PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Opet ne prate nasu liguZenzo je napisao/la:Dan zalosti ovdje, ocekivano.

ŽELJEZNIČAR 1921
Krompirište.
Golem si Željo.

Golem si Željo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta vi znate, oni imaju amidju
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Spavas li mirno, engleska sirotinjo?a u drugoj fazi NS BiH će uraditi hibridni travnjak koji će koštati 200.000 eura i bit će u rangu Wembleyja.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kontra sistema!HordasOdMalena je napisao/la:Spavas li mirno, engleska sirotinjo?a u drugoj fazi NS BiH će uraditi hibridni travnjak koji će koštati 200.000 eura i bit će u rangu Wembleyja.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Mislis na mene?Virtu4l je napisao/la:joj lobotomca
Savjetovao bi ti da mi se ne obracas. Kada izadjes iz podruma svojih roditelja i budes imao neku svrhu na ovoj planeti onda mi se javi a do tada kretenu jedan mars u svoju rupu

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
hahahah kakvo prepucavanje moze da bude oko propucane lige.mogu se svi i navijaci i igraci da poklope po usima.
-
- Kontakt:
Stilicu, ti si?rifresh je napisao/la:hahahah kakvo prepucavanje moze da bude oko propucane lige.mogu se svi i navijaci i igraci da poklope po usima.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Čuj podrum roditelja, malo puno američkih filmova gledaš momciluko.sajo10 je napisao/la:Mislis na mene?Virtu4l je napisao/la:joj lobotomca
Savjetovao bi ti da mi se ne obracas. Kada izadjes iz podruma svojih roditelja i budes imao neku svrhu na ovoj planeti onda mi se javi a do tada kretenu jedan mars u svoju rupu![]()
Tebi ce forum i kanta godine biti najveci uspjeh u zivotu paceniku
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- svrakino1921
- Kontakt:
PLAVA TRAVA

Da fakat malo nisu pretjerali sa ovim plavim djelom, najbolja trava, hibrid, u BiH i regionu ?biceDUPLA je napisao/la:
Propala dinastija ga ne vadi

- Zeljeznicar -
Kao što rekoh, lobotomac.Penaltiky je napisao/la:Čuj podrum roditelja, malo puno američkih filmova gledaš momciluko.sajo10 je napisao/la:Mislis na mene?Virtu4l je napisao/la:joj lobotomca
Savjetovao bi ti da mi se ne obracas. Kada izadjes iz podruma svojih roditelja i budes imao neku svrhu na ovoj planeti onda mi se javi a do tada kretenu jedan mars u svoju rupu![]()
Tebi ce forum i kanta godine biti najveci uspjeh u zivotu paceniku
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pitari po podrumima, al dobra je plastika u Butmiru i dvojka na Kosevu kad ih Braco ne otjera