Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
oj evansa
- United Rule
- Kontakt:
pocelo je stopat, razbicu cp...nemam zivaca vise gledat odoh cao
javite mi kako se zavrsi...
javite mi kako se zavrsi...
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
- majestic24
- Kontakt:
Usao Ando umjesto Scholesa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
još jednom Unitedovi navijači dokazuju ko su i šta znače u UK-u
odlično izdanje makar na tribinama ako već igrači ne pokazuju ništa posebno.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- majestic24
- Kontakt:
Nece Rooneya lopta u gol i gotovo
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
PENAL TOOOOO
penal
bravo Fabio, dobro je i prošao 

- majestic24
- Kontakt:
Bravo Roooney....trebao mu je ovaj gol
vidiš da hoćemajestic24 je napisao/la:Nece Rooneya lopta u gol i gotovo

ROOOOOOOOOOOOOOOONEY!!!!!!!!!!!!!!!!1
RiNo je napisao/la:Daj Bože da bude toliko golova, imam osjećaj da će United dobiti utakmicu sa 0:1.majestic24 je napisao/la:Ja ocekujem hat-trick rooneya
Džazmine Džazmine...šta da ti kažem.majestic24 je napisao/la:nemoze ovdje nikako biti 0-1_karabaja_ je napisao/la:Valjda Rooney proradi veceras i moja prognoza 0-1.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- majestic24
- Kontakt:
Pa nisam ocekivao da ce ovi igraci Rangersa biti ovolike pussy. Treba im pobjeda i gotovo 90 min su se branile. Samo cudo ih je spasilo da nebude 3 ili 4 gola u njihovoj mrezi.
Trebao mu je gol ovaj..HAHA OVAJ KOMENTATOR RECE KAZE VALENCIA DEKLASIRALA BURSU A BARCA SAVLADALA PANATANAIKOS 3 0 .. KAZE OVAJ POBRKO SI GRUPE HAHAHAHA..OJ DEBILA

Ma pickice. Ne znam kako ih nije stid.majestic24 je napisao/la:Pa nisam ocekivao da ce ovi igraci Rangersa biti ovolike pussy. Treba im pobjeda i gotovo 90 min su se branile. Samo cudo ih je spasilo da nebude 3 ili 4 gola u njihovoj mrezi.
Dosta dobra utakmica po meni. Ovaj gol je puno znacio Rooneyu. Nije dobro pucao u ovoj utakmici, ali po meni je se dobro kretao i stvarao sanse za suigrace. I borio se ko lav, jer zna da se mora iskupit sad. Carrick i Fabio najbolji u Uniteda. Smalling i Evans su me pozitivno iznenadili, iako nisu imali puno posla. Evans je ipak morao napravit jedan kiks (kad je Naismith skoro dao gol).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Rooney je doživio orgazam kod onog gola
šalu na stranu, kroz kakva sranja je covjek prošao u zadnjih par mjeseci dobro je ikako pri pameti i normalan ostao.
Gledao sam tekmu, Manchester od pocetka do kraja pritisako ali nisu imali koncentracije u samoj završnici kad treba dati gol... s druge strane, škoti gotovo ništa veceras nisu pokazali...na Mestalli Valensija izvršila masakr nad Bursom
....dakle, zadnja utakmica ce biti revijalnog karaktera jer su i Man Utd. i Valencia vec osigurali prolazak dalje (što je bilo i ocekivano kad su se tek izvukle grupe).

Gledao sam tekmu, Manchester od pocetka do kraja pritisako ali nisu imali koncentracije u samoj završnici kad treba dati gol... s druge strane, škoti gotovo ništa veceras nisu pokazali...na Mestalli Valensija izvršila masakr nad Bursom

