FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo gledam slike sto su postavili, UG odradi odlican posao sa onim prostorom u parku, bice to odlicno.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
dobar posao, ali mi bez rijesenog reprograma,novog statuta i stabilnog izvora finansiranja neamo sta trazit na duze staze.
eto da i ja malo crnjacim kuknjava
eto da i ja malo crnjacim kuknjava
Ode Miljan 
Ma druze sve vidimo u petak, ja sam skeptik sto se svega tice zivi bili pa vidjeli. Samo neki arapin ili rus bas noze iscuoat al to je stranac. A ivim danasnhim kad nasi ljudi nevaljaju sta mogu od stranca inda ocekivat.
Bony ce biti na celu kluba u to sam uvjeren.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma ionako stagnira od one povrede, nece se osjetiti da ga nema, nek povede i Zeca sa sobom....NKMramor je napisao/la:Ode Miljan
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- Probisvjet
- Kontakt:
100%.staragarda je napisao/la:90% Ordagić ne igra u srijedu
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Trazio od "privrednika" platu.klasik je napisao/la:Kakav "prekrsaj" je Miljan napravio ?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nije je ni zasluzio
jedan od najvecih promasaja u historiji Slobode. zali boze para koje mu je Azmir dao
puno srece u nastavku karijere, a nadam se da je kod nas svoje zavrsio. mozda nekad negdje i proigra, kod nas nece
jedan od najvecih promasaja u historiji Slobode. zali boze para koje mu je Azmir dao
puno srece u nastavku karijere, a nadam se da je kod nas svoje zavrsio. mozda nekad negdje i proigra, kod nas nece
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zec prosle sezone razvaljivao u Travniku,kod nas gol fula sa pola metra,ali nema veze procepit ce on.. 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sudi nam celavo vnogo Sehovic, Wagner 2 utakmice suspenzije

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Cekam ko ce napisati da je nargila kriva sto je profulao onaj zicer 
Nad tobom sunce najljepše sja
Jusufbasic ja mislim sto je igrao kod nas bio taraba,covjek u Travniku ubi,isto tako i Zec,u Travniku razvaljivao,kod nas nista..
Ipak nije do igraca vec do kluba..unistit cemo ga ko Chelsea Shevchenka.

Ipak nije do igraca vec do kluba..unistit cemo ga ko Chelsea Shevchenka.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Bas maloprije to pisem na temi kupa, kod nas dosta igraca bude u zivotnoj formi a cim odu negdje k'o da igrat zaborave.. Zec, Kouadio itd.. Pase im klima hahahharry_90 je napisao/la:Jusufbasic ja mislim sto je igrao kod nas bio taraba,covjek u Travniku ubi,isto tako i Zec,u Travniku razvaljivao,kod nas nista..
Ipak nije do igraca vec do kluba..unistit cemo ga ko Chelsea Shevchenka.![]()
btw. Dajte nam Zeca, evo vam janje i 200km
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Evo vama i Zec i janje i 200kmSamoTravnik je napisao/la:Bas maloprije to pisem na temi kupa, kod nas dosta igraca bude u zivotnoj formi a cim odu negdje k'o da igrat zaborave.. Zec, Kouadio itd.. Pase im klima hahahharry_90 je napisao/la:Jusufbasic ja mislim sto je igrao kod nas bio taraba,covjek u Travniku ubi,isto tako i Zec,u Travniku razvaljivao,kod nas nista..
![]()
btw. Dajte nam Zeca, evo vam janje i 200km![]()
Na kraju ce ovde neko samo janje uzetNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Evo vama i Zec i janje i 200kmSamoTravnik je napisao/la:Bas maloprije to pisem na temi kupa, kod nas dosta igraca bude u zivotnoj formi a cim odu negdje k'o da igrat zaborave.. Zec, Kouadio itd.. Pase im klima hahahharry_90 je napisao/la:Jusufbasic ja mislim sto je igrao kod nas bio taraba,covjek u Travniku ubi,isto tako i Zec,u Travniku razvaljivao,kod nas nista..
![]()
btw. Dajte nam Zeca, evo vam janje i 200km![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Vratice se "Sime".I donijeti frisku ribu...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ili dolaresolinas je napisao/la:Vratice se "Sime".I donijeti frisku ribu...
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.