FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado19211

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado19211 » 07 nov 2014, 21:38

Benko je napisao/la:ja sam u pravu, benki prvo ne daje platu SARAJEVO tako da nemte sta da razmisljate o "isplativosti" a drugo ugovor mu pocinje onog dana kada dobije pravo nastupa :)
platu isto tako ne dobija, mozda dobije nesto love par milja "Onako" kazem mozda, pretpostavljam, ali platu ne dobija dok ne dobije LICENCU za nastup

sto se tice naseg budzeta, imamo tu visak i nema sikiracije za placanje igraca :)
fakat nikad nisam vidio veceg kralja od tebe. :D daju mu mozda nekad milju ono kao humanitarna, na lijepe oci.
, onako. :lol:

Kralj si :kralj:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 07 nov 2014, 21:46

hilmo je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:I tog Petrovica sutra da vidimo napokon pa makar i u kontra dresu
On je kod nas doveden kao bek, ako se ne varam. Međutim na temi našeg sutrašnjeg protivnika je jedan forumaš postavio formaciju gdje igra malo ofanzivnije. :?

U svakom slučaju će naša struka imati priliku da se na licu mjesta uvjeri u kakvom je "stanju" Petrović.

I kod nas je doveden kao bek na posudbu,ali protiv Mladosti je odlicno odigrao na ofanzivnijoj poziciji pa igra i sutraa :)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 nov 2014, 21:47

Buzdovan je napisao/la:Ja bi ovako odigrao protiv Viteza. Šta mislite bili ovo bilo uredu. :)
slika
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
hilmo je napisao/la:Danas potvrda onoga čega smo se svi bojali, Benko će nastupiti tek na proljeće.
Ovo više ne smijemo raditi, pa da je i Ronaldo u pitanju.
Sanse za Krstu da dokaze svoj kvalitet Kodri na svojoj pravoj poziciji. Nije to bas toliko lose.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 nov 2014, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 nov 2014, 21:48

Po meni je Bilbija u odlicnom naletu i mora bit' iza Krste u prvih 11. Ovo je fakat belaj, pa ko ce na klupu jbt :x :twisted:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 07 nov 2014, 21:50

Mislim da sutra Stojcev odmara.

slika

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 nov 2014, 21:56

Stojcev > Bilbija. Ostalih 10 igraca se vidim svi slazemo. Oko 60 minuta neka zaigra Bilbija umjesto Radovca ili Stojceva. Ako bude na poluvremenu dva razlike neka Bilbija odigra drugih 45 minuta. Sto se tice Viteza jako neugodna ekipa koja igra sve bolje. Ocekujem tesku utakmicu nesto kao protiv Veleza. Jedina je prednost sto su igraci Sarajeva puno odmorniji nego sto su tada bili. Mada po nekima je Bilbija u boljoj formi od Stojceva teska odluka. Samo mislim da je ipak Stojcev kvalitetniji igrac.

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 07 nov 2014, 21:58

Bojan Puzigaća
Samir Radovac
Miloš Stojčev
Nemanja Bilbija
Mario Barić
Ognjen Todorović
Ivan Tatomirovic
Gojko Cimirot

opasnost od 3 zutog.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 nov 2014, 22:00

stojčev je katastrofa u zadnje vrijeme... potpuno beskoristan

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 nov 2014, 22:03

Mislim da Dulja neće početi utakmicu, tako da je sastav za sutra vjerovatno isti kao i u prethodne dvije utakmice.

Ako sutra neko ne dobije karton i bude suspendovan u Tuzli obavezno moramo ići na čišćenje kartona, kod trojice najmanje, jer je prvo kolo na proljeće gostovanje u Gradačcu i tu bi trebali još malo mješati, jer nakon toga valja dočekati Banjalučane i tu moramo biti u najjačem sastavu. Ali nije naše da razmišljamo o tome ;)

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 07 nov 2014, 22:03

Benko je napisao/la:stojčev je katastrofa u zadnje vrijeme... potpuno beskoristan
:lol: :facepalm: :damn:

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 07 nov 2014, 22:07

frajer je kralj :kralj: odavno nisam vidio jaceg lika :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 nov 2014, 22:11

hilmo je napisao/la:Mislim da Dulja neće početi utakmicu, tako da je sastav za sutra vjerovatno isti kao i u prethodne dvije utakmice.

Ako sutra neko ne dobije karton i bude suspendovan u Tuzli obavezno moramo ići na čišćenje kartona, kod trojice najmanje, jer je prvo kolo na proljeće gostovanje u Gradačcu i tu bi trebali još malo mješati, jer nakon toga valja dočekati Banjalučane i tu moramo biti u najjačem sastavu. Ali nije naše da razmišljamo o tome ;)
Ovo s Duljevicem kao dzokerom je super stvar. Brz je dosta, tako da na istrosene stopere i bekove dodje kao Dzek Trbosjek. Masakarira odbrane jednostavno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 nov 2014, 22:12

Larive je napisao/la:
Benko je napisao/la:stojčev je katastrofa u zadnje vrijeme... potpuno beskoristan
:lol: :facepalm: :damn:
Da ste pratili utakmice sarajeva u zadnje vrijeme, ne bi takve grimase pravili..
Stojcev je po meni jedan od losijih igraca jos od kraja augusta, sredina septembra.. neprepoznatljiv..

