FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BelminM23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BelminM23 » 06 nov 2014, 15:48

Pozdrav braćo. Evo mene opet iz Banovića. :D

Poslaše me bezveze jer sam iz zajebancije napisao onu poznatu Ćirinu.

Ali nema veze bitno je da smo mi dobili na derbiju.

:guz:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 06 nov 2014, 16:23

Ma ne treba nama Ermin Zec, imamo previše ofanzivnih igrača.
@belmin
Twitaj malo ;)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 nov 2014, 17:08

hilmo je napisao/la:Ma ne treba nama Ermin Zec, imamo previše ofanzivnih igrača.
@belmin
Twitaj malo ;)
Zato se i zaostaje za Širokim i Zrinjskim. Zato se i kiksa protiv Obarske, Čelika, Travnika, Veleža...jer ovakvi igrači nisu potrebni Sarajevu dok su solidni Todorović i Purić.
Bez obzira što je velik broj ofanzivnih igrača ovakav igrač treba Sarajevu. On bi sigurnio bio jedan od najboljih u ekipi dok u Rijeci gotovo pa nikako nije igrao. Zato Rijeka igra EL dok Sarajevo zaostaje 4 boda za Širokim i 3 za Zrinjskim.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 nov 2014, 17:12

moj siux dzaba pises
jak tim se pravi sa jakom konkurencijom a ne da imas 11 igraca i onda kukas "zasto puric ulazi kao zamjena"

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 06 nov 2014, 17:17

nije nam taj strumf potreban u ekipi, sto dalje mo kuca od Koseva !!! imamo Krstu i Benku uz Bilbiju i Bekica sasvim dovoljno za nase lige !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 nov 2014, 17:22

Benko je napisao/la:moj siux dzaba pises
jak tim se pravi sa jakom konkurencijom a ne da imas 11 igraca i onda kukas "zasto puric ulazi kao zamjena"
Uredu je sad pričati kako ne treba, imamo solidnu ekipu. A da li se kiksalo na derbiju bila bi druga priča. Treba ti jaka konkurencija da bi imao rezultate kao Rijeka, Dinamo i tome treba težiti.

Sarajevo bi bilo prejako kada bi ovako izgledalo :

?
? - Tatomirović - Dupovac - Puzigaća
Stevanović - Cimirot - Stojčev - Zec
Krste - Benko

Ovoj ekipi naći kvalitetnog beka i golmana kako bi se mogli "prošetat" ligom. A ako se želi neki iskorak u Evropi, ovoj ekipi treba još dobar štoper.

Na klupi Okić, Duljević, Radovac, Bilbija, Barić, Kallasi, Bandović, Kovačević..
Berberović, Todorović su trenutno višak.

Nemojte me pogrešno shvatit, ja navijam za Sarajevo i ovo su moje želje kako bi Sarajevo bilo jače.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 nov 2014, 17:29

hilmo je napisao/la:Ma ne treba nama Ermin Zec, imamo previše ofanzivnih igrača.
@belmin
Twitaj malo ;)
Slažem se u potpunosti da imamo previše ofanzivnih igraca,i da imamo neke pozicije na kojim nam škripi,i da nam je na istim prioritet, dovesti pojacanja/e.Ali opet kako kako narod kaze od viska ne boli glava.Zec je dobar igrac, ispala nam je situacija, kad bi ga mogli dovesti puno jeftinije nego sto bi to mogli u nekim normalnim okolnostima.Po meni to treba iskoristiti,jer ako cemo dovesti igraca boljeg nego sto trenutno imamo ,onda ne vidim problem zasto ga ne dovesti.Narocito ako odu Todorovic,Puric i Bekric, koji nisu zadovoljni minutazom.Od Zeca nema nista,jer je i sam izjavio da ga ne zanima Premijer liga BiH,ali haj da se malo zezamo ,da vidimo kako bi to izgledalo.
:shock:
Ovo bi bilo prejako,a jos klupa. :urnebes: :urnebes:
-------------------------Benko ---------Zec----------------------

