ne loša ideja, mogao bi i ja preporučiti nasima takvo sto da se i u nas vrate ljudi na stadion...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Barney Stinson
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
haha miss mokrih majica
ne loša ideja, mogao bi i ja preporučiti nasima takvo sto da se i u nas vrate ljudi na stadion...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Ovaj Maric majke mi nije normalan...Kaze idiot,idemo u Sarajevo na utakmicu koja nema rezultatski znacaj...Pa kako nema debilu,je l isto zavrsiti drugi ili treci na tabeli MORONCINO JEDNA!Ne igraju ni Kajkut ni Vukelja.Bas me zanima ko ce spica igrati.Ja bi ubacio onog Kunica.
Treci put castimo
pitam se jel joj se svidio trans...sedra je napisao/la:Schlager je napisao/la:
haha pa ona je po tome onda magistar doktorjos bolji je napisao/la:pitam se jel joj se svidio trans...sedra je napisao/la:Schlager je napisao/la:
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Dobra vam je ova mala, jel ovo neka navijacica Borca, ili je neka sto Vukelja deresedra je napisao/la:Mala je ko bomba,svaka cast.Schlager je napisao/la:
Nadam se da ce Borac u buducnosti dobiti jos vise ovakvih "navijaca"
Izlazite li vi? Ovakvih nakvarcanih na svakom koraku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta ispade od onakve teme
Ali i sam sam kriv što sam postavio sliku.
Za par sati naš klub igra utakmicu a niko je i ne pominje!
inače,što se tiče utakmice protiv Olimpika,nisam je prokomentarisao,ali mislim da se slažete sa mnom da je jedino vrijedno pažnje-rezultat.
Rezultat je bio najbolji od svega vidjenog na terenu.
inače,što se tiče utakmice protiv Olimpika,nisam je prokomentarisao,ali mislim da se slažete sa mnom da je jedino vrijedno pažnje-rezultat.
Narode, da li je pocela rekonstrukcija vaseg stadiona? Sta se desava po tom pitanju? Ima li gde koja slicica kako bi trebao da izgleda gradski nakon "sminkanja"?
Treba poceti u toku ove sedmice,medjutim draga uprava nam se iskenjala da prostite u usta,i sad necemo dobiti sjever i jug kako je najavljivano...Sto znaci da kad se stave stolice,da cemo imati kapacitet od 8 000...cole-ch je napisao/la:Narode, da li je pocela rekonstrukcija vaseg stadiona? Sta se desava po tom pitanju? Ima li gde koja slicica kako bi trebao da izgleda gradski nakon "sminkanja"?
Treci put castimo
Bas sam i ja mislio kako je tema zamrla,i kako je zalosno da ova kurvalija ima nekoliko stranica...A derbi Sarajevo-Borac niko ne spominje.Ja bi volio da pobjedimo,i da zadrzimo drugo mjesto,jer mislim da smo zasluzili!Schlager je napisao/la:Šta ispade od onakve temeAli i sam sam kriv što sam postavio sliku.
Treci put castimo
ja više ne smijem ni napisati kako ćemo proći,jer bih mogao dobiti krivičnu prijavu 
- Simpatizer
- Kontakt:
@tatamata
Dobro je da i o tih 8000 ne moramo brinuti. Cim je Zgradoljub rekao da se ukljucio u projekat mozemo reci da je to gotova stvar.
A od danasnje utakmice ne ocekujem nista. Igramo bez Vukelje, Kajkuta, Stanceskog, Stupara i Sakana, tako da je ovo idealna prilika za juniore.
@Schlager

Dobro je da i o tih 8000 ne moramo brinuti. Cim je Zgradoljub rekao da se ukljucio u projekat mozemo reci da je to gotova stvar.
A od danasnje utakmice ne ocekujem nista. Igramo bez Vukelje, Kajkuta, Stanceskog, Stupara i Sakana, tako da je ovo idealna prilika za juniore.
@Schlager
HAJ FAJV
Meni samo nije jasno kako Maric moze sa bijelom zastavom ici,i govoriti kako ova utakmica nema znacaja.Kad je to Amar Osim rekao?Nikad!Zato sto je profesionalac i radi sve do kraja...Biti drugi ili treci nije isto.Schlager je napisao/la:ja više ne smijem ni napisati kako ćemo proći,jer bih mogao dobiti krivičnu prijavu
Potajno se nadam da bi Kunic mogao proraditi!
Treci put castimo
A ја се потајно $ $ се не & горе него у &, ? Сарајево ??tatamata je napisao/la:Meni samo nije jasno kako Maric moze sa bijelom zastavom ici,i govoriti kako ova utakmica nema znacaja.Kad je to Amar Osim rekao?Nikad!Zato sto je profesionalac i radi sve do kraja...Biti drugi ili treci nije isto.Schlager je napisao/la:ja više ne smijem ni napisati kako ćemo proći,jer bih mogao dobiti krivičnu prijavu
Potajno se nadam da bi Kunic mogao proraditi!
"" ПУТ ""
Srećno danas protiv Sarajeva 
I to je jedna od mogucih opcija!EastStand je napisao/la: A ја се потајно $ $ се не & горе него у &, ? Сарајево ??
Treci put castimo
Pa dobro i 8 000 samo da vam zavrse za evropu. Neka istok i zapada zavrse u roku, a jug i sever do izbora, inace ne glasajte za njega.tatamata je napisao/la:Treba poceti u toku ove sedmice,medjutim draga uprava nam se iskenjala da prostite u usta,i sad necemo dobiti sjever i jug kako je najavljivano...Sto znaci da kad se stave stolice,da cemo imati kapacitet od 8 000...cole-ch je napisao/la:Narode, da li je pocela rekonstrukcija vaseg stadiona? Sta se desava po tom pitanju? Ima li gde koja slicica kako bi trebao da izgleda gradski nakon "sminkanja"?
Ja sam cuo da rekonstrukcija treba poceti u petak ili subotu, ceka se da prodje onaj zalbeni rok od 2 sedmice, a sjever i jug koji nisu uslov za Evropu ce se graditi kako je i planirano, ali se nece moci zavrsiti do pocetka kvalifikacija za LE, pa ce kapacitet za evropske tekme u julu biti oko 8000 a kad se sve zavrsi 12 500 sjedecih mjesta.tatamata je napisao/la:Treba poceti u toku ove sedmice,medjutim draga uprava nam se iskenjala da prostite u usta,i sad necemo dobiti sjever i jug kako je najavljivano...Sto znaci da kad se stave stolice,da cemo imati kapacitet od 8 000...cole-ch je napisao/la:Narode, da li je pocela rekonstrukcija vaseg stadiona? Sta se desava po tom pitanju? Ima li gde koja slicica kako bi trebao da izgleda gradski nakon "sminkanja"?
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.