ZELJO!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
FORZA ZELJO
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I ja se zahvaljujem iz daleke Amerike, kako narod kaze bolje ista nego nista 
ZELJO!!!
ZELJO!!!
BAS SVE TI DAJEMO.....
Vodi Željo 1:0 za ove što nemaju stream. 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
TO HRVOJE OKO MOJE SUTRA GA ČASTIM MATERE MI!OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ramazan je a nezgodan termin pred iftar tačno.
Hrvoje pomoćni sudija, očekujem gol Želje iz ofsajda, ne bude li ohoho mu se na poslu.
Nije ofsajd ali nema veze, može i ovo.
Mislim da nije gol iz ovih uglova al' hvala sudiji u svakom slucaju. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta ovo nije go aaa?OTNYS_YNWA je napisao/la:TO HRVOJE OKO MOJE SUTRA GA ČASTIM MATERE MI!OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ramazan je a nezgodan termin pred iftar tačno.
Hrvoje pomoćni sudija, očekujem gol Želje iz ofsajda, ne bude li ohoho mu se na poslu.
Nije ofsajd ali nema veze, može i ovo.
Smije li se ko usuditi da procjeni jeli stvarno bio gol na ovom streamu?
Salu na stranu hvala puno momak i 1-0!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Normalno da nije, čitavim obimom nije prešla.
Nije ovo gol, realno. Iako se i meni na prvu učinilo da je ušla.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
poceli ste opet otimati bodove sram vas bilo vise pa kako vas nije stid.Ne razumijem kao glavni je vidio bolje od linijskog,sve u sv svemu fuj
Ako budem tu na poluvremenu probat ću srediti stream, ako ne ništa od 2.poluvremena. Svejedno, nabavljam tv karticu da se ne brukam
-
FORZA ZELJO
- Kontakt:
loki ne laprdajloki je napisao/la:poceli ste opet otimati bodove sram vas bilo vise pa kako vas nije stid.Ne razumijem kao glavni je vidio bolje od linijskog,sve u sv svemu fuj
BAS SVE TI DAJEMO.....
Jesmo to nervozni danas.loki je napisao/la:poceli ste opet otimati bodove sram vas bilo vise pa kako vas nije stid.Ne razumijem kao glavni je vidio bolje od linijskog,sve u sv svemu fuj
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Babin komitet.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
mislim da lopta nije prosla citavim obimom,al daleko od toga da se u svijetu nisu i drugaciji golovi ili ponistili ili priznali,al ruku na srce ovakav "gol" se rijetko vidja na nasim terenima
sve u svemu zasluzeno 
koja smijurija majke mi mi se place pa dokle ce vise cuic terorisati fino ljudi govore da ne treba suditi da ne treba i evo sta se desi.nek mu je na cast sto nas krade ovoliko
Duvajte ga levati... Sve ćemo utakmice namjestit i opet osvojit duplu krunu!
Umrite od sekiracije!
Umrite od sekiracije!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
kako mislis zasluzeno dodijeliti gol, ako lopta nije presla crtu? onda bi trebali svi odma u hendikapu igrati protiv vas, naravno zasluzeno.twisttm87 je napisao/la:mislim da lopta nije prosla citavim obimom,al daleko od toga da se u svijetu nisu i drugaciji golovi ili ponistili ili priznali,al ruku na srce ovakav "gol" se rijetko vidja na nasim terenimasve u svemu zasluzeno
ajd sredi molim tekovacic je napisao/la:Ako budem tu na poluvremenu probat ću srediti stream, ako ne ništa od 2.poluvremena. Svejedno, nabavljam tv karticu da se ne brukam
- Amoxicillin
- Kontakt:
Boli nas briga, mi imamo Osima, a kitari? pfffffffAYAN je napisao/la:Duvajte ga levati... Sve ćemo utakmice namjestit i opet osvojit duplu krunu!
Umrite od sekiracije!
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.