--------Stevanović/Velkolski---Stojcev/Bilbija-----Duljevic/Okic-----------

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 06 nov 2014, 17:31

to se zove pretjerivanje

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 nov 2014, 17:32

collector je napisao/la:nije nam taj strumf potreban u ekipi, sto dalje mo kuca od Koseva !!! imamo Krstu i Benku uz Bilbiju i Bekica sasvim dovoljno za nase lige !!!
ja koliko vidim, a tabela to i pokazuje, da to nije dovoljno za ove lige, a ako nam je cilj samo igrati nasu ligu, bez iskoraka u evropi onda nismo na istoj talasnoj duzini
Drugo, pusti to molim te ko je strumf a ko nije, djecija posla, eno ti je puzigaca i tatko ko su i sta? A najborbeiji igraci FKS
SAMO KVALITET a da se ne lazemo, mali Zec em je kvalitet, em je dovoljno mlad za jos jedne prodaje

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 nov 2014, 17:36

Benko je napisao/la:
collector je napisao/la:nije nam taj strumf potreban u ekipi, sto dalje mo kuca od Koseva !!! imamo Krstu i Benku uz Bilbiju i Bekica sasvim dovoljno za nase lige !!!
ja koliko vidim, a tabela to i pokazuje, da to nije dovoljno za ove lige, a ako nam je cilj samo igrati nasu ligu, bez iskoraka u evropi onda nismo na istoj talasnoj duzini
Drugo, pusti to molim te ko je strumf a ko nije, djecija posla, eno ti je puzigaca i tatko ko su i sta? A najborbeiji igraci FKS
SAMO KVALITET a da se ne lazemo, mali Zec em je kvalitet, em je dovoljno mlad za jos jedne prodaje

:thumbup:

Po meni ako je igrac bolji, nego sto imamo u prvih 11 odmah ga dovesti.Samo dobrim i kvalitetnim igracima mozemo napraviti iskorak u Evropi.Nisam za dovođenje nekih neprovjerenih pojacanja,ala Kostic,Mitrevski itd.itd.Ili da je baš pojacanje,ili igrati sa ovim sto imamo.Ako nesto izleti kao sto je Zec ,a moze se dovesti ,ne treba razmisljati sekunde.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 06 nov 2014, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 nov 2014, 17:39

Eh ovako, im'o bi potrebu da uletim na hz.ba forum, trebaju mi neke informacije i svasta nesto a znam da cu ih tamo najlakse dobiti, eh sad belaj je sto ja na sjeveru iskreno i nisam nesto cest (odem ja s vremena na vrijeme na sjever i na gostovanje poneko mada sam vecinom na istoku), pa i ne znam vala kako to funkcionise za forum, kako se registrovati tamo uopste... Ako bi mogao neko iz tih krugova da mi se javi na PM ili ovde, valj'o bi mi pravo :thumbup:

SiouxLukavac je napisao/la:
Nemojte me pogrešno shvatit, ja navijam za Sarajevo i ovo su moje želje kako bi Sarajevo bilo jače.
Radnički do PL :pray: :kafa:
1946

