FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 06 nov 2014, 18:52

ta će ti bandović :kafa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 nov 2014, 18:54

Benko je napisao/la:ta će ti bandović :kafa:
Nema ko drugi jbg :think: iliiii :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 nov 2014, 18:55

pa istice mu ugovor na ljeto tako da na zimu dolazi golman koji ce dsostojno braniti u evropi, ima iskustva

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 nov 2014, 19:00

Ne vjerujem fkt, Krste ponajbolji igrac lige, jedan od najkorisnijih individualaca u nasem fudbalu a vi ga konstantno gurate iz prvih 11 po ovim vasim sastavima sto postavljate.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 nov 2014, 19:04

Rooney88 je napisao/la:Ne vjerujem fkt, Krste ponajbolji igrac lige, jedan od najkorisnijih individualaca u nasem fudbalu a vi ga konstantno gurate iz prvih 11 po ovim vasim sastavima sto postavljate.
Nikad :D
krste ce vazda igrat u prvih 11 :cool:

ps. nije džaba amidža rekao "kupite napadaca i igrajte 4-2-4 :bow: :bow:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 nov 2014, 19:05

Rooney88 je napisao/la:Ne vjerujem fkt, Krste ponajbolji igrac lige, jedan od najkorisnijih individualaca u nasem fudbalu a vi ga konstantno gurate iz prvih 11 po ovim vasim sastavima sto postavljate.

Ko ga gura iz prvih 11. :?:
Frajer postavio sastav, onako kako bi on to volio da izgleda.Svako ima pravo na svoje prijedologe,ali Kodro je taj koji odlucuje.Na kraju dolaskom novih i boljih igraca-pojacanja,nikom vise nije sigurno mjesto u prvoj postavi. ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 nov 2014, 19:16

Nema sumnje da je Zek kvalitetan igrač i o tome ne treba trošiti riječi, ali opet ponavljam imamo dosta ofanzivnih igrača koji su veoma kvalitetni, neki su to i pokazali a neki treba da pokaže.

Bez obzira sto smo mi u dobroj financijskoj situaciji moramo raditi pametno. Vjerovatno i radimo, ja vjerujem našoj upravi.
Evo u januaru Todoroviću ističe ugovor i ja vjerujem da neće biti produžen, znači jedan manje na platnom spisku. Ali opet nam ostane dosta igrača za te krilne i napadačke pozicije.
Treba nam pravi golman i on mora biti doveden na zimu da se uklopi za Evropu, ne smijemo sebi dozvoliti onakve kikseve, pa Dejo snosi krivicu za 50% golova koje smo primili.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 nov 2014, 19:30

amypitar je napisao/la:

Ko ga gura iz prvih 11. :?:
Frajer postavio sastav, onako kako bi on to volio da izgleda.Svako ima pravo na svoje prijedologe,ali Kodro je taj koji odlucuje.Na kraju dolaskom novih i boljih igraca-pojacanja,nikom vise nije sigurno mjesto u prvoj postavi. ;)
To je to. Krste ne moze na krilo to smo vidjeli a Zec i Leon sa klasa iznad jbg. Imali bi on i Bica minute svakako. :kafa:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 06 nov 2014, 20:01

hilmo je napisao/la:Nema sumnje da je Zek kvalitetan igrač i o tome ne treba trošiti riječi, ali opet ponavljam imamo dosta ofanzivnih igrača koji su veoma kvalitetni, neki su to i pokazali a neki treba da pokaže.

Bez obzira sto smo mi u dobroj financijskoj situaciji moramo raditi pametno. Vjerovatno i radimo, ja vjerujem našoj upravi.
Evo u januaru Todoroviću ističe ugovor i ja vjerujem da neće biti produžen, znači jedan manje na platnom spisku. Ali opet nam ostane dosta igrača za te krilne i napadačke pozicije.
Treba nam pravi golman i on mora biti doveden na zimu da se uklopi za Evropu, ne smijemo sebi dozvoliti onakve kikseve, pa Dejo snosi krivicu za 50% golova koje smo primili.
I upravo zato na pauzi golman POD MORANJE, Borjan ili neko sl. kalibra + provjeren štoper ne bi škodio jer ko zna kad' će dupovca opet uhvatit "luda", mada je odličan kako je Kodro došao! Mada ako Meho misli da je Mitrevski dobra zamjena Dupovcu, onda je to njegovo! :kafa:

