zgmiky je napisao/la:Zurich-Kloten 1t 2 4.40

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zgmiky je napisao/la:Zurich-Kloten 1t 2 4.40

Nadam se da ces pogoditi za prelazzgmiky je napisao/la:na utakmici deportivo-mirandes trebalo bi biti golova pa predlažem 3+ i moguć prelaz 2/1 sumnjiv je depor
slavenp je napisao/la:
Zanimljiva statistika..Vrijedi pokusati.
3+ 1.9
gg3+ 2.51
2 i 3+ 7.38
reha87 je napisao/la:Deportivo DNB 1 q3,75
Ajmo nba, sve zeleni ..trebaju mi pareInatSilanBosanski je napisao/la:Sinoc 3/6, popravlja se haha
Veceras deportivo, man.utd, derby 1, bolton 3+
, midlsbro 2
![]()
NBA randolph, clarkson, teletovic, ariza over, p.george under
3:3 voidreha87 je napisao/la:Cliftonville - C.Rangers DNB 1 q2.37
Boro rutinski ova druga odgodjena..Okolele je napisao/la:20:45 Brentford - Middlesbrough 2 @2.25
Boro ove sezone odlicno igra,prosle sezone im je za dlaku umakla promocija u visi rang direktnim putem pa su morali kroz doigravanja da se izbore sto im na kraju nije uspjelo..Mislim da ove sezone nece dopustiti taj luksuz i da ce igrati maksimalno svaku utakmicu kako bi obezbjedili direktan plasman..Veceras idu u goste koji im itekako lezi..Iako Bretnford u posljednje vrijeme igra puno bolje u odnosu na pocetak sezone ja mislim da je Boro veceras puno blizi pobjedi..Kvota je dobro i vrijedi probati..
20:45 Braintree - Kidderminster 2/1 @25
Kidd je ekipa za koju vec sada moemo reci da je prakticno ispala iz lige..Ubjedljivo su zadnji na tabeli i samo se cudom mogu spasiti ali cuda se rijetko desevaju..Sjecam ih se kao ekipu koja se do prije dvije sezone borila za ulazak u visi rang ali ocito da se finansijska situacija u posljednje dvije godine svela na minimum a samim tim su se i rezultati pokvarili..Braintree je ekipa sredine tabele ali sa nekom dobrom serijom rezultata imaju sansi da se domognu doigravanja za visi rang..Ova dva kluba su odigrala dosad desetak utakmica i uglavnom je Kidd bio uspjesniji,medjutm zadnje dvije sezone polako dominaciju preuzima Braintree..Razlog za ovaj tip su njihova tri prelaza od ranije u kojima je Kidd pobjedjivao..S obzirom na sve navedeno i hisoriju ranijih prelaza mozda i veceras iskombinuju nesta..
Gdje?Šta?Kako ?diplomatija je napisao/la:Ljudi kacite se na ovu košarku na premieru sto ima, ovi ili su ludi ili pojma nemaju, daju granicu po 40 u četvrtini a jedva pada i 30, ma kakvi 30 manje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.