FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad je izvlacenje u kup-a. 
"Željezničar je kao domaćin odgovoran za propuste u organizaciji i za unošenje pirotehnike, dok je Sarajevo odgovorno također za unošenje pirotehnike na tribine i njenu upotrebu tokom utakmice."
Znači FK Sarajevo je kažnjeno sa 10,000KM radi pirotehnike i njene upotrebe, a Željezničar sa isto toliko radi PROPUSTA U ORGANIZACIJI + UNOŠENJE PIROTEHNIKE.
KAKAV APSURD
, a kao fol domaćin nije iskoristio u punom kapacitetu svoju pirotehniku, kakva sramota. Žaliti se i pored toga tužiti savez sudu za ovu sramotu.
Znači FK Sarajevo je kažnjeno sa 10,000KM radi pirotehnike i njene upotrebe, a Željezničar sa isto toliko radi PROPUSTA U ORGANIZACIJI + UNOŠENJE PIROTEHNIKE.
KAKAV APSURD
SRETAN BROJ - 1725
Početak Marta slijedeće godine.amypitar je napisao/la:Kad je izvlacenje u kup-a.
SRETAN BROJ - 1725
FK Sarajevo sutra gostuje Bratstvu u Gračanici.
Fudbalski klub Sarajevo, poslije mnogo godina ponovo dolazi u Gračanicu, grad u kojem klub ima značajan broj navijača.
Svi navijači Fudbalskog kluba Sarajevo iz Gračanice, ali i iz drugih gradova, koji će doći na utakmicu, imati će mogućnost učlanjenja u klub na stadionu, a svaki novi član na poklon će dobiti majicu "FK Sarajevo Europa League".
Utakmica na stadionu "Luke" počinje u 14.00 sati.
Fudbalski klub Sarajevo, poslije mnogo godina ponovo dolazi u Gračanicu, grad u kojem klub ima značajan broj navijača.
Svi navijači Fudbalskog kluba Sarajevo iz Gračanice, ali i iz drugih gradova, koji će doći na utakmicu, imati će mogućnost učlanjenja u klub na stadionu, a svaki novi član na poklon će dobiti majicu "FK Sarajevo Europa League".
Utakmica na stadionu "Luke" počinje u 14.00 sati.
Re: Odg: FK Sarajevo
Buraz, drzava nam je takva, a da nece i pisljivi savez.. Pomiri se s tim.. Nego da se okrenemo utakmici u Tuzli.. Bit ce tesko pravo, ovi ce zapet, sto je ocigledno.. Ponovit ce se Vitez, 10 igraca na golu..pitic je napisao/la:Ma pusti to, znaju Sarajevo ima daj ih udri po džepu koliko možeš skoro svaku tekmu. To je ta politika koja se kuje po kafanama i po okolnim selima oko Sarajeva.amorovski je napisao/la:Ma yebo savez i ta njasra.. Bitno mi je samo da uzmemo u Tuzli i da idemo mirne glave na odmor..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Btw sta je za sutra?? Jel ide neko odavde sa foruma, pa ako ide da nesto u kratkim crtama sutra ispise ovdje kad se vrati sa tekme..
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Prvo da mi rijesimo situaciju medju navijačima, i debilima koji stete klubu..
Ja cu prvi halaliti ove pare, da se pirotehnika upotrebljava(ako bas mora) samo na derbiju.. Ova cifra bi bila i podnosljiva.. Medjutim, takozvani navijaci protiv yebenih viteza, mladosti, drine, pizddddddy maternii pale yebenee baklje.. I onda sad kao savez nam kriv
Ja cu prvi halaliti ove pare, da se pirotehnika upotrebljava(ako bas mora) samo na derbiju.. Ova cifra bi bila i podnosljiva.. Medjutim, takozvani navijaci protiv yebenih viteza, mladosti, drine, pizddddddy maternii pale yebenee baklje.. I onda sad kao savez nam kriv
-
fcsforever
- Kontakt:
Meni je drago za ove kazne od CENERA...svakom.
Nama to nije nikakav problem a malenim kospama itekako jeste. Od onog jada sto dobiju od uefe (bajka je vec legendarna prica o Sehicu)..platili Keni Hasagicu i nekoj banci ...a sad valja i cenera za ovu kaznu odvojiti. Neka neka...sjetite se kako su se vanago nasladjivala....
Nama to nije nikakav problem a malenim kospama itekako jeste. Od onog jada sto dobiju od uefe (bajka je vec legendarna prica o Sehicu)..platili Keni Hasagicu i nekoj banci ...a sad valja i cenera za ovu kaznu odvojiti. Neka neka...sjetite se kako su se vanago nasladjivala....
- hordasDoboj
- Kontakt:
Bit cu ja pa eto bice neki raport ovdjeamorovski je napisao/la:Buraz, drzava nam je takva, a da nece i pisljivi savez.. Pomiri se s tim.. Nego da se okrenemo utakmici u Tuzli.. Bit ce tesko pravo, ovi ce zapet, sto je ocigledno.. Ponovit ce se Vitez, 10 igraca na golu..pitic je napisao/la:Ma pusti to, znaju Sarajevo ima daj ih udri po džepu koliko možeš skoro svaku tekmu. To je ta politika koja se kuje po kafanama i po okolnim selima oko Sarajeva.amorovski je napisao/la:Ma yebo savez i ta njasra.. Bitno mi je samo da uzmemo u Tuzli i da idemo mirne glave na odmor..
Btw sta je za sutra?? Jel ide neko odavde sa foruma, pa ako ide da nesto u kratkim crtama sutra ispise ovdje kad se vrati sa tekme..
Sta mislite ima li kakve mogucnosti da Benko zaigra ipak je prijateljska
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Aki

