Po tvojim reakcijama obojicu vas je dotaklosviunapad1010 je napisao/la:Znaci ipak si tobetu slao poruku.lisander je napisao/la:
Mozda je cisto u Butmiru![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
opet si djetelinu pusioMocMahale444 je napisao/la:Vidis ima tu malo dima, on jeste gotivio pitare ali kad je malo bolje vidio kakvi su, rece **** ih kad im tone brod, bolji je Željo.
- MocMahale444
Jok ja to nikad, mozda mislis thc?bihuzur je napisao/la:opet si djetelinu pusioMocMahale444 je napisao/la:Vidis ima tu malo dima, on jeste gotivio pitare ali kad je malo bolje vidio kakvi su, rece **** ih kad im tone brod, bolji je Željo.
Nego sta ima to veze s mojim postom. -14 druže tobe.
Vise vas ne gotivi 1010. Jel ti vokri?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
koji 1010? jel mislis na ovog naseg pitara @sviunapadjedanjehase?MocMahale444 je napisao/la:Jok ja to nikad, mozda mislis thc?bihuzur je napisao/la:opet si djetelinu pusioMocMahale444 je napisao/la:Vidis ima tu malo dima, on jeste gotivio pitare ali kad je malo bolje vidio kakvi su, rece **** ih kad im tone brod, bolji je Željo.
Nego sta ima to veze s mojim postom. -14 druže tobe.
Vise vas ne gotivi 1010. Jel ti vokri?
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Čuj ima obraz hehe ljudi pišu yebat cemo Slobodu ima 2 mjeseca njih par idu na temu smogovaca i nesto kao prijateljski priča. Celik dolazi u Tuzlu da nas povali pa vi i dalje se ližite. Nisi sariele u toku nisi pratio sta pišu mutevelije iz zenice yebo ih sindikalac njihov.
Ostale derem sve redom posebno sarajlice i vrapcicane ali njih nema tu. Vi tešite sta hoćete ja znam svoj pravac i ostajem na kursu do kraja.
Ostale derem sve redom posebno sarajlice i vrapcicane ali njih nema tu. Vi tešite sta hoćete ja znam svoj pravac i ostajem na kursu do kraja.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Samo skloniš s i staviš csviunapad1010 je napisao/la:Čuj ima obraz hehe ljudi pišu yebat cemo Slobodu ima 2 mjeseca njih par idu na temu smogovaca i nesto kao prijateljski priča. Celik dolazi u Tuzlu da nas povali pa vi i dalje se ližite. Nisi sariele u toku nisi pratio sta pišu mutevelije iz zenice yebo ih sindikalac njihov.
Sariele stid te bilo sad jos razlog vise.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Druze nemoj se ljutiti nije ovo za tebe tema ali nikakolisander je napisao/la:Po tvojim reakcijama obojicu vas je dotaklosviunapad1010 je napisao/la:Znaci ipak si tobetu slao poruku.lisander je napisao/la:
Mozda je cisto u Butmiru![]()
Dotaknut me mozes samo da mi pogladis mu.da.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Vidi obhodzasa sto se kofrciMocMahale444 je napisao/la:Samo skloniš s i staviš csviunapad1010 je napisao/la:Čuj ima obraz hehe ljudi pišu yebat cemo Slobodu ima 2 mjeseca njih par idu na temu smogovaca i nesto kao prijateljski priča. Celik dolazi u Tuzlu da nas povali pa vi i dalje se ližite. Nisi sariele u toku nisi pratio sta pišu mutevelije iz zenice yebo ih sindikalac njihov.
Ostale derem sve redom posebno sarajlice i vrapcicane ali njih nema tu. Vi tešite sta hoćete ja znam svoj pravac i ostajem na kursu do kraja.![]()
Sariele stid te bilo sad jos razlog vise.
Sklonim m i dodam š i ostaniti da ti zabiberim
- MocMahale444
Hehehh eh eh kasno se **** kajati, nemoj da se kaješ.
Pazi sta pises nagazna pašteta.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Samo se ti nagni probu ne naplaćujemMocMahale444 je napisao/la:Hehehh eh eh kasno se **** kajati, nemoj da se kaješ.
- MocMahale444
Slabi pokusaji 1010sviunapad1010 je napisao/la:Samo se ti nagni probu ne naplaćujemMocMahale444 je napisao/la:Hehehh eh eh kasno se **** kajati, nemoj da se kaješ.
ja sam jos ko mali imao svoj pravacsviunapad1010 je napisao/la: ja znam svoj pravac
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Zavrsio on samnom neki dan ja se slozio sa tim i postujem, proucili mu haman smogovci nesto.MocMahale444 je napisao/la:Slabi pokusaji 1010sviunapad1010 je napisao/la:Samo se ti nagni probu ne naplaćujemMocMahale444 je napisao/la:Hehehh eh eh kasno se **** kajati, nemoj da se kaješ.
Pazi sta pises nagazna pašteta.idi reguliši bif teka. Vidis da se pohasio.
Ubuduće ignorisem to je ionako neko ko se trudi ali loše kopira sariela I originalnog.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Prijavi se kod sabre za kapetana vaseg brodabihuzur je napisao/la:ja sam jos ko mali imao svoj pravacsviunapad1010 je napisao/la: ja znam svoj pravac![]()
mislis na nas bordo titanik?sviunapad1010 je napisao/la:Prijavi se kod sabre za kapetana vaseg brodabihuzur je napisao/la:ja sam jos ko mali imao svoj pravacsviunapad1010 je napisao/la: ja znam svoj pravac![]()
![]()
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Prije ce biti da vam se brod zove atlantidabihuzur je napisao/la:mislis na nas bordo titanik?sviunapad1010 je napisao/la:Prijavi se kod sabre za kapetana vaseg brodabihuzur je napisao/la: ja sam jos ko mali imao svoj pravac![]()
![]()
ipak je titanik

-
sviunapad1010
- Kontakt:
Za kapetana atlantidebihuzur je napisao/la:ipak je titanik![]()
-
Sariel1987
- Kontakt:
Veze ti sa zivotom nemas.a kamol da si u toku.sviunapad1010 je napisao/la:Čuj ima obraz hehe ljudi pišu yebat cemo Slobodu ima 2 mjeseca njih par idu na temu smogovaca i nesto kao prijateljski priča. Celik dolazi u Tuzlu da nas povali pa vi i dalje se ližite. Nisi sariele u toku nisi pratio sta pišu mutevelije iz zenice yebo ih sindikalac njihov.
Al ih deres
Pa pogledaj nik kompIjutoru sviunapadjedanjehase
-
Sariel1987
- Kontakt:
Sad vec seres preko grane. Pazi da ne olizes pa ti hodza sta ne prouci i ne nagazisviunapad1010 je napisao/la:
Zavrsio on samnom neki dan ja se slozio sa tim i postujem, proucili mu haman smogovci nesto.
Ubuduće ignorisem to je ionako neko ko se trudi ali loše kopira sariela I originalnog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.