A što se tiče Zeca - što da ne, i njega i Stevanovića pa neka žare i pale ligom, ali ponavljam; GOLMAN je HITNO potreban ako išta želimo u Evropi na ljeto! :salut:

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 06 nov 2014, 20:14

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/duljev ... ecaka/1964" onclick="window.open(this.href);return false;

:kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 nov 2014, 20:41

Dulja :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Pobjedom u derbiju mi smo uradili dobru stvar. Ne mogu zamisliti kakva bi atmosfera u i oko kluba bila da smo napravili još jedan kiks. Ekipi se, mislim u potpunosti, vratilo samopouzdanje i to sad treba iskoristiti i bez velikih problema pokušati riješiti narednu utakmicu.
MNogo smo kvalitetniji od njih ali sam siguran da Meho neče dopustiti podcjenjivanjenego ozbiljnost od prve do devedeset i neke minute. Najbolje bi bilo da ponovimo utakmicu kao protiv Bijeljinaca.
Koliko se mogu pročitati informacije svi igrači su u trenažnom procesu. Ali opet treba biti oprezan. Mislim da bi ova utakmica bila idealna da Bekić i Kovačević budu starteri. Bekić je imao priliku u Mostaru i nije je baš iskoristio što možemo razumjeti jer je igrao protiv bivšeg kluba a nama bila izuzetno bitna utakmica.Ovo mu je idealna prilika za popravni. KOvačević neka preuzme mjesto Cimirota da ne rizikujemo neku povredu, potreban nam je u Tuzli a možda ga i prodamo na zimu, nikad se ne zna.

Termin je takav kakav jeste mnoge će spriječiti da podrže naše momke, mene prvog :( , ali oni koji su slobodni dobro bi bilo da budu gore.
Što se tiče ostalih pozicija sve je to manje više poznato, Meho sad za sad to odlično postavlja i izvlači maksimum iz svakog igrača.

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 06 nov 2014, 20:58

slika

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 06 nov 2014, 20:59

Prota voza ML-a :D

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 06 nov 2014, 21:00

BMW je od Riste il Krste.

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 06 nov 2014, 21:04

Ristin. :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 nov 2014, 21:06

Samo Ahmo i Kaudio pjehe svako jutro na trening,upratio sam im par jutara zaredom ,lagano iz hotela,do pekara preko puta, krosan u ruku i pici uz Ciglane i do Koseva pa gore koga ufate za prevoz do Vogosce :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 06 nov 2014, 21:06

miky_hz je napisao/la:Samo Ahmo i Kaudio pjehe svako jutro na trening,upratio sam im par jutara zaredom ,lagano iz hotela,do pekara preko puta, krosan u ruku i pici uz Ciglane i do Koseva pa gore koga ufate za prevoz :mrgreen:
haha istina ziva :D i ja sam ih vidjao

sto se tice ovih sto voze auta, najjace auto ima Mitrevski neki **** BMW :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 nov 2014, 21:07

miky_hz je napisao/la:Samo Ahmo i Kaudio pjehe svako jutro na trening,upratio sam im par jutara zaredom ,lagano iz hotela,do pekara preko puta, krosan u ruku i pici uz Ciglane i do Koseva pa gore koga ufate za prevoz :mrgreen:
Treba reci Ibraki da im kupi Golf 2 nema smisla i to bordo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 nov 2014, 21:08

A jesu ludi ima trola, ne moraju ni kartu plaćati radi dvije stanice :D :D :D

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 06 nov 2014, 21:09

Sabinho je napisao/la:
Treba reci Ibraki da im kupi Golf 2 nema smisla i to bordo.
Alem Plakalo je voz'o dvicu, da vidis kad se poslije treninga nakrcaju u dvicu.
Mislim i da mali Fare voza, nekog megana.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 10 gostiju.