Poslaše me bezveze jer sam iz zajebancije napisao onu poznatu Ćirinu.
Ali nema veze bitno je da smo mi dobili na derbiju.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zato se i zaostaje za Širokim i Zrinjskim. Zato se i kiksa protiv Obarske, Čelika, Travnika, Veleža...jer ovakvi igrači nisu potrebni Sarajevu dok su solidni Todorović i Purić.hilmo je napisao/la:Ma ne treba nama Ermin Zec, imamo previše ofanzivnih igrača.
@belmin
Twitaj malo
Uredu je sad pričati kako ne treba, imamo solidnu ekipu. A da li se kiksalo na derbiju bila bi druga priča. Treba ti jaka konkurencija da bi imao rezultate kao Rijeka, Dinamo i tome treba težiti.Benko je napisao/la:moj siux dzaba pises
jak tim se pravi sa jakom konkurencijom a ne da imas 11 igraca i onda kukas "zasto puric ulazi kao zamjena"
Slažem se u potpunosti da imamo previše ofanzivnih igraca,i da imamo neke pozicije na kojim nam škripi,i da nam je na istim prioritet, dovesti pojacanja/e.Ali opet kako kako narod kaze od viska ne boli glava.Zec je dobar igrac, ispala nam je situacija, kad bi ga mogli dovesti puno jeftinije nego sto bi to mogli u nekim normalnim okolnostima.Po meni to treba iskoristiti,jer ako cemo dovesti igraca boljeg nego sto trenutno imamo ,onda ne vidim problem zasto ga ne dovesti.Narocito ako odu Todorovic,Puric i Bekric, koji nisu zadovoljni minutazom.Od Zeca nema nista,jer je i sam izjavio da ga ne zanima Premijer liga BiH,ali haj da se malo zezamo ,da vidimo kako bi to izgledalo.hilmo je napisao/la:Ma ne treba nama Ermin Zec, imamo previše ofanzivnih igrača.
@belmin
Twitaj malo
ja koliko vidim, a tabela to i pokazuje, da to nije dovoljno za ove lige, a ako nam je cilj samo igrati nasu ligu, bez iskoraka u evropi onda nismo na istoj talasnoj duzinicollector je napisao/la:nije nam taj strumf potreban u ekipi, sto dalje mo kuca od Koseva !!! imamo Krstu i Benku uz Bilbiju i Bekica sasvim dovoljno za nase lige !!!
Benko je napisao/la:ja koliko vidim, a tabela to i pokazuje, da to nije dovoljno za ove lige, a ako nam je cilj samo igrati nasu ligu, bez iskoraka u evropi onda nismo na istoj talasnoj duzinicollector je napisao/la:nije nam taj strumf potreban u ekipi, sto dalje mo kuca od Koseva !!! imamo Krstu i Benku uz Bilbiju i Bekica sasvim dovoljno za nase lige !!!
Drugo, pusti to molim te ko je strumf a ko nije, djecija posla, eno ti je puzigaca i tatko ko su i sta? A najborbeiji igraci FKS
SAMO KVALITET a da se ne lazemo, mali Zec em je kvalitet, em je dovoljno mlad za jos jedne prodaje
Radnički do PLSiouxLukavac je napisao/la:
Nemojte me pogrešno shvatit, ja navijam za Sarajevo i ovo su moje želje kako bi Sarajevo bilo jače.
Tacno nevjerovatno sta covjek izjavi i osta ziv.SiouxLukavac je napisao/la:Zato se i zaostaje za Širokim i Zrinjskim. Zato se i kiksa protiv Obarske, Čelika, Travnika, Veleža...jer ovakvi igrači nisu potrebni Sarajevu dok su solidni Todorović i Purić.hilmo je napisao/la:Ma ne treba nama Ermin Zec, imamo previše ofanzivnih igrača.
@belmin
Twitaj malo
Bez obzira što je velik broj ofanzivnih igrača ovakav igrač treba Sarajevu. On bi sigurnio bio jedan od najboljih u ekipi dok u Rijeci gotovo pa nikako nije igrao. Zato Rijeka igra EL dok Sarajevo zaostaje 4 boda za Širokim i 3 za Zrinjskim.
Pa realno i nemate bas nekog napadaca.amypitar je napisao/la:Glupa nam je rasprava, jer Zec je vec izjavio da nema nista od povratka u Premijer ligu,ali eto.
Ako pogledamo bodovni saldo, nama je realizacija najvise falila, da imamo vise bodova.
Evo redom Velez rez 1-1.Imamo igru stvaramo šanse,ali nema ko gol da zabije. Pa Mladost V.O rez 1-1.Pa Celik u Zenici, nema ko gol da zabije,Pa Mostar- Zrinjski,Listica itd.itd.Pa gdje su nam ti ofanzivici.![]()
Da smo ima li jednog normalnog napadaca,sad bi na kontu imali bar 4-5 bodova vise.
Buraz,za nasu ligu nam nije potreban,a taj zaostatak je zbog drugih okolnosti(Evropa),mi za nasu ligu imamo sasvim dobru ekipu.A sto se nekog iskoraka u evropi tice nama je potreban puno bolji igrac nego je to zec.A staviti zeca u recenicu sa Tatkom i Puzijem ne ide ama bas nikako.Strumfic je imao priliku doci nije htio jer se nadao pozivu plavih i neke stvari se ne mogu zanemariti jer su prosla vremena da nekome budemo rezervna varijanta..Prema tome dovidenja i prijatno.Benko je napisao/la:ja koliko vidim, a tabela to i pokazuje, da to nije dovoljno za ove lige, a ako nam je cilj samo igrati nasu ligu, bez iskoraka u evropi onda nismo na istoj talasnoj duzinicollector je napisao/la:nije nam taj strumf potreban u ekipi, sto dalje mo kuca od Koseva !!! imamo Krstu i Benku uz Bilbiju i Bekica sasvim dovoljno za nase lige !!!
Drugo, pusti to molim te ko je strumf a ko nije, djecija posla, eno ti je puzigaca i tatko ko su i sta? A najborbeiji igraci FKS
SAMO KVALITET a da se ne lazemo, mali Zec em je kvalitet, em je dovoljno mlad za jos jedne prodaje
Benko je napisao/la:ja koliko vidim, a tabela to i pokazuje, da to nije dovoljno za ove lige, a ako nam je cilj samo igrati nasu ligu, bez iskoraka u evropi onda nismo na istoj talasnoj duzinicollector je napisao/la:nije nam taj strumf potreban u ekipi, sto dalje mo kuca od Koseva !!! imamo Krstu i Benku uz Bilbiju i Bekica sasvim dovoljno za nase lige !!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.