I da ga se malo prisjetimo

I da ga se malo prisjetimo
Tacno zavidim sutra ovima sto ce gledati utakmicu a ono u spicu napada Sarajeva Leon Benko ,a nama textualni izvjestaj ostade
Polazem nade u Tarika da ce ipak snimiti tekmu i pustiti je na kanalu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vazi brate, ponesto o svakom igracu i naravno o Benki opsirnije malo, mislim da bi trebo igrat.. Mora malo formu sredit..hordasDoboj je napisao/la:Bit cu ja pa eto bice neki raport ovdjeamorovski je napisao/la:Buraz, drzava nam je takva, a da nece i pisljivi savez.. Pomiri se s tim.. Nego da se okrenemo utakmici u Tuzli.. Bit ce tesko pravo, ovi ce zapet, sto je ocigledno.. Ponovit ce se Vitez, 10 igraca na golu..pitic je napisao/la: Ma pusti to, znaju Sarajevo ima daj ih udri po džepu koliko možeš skoro svaku tekmu. To je ta politika koja se kuje po kafanama i po okolnim selima oko Sarajeva.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Sta mislite ima li kakve mogucnosti da Benko zaigra ipak je prijateljska
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Pa nadati se da će to Tarik sve sminiti ba staviti na Bordo TVmiky_hz je napisao/la:Tacno zavidim sutra ovima sto ce gledati utakmicu a ono u spicu napada Sarajeva Leon Benko ,a nama textualni izvjestaj ostadePolazem nade u Tarika da ce ipak snimiti tekmu i pustiti je na kanalu
Tariče obraduj nas !!!
Trava svojom pojavom upropasti video 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nemoj Travu dirati, nije on kriv što je budalaSabinho je napisao/la:Trava svojom pojavom upropasti video
U utakmici sa Sarajevom trener crveno – crnih neće moći računati na dvojicu odranije povrijeđenih – Igora Radovanovića (najboljeg strijelca) i Mirhada Mehanovića (defanzivca), te još četvoricu koji su u Bijeljini u duelu sa Mladosti iz Velike Obarske zaradili treće žute ili crveni karton.
Zbog „žutice“ odmaraju Adnan Šećerović, Adnan Salihović i Muhamed Mujić, dok će zbog dobijenog crvenog kartona odmarati Emilio Janković.
Pobjedom u Tuzli i uz remi Zrinjskog i Sirokog zavrsiti polusezonu kao drugoplasirani tim sa dva boda manje od Sirokog kao prvoplasiranog.
Zbog „žutice“ odmaraju Adnan Šećerović, Adnan Salihović i Muhamed Mujić, dok će zbog dobijenog crvenog kartona odmarati Emilio Janković.
Pobjedom u Tuzli i uz remi Zrinjskog i Sirokog zavrsiti polusezonu kao drugoplasirani tim sa dva boda manje od Sirokog kao prvoplasiranog.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Idem ja sutra u Gračanicu pa napišem svoja zapažanja poslije utakmice.
A što se tiče Tuzle, tu 3 boda idu lagano samo jako od prve minute i neće biti problema. Oni su u velikoj krizi a neće im igrati i par standardnih prvotimaca što svakako raduje. Navijati za Zrinjski u hercegovačkom derbiju i završiti polusezonu sa bodom manje od Širokog odnosno Svinjskog i imajući u vidu da svi konkurenti za vrh dolaze na Koševo to će se na proljeće brzo stići, naravno uz kvalitetna pojačanja.

A što se tiče Tuzle, tu 3 boda idu lagano samo jako od prve minute i neće biti problema. Oni su u velikoj krizi a neće im igrati i par standardnih prvotimaca što svakako raduje. Navijati za Zrinjski u hercegovačkom derbiju i završiti polusezonu sa bodom manje od Širokog odnosno Svinjskog i imajući u vidu da svi konkurenti za vrh dolaze na Koševo to će se na proljeće brzo stići, naravno uz kvalitetna pojačanja.
- Burberry46
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Idem ja sutra u Gračanicu pa napišem svoja zapažanja poslije utakmice.
![]()
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
+1Burberry46 je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Idem ja sutra u Gračanicu pa napišem svoja zapažanja poslije utakmice.
![]()
Ocekujem detaljan izvjestaj
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Sabinho je napisao/la: Pobjedom u Tuzli i uz remi Zrinjskog i Sirokog zavrsiti polusezonu kao drugoplasirani tim sa dva boda manje od Sirokog kao prvoplasiranog.
Za nas je pobjeda Zrinjskog u tom susretu puno bolja opcija,jel bi mi eventualnom pobjedom u Tuzli prvoplasiranoj ekipi dosli samo na bod...Zavrsiti sezonu na -1 u odnosu na onih -6 ili -7 koliko je bilo do prije par kola,odlicno bi bilo...do nas je najvise opet
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A Zrinjski na prolječe prve dvije kući igra ćini mi semiky_hz je napisao/la:Sabinho je napisao/la: Pobjedom u Tuzli i uz remi Zrinjskog i Sirokog zavrsiti polusezonu kao drugoplasirani tim sa dva boda manje od Sirokog kao prvoplasiranog.
Za nas je pobjeda Zrinjskog u tom susretu puno bolja opcija,jel bi mi eventualnom pobjedom u Tuzli prvoplasiranoj ekipi dosli samo na bod...Zavrsiti sezonu na -1 u odnosu na onih -6 ili -7 koliko je bilo do prije par kola,odlicno bi bilo...do nas je najvise opet
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.