FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sigurna tri boda danas..svi igraci u rosteru i za narednu tekmu sto se tice kartona...moze li neko reci kakva je posjeta danas bila?
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Nemanja je 90 % ekipe, a mislim da će nam pravo pojačanje biti zimska pauza i prilika za Kallasija da nauči jezik 
http://prntscr.com/549u3w" onclick="window.open(this.href);return false; posluso me Kodro 
Jel neko možda bio na utakmici da nam opiše kakvi su bili pojedinci. I čestitam ekipi na pobjedu.

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
pa sta ces kad je ruka / ruke bile u zraku i izblokiran udarac u okvir gola , penal ko penal je cist ko suzaFanVitez je napisao/la:zar vam je penal trebao da nam uvalite gol ccccsada je manje vise gotovo,s igracem visee zavrsit cete posao
ko ekipa niste losi pozadi , naprijed 0 bodova
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine
Ja sam se sad vratio sa tekme i nema se sta reci, utakmica losa, jedino sto se moze izdvojiti je prvih 15 minuta utakmice kad je sve funkcionisalo, samo je falio go. Golu je bio najblizi Puric kada je pucao sa oko 16 metara i pogodio precku, a lopta se odbila blizu go crte i tom prilikom je povrijedio golmana cak, sto govori o jacini udarca. hahaha
Puric je ucestvovao i u drugoj zanimljivoj situaciji na terenu, kada je uzeo offside zastavicu od pomocnog sudije i glumio da je pomocni sudija dok je ovaj vezao pertlu. Ubjedljivo najjaci trenutak na tekmi.
Cimirot, Puzigaca, Tatko (stijena) , Radovac standardno dobri
Milos usao u drugom, opet peglao, mogao je sam dati go,a i asistirati, ali eto, blokada valjda
Duljevic je mogao i bolje, imao je dobru priliku za gol, al' direkt u golmana, ostatak susreta, standardno pokusavao da prodje, ali nije uspio, od 70 minute ga naravno nigdje nema.
Dupovac- dobar, ali imao je par ispada, i to jedan veliki, kada je pogresno procitao napadaca i otisao u prazno, te istom ostavio prazan prostor do gola.
Bandovic, bez puno posla, imao jedan nesporazum sa Puzigacom, srecom sve ok proslo.
Kallasi, uspjesnost centarsuta 50:50 , nije bio bolji ni od Dzeme ni od Barica sudeci prema ovoj tekmi, ali njemu se ne treba suditi jos.
Okic, mislim da je mogao mnogo bolje, neka sredina je bio.
Krste... pa sto ga ne zabi Krste?
Nije bio los, al' komplikovao je i on
Kovacevic je bio dobar, ono sto je igrao.
Bilbija, slabo se vidio.
Jesam li koga fulio?
Puric je ucestvovao i u drugoj zanimljivoj situaciji na terenu, kada je uzeo offside zastavicu od pomocnog sudije i glumio da je pomocni sudija dok je ovaj vezao pertlu. Ubjedljivo najjaci trenutak na tekmi.
Cimirot, Puzigaca, Tatko (stijena) , Radovac standardno dobri
Milos usao u drugom, opet peglao, mogao je sam dati go,a i asistirati, ali eto, blokada valjda
Duljevic je mogao i bolje, imao je dobru priliku za gol, al' direkt u golmana, ostatak susreta, standardno pokusavao da prodje, ali nije uspio, od 70 minute ga naravno nigdje nema.
Dupovac- dobar, ali imao je par ispada, i to jedan veliki, kada je pogresno procitao napadaca i otisao u prazno, te istom ostavio prazan prostor do gola.
Bandovic, bez puno posla, imao jedan nesporazum sa Puzigacom, srecom sve ok proslo.
Kallasi, uspjesnost centarsuta 50:50 , nije bio bolji ni od Dzeme ni od Barica sudeci prema ovoj tekmi, ali njemu se ne treba suditi jos.
Okic, mislim da je mogao mnogo bolje, neka sredina je bio.
Krste... pa sto ga ne zabi Krste?
Kovacevic je bio dobar, ono sto je igrao.
Bilbija, slabo se vidio.
Jesam li koga fulio?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Re: Odg: FK Sarajevo
Samir nije dobio karton.hilmo je napisao/la:Zar Samiru nije prijetila suspenzija?cobefks je napisao/la:3 boda, niko nije dobio treci zuti, to je najbitnije. U Tuzli po pobjedu.
