Proci ce se jednom, a kad se prodje...AsharaK je napisao/la:Slevine brate, moras i ti jednom proc. Sretno

Hvala

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Proci ce se jednom, a kad se prodje...AsharaK je napisao/la:Slevine brate, moras i ti jednom proc. Sretno
Ma, ovo ja biram 'na prvu', bez gledanja statistike i sl. Cisto na osjecaj i na 'jacu' kvotu. Recimo kad vidis 1.40+ kvotu na 2+ golova, ili malu granicu na kosarku, a igra neka ekipa koja je u stanju da sama zabije 100 koseva i sl. Dakle, ovo nema veze sa statistikom i nekom razradom, vec samo 'osjecaj' i moje koliko-toliko poznavanje materijeEffenberg je napisao/la:Slevine hvala za prijedloge mada ne bi bilo lose i kvote da stavis pored pojedinacnih parova, znam da je zahmet ali et.
SlevinKelevra je napisao/la:Ma, ovo ja biram 'na prvu', bez gledanja statistike i sl. Cisto na osjecaj i na 'jacu' kvotu. Recimo kad vidis 1.40+ kvotu na 2+ golova, ili malu granicu na kosarku, a igra neka ekipa koja je u stanju da sama zabije 100 koseva i sl. Dakle, ovo nema veze sa statistikom i nekom razradom, vec samo 'osjecaj' i moje koliko-toliko poznavanje materijeEffenberg je napisao/la:Slevine hvala za prijedloge mada ne bi bilo lose i kvote da stavis pored pojedinacnih parova, znam da je zahmet ali et.![]()
Pucam po 2-3 KM na ove tikete, i bio sam blizu 3-4 puta od Nove godine.
Prosao prelaz, ali dzaba sve to kad je nula na racunudeno_TM87 je napisao/la:15:00 Lokomotiva Zagreb - Teplice 1/2 23.00 2/1 21.00
Nije dojava, cisto na osjecaj
Zahvaljujem,nisam ni vidio da igraju dok nisam vidio tvoj post.Da sam imao veca muda bilo bi jos bolje......Uglavnom,thxdeno_TM87 je napisao/la:Prosao prelaz, ali dzaba sve to kad je nula na racunudeno_TM87 je napisao/la:15:00 Lokomotiva Zagreb - Teplice 1/2 23.00 2/1 21.00
Nije dojava, cisto na osjecaj
nikadnedobijam je napisao/la:Zahvaljujem,nisam ni vidio da igraju dok nisam vidio tvoj post.Da sam imao veca muda bilo bi jos bolje......Uglavnom,thxdeno_TM87 je napisao/la:Prosao prelaz, ali dzaba sve to kad je nula na racunudeno_TM87 je napisao/la:15:00 Lokomotiva Zagreb - Teplice 1/2 23.00 2/1 21.00
Nije dojava, cisto na osjecaj![]()
![]()
tips2292 je napisao/la:Miro Bilan under 14,5.Unicaja odlicno brani poziciju centra a igra Cedevite se zasniva upravo na tome.Takodje probati hendikep od 7,5.Siguran sam da Unicaja ovo lagano rijesava
Bogdan Bogdanovic over 9,5, uvijek se uzdam u ovog momka jer volim njegov stil igre.Kod kuce inace ima veoma dobar ucinak i tu je negdje uvijek oko granice.Veceras ga ocekujem na nekih 14 poena
bravo direktoretips2292 je napisao/la:tips2292 je napisao/la:Miro Bilan under 14,5.Unicaja odlicno brani poziciju centra a igra Cedevite se zasniva upravo na tome.Takodje probati hendikep od 7,5.Siguran sam da Unicaja ovo lagano rijesava
Bogdan Bogdanovic over 9,5, uvijek se uzdam u ovog momka jer volim njegov stil igre.Kod kuce inace ima veoma dobar ucinak i tu je negdje uvijek oko granice.Veceras ga ocekujem na nekih 14 poena
Prolaz sva tri, jos kad bi ispostovali ovi iz NBA za veceras
14/19.SlevinKelevra je napisao/la:#1
El Daklyeh- Al Ahly 2+
USAK- Yesil 157+
Fener- Lok Kuban 152+
Bogdanovic 10+
Hines 9+
Brynas- MoDo 5+
Linkopings- Farjestad 5+
Sochi- Viytaz 5+
Pamvohaikos- PAOK 2
Koef.: 98
Millwall- Oxford 1x
Valencia dg
Guimares B- Oriental 2+
Alger- Hussein 2+
Panata- Zvezda 149+
Reaktor- Sarmaty 5+
Neman- Dinamo 5+
Vassa- Lahti 5+
CG- Slovacka 19+
Francuska- Srbija 21+
Koef.: 85
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.