Edu je najveći **** u historiji DOFova, šalje dvije ponude u istoj vrijednosti od kojih jedna se prije isplati i onda se pita što ljudi podignu još cijenu

Mi bez Caicedo/Rice nemamo čemu da se nadamo naredne sezone.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Kakvi kraljevi u pm
Pa nije jedini.
Ma jasno je meni to ali lik jos nije ni potpisao za City ,jel mislis da se za 100miliona ne moze dovesti bolji veznjak ako bi ispusili foru sa Riceom?Rosicky je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:42Pa nije jedini.
Nije jedini bio ni Hazard pa smo doveli Gervinha..nije jedini bio ni Khedira pa smo El Nenya pa nije jedini bio ni Suarez pa smo doveli Welbeka...
Nadam se da razumijes.
Dovest ce se netko ali ce to biti isto kao kad se dovodilo da bi opet igrao Coquelin i Arteta na dmf pa nas svaka top 4 ekipa raznosila 5 razlike
Ja se referiram na to da smo zacrtali mete i njihove zamjene ali te zamjene ce netko dovesti dok mi saljemo 60 ponuda za glavnu metu koju nam neko preuzme.topnik1 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:56Ma jasno je meni to ali lik jos nije ni potpisao za City ,jel mislis da se za 100miliona ne moze dovesti bolji veznjak ako bi ispusili foru sa Riceom?Rosicky je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:42Pa nije jedini.
Nije jedini bio ni Hazard pa smo doveli Gervinha..nije jedini bio ni Khedira pa smo El Nenya pa nije jedini bio ni Suarez pa smo doveli Welbeka...
Nadam se da razumijes.
Dovest ce se netko ali ce to biti isto kao kad se dovodilo da bi opet igrao Coquelin i Arteta na dmf pa nas svaka top 4 ekipa raznosila 5 razlike
Da se razumijemo ja bi volio bas njega ali evo i ako njega popusimo jel ne mozemo za te novce dovesti jednako kvalitetnog igraca na toj poziciji ?
Pa u januaru je isti qrac bio, potrosili 28 dana roka na Mudrika, da bi nekako utrefili sa Trossardom, a zbog tog istog Mudrika nismo doveli Caicedoa ili njemu slicnog koji nam je trebao, nego smo doveli Jorginha, Kiwiora i izgubili titulu jer nismo doveli adekvatnu dubinu u ekipiRosicky je napisao/la: ↑23 jun 2023, 02:32Ja se referiram na to da smo zacrtali mete i njihove zamjene ali te zamjene ce netko dovesti dok mi saljemo 60 ponuda za glavnu metu koju nam neko preuzme.topnik1 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:56Ma jasno je meni to ali lik jos nije ni potpisao za City ,jel mislis da se za 100miliona ne moze dovesti bolji veznjak ako bi ispusili foru sa Riceom?Rosicky je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:42
Pa nije jedini.
Nadam se da razumijes.
Da se razumijemo ja bi volio bas njega ali evo i ako njega popusimo jel ne mozemo za te novce dovesti jednako kvalitetnog igraca na toj poziciji ?
Ovakvim pregovaranjem cemo izgubiti mjesec dana na tu sljedeću metui sve tako u nedogled.Uvijek nam se to dešavalo.
Dovedi rijada bajica ali dovedi ga ako je prvi pik i dovedi ga na vrijeme
Možete i vi Weghorsta umjesto Benza