La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Nisi skontao,a i ne cudi me realno.
A šta ces kad sam ogranicenJohnCasey je napisao/la:Nisi skontao,a i ne cudi me realno.
Ali prosvjetli nas, otvori nam oči....pliz
Tri najbolja veznjaka svijeta,L-Train je napisao/la:Da li se svi slazemo da Modric nije samo najbolji veznjak LaLige nego i svijeta
------------Busquets------------------
---Modrić------------Iniesta----------
ako računamo da je Messi s druge planete jel.
pa nabijem te kako ne kontaslet3 je napisao/la:A šta ces kad sam ogranicenJohnCasey je napisao/la:Nisi skontao,a i ne cudi me realno.
Ali prosvjetli nas, otvori nam oči....plizvazda ti je to išlo od ruke
Griezman najbolji igrač lige jelde ?
Suarez najbolji strani igrač lige jelde ?
Messi najbolji napadač lige jelde ?
Jesu li Griezman i Suarez bekovi ?
I to te dovelo do zakljucka da je zbog nekih nebitnih nagrada - Primera smijurija od ligeJohnCasey je napisao/la:pa nabijem te kako ne kontaslet3 je napisao/la:A šta ces kad sam ogranicenJohnCasey je napisao/la:Nisi skontao,a i ne cudi me realno.
GriezmannLillard je napisao/la:Trener: CholoMokes je napisao/la:Moze neko popisati sve nagrade i ko je sta dobio, ne mogu da pofatam sve.
Stoper: Godin
Veznjak: Modrić
Napadač: Messi
Strani igrač: Suarez
Mladi igrač: Asensio
Najbolji igrač :Griezman
Završiš treći u ligi i pokupiš više nagrada od šampiona.
-
reddevil96
- Kontakt:
Mislio sam da ce suarez dobit nagradu za najboljeg a ne griezmann
Obojica su imali odličnu sezonu ali ipak suarez osvojio ligu i imao vise golova
Sent from my iPhone using Tapatalk
Obojica su imali odličnu sezonu ali ipak suarez osvojio ligu i imao vise golova
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Marc Gasol najbolji odbrambeni igrač lige u sezoni 2012/13, ali je bio uvršten tek u drugu defanzivnu NBA petorku. NBA je baš smijurija od lige, trebalo bi to ukinut.JohnCasey je napisao/la:pa nabijem te kako ne kontaslet3 je napisao/la:A šta ces kad sam ogranicenJohnCasey je napisao/la:Nisi skontao,a i ne cudi me realno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Realno, koga boli hašim za ove nebitne glupe nagrade i još gluplje kriterije za njih
osim pojedinaca koji preko njih žele ismijati citavu ligu.
monolog to se desi rijetko u nba ligi,ovdje su svake godine smijurije sa nagradama realno
prosle godine mvp nagradu izmislili djes dalje
prosle godine mvp nagradu izmislili djes dalje
Bas su nebitne.
Ne znam cemu pracenje a i cudjenje ovim nagradama buduci da je ovo, nazalost, normalna stvar kod dodjele ovih nagrada unazad 5-6 sezona.
Ne znam cemu pracenje a i cudjenje ovim nagradama buduci da je ovo, nazalost, normalna stvar kod dodjele ovih nagrada unazad 5-6 sezona.

Messi u Primeri, sezona 2015/16 : 33 utakmice, 26 golova, 16 asistentcija, 71 osvojena lopta
Suarez u Primeri, sezona 2015/16: 35 utakmica, 40 golova, 16 asistencija, 68 osvoj. lopti
Zakljucak "strucnjaka" koji dodijeljuju ove komicne nagrade : Messi bolji napadac za tu sezonu
I onda dođu mučki provokatori da ismijavaju citavu ligu zbog nekih bolida koji smišljaju ovakve nagrade
Tek sad vidim.rio_Ferdy88 je napisao/la:
animo barca![]()
Nova olimpijska disciplina sinkronizirano padanje
Vjerovatno su trazili crveni za tribinu Valencije.
Najbolji igrač Griezman, kakva je ovo smijurija od izbora.
Suarez je trebao dobiti nagradu za najboljeg igrača a dodao bi mu i ovu za napadača, čovjek je imao strašnu sezonu.
I odkud ovi luzeri iz Atletica na pozicijama trener i stoper u izboru.
Suarez je trebao dobiti nagradu za najboljeg igrača a dodao bi mu i ovu za napadača, čovjek je imao strašnu sezonu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Atletico je bio lani u igru za titulu doslovno do predzadnjeg kola.Saurman je napisao/la:Najbolji igrač Griezman, kakva je ovo smijurija od izbora.![]()
Cholo i jest najbolji trener Primere, Godin sigurno najbolji stoper, Oblak ponajbolji golman... cak ni izbor Griza za najboljeg igraca nije tolika prervara (momak je imao odlicnu sezonu, teglio Atletico) - vec je problem u preglupim kritirijima gdje su uvijek mješaju kruške i jabuke
Primeri odavno trebaju mlađi i moderniji ljudi na celu, ovi dinosaurusi na celu sa Tebasom su komedija za sebe.
Svake godine se uhvatite za te nagrade ko ne znam ti za sta.
I postavite bruku ovih
a ustvari ste
bar vecina vas jest.
Pizdite zbog tako glupih stvari.
Boli me kara za nagrade ne znam ni da su odrzane,i ne bih ni znao da ovdje nisam procito.
I postavite bruku ovih
Pizdite zbog tako glupih stvari.
Boli me kara za nagrade ne znam ni da su odrzane,i ne bih ni znao da ovdje nisam procito.
Da , ali smo mi mlatili Atletico oba puta u Ligi prosle sezone. A to treba biti glavni kriterij. S obzirom da je Suarez imao najbolju statistiku svakako. Ali hajde, te nagrade su i tako nebitne.let3 je napisao/la:Atletico je bio lani u igru za titulu doslovno do predzadnjeg kola.Saurman je napisao/la:Najbolji igrač Griezman, kakva je ovo smijurija od izbora.![]()
Cholo i jest najbolji trener Primere, Godin sigurno najbolji stoper, Oblak ponajbolji golman... cak ni izbor Griza za najboljeg igraca nije tolika prervara (momak je imao odlicnu sezonu, teglio Atletico) - vec je problem u preglupim kritirijima gdje su uvijek mješaju kruške i jabuketacno ljudi iz La Lige ne znaju raditi te nagrade i bolje bi im bilo da se mane ćorava posla....vec nekoliko godina zaredom se brukaju sa tim nagradama.
Primeri odavno trebaju mlađi i moderniji ljudi na celu, ovi dinosaurusi na celu sa Tebasom su komedija za sebe.
27.10.2020
let3 je napisao/la: Primeri odavno trebaju mlađi i moderniji ljudi na celu, ovi dinosaurusi na celu sa Tebasom su komedija za sebe.
nemoj ti Tebasa da diras , Angel Maria Villar i slicni su problem
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Normalno, neka Florentinove kujice u Savezu...fin je i poslušan vazda biomadridist je napisao/la:let3 je napisao/la: Primeri odavno trebaju mlađi i moderniji ljudi na celu, ovi dinosaurusi na celu sa Tebasom su komedija za sebe.
nemoj ti Tebasa da diras , Angel Maria Villar i slicni su problem

Dok je ovakvih fosila u vrhu La Lige, nema napretka
Zadnja izmjena: let3, dana/u 25 okt 2016, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
Da nema Villara ne bi bilo Barcelone. I dan-danas živi legenda 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.