Samo kad vidim kako je igrao protiv plavih, zlo mi bude.. zapitam se, gdje je pravi Stojcev?

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 07 nov 2014, 22:15

Stojcev je jedan od boljih igraca Sarajeva zadnje utakmice. Protiv Radnika odlican na krilu, imao dobrih lopti.
Protiv Zelje probacio Hasanovicu kroz pisu i uposlio Purica, u tok akciji je pao i drugi gol. jos je i ukrao dosta vremena na Grbavici. Stojcev je glavni igrac ovog Sarajeva.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 nov 2014, 22:18

Svi su imali svoje žute minute, od Deje preko Dupovca...pa Velkoskog, Okića.... i to je sasvim normalno. Sad imamo i to riješenje u vidu Bilbije na sredini terena pa rezultati ne trpe.

Evo i Cimirot je u zadnje dvije tri utakmice malo ispod nivoa, ali vratiće se oni na staro samo treba vremena. Mislim da je Stojčeva malo izbacilo iz takta i ovo lijetanje po terenu, sad igra desetku sad je na lijevo sad na desnom krilu. Ja sam siguran da ćemo gledati pravog Miloša kad ga Meho postavi na pravu poziciju.

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 07 nov 2014, 22:19

Cimirot ispod nivoa. :facepalm:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 nov 2014, 22:20

Larive je napisao/la:Stojcev je jedan od boljih igraca Sarajeva zadnje utakmice. Protiv Radnika odlican na krilu, imao dobrih lopti.
Protiv Zelje probacio Hasanovicu kroz pisu i uposlio Purica, u tok akciji je pao i drugi gol. jos je i ukrao dosta vremena na Grbavici. Stojcev je glavni igrac ovog Sarajeva.
Ti fkt mislis da je Milos odigrao dobro na Grbavici? :facepalm:

Po tebi to sto je ukrao dosta vremena, treba da znaci da je dobru utakmicu odigrao?

Pusti te ba Radnik, pogledaj sta je uradio protiv Sirokog, Zrinjskog, itd malo jacih ekipa..

Igrac koji je dosta, ako ne i najvise, nazadovao u odnosu na one igre iz Evrope.. Fali mu svjezine i to ono bas..

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 nov 2014, 22:22

Larive je napisao/la:Stojcev je jedan od boljih igraca Sarajeva zadnje utakmice. Protiv Radnika odlican na krilu, imao dobrih lopti.
Probacivanje kroz pišu neka ostavi za turnire u vrijeme nove godine i Bajrama
na istoj utakmici je to pokusao jos par puta pa je gubio loptu, pa je u polukontri mujesto da odmah gura loptu, zastao okrenuo se oko sebe pa onda losu loptu dao Okicu, da je odmah gurnuo bila bi mat pozicija
Protiv radnika ja se ne sjecam ni jednog dobrog poteza od njega osimm dvije duge lopte, u cemu je fenomenalan...
Covjek se ponasa kao na turniru da je a Sarajevo je oizbiljan klub. Koliko je dobar bio pokazuje i situacija da je na njegovom mjestu Bilbija u utakmic sa radnikom dao dva gola i bio igrac sa najvise osvojenih lopti ;)
A stojcev na krilu da je nesto uradio vrijedno paznje-nije
Totalno je van forme, zna se i razlog i znam da je momku jako tesko to sve sto prolazi i shvatam ga, da je u formi bio bi daleko najbolji igrac, trenutno je van forme a kad je van forme svojim potezima samo stvara sebi veci pritisak...

Samo uporedite stojceva prosle sezone i s pocetka ove i ovoga sada ... nebo i zemlja!

Da u pravu je Hilmo, Uščuplić je preforsirao cimirota koji je tek protiv Zeljeznicara licio na nesto dok ga nisu polomili

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 07 nov 2014, 22:26

Milos Stojcev je glavni igrac Sarajeva. Kodro ga cijeni vise nego vi forumasi koji u zivotu niste sutnuli loptu.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 nov 2014, 22:28

hilmo je napisao/la:Svi su imali svoje žute minute, od Deje preko Dupovca...pa Velkoskog, Okića.... i to je sasvim normalno. Sad imamo i to riješenje u vidu Bilbije na sredini terena pa rezultati ne trpe.

Evo i Cimirot je u zadnje dvije tri utakmice malo ispod nivoa, ali vratiće se oni na staro samo treba vremena. Mislim da je Stojčeva malo izbacilo iz takta i ovo lijetanje po terenu, sad igra desetku sad je na lijevo sad na desnom krilu. Ja sam siguran da ćemo gledati pravog Miloša kad ga Meho postavi na pravu poziciju.
Tako je Hilmo objasnio :salut: Stojcev samo desetka. Krste samo devetka. Nema vise rotacija pozicija i neka pokazu koliko mogu. Ako ne mogu ima ko moze.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 nov 2014, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, THEC i 24 gosta.