11/09/10 La Liga R. Madrid - Osasuna 1-0
15/09/10 LP R.Madrid - Ajax 2-0
18/09/10 La Liga R.Sociedad – R. Madrid 1-2
21/09/10 La Liga R. Madrid - Espanyol 3-0
25/09/10 La Liga Levante – R. Madrid 0-0
28/09/10 LP Auxerre – R. Madrid 0-1
03/10/10 La Liga R. Madrid - Deportivo 6-1
16/10/19 La Liga Malaga – R. Madrid 1-4
19/10/10 LP R. Madrid - Milan 2-0
23/10/10 La Liga R.Madrid - Racing 6-1
26/10/10 Kup Kralja Murcia – R. Madrid 0-0
30/10/10 La Liga Hercules – R. Madrid 1-3
03/11/10 LP Milan – R. Madrid 2-2
07/11/10 La Liga R. Madrid - At. Madrid 2-0
10/11/10 Kup Kralja R. Madrid - Murcia 5-1
dobio je 2 utakmice kazne..Sporting i Bilbao...običaj je da to bude 3 utakmice ali pošto je ta 3 na Nou Campu

kad pravimo presjek u tih 100 dana možemo vidjeti kako smo pogodili sa pojačanjima

Utopija
...za sada
Real je odigrao 22 utakmice u kojima je ostvario 17 pobijeda i 5 remija, zabivši 51 gol, što je 2.31 gol po utakmici, a primili su samo 14 golova, pola u predsezoni a pola u regularnom dijelu natjecanja (La Liga i Liga Prvaka).
Utakmice pod vodstvom Josea Mourinha
Datum Natjecanje Utakmice Rez.
05/08/10 Prijateljska C. America – R. Madrid 2-3
08/08/10 Prijateljska L.A. Galaxy – R. Madrid 2-3
13/08/10 Prijateljska Bayern – R. Madrid 0-0 (2-4 p.)
17/08/10 Prijateljska Standard – R. Madrid 1-1
22/08/10 Prijateljska Hercules – R. Madrid 1-3
24/08/10 SB Kup R. Madrid - Peñarol 2-0
29/08/10 La Liga Mallorca – R. Madrid 0-0
11/09/10 La Liga R. Madrid - Osasuna 1-0
15/09/10 LP R.Madrid - Ajax 2-0
18/09/10 La Liga R.Sociedad – R. Madrid 1-2
21/09/10 La Liga R. Madrid - Espanyol 3-0
25/09/10 La Liga Levante – R. Madrid 0-0
28/09/10 LP Auxerre – R. Madrid 0-1
03/10/10 La Liga R. Madrid - Deportivo 6-1
16/10/19 La Liga Malaga – R. Madrid 1-4
19/10/10 LP R. Madrid - Milan 2-0
23/10/10 La Liga R.Madrid - Racing 6-1
26/10/10 Kup Kralja Murcia – R. Madrid 0-0
30/10/10 La Liga Hercules – R. Madrid 1-3
03/11/10 LP Milan – R. Madrid 2-2
07/11/10 La Liga R. Madrid - At. Madrid 2-0
10/11/10 Kup Kralja R. Madrid - Murcia 5-1
dobio je 2 utakmice kazne..Sporting i Bilbao...običaj je da to bude 3 utakmice ali pošto je ta 3 na Nou Campu

kad pravimo presjek u tih 100 dana možemo vidjeti kako smo pogodili sa pojačanjima

Utopija
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Trener Sporting Gijona

M.Preciado: "Mourinho je gad, vrlo los kolega"
Mourinho mi se ne sviđa i rekao bi mu i lice sve... Tko je dovraga, taj tip??
Mourinho je dobio crveni u kupu, morat ce na trebine El Molinona, a ja bi ga stavio medju Ultra Boys (domace navijace).
Sve ovo nije kritika na Real Madrid, nego na osobu koja je pristupila na ovakav nacin..
EDIT:Real Madrid C.F. je na offc.web stranici uputio (izvinjenje) zal za grubim rijecima naseg trenera J.Mourinha prema M.Preciadu..
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... eciado.htm
M.Preciado: "Mourinho je gad, vrlo los kolega"
Mourinho mi se ne sviđa i rekao bi mu i lice sve... Tko je dovraga, taj tip??
Mourinho je dobio crveni u kupu, morat ce na trebine El Molinona, a ja bi ga stavio medju Ultra Boys (domace navijace).
Sve ovo nije kritika na Real Madrid, nego na osobu koja je pristupila na ovakav nacin..
EDIT:Real Madrid C.F. je na offc.web stranici uputio (izvinjenje) zal za grubim rijecima naseg trenera J.Mourinha prema M.Preciadu..
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... eciado.htm
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
@Los Blancos - Pa rekao sam prosli El Clasico, znaci onaj zadnji, i taj nisu prenosili, prenosili su onaj kad nam je IBra uvalio gol.
@ legenda reala - evo ja sam malo pretrazivao i naisao na podatak da je HRT ostao bez prava na El Clasico prosle godine! Evo objavljeno dan prije utakmice u Madridu! http://www.hrt.hr/index.php?id=37&tx_co ... d0427f3994
Jedini razlog da ne otkupe tu utakmicu mogla bi biti ova nova direktorica koja je ukinula i F1 - kojeg naredne sezone necemo gledati na HTV 2 uz Blazicka. Ostace HRT i bez jos toga, a ne bi se cudio da prestanu otkupljivati i El Clasico, ali znam da je prosle sezone jedna prenosena, druga ne zbog prava, a da su ove godine najavili tamo na forumima da ce biti prijenos
@ legenda reala - evo ja sam malo pretrazivao i naisao na podatak da je HRT ostao bez prava na El Clasico prosle godine! Evo objavljeno dan prije utakmice u Madridu! http://www.hrt.hr/index.php?id=37&tx_co ... d0427f3994
Jedini razlog da ne otkupe tu utakmicu mogla bi biti ova nova direktorica koja je ukinula i F1 - kojeg naredne sezone necemo gledati na HTV 2 uz Blazicka. Ostace HRT i bez jos toga, a ne bi se cudio da prestanu otkupljivati i El Clasico, ali znam da je prosle sezone jedna prenosena, druga ne zbog prava, a da su ove godine najavili tamo na forumima da ce biti prijenos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.