Bitna su tri boda.
uvijek su nam ovakve tekme bile teske i cesto dolazile glave, sjetim se Goska na Kosevu poslije pobjede nad Slobodom 0:1 !!!
jest malo herc radio na kraju al zasluzeno smo dobili da je Okic bio malo prsebniji kako kod suteva tako i asistencija moglo je glat biti 3:0, a da je usla Purice lopta u gol ne bi se cudio ponavljanju Radnika !!!
uglavnom bitna 3 boda i slijede pripremen za Tuzlu gdje moramo dobiti !!!
jest malo herc radio na kraju al zasluzeno smo dobili da je Okic bio malo prsebniji kako kod suteva tako i asistencija moglo je glat biti 3:0, a da je usla Purice lopta u gol ne bi se cudio ponavljanju Radnika !!!
uglavnom bitna 3 boda i slijede pripremen za Tuzlu gdje moramo dobiti !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Dobro je.High je napisao/la:Samo da ne padne kiša. Nek bude 1:0.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Burberry46
- Kontakt:
Bitna 3 boda, danas nekako rutinski, bez previse trosenja!
Najbitnije da idemo prema vrhu
Najbitnije da idemo prema vrhu
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sad slušam nekog iz Viteza navijača kod Marjana emisija ova kao nešto i oni mogu uzeti bod, oštečeni i to i boje se revanšizma publike zbog sumnjive pobjede bla bla bla a nije gledao nego slušao prenos.E pa da mu kažem a i tebi brate odgovor: razbili smo ih svakako što nije jedno 3-4 - 0 mi smo glavni krivci ako ti kažem da nisu opucali na gool je li dovoljno.Najbolja prilika za njih bila kad je Puzigaća vračao loptu golmanu a ovaj uhvatio a mi na poćetku prećka pa dvije tri situacije da ne kažem 100 % nego recimo 80% a tek šansa Okića kad je dodavao Bilbiji i umalo da sami sebi gool daju ali je golman (inače njihov najbolji igrač danas)reflexom brani. Po meni igrači koji su se istakli uz navedneog golmana Kallasi,Tatomirović,Puzigaća ostali nije loše ali ništa ni posebno uglavnom rutinski.Vitez loš kukavički igrao bez obzira na crveni karton a i kad su ga dobili bolje su igrali.Vitez je jedna od lošijih ekipa koje su igrale na Koševu iskreno, mada im ne želim ništa loše-naprotiv jer su uglavnom fer bili malo oštriji ali sve je fer bilo.E sad da neko ne pomisli da je zbog penala sudija odličan, nisam bolje suđenje odavno vidio svaka čast, puštao je igru nakon grubog starta a onda NAKNADNO U PREKIDU UZ OBJAŠNJENJE davao žuti karton . Onaj kod penala dobio drugi žuti a i još jedan zbog prigovora(bunili su se za karton ne za penal), I još da NAPOMENEM da su opet naši navijači bez razloga izbili Sarajevu 1500- 2000KM zbog baklji bez razloga kretenluk klasićni.Svaka čast za odavanje rahmeta Sudi, sjever za 10 ako izuzmemo te dvije tri baklje.Eto to je sažetak.Buzdovan je napisao/la:Jel neko možda bio na utakmici da nam opiše kakvi su bili pojedinci. I čestitam ekipi na pobjedu.![]()
Sarajevo ljubavi moja!
- SarajlijaTM
Penal čist.
Ništa, igru briši bodove piši. Sada u Tuzlu po 3 bobe.
Ništa, igru briši bodove piši. Sada u Tuzlu po 3 bobe.
SRETAN BROJ - 1725
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Lose. Jako lose.
Kallasi danas najbolji
Cimirot uzass
ne znam sta mu je, toliko jednostavnih lopti proda.... nabije
mislim da je on malo psihicki istrosen
Cimirot uzass
Mi kada igramo loše opet pobijedimo, a kada igramo dobro to su osjetili Slavija, Radnik, Travnik (u kupu), Lokomotiva.Benko je napisao/la:Kallasi danas najbolji
Cimirot uzassne znam sta mu je, toliko jednostavnih lopti proda.... nabije
Važne su 3 bobe, a što se tiče igre HALAL IM SVE radi prošlog kola. Još jedno kolo neka uzmu 3 bobe i neka idu na zasluženi odmor.
SRETAN BROJ - 1725
ma to da, imam osjecaj kao da su igraci danas znali da ce pobjediti ali da nisu usli srcem nego cisto da ne dobiju zuti i da se ne povrijede... lijepo je ovako pobjediti samo iduca tekma 120%pitic je napisao/la:Mi kada igramo loše opet pobijedimo, a kada igramo dobro to su osjetili Slavija, Radnik, Travnik (u kupu), Lokomotiva.Benko je napisao/la:Kallasi danas najbolji
Cimirot uzassne znam sta mu je, toliko jednostavnih lopti proda.... nabije
Važne su 3 bobe, a što se tiče igre HALAL IM SVE radi prošlog kola. Još jedno kolo neka uzmu 3 bobe i neka idu na zasluženi odmor.
http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 62_big.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
kako se samo prosipate iz kola u kolo sa ovim parolama, mijenjajte pisca podhitno.
kako se samo prosipate iz kola u kolo sa ovim parolama, mijenjajte pisca podhitno.