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 06 nov 2014, 17:41

SiouxLukavac je napisao/la:
@belmin
Twitaj malo ;)
Zato se i zaostaje za Širokim i Zrinjskim. Zato se i kiksa protiv Obarske, Čelika, Travnika, Veleža...jer ovakvi igrači nisu potrebni Sarajevu dok su solidni Todorović i Purić.
Bez obzira što je velik broj ofanzivnih igrača ovakav igrač treba Sarajevu. On bi sigurnio bio jedan od najboljih u ekipi dok u Rijeci gotovo pa nikako nije igrao. Zato Rijeka igra EL dok Sarajevo zaostaje 4 boda za Širokim i 3 za Zrinjskim.
Tacno nevjerovatno sta covjek izjavi i osta ziv.
Ne treba njemu Ermin Zec,potencijalni reprezentativac i covjek sa jako dobrim internacionalnim iskustvom.
Zeko je sasvim dobar igrac i osim toga moze da igra napadaca,moze da igra poziciju iza napadaca a ako se ne varam nije mu strano igrati ni na krilnim stranama.Jako zahvalan i kvalitetan igrac,reci da Sarajevu nebi trebao Zec je isto da neki navijac Sirokog kaze sta ce im Pandza.Samim dovodjenjem Zeca klub ce poslati snaznu poruku cijelom regionu,jer je doista jako rijedak slucaj da se u nasu ligu vracaju igraci koji iole vrijede nesto u regionalnim okvirima.

Kad ti u konkurenciji imas Benku,Zeca,Krstu,Bilbiju..onda mozes ocekivati jos jacu borbu unutar ekipe i jacanje same ekipe.Na taj nacin mozes graditi ekipu za evropu,jer bi u takvim slucajevima oni koji su sad prvi izbor pali recimo na drugi ili treci izbor trenera i motivacija vise da i oni bolje rade.

Benko,Zec,Stevanovic,...Sve igraci koji su mahom blizu reprezentacije ili su bili u njoj a na tom nivou su zato sto vrijede.Zekica je jos mlad i zaista bi volio ako bi Sarajevo uspjelo da ga dovede.

To sto je on Zeljovac ili nije,to je na nivuo djecije rasprave i smijesno je to ikako uzimati kao argument.
Igraci to uopste ne dozivljavaju kao navijaci,i nece njemu biti nikakav problem da kaze da je od malih nogu za Sarajevo navijao :mrgreen: I Stanic je (bio) pitar pa niko ne spominje da je on pitar nego jel on odigrao dobro il nije.Covjek cak i kapitensku znao nositi.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 nov 2014, 17:51

Glupa nam je rasprava, jer Zec je vec izjavio da nema nista od povratka u Premijer ligu,ali eto.
Ako pogledamo bodovni saldo, nama je realizacija najvise falila, da imamo vise bodova.
Evo redom Velez rez 1-1.Imamo igru stvaramo šanse,ali nema ko gol da zabije. Pa Mladost V.O rez 1-1.Pa Celik u Zenici, nema ko gol da zabije,Pa Mostar- Zrinjski,Listica itd.itd.Pa gdje su nam ti ofanzivici. :?:
Da smo ima li jednog normalnog napadaca,sad bi na kontu imali bar 4-5 bodova vise. :hmmmmm:
Kutarisati se Purica,Todorovica,Bekrica, i za te pare kao od šale se moze dovesti Zecina,ali eto ima struka koja ce odlucivati o pojacanjima.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 06 nov 2014, 18:02

amypitar je napisao/la:Glupa nam je rasprava, jer Zec je vec izjavio da nema nista od povratka u Premijer ligu,ali eto.
Ako pogledamo bodovni saldo, nama je realizacija najvise falila, da imamo vise bodova.
Evo redom Velez rez 1-1.Imamo igru stvaramo šanse,ali nema ko gol da zabije. Pa Mladost V.O rez 1-1.Pa Celik u Zenici, nema ko gol da zabije,Pa Mostar- Zrinjski,Listica itd.itd.Pa gdje su nam ti ofanzivici. :?:
Da smo ima li jednog normalnog napadaca,sad bi na kontu imali bar 4-5 bodova vise. :hmmmmm:
Pa realno i nemate bas nekog napadaca.
Od svih vasih igraca nekako mi najbolje djeluje Krste ali i njega cesce na stranu guraju nego u spic.
Bilbija mi dosta nesiguran izgleda sa postizanjem golova ali je svakako dobar recimo iza napadaca jer jako cesto zna podvaliti fino loptu.Mislim da ce tu dobro doci Benko ali je i rizik za jedno Sarajevo sa sadasnjim ambicijama da ostane na Benki jer nedaj boze da se Benko povrijedi,a kakvi su uslovi na nasim stadionima nikad ne znas kad ces pauzirati koju sedmicu.

