da se isprati malo, teško da će proći
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

slavenp je napisao/la:Pokusati veceras Philadelphia - Chicago hendikep 1 10,5 1.60 (mozzart)
http://www.blogabull.com/2016/1/13/1076 ... 1452806674
Double opet prosao, onaj za pracenje 1/6jopaa7 je napisao/la:Jucer prosao double, idemo danas ovako:
A.Drummond (17.5) MANJE @1,70
- Memphis najbolje brani poziciju centra, ide na M.Gasola koji je najbolji obrambeni centar lige i bit ce mu jako tesko zabiti 18 poena. Znamo da nema neki dobar sut, slobodna izvodi dosta lose i ne vidim ga preko 17, moja procjena je nekih 14 max (sad kad ubaci 25)
San Antonio (-10.5) - Cleveland 2 @1,45
- Derbi veceri, Spursi protiv Caveliersa. Dvije ekipe koje spadaju u sami vrh NBA i koje su top 3 ove sezone. Nevjerujem da ce Spursi dobiti 11 razlike, nekako mi se cini veliko ova granica i pomalo podcjenjivanje gostiju. Jos kad uzmemo u obzir da se Irving vratio i da je imao par odlicnih tekmi (22,25,32), Cavsi su puno jaci nego u pocetku.
2,46
FT 2:0Hass je napisao/la:Za one koji imaju keša,i da me se sjete ako prođe
Gojowczyk-F.Tiafoe 1 2.10
O.Nedovyesov-Šetkić 1 1,70
Mislim da vrijedi bacit par maraka na ovaj dubl.
Sretno.
pokusat ovako Bra'o uzet ovaj Drummond.jopaa7 je napisao/la:Double opet prosao, onaj za pracenje 1/6jopaa7 je napisao/la:Jucer prosao double, idemo danas ovako:
A.Drummond (17.5) MANJE @1,70
- Memphis najbolje brani poziciju centra, ide na M.Gasola koji je najbolji obrambeni centar lige i bit ce mu jako tesko zabiti 18 poena. Znamo da nema neki dobar sut, slobodna izvodi dosta lose i ne vidim ga preko 17, moja procjena je nekih 14 max (sad kad ubaci 25)
San Antonio (-10.5) - Cleveland 2 @1,45
- Derbi veceri, Spursi protiv Caveliersa. Dvije ekipe koje spadaju u sami vrh NBA i koje su top 3 ove sezone. Nevjerujem da ce Spursi dobiti 11 razlike, nekako mi se cini veliko ova granica i pomalo podcjenjivanje gostiju. Jos kad uzmemo u obzir da se Irving vratio i da je imao par odlicnih tekmi (22,25,32), Cavsi su puno jaci nego u pocetku.
2,46ali ovo je najbitnije

Gdje si nasao Horvata?zgmiky je napisao/la:Čupić 4.5 i Horvat 3.5 over, tradicionalno krila nam dobro otvaraju prvenstvo i iz kontri bi trebali obojica preći + pucaju sedmerce
Na wwinu vec imasViper je napisao/la:Danas vezem na jace Poljsku i Lijewskog preko, samo cekam da ih Premier stavi u ponudu. Lijewski bi trebak biti 3.5
Njega sam mislio samo radi sedmeraca jer ce obe repke vjerovatno igrat tvrdu odbranu 6-0. Mislio sam igrat manje golova ali su dali samo 49.5 sto je rizicno ipak. Jurecki ce im biti glavni igrac ali Lijewski suta sedmerce i ako pogodi prvi imat ce sigurno jos 2-3 ali ako promasi prvi eto problema. Ja cu ici sa 10-tak maraka na ovo ipak malo opreznije, a dodatne opcije su svakako Srbija manje golova i Bielecki manje od 4.5 (on odavno nije lider ekipe, po imenu je najpoznatiji ali minutaza mu je znatno manja i sve se svodi na suteve sa 9-10 metara kada se nema drugog rjesenja. Ne vidim ga sa 5 golova u tvrdoj utakmici)Edin.- je napisao/la:Na wwinu vec imasViper je napisao/la:Danas vezem na jace Poljsku i Lijewskog preko, samo cekam da ih Premier stavi u ponudu. Lijewski bi trebak biti 3.5
Poljska 1.4 pobjeda
Lijewski 3,5 over 1.7
2.38 koef
kolko ces trpat na ovo? da se pridruzimo
Gore sam napisao, Srbija po meni tesko, Poljaci najbolja defanzivna ekipa prvenstva i sam selektor je izjavio da su uvjezbavali najvise tvrdu 6-0 odbranu.Desmond je napisao/la:Šta mislite može li Srbija preći ovih 22,5 protiv Poljske?
I koje su šanse da Francuzi i Hrvati dohvate ovaj hendikep od 5,5?
reha87 je napisao/la:Zapresic-V.Constanta DNB 2 kvota 3 HT 1:0
Meni je sigurnije igrat Štrleka preko 3,5 jer u primpremnim utakmicama se vidjelo da je u dobroj formi,a i igrat će dosta vremena,osobito ako utakmica bude neizvjesna do kraja,jer mu je zamjena Kovačević koji i nije neki igrač.zgmiky je napisao/la:Čupić 4.5 i Horvat 3.5 over, tradicionalno krila nam dobro otvaraju prvenstvo i iz kontri bi trebali obojica preći + pucaju sedmerce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.