Samo nisam znao da se ovdje moze otici u off,s obzirom da se samo pise o parovima ili kao juce **** svega i svacega jedni drugima.
Cak je pozeljno da se starijem covjeku (sariel) govori da je govedo,sramotno,ja se izvinjavam.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sacekaj dok se profa probudi cijelu noc se ubijao brljom. Nemoj ovi drugi da ti govorebihuzur je napisao/la:a jel se kaze njekakvi ili njeki?
Jel ovo sa vase zvanicne?MocMahale444 je napisao/la:Krajem 2013. malezijski milijarder Vinsent Tan ušao je u klub kao navodni većinski vlasnik.
Pola godine poslije Sarajevo je osvojilo prvi trofej nakon sedam godina, u finalu Kupa savladan je Čelik.
Godinu poslije, ljeta 2015. Sarajevo je osvojilo prvu titulu prvaka nakon osam godina.
U decembru 2016. Edisa Kusturicu zamijenio je Valentin Iliev na čelu Skupštine, najvišeg organa kluba.
U proljeće/ljeto 2017. Sarajevo je ostalo bez Kupa i sramotno ispalo od moldavske Zarje Balti u Evropskoj ligi.
Danas je Sarajevo četvrtoplasirani tim Premijer lige, s teoretskim, ali malim izgledima za plasman u Evropsku ligu.
Prvo neka anketa da li je alison jedan od najboljih golmana, pa sta mislim o Ibri i onda ovo o saraJvu
Nisam ja navijac saraJva.bihuzur je napisao/la:Jel ovo sa vase zvanicne?MocMahale444 je napisao/la:Krajem 2013. malezijski milijarder Vinsent Tan ušao je u klub kao navodni većinski vlasnik.
Pola godine poslije Sarajevo je osvojilo prvi trofej nakon sedam godina, u finalu Kupa savladan je Čelik.
Godinu poslije, ljeta 2015. Sarajevo je osvojilo prvu titulu prvaka nakon osam godina.
U decembru 2016. Edisa Kusturicu zamijenio je Valentin Iliev na čelu Skupštine, najvišeg organa kluba.
U proljeće/ljeto 2017. Sarajevo je ostalo bez Kupa i sramotno ispalo od moldavske Zarje Balti u Evropskoj ligi.
Danas je Sarajevo četvrtoplasirani tim Premijer lige, s teoretskim, ali malim izgledima za plasman u Evropsku ligu.
Prvo neka anketa da li je alison jedan od najboljih golmana, pa sta mislim o Ibri i onda ovo o saraJvu
sviunapad1010 je napisao/la:Mozete mi ga svi pocuclat koliko vas ima ovdje sarajlica. I jufke i strumfovi zajedno.

MortemHz je napisao/la:Ko se ba ljuti? dusa moja zelena
Ma jok buraz, uz ovako dobar mlijecni namaz se ne mogu ljutitiMocMahale444 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Ko se ba ljuti? dusa moja zelena![]()
Izvini Morto izgledalo mi je kao da se ljutis. Kad kazem kapetan smajli brigade to je pozitivno, ja sam licno jedan od tvojih vojnika
nemoj1010 uzmi mu clansku.
Aferim!MortemHz je napisao/la:bit ces obavjesten na vrijeme.
On ti je već u Dalmaciji!MortemHz je napisao/la:Ma jok buraz, uz ovako dobar mlijecni namaz se ne mogu ljutitiMocMahale444 je napisao/la:
![]()
Izvini Morto izgledalo mi je kao da se ljutis. Kad kazem kapetan smajli brigade to je pozitivno, ja sam licno jedan od tvojih vojnika
nemoj1010 uzmi mu clansku.
![]()
Znam, ti si mi u ovim ''blizim'' planovima za Veliku Bosnu. Sirimo se na Dalmaciju i Sandžak, bit ces obavjesten na vrijeme.

Iskoristit,nego sta....pravit djecu samo...k u r c e m cemo vas istrijebitRigoletto je napisao/la:Gubo bosanska iskoristite ovu pauzu i zaradite koji dinar negdje, a ne vazda po merhametima

Zeljo92 je napisao/la:
Amiđa
Sram te biloRigoletto je napisao/la:Gubo bosanska iskoristite ovu pauzu i zaradite koji dinar negdje, a ne vazda po merhametima
Ja auta neam, 5*0=0MocMahale444 je napisao/la:Sram te biloRigoletto je napisao/la:Gubo bosanska iskoristite ovu pauzu i zaradite koji dinar negdje, a ne vazda po merhametimakakve su to teske rijeci Rigo.
Para hvala Allahu ima na bacanje![]()
evo platim ti 32 grama bijelog da se dohavizas. Poslije toga vodim te na cevape ili burek zavisi sta volis. Vozis se u autu kojem retrovizor kosta kao tvojih 5 autaVirto tell him about it.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.