FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

The Game
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la The Game » 22 maj 2010, 22:44

Veceras je utakmica prenaivno izgubljena.
Lagano Murinho pustio prividnu dominaciju, a onda rutinski odradjeni kontranapadi protiv nasih bandera/drvosjeca u odbrani.
Kao sto jucer napisah, ovo je i previse od ove ekipe, kompletnom sezonom sam prezadovoljan, ali ovom vecerasnjom igrom sam razocaran jer je preocito da je moglo mnogo mnogo bolje.
Al hajd, ima sljedeca sezona

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 22 maj 2010, 22:44

Šta sam vam rekao ... 100% pobjeda Interesantnog tima , i pobjeda Žoze Murinja , očekivano, dominantno, raskovali su ove ba(la)varce k'o šupu!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 22 maj 2010, 22:47

gdje je večeras tužnije u minhenu ili u olićevem davoru malo južnije

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 22 maj 2010, 22:47

Bayern nista nije pokazao, zasluzena pobjeda Intera.
× Plava krv ispod koze ×

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 22 maj 2010, 22:49

nemate potrebe da blatite svoje mlade igrace, ove sezone su bili strasni.. Budite sretni ovo vam je prejaka sezona bila 2 titule, i finale lige prvaka.. Peace
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

ajvaz_dedo
Kontakt:

Post Postao/la ajvaz_dedo » 22 maj 2010, 22:49

alee alee ale aaleee INTEEERRR :D :D
fc Internazionale Milano

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2010, 22:49

Mogu samo reci da treba Demikelisa i Van Bujtena sa noge na nogu istjerat iz Bayerna.
qurac bi onaj Milito dao ijedan da smo imali 2 dobra stopera.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 maj 2010, 22:50

inter je zasluzeno dobio ali mislim da je van gal pogrijesio kada je izveo hamita koji je po meni do tada bio najbolji igrac bayerna
i da bayernu podhitno trebaju stoperi
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 22 maj 2010, 22:51

ma badstuber se sasere kad dobije loptu pravo me je iznerviro,van buyten tele zivo!!! zaleti se ko bizon mamu mu spopandrčim :mrgreen: ...miler blage nema...van gal me danas sa svojom taktikom i sastavom totalno razocaro!!! zar nije logicnije da vadi mutavog milera ubacuje klozea ili gomeza..on vadi altintopa cojk bio jedan od boljih...zar nije bilo logicnije da vadi mutavog boytena ubaci kontenta,a stuber na stopera...jbg bilo je mnogo slolucija koje su mogle koristit...al jbg. staš! kad van gal vjeruje u mladost ludost.... :( :( :(
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 maj 2010, 22:52

Interu cast, Bayernu ponos.
Falila je doza srece, ali ne treba sada traziti razloge poraza. Stiglo se do velikog finala, pored strasne konkurencije, ali nije bila nafaka da se dodje do kante. Sto se mene tice, prezadovoljan sam sezonom. Trofej najbolje Njemacke ekipe i trofej kupa je sasvim dovoljan. Bayernu mnogo hvala na donesenoj sreci ove sezone. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

.kicked
Kontakt:

Post Postao/la .kicked » 22 maj 2010, 22:54

HVALA BAYERN
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 22 maj 2010, 22:56

Dovest štopera i napadača,hvala im za ovu sezonu

FC BAYERN STERN DES SUDENS DU WIRST NIEMALS UNTERGEHEN,WEIL WIR IN GUTEN WIE IN SCHLECHTEN ZEITEN ZU EINANDER STEHEN
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 22 maj 2010, 23:00

Zar ste ocekivali da ekipa sa toliko poraza treba da osvoji trofej? Pravi je uspjeh kako su se nasli u finalu, a i ko bi gledao jos nizerazrednih njemackih klubova u Ligi Prvaka.
Dio Arsenala

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 22 maj 2010, 23:00

bh hrvat je napisao/la:gdje je večeras tužnije u minhenu ili u olićevem davoru malo južnije
Svabe prodale utakmicu. :roll:
93,4 % " !!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 maj 2010, 23:01

Badstuber veceras katastrofalan , Micho slabo odigrao skroz , spora nam je odbrana . Bommel i Schweini imali 50 puta da sutaju ali picke nesmiju . Hamit je bio odlican ali Gaal ga vadi ,ostavlja Millera koji nemere meda . Lahm ,oo kako me veceras iznenadio , izgubio loptu i ostane u napadu ,skroz slabo . Robben ,nemoze sam igrati ,kao sto rece Marijan "Jedna lasta ne cini proiljece " ;)
Interu sve cestitke ,pokazali su nam sta je najveci problem .Odbrana :)
Ali citava sezona je bila odlicna i sve ove kritike koje sam sada uputio na njihov racun ,padaju u vodu kad se pogleda sezona iza njih . Buyten nas je vadio nekoliko puta iz govana . Badstuber i Muller igrali odlicno citave sezone. Ola ,njegovim povratkom ,Bayern je proradio . Robben ,zbog njega smo tu gdje jesmo . Hamit ,kada je dobio priliku odlicno je igrao . Micho ,korektno određivao svoje zadatke ,nije puno grijesio .Butt ,nekoliko patzera ali je veceras pokazao da je odlican golman. Schweini i Bommel ,odlicna sezona za njih . Sve u svemu , sezona za pamćenje

HVALA MOMCI ZA OVU SEZONU , IGRALI STE ODLICNO ,UCINILI STE NAS PONOSNIM

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 22 maj 2010, 23:03

individualni kvalitet(nas nekvalitet na odredjenim pozicijama) je morao doci kad tad do izrazaja...ali ipak im hvala ....puno srce tokom ceremonije otvaranja! :)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2010, 23:03

.kicked je napisao/la:HVALA BAYERN
Takodje hvala im od srca za ovu vise nego uspjesnu sezonu.
Navijaci koji kritikuju Milera i Batstubera su me pravo razocarali. Jedini koji su zasluzili kritike su Demikelis i Van Bujten, a ostalima hvala za sve. But je pokazao da je strasan golman, mislim da je zasluzio keca na golu elfa.
Za sljedecu sezonu pod hitno treba dovesti dva vrhunska stopera, pa koliko kostaju da kostaju.
I jos trebaju za Dzeku dati Gomeza i koliko god jos zatraze iz Wolfsburga, ja bi im dao Gomeza i 50 miliona samo da ga vise negledam u Bayernu. Taj covjek nezasluzuje da ikad vise obuce dres Bayerna.

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 22 maj 2010, 23:05

Srce mi je na mjestu, nek su izgubili pogotovo sto su se nadali necemu! Drago mi je radi fiorentine i onog malog Rafaela iz Manchestera sto je bayernu poklonio prolaz dalje, vjerovatno mu je srce na mjestu ko i meni.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Wayne
Kontakt:

Post Postao/la Wayne » 22 maj 2010, 23:06

Sta ste cekali cijelu sezonu da kritikujete stopere,pa sta do sad vam valjali ili niste imali oci ?:shock:
A vala je bilo dosta provlacenja,Bayern nije trebao biti u finalu a kamo li osvojiti.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2010, 23:08

Wayne je napisao/la:Sta ste cekali cijelu sezonu da kritikujete stopere,pa sta do sad vam valjali ili niste imali oci ?:shock:
A vala je bilo dosta provlacenja,Bayern nije trebao biti u finalu a kamo li osvojiti.
Pa da je Bayern imao bolje stopere niti bi se provukli protiv Fiorentine niti protiv Mancestera, vec bi to lagano rijesili

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.