FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- VibeTribeX
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
...
Zadnja izmjena: VibeTribeX, dana/u 13 jul 2026, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Fulio si podforum jarane, ti si navijač Sarajeva. A navijači Sarajeva priželjkuju da budemo deveti na tabeli.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- VibeTribeX
- Kontakt:
gomila glupana koji su sami sebi svrha
satro grupa
fol ono bitni
nidje veze, samo stetu prave
koliko smo puta ganjali rezultat i onda gamad upali baklje
da vremena protivniku da se dozove
idioti
Tvoj mozak jeste na tom nivou takvog posta, nisi ti bolji od toga.Lokomotifa je napisao/la: ↑13 jul 2026, 09:30Fulio si podforum jarane, ti si navijač Sarajeva. A navijači Sarajeva priželjkuju da budemo deveti na tabeli.
Mi nemamo pola ekipe, prvenstvo ima hejbet kola, gdje su povrede, kartoni, lik pise mozemo 4 biti. Idi bolan prati kuglanje, brzo klizanje pametnije ti je, nego sto valjaš gluposti. Ti valjda kontas da si navijac neki veliki ako izvalis gomilu pozitivnih gluposti.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Jesi li bio protiv Inter Turku opet na istoku ili si ovaj put promijenio tribinu?MukiBek je napisao/la: ↑13 jul 2026, 09:33Tvoj mozak jeste na tom nivou takvog posta, nisi ti bolji od toga.Lokomotifa je napisao/la: ↑13 jul 2026, 09:30Fulio si podforum jarane, ti si navijač Sarajeva. A navijači Sarajeva priželjkuju da budemo deveti na tabeli.
Mi nemamo pola ekipe, prvenstvo ima hejbet kola, gdje su povrede, kartoni, lik pise mozemo 4 biti. Idi bolan prati kuglanje, brzo klizanje pametnije ti je, nego sto valjaš gluposti.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Gledaj budale, mozak ko u pticeLokomotifa je napisao/la: ↑13 jul 2026, 09:35Jesi li bio protiv Inter Turku opet na istoku ili si ovaj put promijenio tribinu?MukiBek je napisao/la: ↑13 jul 2026, 09:33Tvoj mozak jeste na tom nivou takvog posta, nisi ti bolji od toga.Lokomotifa je napisao/la: ↑13 jul 2026, 09:30
Fulio si podforum jarane, ti si navijač Sarajeva. A navijači Sarajeva priželjkuju da budemo deveti na tabeli.
Mi nemamo pola ekipe, prvenstvo ima hejbet kola, gdje su povrede, kartoni, lik pise mozemo 4 biti. Idi bolan prati kuglanje, brzo klizanje pametnije ti je, nego sto valjaš gluposti.
Znaci ovako fale nam trenutno dva golmana, tri stopera, vezni, i minimum dva napadača.
Uz to uzeti da Sosic, Foco, Cvetsnosvski izlaze iz jako teških povreda s velikim upitnikom kad ce se i da li ce se vratiti u kakvu takvu formu.
Ovo trenutno je vise nego zabrinjavajuće ako se uzme da liga pocinje za malo vise od 20 dana, a da mi nemamo nista. Gola borba za opstanak.
Uz to uzeti da Sosic, Foco, Cvetsnosvski izlaze iz jako teških povreda s velikim upitnikom kad ce se i da li ce se vratiti u kakvu takvu formu.
Ovo trenutno je vise nego zabrinjavajuće ako se uzme da liga pocinje za malo vise od 20 dana, a da mi nemamo nista. Gola borba za opstanak.
- VibeTribeX
- Kontakt:
nije vam 1:1 los rezultatMukiBek je napisao/la: ↑13 jul 2026, 09:48Znaci ovako fale nam trenutno dva golmana, tri stopera, vezni, i minimum dva napadača.
pada li kisa u Finskoj?
- Austinpowers
- Kontakt:
Koje ptice, jel gavrana?MukiBek je napisao/la: ↑13 jul 2026, 09:36Gledaj budale, mozak ko u pticeLokomotifa je napisao/la: ↑13 jul 2026, 09:35Jesi li bio protiv Inter Turku opet na istoku ili si ovaj put promijenio tribinu?
VTZ
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Hamagara, Helemnejse, Lokomotifa, Proximic, Taree i 57 gostiju.