Giggs11 je napisao/la:Trebao mu je gol ovaj..HAHA OVAJ KOMENTATOR RECE KAZE VALENCIA DEKLASIRALA BURSU A BARCA SAVLADALA PANATANAIKOS 3 0 .. KAZE OVAJ POBRKO SI GRUPE HAHAHAHA..OJ DEBILA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

donese mi 50 km hvala mu 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Solidna utakmica, steta sto nije bio malo bolji rezultat. Bilo je finih prilika. United ide dalje, iduce kolo LP odmor svima, a sad je na redu Balckburn. To se mora dobiti.
VDS standardan.Kako samo zelim da Carrick opet igra kao prije. Nekako bez Scholesa on ostaje jedini koji bas dobro distribuise loptu po terenu. Jako je potreban timu i nadam se da je ovo veceras naznaka povratka stare forme. Fabio je bio odlican. Bilo bi jako dobro kad Evra ne bi morao igrati 359 utakmica zaredom i da se stalno strahuje od njegove povrede. Smalling je bolji iz utakmice u utakmicu. Bez greske veceras. Vrlo lako se moze desiti da on bude broj 3. u odbranbenom lancu. Evans isto nije bio los, ali ona greska je mogla United kostati bodova. Ni blizu proslosezonske forme i Smalling ga lagano sustize. Scholes i Giggs standardni koliko to mogu biti. Nani je bio los, ali oscilacije njemu nisu nista strano. Berba je bio veoma dobar, ali opet ce da ga zaspu kamenjem zato sto nije zabio gol. Rooney je dobro igrao, imao je nekoliko prilika koje bi prosle sezone sigurno iskoristio. Ali postigao je gol i pokusao pokazati svima koliko mu znaci. Neka mu vjeruje ko hoce.
VDS standardan.Kako samo zelim da Carrick opet igra kao prije. Nekako bez Scholesa on ostaje jedini koji bas dobro distribuise loptu po terenu. Jako je potreban timu i nadam se da je ovo veceras naznaka povratka stare forme. Fabio je bio odlican. Bilo bi jako dobro kad Evra ne bi morao igrati 359 utakmica zaredom i da se stalno strahuje od njegove povrede. Smalling je bolji iz utakmice u utakmicu. Bez greske veceras. Vrlo lako se moze desiti da on bude broj 3. u odbranbenom lancu. Evans isto nije bio los, ali ona greska je mogla United kostati bodova. Ni blizu proslosezonske forme i Smalling ga lagano sustize. Scholes i Giggs standardni koliko to mogu biti. Nani je bio los, ali oscilacije njemu nisu nista strano. Berba je bio veoma dobar, ali opet ce da ga zaspu kamenjem zato sto nije zabio gol. Rooney je dobro igrao, imao je nekoliko prilika koje bi prosle sezone sigurno iskoristio. Ali postigao je gol i pokusao pokazati svima koliko mu znaci. Neka mu vjeruje ko hoce.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ne znam jel itko spomenuo ali mi još niosmo primili niti pogotka u ovogodišnjoj sezoni Lige prvaka. Rooneyu je trebao ovaj gol, dominirali smo svih 90.min i zasluženo smo pobijedili. Za 1.mjesto u grupi nam je potreban bod u zadnjem kolu, to ćemo i izvući.
Sada se okrećemo ligi, samo se njoj možemo posvetiti do početka druge faze Lige prvaka. Prvi na redu je Blackburn
Sada se okrećemo ligi, samo se njoj možemo posvetiti do početka druge faze Lige prvaka. Prvi na redu je Blackburn
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
- Kontakt:
Nova pobjeda svaka cast momci.U 00:00 je repriza cijelog meca posto ga ja nisam gledao na netu jedva cekam da detaljno pogledam mec.Sad se treba okrenut Blackburni,zaista nimalo lak mec s obzirom da Blackburn ima jednu solidnu momcad sa Diufom,Kalinicem,Nzonzijem,Robertsom,Zendenom i odlicnim golmanom kojeg je nekad haman ne moguce savladat.Imam neki osjecaj da ce svrake makar bod izvuc,to isto sam i rekao pred mec Chelsea sa Sunderlandom i ispostavila se tacna moja prognoza.Ocekujem Rooneya i Berbatova od prve minute,a Kika i Javira na klupi da udju po potrebi.Jos jedan mec bez poraza,svaka cast momci 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.