Da bi Sarajevo pocelo igrati neku zapazenu ulogu u evropi,moraju doci igraci koji ce prvo na klupu poslati sadasnjih 11 igraca iz prve postave,ili da neki igrati jednostavno eksplodiraju od sadasnjih.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 06 nov 2014, 18:36

Benko je napisao/la:
Buraz,za nasu ligu nam nije potreban,a taj zaostatak je zbog drugih okolnosti(Evropa),mi za nasu ligu imamo sasvim dobru ekipu.A sto se nekog iskoraka u evropi tice nama je potreban puno bolji igrac nego je to zec.A staviti zeca u recenicu sa Tatkom i Puzijem ne ide ama bas nikako.Strumfic je imao priliku doci nije htio jer se nadao pozivu plavih i neke stvari se ne mogu zanemariti jer su prosla vremena da nekome budemo rezervna varijanta..Prema tome dovidenja i prijatno.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 06 nov 2014, 18:38

Benko je napisao/la:

kad smo ga zvali nije htio jer navija za komsije i otisao je u hnl, tako da opet ponavljam daleko mu kuca !!! hvala Bogu ima vazda opcija kako u napadu tako i na drugim pozicijama !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 06 nov 2014, 18:41

@arhimed89 jel ti pratiš Sarajevo u zadnje vrijeme daješ mi dojam koda si ga gledao veoma rijetko ili nikako. :zviz:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 06 nov 2014, 18:42

Dovest Zeca i onda jos nam samo jedan napadac treba, nek Banda brani i nek nemamo pravog zadnjeg veznog, yebo to

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 nov 2014, 18:45

pa i iduce godine cemo igrati evropu, je li to opet rtrebamo da se nadamo kiksevima sa obarskom i drinnama i slicnim ekipama? :)

drugo, ovaj napad koji imamo, samo da se Krste ozlijedi nas nema NIGDJE
trece, i kad zaigra na proljece Benko, sta da se on ozlijedi pred kraj sezone? Opet smao krste, a ide evropa---

dalje, rijeci je bio kvalitetann, nama nije-puno smo zinuli, vise nego sto mozemo pojesti Bgm, taj isti zec je tresao mreze u turskoj ligi, pa u rijeci u prvoj tekmi zabi gol. To sto je imao za konkurenciju zlatnu koku HR fudbala ne znaci da je los nego da je na pogresnom mejstu u pogresno vrijeme, a da je los ili da nije kvaitet nikada nebi dosao u Rijeku.
A ako vec hoces znatii, dok je igrao u turskoj bio je na meti tri turska velikana, i nekih njemackih klubova

uz to, moze igrati klasincog spica, krilo i poluspica, IZRAZITO KVALITETNO, za mene je on u rangu benke, mozda malo slabiji zbog iskustva

i na kraju opet ova prica jel' strumf ili nije
smijesna prica, on je Profesionalac, a to sto je nas "Ispalio" je zbog hrvatske ekipe, ne mogu se sjetiti koje a ne zbog plavih, mi mu nudili vise ali on otisao u Hrvatsku, i nije pogrijesio , tad nas je vodio zalizani. U to vrijeme u sarajevu su plate bile znate i sami kakve, afera virsle, i ocekujete od jednog igraca da izabere NAS prije HNL'?? :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

na kraju, doci ce i golman, i zadnji vezni ako treba, ako treba i bek, ako treba...
sve ce biti ali AKO se moze zec dovesti to uraditi pod hitno, ja nemam nostalgije prema napadacima FKS makar ih volio ko oci svoje, samo kvalitet DONOSI prevagu, nikakve ljubavii i navijanja...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 nov 2014, 18:50

Maramicu i sapun molim

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.