Tim se papci bave, ko je odakle, ja nisam papakPenaltiky je napisao/la:A drugo pola nisu sandzaklije, siptari i rogaticani?Sarajlijica1946 je napisao/la:Pola osnovne dobilo karte za zelju, joj cime se bave hahaha
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ne prozivaj MortemaSarajlijica1946 je napisao/la:Tim se papci bave, ko je odakle, ja nisam papakPenaltiky je napisao/la:A drugo pola nisu sandzaklije, siptari i rogaticani?Sarajlijica1946 je napisao/la:Pola osnovne dobilo karte za zelju, joj cime se bave hahaha

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Ozbiljno vidis da kaze lik nemaju po seheru vise od osnovne škole poneko zanattale07 je napisao/la:jel ovo ozbiljno ili se neko sprdaosviunapad1010 je napisao/la:Ne možeš izbiti gen istočne Bosne i sandžaka u teheranu ni za 200 godinaAlipasino je napisao/la:Malo sadaka malo nafaka malo navijaci ali Grbavica ide naprjed.Mi volimo svog Zelju i nasu Grbavicu ko rodzene svoje.Zivot za Zelju ako treba.![]()
Rodzene, dogadzaj, odgadzanja...![]()
![]()

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Imas se cime i pohvaliti.Alipasino je napisao/la:Cuj istocne Bosne,okano mi porjeklom iz Svrakina sela imamo ukupno u prosjeku 8 razreda a neko i zanat i on meni trazi pravopisne greske.Ponjamke ti se na pravopis ispravi ako je meko ili tvrdo nj.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije nikoga briga sto nisi iz Sarajeva, sto si nepismen i sto ne znas razlikovati ime i prezime. Nisam ja valjda uzrok tvoje insomnije. Obecavam da cu te prestati ponizavati ako ti to toliko tesko pada. Previse si opsjednut sa mnom, nije to dobro za zdravlje, opusti se mali!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evo ga, rekordan broj rečenica Parmakovskog broj dva.MortemHz je napisao/la:Nije nikoga briga sto nisi iz Sarajeva, sto si nepismen i sto ne znas razlikovati ime i prezime. Nisam ja valjda uzrok tvoje insomnije. Obecavam da cu te prestati ponizavati ako ti to toliko tesko pada. Previse si opsjednut sa mnom, nije to dobro za zdravlje, opusti se mali!

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ovo je CREPLJUARokoko87 je napisao/la:Evo ga, rekordan broj rečenica Parmakovskog broj dva.MortemHz je napisao/la:Nije nikoga briga sto nisi iz Sarajeva, sto si nepismen i sto ne znas razlikovati ime i prezime. Nisam ja valjda uzrok tvoje insomnije. Obecavam da cu te prestati ponizavati ako ti to toliko tesko pada. Previse si opsjednut sa mnom, nije to dobro za zdravlje, opusti se mali!

ŽELJEZNIČAR 1921
Bog me ubio ako ovaj @biceDUDLA ima vise od 13 godina
bihuzur je napisao/la:Bog me ubio ako ovaj @biceDUDLA ima vise od 13 godina

https://www.****.ba/sport/nogo ... evo/290247
Kako ste ocajni pasojedi... Dizete nake Crepulje i parmake u nebesa pa ih sad pljujete. Zeljini juniori igraju sa Atletikom kao vazna vjest na ss.ba u sred tekme dolazi Atiparmakovski potpisao za njanje. Pogani jedna ne znam sto u opste idete sutra na tekmu? Sibe u rupe!!!

ŽELJEZNIČAR 1921
- dynamodresden1
IV-2 i II-1 dolaze u kop,jedino takvim moze prodavati amidja maglu ,uzimaj boli te ****,sve sto im je vrijedilo je sad na sjeveru.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pola osnovne dobilo karte za zelju, joj cime se bave hahaha
- svrakino1921
- Kontakt:
SVRAKINO U KOP
A JA LAGANO NA ISTOK
GOLEM SI ZELJO
A JA LAGANO NA ISTOK
GOLEM SI ZELJO
- svrakino1921
- Kontakt:
Tuzlaci danas igrate sa bracom 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ostaju i Sloboda i Celik u ligi 

- svrakino1921
- Kontakt:
Ono bratskituzlak1987 je napisao/la:Ostaju i Sloboda i Celik u ligi

Ma balavci,ne kontaju nista.Bore se za titulu,prvi na tabeli a u kopu 150 ljudi max.dynamodresden1 je napisao/la:IV-2 i II-1 dolaze u kop,jedino takvim moze prodavati amidja maglu ,uzimaj boli te ****,sve sto im je vrijedilo je sad na sjeveru.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pola osnovne dobilo karte za zelju, joj cime se bave hahaha

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bobane dragi vidi ih sta rade 

poklaše se braćatuzlak1987 je napisao/la:Bobane dragi vidi ih sta rade

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Mislim da je ovo nažalost tek zagrijavanje, pravi kaos očekujte od 3 ipo pa do 4 ...HPCompaq je napisao/la:poklaše se braćatuzlak1987 je napisao/la:Bobane dragi vidi ih sta rade
- diplomatija
- Kontakt:
Mi smo ovu ligu prevazisli, ne interesuju nas domaca takmicenje, hocemo ligu bogatih haha, a ovu nasu ce igrati b ekipa ILi ti GA oni sto Kucaju na vrata prcom tima, jel ti ovo poznatomma_hz je napisao/la:Ma balavci,ne kontaju nista.Bore se za titulu,prvi na tabeli a u kopu 150 ljudi max.dynamodresden1 je napisao/la:IV-2 i II-1 dolaze u kop,jedino takvim moze prodavati amidja maglu ,uzimaj boli te ****,sve sto im je vrijedilo je sad na sjeveru.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pola osnovne dobilo karte za zelju, joj cime se bave hahaha
Hahhahah sigurno, pobili se momci 98 i mladji i odma "haos" . Nista odo u Siroki da se rokam sa skutroima.Britvica je napisao/la:Mislim da je ovo nažalost tek zagrijavanje, pravi kaos očekujte od 3 ipo pa do 4 ...HPCompaq je napisao/la:poklaše se braćatuzlak1987 je napisao/la:Bobane dragi vidi ih sta rade
The Nobles ⚔
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 38 gostiju.